Nivel: Membru
Inregistrat: 1/4/2012 Mesaje: 97
| Nanny .Mai am putin..incep sa devin foarte nerabdatoare,cel putin sunt foarte curioasa cum arata strumful meu:D Andra, inainte sa fac rezervarea am intrebat si doctorul de familie si am sunat si la cabinetul doctoritei.Exact in ziua in care am facut morfo fetala la 24 sapt.Si au fost de acord, mi-au zis ca nu sunt probleme atat timp cat eu ma simt foarte bine,nu am probleme cu tensiunea sau cu colul . Oriucm inainte de plecare, adica pe saptamana viitoare ma duc la ginecolog sa-mi dea o scrisoare la mana cum ca sunt ok si medicul de familie chiar ieri mi-a amintit : tinuse minte de luna trecuta:)) Deci:D Waiting for vacantion:X |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2012 Mesaje: 188
| *16s+6z hihi, trece timpuuul! desi se vede ceva ceva burtica, lumea care nu ma cunoaste inca nu isi da seama chiar azi, inca un nene se apuca pe strada sa imi faca complimente, ma simt de toata ciocolata *ms nanny. *crystynam: atunci daca medicul a zis ca e ok... have fun in vacanta! btw, ce medic de familie ai, de tine minte info de acum o luna? pff, il vreau si eu! andra_p attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| ce burticuta frumoasa, ceva se vede, in curand o sa se vada pt toata lumea |
|
| msms cel mai mult ma enerveaza cand pe la magazin sau mai stiu eu unde, din cauza ca nu se observa, unii mai intra in mine, sau isi mai imping caruciorul in burta mea, eu cum am si doar un metru jumate... * noi doi.. pardon, 3, acum caeva zile andra_p attached the following image(s):
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Esti frumoasa si ai o burtica finuta! |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| andra_p wrote:msms cel mai mult ma enerveaza cand pe la magazin sau mai stiu eu unde, din cauza ca nu se observa, unii mai intra in mine, sau isi mai imping caruciorul in burta mea, eu cum am si doar un metru jumate... * noi doi.. pardon, 3, acum caeva zile SUNTETI TARE FRUMOSI!! si ai o burticuta tare draga,,,imi place cum esti de protectoare ,,asa eram si eu ,, tot timpu cu mana pe burtica |
|
| mersi mult! stau des cu mana pe burtica, pt ca, cum fac putin efort, ala micu' se scoala si imi sare pe vezica mai ales daca merg mai repede, sau cobor scarile, simt cum mi se lasa uterul |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| andra_p wrote:msms cel mai mult ma enerveaza cand pe la magazin sau mai stiu eu unde, din cauza ca nu se observa, unii mai intra in mine, sau isi mai imping caruciorul in burta mea, eu cum am si doar un metru jumate... * noi doi.. pardon, 3, acum caeva zile
Da intradevar asa ma feream si eu la prima sarcina,de la a doua cred ca-i impingeam eu pe la randuri.Sarcina usoara in continuare ,sunteti tare frumosi ...toti trei .tu esti inca asa de silueta!!
cristynam si tie sarcina usoara in continuare si sper sa ajung si eu pe aici luna viitoare! |
|
| mersi, pai, cred ca o sa incep si eu sa'i mai imping, desi nu e genul meu! si chiar sper sa nu ma ingras prea mult, oricum, 2 kg in 17 sapt cred ca este bine chiar putin, din ce zice medicul dar bebe a iesit la masuratori cu cateva zile mai mare, deci.. toate bune) |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ...andra...sunteti frumosi toti trei..chiar daca bebita nu se vede...ai o burtica frumoasa...profita de ea... ...eu in curand nu o sa ma mai pot mandri cu burtica...asa de repede a trecut timpul...dar am sa ma mandresc cu rezultatul din ea... ...o seara frumoasa... |
|
| IoanaAlexandra: mersi :002: facem schimb? as vrea eu sa fiu in stadiul tau acum hai k mai ai putin si il vezi pe bebe |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/4/2012 Mesaje: 97
| :)) Andra, normal ca ma tine minte la cat o stresez in fiecare luna cu reteta mea de clexane.Dar crede-ma ca nu ti-ai dori sa o ai ca medic de familie.E nebuna rau:))) La ea, de 4 luni incoace eu tot 61 kg am=)))Ce cantar o avea...Si mereu ma bate la cap ca sunt asa de slaba, ca nu am sa duc sarcina la timp daca nu ma ingras,parca tine de mine:)))Si eu am aproape 64,5 la 28 sapt. Am devenit imuna la nebunelile ei, cine o baga in seama? Atat timp cat imi da retetele si trimiterile de care am nevoie e perfecta:))) Si in legatura cu calatoria cu avionul, daca era dupa ea cred ca imi dadea voie si in ultima zi sa calatoresc=))) Noroc ca am medic ginecolog competent cu capul pe umeri, nu ca nebuna asta:)))) Zic si eu ca fetele....bucura-te de perioada asta cat mai poti ca acusi incepe sa creasca burtica si ai s ate vaieti de dureri de spate,picioare umflate si cate si mai cate.Nici la mine nu se vedea burtica pana aproape de 5 luni si parca explodase dintr-odata, de pe o zi pe alta.Conteaza ca el se dezvolta bine:) Shirel...pana la urma te-ai hotarat? Bravo, iti admir curajul . Majoritatea se gandesc daca sa mai faca pe al doilea si u deja esti la al 4-lea.Foarte frumos.Asa mamicute sa tot fie:*Pai atunci, fugi mai repede de la aspirante si sa fie cum iti doresti u: baietel parca ,nu? |
