Gravidutzele noastre dragi - 20
Subiectul anterior · Subiectul urmator
roxinthya
Scris: Wednesday, August 22, 2012 11:33 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Alexandra felicitari! Poate de data asta vine si fetitza!yes
Burticutze va doresc sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi!pupici pupici pupici pupici
andra_p
Scris: Wednesday, August 22, 2012 9:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2012
@ nanny: da, cred ca ma agit eu prea mult, dar si burtica mea e ciudata, ca toate prietenele mele care au fost insarcinate au zis ca nu au vazut burtica asa ciudata k a mea :)) o fi BB mai zburdalnic, eu stiu :))
: cat despre sangerarea de care zici tu, din cate stiu de la o lucrare a unui ginecolog, f rar poate aparea sangerare minora in ziua ovulatiei, cand se rupe foliculul ovarian ce continea ovulul.. e o rupere mai violenta, si se elimina putin sange.. stiam ca se asociaza cu o fertilitate crescuta acea ovulatie :)) si cred ca mai era si vorba de nivel crescut de estrogen.. cam atata stiu despre subiectul acesta...
denisa_rachid
Scris: Thursday, August 23, 2012 12:34 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Alexandra, felicitari pentru buritca!!!!pupici
Nanny
Scris: Thursday, August 23, 2012 9:12 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
andra_p wrote:
@ nanny: da, cred ca ma agit eu prea mult, dar si burtica mea e ciudata, ca toate prietenele mele care au fost insarcinate au zis ca nu au vazut burtica asa ciudata k a mea :)) o fi BB mai zburdalnic, eu stiu :))
: cat despre sangerarea de care zici tu, din cate stiu de la o lucrare a unui ginecolog, f rar poate aparea sangerare minora in ziua ovulatiei, cand se rupe foliculul ovarian ce continea ovulul.. e o rupere mai violenta, si se elimina putin sange.. stiam ca se asociaza cu o fertilitate crescuta acea ovulatie :)) si cred ca mai era si vorba de nivel crescut de estrogen.. cam atata stiu despre subiectul acesta...

Multumesc pt raspuns! Sa fiu eu asa...de fertila??ras Se poate!! Nu ma sperie sangerarea aceea minora, voiam doar sa stiu daca s-a mai intalnit cineva cu asa ceva. Nu cred ca este din cauza acidului folic pe care il iau si nici a tratamentelor naturiste pt intarirea sistemului imunitar. E ca si cum as avea menstruatie de 2 ori de luna!!uff Numai ca asta e ff usoara, desi uneori ma doare burta si mijlocul un pic mai tare! Chiar azi o sa ma programez la doctor..dar pt luna septembrie!
Sarcina usoara tuturor..Andra nu te mai agita..sunt sigura ca o sa fie bine, doar ca Bebele tau e mai nastrusnic! O colega de-a mea care trebuie sa nasca acum in septembrie, avea sarcina 5-6 luni si uneori tot asa statea intr-o parte! Avea o burtica tare "ciudata"sic ..uite am s-o intreb daca i se mai intampla..desi nu cred ca bebelina ei nu ar mai avea loc!ras Cred ca mai are vreo 3-4 sapt pana la termen!
IoanaAlexandra
Scris: Thursday, August 23, 2012 12:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/21/2012
...salutare fetelor...ce mai faceti...?...noi tocmai ce ne-am intors de la mare...a fost frumos...cald si linistitor...
...parca nu mai am rabdare...saptamana viitoare intru in 37 de sapt...asa ca pot sa nasc oricand...abia astept sa-mi tin in brate fetita...
...andra...nu trebuie te ingrijora pt burtica...difera de la femeie la femeie..tu esti ingrijorata ca se misca mult ...eu eram ingrijorat ca nu se misca deloc in sapt 23...si sunt la a doua sarcina...acum nu pot dormi cat de mult zburda in burtica...

