Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Fetele, multumesc pentru sustinere
Andra, felicitari pentru baietel |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| andra in primul rand felicitari pt baietel bine k e sanatos ,eu sunt la a doua sarcina si tot baiat am , important e sa fie sanatosi k baieti aduc ei fete, poate vorba ta ai noroc la al doilea bebe sa fie roz, dupa ce nasti iti schimbi parerea si nu o sa l dai nici pe zece fete, credema iti spun din experienta ticher e ''chestiile'' alea animate care arata varsta copilului sau a sarcini, dai clic pe ticherul meu si iti creezi si tu unul, e simplu |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2012 Mesaje: 188
| MSMS da.. pai dupa ce am facut mai multe calcule.. desi speram sa fie fetita, imi iesea baiat. l'am conceput exact in ziua ovulatiei (din greseala ), si dupa calendarul chinezesc tot baiat.. eh... ma obisnuiesc eu cu ideea, bine ca e sanatos (si grasut) si da mult din picioare data viitoate planific! astfel incat sa iasa fetita, speram sa si reusim ah.. si m'a cam certat medicul ca in 4 luni m'am ingrasat doar 1 kg de la 47 la 48... desi eu credeam k am trecut de 50, k mi se pare ca sunt imensa.. dar doamna stomatolog ieri nici nu si'a dat seama ca sunt insarcinata, desi aveam haine mulate
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ...salutare... andra..... eu asa de bine am "planificat" venirea bebelusei incat teoretic are DPN in aceiasi zi cu a surorii ei ..18 sept....o coincidenta si mai mare..anul acesta 18 sept cade intr-o zi de marti...zi de marti in care s-a nascut si Fabiana... ...radeam cu sotul ca ar fi prea de tot sa se nasca in 18 sept marti la ora 18 ca si surioara ei... ....teoretic e posibil...practic o sa vedem... ...o seara frumoasa sa aveti...
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2012 Mesaje: 188
| da, funny, coincidente :)) traim si vedem daca se si adeveresc :)) (scapi mai usor la aniversarile lor) :)) cat despre buna planificare... sarcina mea dateaza de pe 9 mai (prima zi a ultimei menstruatii)... 9 mai fiind ziua mea... si DPN e pe 13 februarie teoretic, dar cica se dezvolta repejor si e posibil sa iasa mai devreme.. si ar fi culmea sa iasa pe 4 feb.. ziua logodnicului meu sau pe 28 ianuarie.. aniversarea noastra de 2 ani de relatie :))) radea viitoarea mea soacra .. cik BB e 2 in 1.. cadou de ziua mea si de ziua lui :)) |
|

Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| si eu cu o burtica de 17 sapt ..de baiat de data asta cred dupa cum arata :)) gagaritz attached the following image(s):
![p1050909 [1600x1200].jpg](/i.ashx?a=67542) ![p1050946 [1600x1200].jpg](/i.ashx?a=67543)
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce burtica frumoasa ai mami ,iar tu radiezi .Abia astept sa ne spui daca e baietel sau fetita! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Maria, esti frumoasa. Nu conteaza ce va fi, sanatos sa fie si voinic. Sarcina usoara tuturor gravidutelor.
|
|

| gagaritz esti o gravidutza frumoasa, sarcina usoara si bebe sanatos |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ..salutare fetelor... ...gagaritz...felicitari pentru sarcina...ai o burtica frumoasa... ...atasez si eu o poza cu burtica mea la 35 de saptamani si cu scumpa mea printesa... ...sa aveti o zi frumoasa... IoanaAlexandra attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Ce burticute pe aici,care mai de care mai frumoase. Andra felicitari pentru burtica bleu. Maria esti frumoasa si radiezi.Sa dea Dumnezeu sa vina si baietelul.
Sarcini usoare burtici |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Gagaritz, ce tanara si frumoasa esti! Eu am crezut ca in poza de la avatar e fetita ta, dar de fapt esti tu. Sarcina usoara sa ai!
Ioana, ce burticuta frumoasa esti! Sarcina usoara in continuare! |
|

| multumesc frumos fetelor ,mai mi'am revenit putin si incerc sa ma acomodez ,Monica nici chiar asa :)) sunt aproape de 30 ,nu mai sunt atit de tinerica ! |
|

| 30????????? nu s-ar zice, acum cu sarcina asta iar o sa intineresti,ma bucur ca ti-ai revenit ioana ce burticutza frumoasa esti,mai ai putin si ai printesa in brate eu abia astept sa nasc,mi se pare k sunt un urias si ma dor spatele si picioarele de parca is bunica o zi frumoasa va doresc |
|

| Ruth multumesc de ginduri ,sarcina usoara si tie ..va fi fetita ?asa pare dupa burtica .... |
|
|