Gravidutzele noastre dragi - 20
Subiectul anterior · Subiectul urmator
S.ELENA
Scris: Tuesday, August 28, 2012 4:38 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Gargaritz, ce dulce esti!!!! Imi pare bine sa te cunosc!!!!pupici
IoanaAlexandra
Scris: Tuesday, August 28, 2012 7:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/21/2012
...ruth...mai un pic si o sa iti tii si tu bebelusul in bratecomputerlove ...si pe mine ma doare spatele si mi s-au umflat picioarele...si daca as putea as naste si maine...sincer nu mai am rabdare...nici eu..nici fetita mea...am impresia ca nu mai incape un burtica mea asa de mult se misca si loveste...plus ca loveste sub sanul drept si nu prea pot sa ma misc sau sa mananc... dar asta-i...o sa se nasca cand doreste...
...azi am avut ultima intalnire la cursuri...dupa ce nasc o sa mai am intalnirii plus ca ma posibilitatea sa ma inscriu la un curs de masaj pentru bebelusi care este gratis...abia astept...
...joi o sa merg iarasi la un control...si dupa mai vedem...teoretic incepand de azi pot oricand sa nasc...
...sa aveti o seara placuta...
Anelise
Scris: Sunday, September 2, 2012 2:12 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008

1. IoanaAlexandra

2. Ruth

3. Ania

4. Crystynam

5. Andra_p
img

Ultima actualizare: 02.09.2012

(Cine mai doreste pe listutza, va rugam sa va faceti un ticker... pupici)

coeur Felicitari inca o data proaspetelor mamicutze - Taty si Koko! coeur

Sarcina usoara tuturor burticilor!!! gravida
Daca e cineva in plus sau in minus pe listuta, asteptam un mic semn! pupici
IoanaAlexandra
Scris: Sunday, September 2, 2012 3:17 PM
Nivel

Anelise wrote:

1. Ruth

2. Ania

3. Crystynam
img

Ultima actualizare: 02.09.2012

(Cine mai doreste pe listutza, va rugam sa va faceti un ticker... pupici)

coeur Felicitari inca o data proaspetelor mamicutze - Taty si Koko! coeur

Sarcina usoara tuturor burticilor!!! gravida
Daca e cineva in plus sau in minus pe listuta, asteptam un mic semn! pupici

.....si noi vrem pe lista...chiar daca imediat ajungem la termenyes ...multumesc...
andra_p
Scris: Sunday, September 2, 2012 3:36 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2012
vreau si eu thickeeer! am facut acum vreo saptamana dar vad ca nu apare, nu stiu de ce ras msms! sunt varza :018:
Anelise
Scris: Sunday, September 2, 2012 4:37 PM
Nivel

Andra, trebuie sa copii BB Code de la Forum Signatures. pupici

IoanaAlexandra wrote:

.....si noi vrem pe lista...chiar daca imediat ajungem la termenyes ...multumesc...

S-a rezolvat! pupici
andra_p
Scris: Sunday, September 2, 2012 4:47 PM
Nivel

yes mersiii. uh, cat mai am banghead

apropo.. in cartile de gravide scrie ca uterul atunge la ombilic in saptamana 20. al meu saptamana asta deja e acolo scratch o fi din cauza ca sunt mica de inaltime (1.53 cm)? inaltimea fundului uterin e de 13 cm, in sapt 16 era de 12 cm....
Anelise
Scris: Sunday, September 2, 2012 6:04 PM
Nivel

andra_p wrote:
yes mersiii. uh, cat mai am banghead

Gata, esti pe listutza! pupici Si bucura-te de fiecare clipa! coeur Va trece foarte repede timpul...
andra_p
Scris: Sunday, September 2, 2012 6:21 PM
Nivel

mersi! eu una sper sa treaca mai repede ras am terminat cu greturile, dar au ramas durerile de spate si ametelile nervi cand ma gandesc ca incep facultatea si iar am sa stau cateva ore pe zi in picioare.. ma apuca toate alea nervi
IoanaAlexandra
Scris: Monday, September 3, 2012 8:41 AM
Nivel