|
| crystynam: eu nici nu am fost la medicul meu de fam, m'am certat cu ea acum acteva luni... nu stiu daca sa merg tot la ea sau sa caut acum altul, k am inteles ca trebuie sa fiu luata in evidenta la un medic de familie. dar nu am avut nevoie pana acum, caci la o sapt dupa ce am aflat ca sunt insarcinata (in sapt 6), am plecat la parintii logodnicului meu in grecia, pana acum cateva zile, si am fost la ginecologi acolo, care au tinut evidenta, si mi'au umplut dosarul de la bebe ... cat despre kg... eu inainte de sarcina aveam 47 kg, acum la fix 17 sapt am 49. eu nu ma bazez pe alte cantare, am al meu acasa, digital, care imi arata si gramele :)) gasesti la carrefour, e destul de ieftin. si mie imi zicea ginecologul ca sunt slaba, dar bebe la masuratori intotdeauna iese cu cateva zile inainte, deci nu cred ca ar fi probleme. cu avionul ziceam, pt ca mie mi'a zis compania ca din luna 7 nu o sa mai am voie, k vroiam si de craciun sa ma duc in grecia, dar o sa am 7 luni si atunci... au pus regula asta pt ca unele femei in luna 7 nasc deja, si nu vor astfel de "surprize" in timpul zborului cu spatele, deja am avut niste dureri insuportabile, k mi';a dat si ginecologul pastile. eu am si lordoza, si fibromialgie, deci articulatiile mele sunt foarte "strong".. not si varice aveam dinainte de sarcina, nu grav, dar destul cat sa ma doara picioarele si sa se umfle daca stau in picioare mai mult de o ora dar acum ma bucur ca pot sa mananc ce vreaaaaaau, am scapat de greturi, si acum imi fac gogosi cu nutella asa am inteles si eu cu burtica, k pe la lunile 5-6 incepe sa creasca brusc. chiar imi masor inaltimea fundului uterin, si de la 12 cm la 15s+2z, brusc a ajuns la 16-17 cm la 17s. :)) deci, creste, creste. inca odata, distractie placuta in concediu, si sarcina usoara in continuare |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Andra trebuie sa fii fericita ca nu iei atatea kilograme..la ce silueta filiforma ai... vei o fericita! "Greculetul tau nastrusnic" o sa creasca..si din luna a 7a ai sa tot pui. Nu-ti face probleme.Arati foarte bine si sa stii ca burtica se vede!! La o silueta asa micuta doar sa fii chior sa nu-ti dai seama ca ai o mica "mingiuta". Nasa mea avea kg tale.Dupa ce a nascut arata la fel ca inainte. Sa mananci tot ce iti doresti!!! Iar de Craciun..cat faci pana in Grecia>?? 2 ore? pui si tu haine mai largi si zici ca ai doar 5 luni !! daca nu cu autocarul sau masina. Eram curioasa..la Cristurean ai fost? te-a luat in evidenta? Cristynam..vacanta placuta unde vei pleca, vreme buna! La kilograme stai foarte bine.Las-o pe doctorita..daca mananci ca de obicei e foarte bine. Asta cu mancatul pe 2 nu e valabila. Mai mult de 12-15 kg/sarcina nu trebuie sa iei. Daca depasesti 20 kg..deja te-ai ingrasat tu, nu copilul! Si corpul tau va avea de suferit! Deocamadata stai foarte bine. |
|
| da, pai eu sunt fericita k nu prea ma ingras, dar doctorul tot comenteaza. eu nu imi fac probl, k la masuratori bebe a fost intotdeauna cu cateva zile inainte. deja folosesc crema pt vergeturi, just in case ca am sa iau in viitor rapid in greutate. si eu zic ca se vede burtica, dar cine nu ma cunoaste, probabil crede ca am ceva grasime pe burta.. desi aia se misca, a mea e fixa, dar deh, care se uita dupa detaliul asta. chiar mananc tot ce vreau, si mancarea o fac eu, ca sa fie cat mai sanatoasa, fructe mananc aproape 1 kg pe zi, legume zilnic, lactate zilnic, mananc f echilibrat. nu mananc cat pt 2, mananc cand mi'e foame... mai putin k inainte la o masa si de vreo 4 ori pe zi. nu ma indoiesc k dupa sarcina voi arata cam la fel k inainte, k intotdeauna am avut metabolism bun, si inca nu am renuntat la sucul meu de grefe+portocale de dimineata (care arde grasimile, si e si sanatos) pana in grecia.. avionul face 1.5-2 h, dar drumul in total 10 ore.. si e cam mult. plus ca la olympic airlines la gravide cere actele eliberate in urma cu cateva zile de medic, si se vede varsta.. si daca nu le ai, nu te primeste. si cu masina facem mult prea mult, cu autocarul la fel, plus k eu la max o ora ma duc la baie :)))) la cristurean inca nu am ajuns, am programare pt 18 sept insa, ca atunci avea loc, si atunci ma va lua in evidenta :) |
|
|