Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| andra si eu am burta mica ma bucur de asta . la sammy a fost la fel si nu a fost nevoie de schimbare de garderoba dupa ce am nascut aria danielaa ( bblika mea) e tare activa . tot timpul misca , parca am propria discoteca in burta si tot asa pap cand mie foame si nu pus prea multe kg doar 5 mai e asa de putin dar asa de mult pana nasc de maine schimb prefixul la saptamani
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2012 Mesaje: 188
| da, pai, ma bucur si eu cat o mai am mica al meu inca nu misca des, dar si cand o face... :)) ma trezeste si noaptea, ca ma doare burta si cand ma uit, am burtica in coltzuri, de la pozitiile pe care le ia, si schimb pozitia. sper nici eu sa nu schimb garderoba dupa sunt sigura ca in curand o sa recuperezi rapid kg ramase sarcina usoara in continuare, mai ai, dar trece repede am schimbat si eu ieri prefixul |
|
| o intrebare. voi cum stati cu exercitiile in sarcina? mie mi'a zis medicul dupa 3 luni sa incep exercitiile pt spate si ce mai trebuia, insa, in primele 3 luni abia ma puteam ridica din pat din cauza durerilor de spate si solduri, si nici acum nu e prea bine. mai ies sa ma plimb 15 min prin parc, dar ma apuca imediat durerea de spate si solduri, nici sa stau in picioare sa spal niste vase sau sa fac mancare nu pot... ar trebui sa incerc totusi sa fac exercitiile? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ...buna gravidutelor...ce mai faceti?... ...eu mai am 7 zile...abia astept sa-mi tin comoara in brate...si sa incep o noua etapa ...se apropie si ziua de nastere a fetitei marii si trebuie sa ma pregatesc de ... ...plus ca vineri sosesc ajutoare din Romania...vine soacra mea sa ma ajute cat de cat...sper sa ne simtim bine impreuna cat timp sta pe la noi ... ...andra...eu prin luna a sasea am avut niste durerii groaznice de spate...nu putea dormi...si imi doream sa nasc pe loc ca sa scap de ele...le-am "vindecat" cu masaj si de atunci nu am mai avut probleme...eu zic sa incepi incet cu exercitii usoare care sa nu te solicite asa de mult la inceput...poate ai sa te simti mai bine dupa...
...va doresc o zi frumoasa...si multa odihna... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| ce mai faceti burtici ? am fost la dr bb e bine conform ecografului ,,posibil sa fie baietel asa cum zic Cipi si Andresa ,,in rest sa zicem ca am mai revenit putin cu moralul si ca incep sa imi revin ..inca nu l'am simtit pe bebe sa miste,sper sa se apuce de treba curind ! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/4/2012 Mesaje: 97
| Neatza burtici! Si noi am fost la control, bebele meu e fooooarte bine,se dezvolta prfect.Nu mi-a dat nici un fel de analize sa fac desi ma asteptam la asta.Mi-a zis ca atat timp cat ma simt excelent si bebele e activ si nu prezinta nici un motiv de ingrijorare, sa stau linistita si sa ma bucur de burtica in continuare:D Era foarte multumita de evolutia strumfului meu:) Mi-a si dat scrisoare sa am la mana in caz ca mi-ar cere la aeroport asa ca: de abia astept vacanta!! De azi am intrat si eu in concediu de odihna 2 sapt si apoi direct in prenatal:D Pe de o parte ma bucur, pe de alta parte ma apuca durerile de cap ca o sa stau eu 2 ani fara sa muncesc?? Hm...greu de crezut dar o sa am activitate destula cand se naste strumful meu.Si app: grasul meu avea 1400 la eco:)) Si a castigat si 3 zile:D |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| o ce fain gagaritz o sa ai pereche, important e sa fiti ok mai am asa putin si in curand o sa va parasesc, sper sa se ocupe locul repede, sa fie cat de multe burticute cristynam ma bucur ca sunteti bine, lasa ca nu o sa te plictisesti cand o sa vina bebe, o sa fii tot in priza cam asta e ordinea dar e fain sa fii mamica burticilor va doresc o zi buna |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ...buna burticilor... ...ce mai faceti...?...eu mai am doar 4 zile...a trecut asa de repede timpul...parca acum eram in 17 ianuarie si faceam testul de sarcina...nici nu-mi vine sa cred ca in curand o sa-mi tin bebelasa in brate...ma simt asa de obosita astazi...de cateva zile nu prea dorm noaptea si ma trezesc devreme...in timpul zilei nu pot dormi...oare cand o sa mai am o noapte de somn intreaga...? poate dupa ce implineste 2-3 ani... ....azi am alergat toata ziua...dupa cadourile de ziua fetitei mari si invitatiile pentru petrecere...tot azi a sosit si soacra... ...abia astept sa pun capul pe perina sa ma odihnesc putin... ....va doresc o seara frumoasa...sa va odihniti...si multi pupici...