...salutare...
...am fost la doctor...totul este in regula...bebelusa e pregatita...fetita mea ce mare i-a auzit inimioara ai a ramas super incantata...abia asteptam marele eveniment...yes

...andra...ma bucur ca ai trecut de perioada cu greturile...dar stai linistita...o sa apara intotdeauna un alt disconfort...trece una incepe alta...din cate am inteles esti studenta la medicina nu?e normal sa iti pui atatea intrebari dar trebuie sa te si bucuri de sarcina...iti doresc cat mai putine neplaceri si o sarcina cat mai usoara...timpul o sa treaca foarte repede...

....va doresc o zi minunata...si cat mai multa odihna...pupici pupici pupici pupici pupici
andra_p
Scris: Monday, September 3, 2012 9:33 AM
Nivel

sarcina usoara si tie, mai ai putin vad. dap... probabil imi pun prea multe intrebari, sunt obisnuita sa inteleg fiecare lucru marunt care se intampla in corp. de cate ori se intampla ceva inauntru, in loc sa ma bucur, incerc sa explic medical ce se intampla nervi am sa incerc sa nu mai iau in seama toate detaliile ras
Ruth
Scris: Monday, September 3, 2012 9:36 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/4/2011
andra bucurate de sarcina, daca sunteti ok atunci e bine asa iti inteleg si punctul tau de vedere dar eu zic ca aceasta perioada cu bune cu rele e cea mai frumoasa din viata unei femei, asa ca profitapupici
pupici pt burticute si bebici
crystynam
Scris: Monday, September 3, 2012 10:37 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/4/2012
Bine v-am regasit fetele! Nu am mai intrat de mult timp pe forum si vad ca s-a umplut listuta:X Ce ma bucur..newclap newclap Ca ramasesem singurica la un moment dat:D Ioana ,sarcina usoara sa ai!Ce repede trece timpul..acusi iti tii minunea in bratecomputerlove
Joi fac 28 sapt..nici nu-mi vine sa cred :)Bebele meu e foarte nazdravan,cred ca l-am laudat cam tare ca e lenes :))deja am renuntat de o saptamana la cafea pentru ca e foarte energic dar ma bucur din plin de perioada asta mai ales ca nu ma confrunt cu dureri de spate,picioare umflate si kilograme acumulate:D Deocamdata:D Numai burtica rotunda ca o minge e de mine,in rest nu am probleme.Aaaa...si somn muuuuult,cat se poate de mult:))Grasunelul meu avea la morfo cu 100 gr mai mult si sunt fericita ca se dezvolta foarte bine.
De acum de abia astept vacanta, o sa fiu o graviduta curajoasa pentru ca voi calatori cu avionul dar daca ma simt bine ,de ce nu?Trombofilia mea nu ma incurca deloc sa calatoresc atat timp cat si medicul e de acord sa ma lase.
Pupici dulci burtici!
andra_p
Scris: Monday, September 3, 2012 11:14 AM
Nivel

crystynam: sarcina usoara in continuare, dar ai grija, k in mod normal din luna 7 nu mai ai voie sa mergi cu avionul, chiar companiile iti vor interzice, intereseaza'te inainte... eu cand aveam 16 sapt am fost cu avionul, teoretic era ok, dar de la presiune, dupa o ora, incepuse sa se miste ala micu' f tare si am avut niste dureri groaznice.. sa ai grija, intreaba medicul inainte.
ms ruth pupici
Nanny
Scris: Monday, September 3, 2012 1:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
Ce de burticute frumoase si dragalase! Sa va traiasca si sa fie sanatosi bebelusii!!
Andra... inca o data sa iti traiasca "greculetul"!ras
Cristynam nu te-am ma "vazut" demult, mai ai putinel..!
Ruth..cat de curand intri la galerie! La fel si Ioana Alexandra!
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.