|
|
| buna fetele.. am lipsit o perioada... din pacate am fost in spital pt 12 zile. nici nu stiu daca sa dau detalii aici despre ce mi s'a intamplat, insa ce pot sa zic acum e ca, din cauza incompetentei unor medici, eram de 2 ori sa pierd sarcina, fiind in grija lor. inca sunt socata de cum am fost tratata intr'un spital... |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Andra, sanatate multa! Ce s-a intamplat, ce ai patit? In Grecia sau in tara? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Andra acum sunteti bine?Imi pare rau sa aud asta .Sanantate multa ! |
|
| of, nici nu stiu cum sa scurtez povestea.. la 5 dim, pe data de 9, m'am trezit cu o colica renala de toata frumusetea... am luat buscopan, am asteptat sa imi treaca, se ameliorase putin, insa peste 1.5 ore iar a inceput sa doara f tare asa k al meu m'a dus la urgente. acolo. la ora 7 mi'a facut doamna doctor o injectie cu scobutil si no-spa, si cica: in juma de ora iti trece. peste juma de ora ma durea la fel, si imi zice: hai, inca juma de ora.. trecuse o ora si eu eram la fel, si doamna pleaca, pt ca se schimba tura.. vreau sa zic k la ora 10, inca nu venise urmatoarea doamna doctor de garda, si eu stateam singura la urgente si plangeam de durere, nu era nici macar o asistenta acolo. al meu a cautat disperat un doctor si cand a venit, eu vomitam din cauza durerilor, si cand m'a consultat, aveam contractii.. la 11 abia m'a internat, dupa 4 ore de stat la urgente, si 6 h de durere.. mi'au ameliorat durerile pana la urma, faceam scobutil+no-spa si ampicilina la 12 h, si la durere f mare algocalmin inj. dupa 5 zile, nu se schimbase nimic, ba chiar aveam colica la 2-3 h. intr'un final, se decid ei sa ma trimita la urologie, unde mi'a zis ca am 2 calculi in rinichi, si un calcul pe uterer, care imi blocase rinichiul inca de pe data de 9, plus hidronefroza de grad 2.. dar cum nu era urgenta... :| . de vineri, abia pe luni m'a chemat sa imi punda o sonda cook ureterala. la aceasta interventie se face rahianestezie, dar fiind gravida, nu aveam voie. asa k mi'a facut totul pe viu... dar, nu mi'a facut nici macar un calmant, nu m'a ametit cu nimic, si am simtit tot. mi'a bagat si scos uretroscopul de 2 ori, si de durere am fost la un pas de lesin, plangeam pe masa. m'a trimis inapoi la obstretica-gineco, unde, peste o ora, intrasem in criza algica (de la durere), fiind mai groaznica decat colica cu care ma internasem. 3 ore m'au lasat cu durere, pt ca asistenta era cu medicii la vizite, si nu o lasau sa vina sa imi faca ceva, deci, bagam fatza in perna si tipam de durere, pt ca nu mai suportam. peste 3 h cand a venit, eu eram in soc, lesinasem, ma trezisem, deja halucinam, aveam contractii puternice.. si mi,a facut algocalmin pe perfuzie, plus mialgin (un sedativ mai puternic ca morfina) ca sa ies din soc. peste 2 ore cand m'am trezit, intru iar in criza algica, si m'au indopat iar cu no-spa, piafen, si nu mai stiu ce... am dus'o cu calmante 2 zile, aveam vezica varza, ma scapam pe mine, nu o puteam controla, la jumate de ora urinam, chiar si noaptea, si ma trimit iar la urolog, care s'a comportat ca si cum l'am deranjat.. ca ce mai vreau eu.. l'am intrebat cat va dura senzatia aceasta, durerile.. si a zis: sa speram k nu pana nasti :| si a plecat. m'au mai tinut 2 zile pe gineco, si in final, dupa 12 zile.. le'am cerut sa ma externeze... acum inca nu imi pot controla vezica, evident, repaus fizic si sexual, din cauza contractiilor avute, risc de nastere prematura... si mi'au zis sa imi caut eu un alt urolog la care sa merg... nu stiu daca in cuvinte pare atat de tragic pe cat a fost... da eu una, inca nu imi pot reveni din acest soc, si sper in final sa fie bine si sa pot uita acest episod... |
|

Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| offf .cit de groaznic prin ce ai trecut ..fa'le denunt ,stiu ca nu rezolvi nimik cu el ca doar suntem in Ro ..dar macar ii speri putin ,Dumnezeu sa iti dea putere sa treci peste acesta clipe grele si sa fi tare pt bebe tau .Nu ma mira nimic din ce ai scris pt ca asa am ajuns in tara asta de mori cu zile ..vai de noi !! |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| vai andra cat de rau imi pare ca ai trecut prin asa ceva, iti doresc multa sanatate si sa fii puternica pt bebe tau |
|
| ms mult fetele. btw, vad ca ati ajuns la termen unele, nastere usoara! |
|
|
|