....va doresc o zi frumoasa...si multa odihna...pupici pupici

andra_p
Scris: Thursday, August 23, 2012 5:30 PM
Nivel

@nanny: da, impreuna cu acea sangerare, apar si mici dureri.. ca doar se "rupe ceva" in ovar, si sangerarea e mai mult ca o patare.. :D vezi ce iti zice si medicul, mie una imi seamana mult cu acea sangerare de la ovulatie.. sper sa te lamureasca prietena ta, poate a avut ceva asemanator :)

@IoanaAlexandra: da, se misca f mult... mama zice ca seamana cu mine, k ea nu a stiut k era insarcinata cu mine (pt k a avut menstruatie primele 3 luni de sarcina) pana cand nu am miscat la 3 luni.. deci si eu am fost precoce :D si m'am tot miscat pana la sfarsit, k nu mai aveam loc cred :)) am avut 4.3 kg la nastere =))

maine ma duc la echo,yes poate se vede sexul. desi medicul la 12 saot a zis ca are structura de baiat, mama cobeste ca e baiat, matusile nu stiu ce calcule au facut si cik e baiat... sper totusi sa fie fata =))) dar, fie ce'o fi :D am inceput cu dormitul pe'o parte... greu, f greu banghead
Ruth
Scris: Thursday, August 23, 2012 6:17 PM
Nivel

Inregistrat: 9/4/2011
nany imi pare rau k nu stiu nimic despre problema ta, iti doresc numai binepupici
andra nici despre asta nu am auzit la inceputul sarcini, mai la sfarsit da ca bebe e mare si eu patesc cand dorm pe o parte dar isi revine imediat, important e sa fiti ok, asteptam maine sa ne zici ce ascunde burtica ta si daca o sa zica k e baietel sa nu fii suparata sa stii k si baietei sunt foarte draguticomputerlove
burticilorpupici
AlexandraL
Scris: Thursday, August 23, 2012 11:09 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Multumesc pentru gandurile bune, fete dragi computerlove

Eu azi am facut o ecografie de urgenta, dupa ce ieri m-a speriat un mic cheag si niste pete maronii...Slava Domnului, totul e bine, bebe este pozitionat corect, in uter, ii bate inimioara, se misca coeur

Sarcini usoare in continuare si bebelusi sanatosi!
giulia_mamik
Scris: Friday, August 24, 2012 1:24 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Wow Alexandra,felicitarile mele sincere!Esti de admirat!O mamica eroina!newclap pupici computerlove Sa ai o sarcina usoara fara probleme,un bebe sanatos si la termen(si de ce nu poate o sa fie roz data astatopai ?!)computerlove
monica irimia
Scris: Friday, August 24, 2012 7:22 AM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Alexandra, felicitari pentru sarcina, sa o porti usor si fara griji! majoreta
majoreta Sarcina frumoasa si usoara fiecarei gravidute! angel computerlove
Anelise
Scris: Friday, August 24, 2012 8:19 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Alexandra, felicitari pentru sarcina!!! coeur
Eu astept gravidutzele noi cu ticker pentru sarcina sa refacem listutza! gravida
andra_p
Scris: Friday, August 24, 2012 11:43 AM
Nivel

exact cum banuiam.. e baiat :)) cand ne'a zis medicul, al meu era cu gura pana la urechi, dar eu... :)) putin dezamagita, dar.. poate am noroc la al doilea :))
felicitari si pt restul cu bebe pe vine topai
ticker? ce e ticker? :))
mmm00
Scris: Friday, August 24, 2012 12:43 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/14/2012
hehe ai baietan cool.
ma bucur pentru tine. sper sa fie si al meu baiat. daca nu poate facem schimbalcool pupici
IoanaAlexandra
Scris: Friday, August 24, 2012 2:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/21/2012
...felicitari pt baiat andra...important e sa fie sanatos...
...si eu am fost la doctor....bebelusa e in pozitia normala de iesire...speram sa nu se modifice...desi are inca destul timp pana la termen...am vizitat sala de nasterii a spitalului...e super...pentru ca poti sa nasti in ce pozitie vrei inclusiv in apa si pentru ca poate sta sotul cu mine in timpul travaliului,nasterii si dupa...o sa fim repartizate doar doua mamici in camera...si camerele sunt foarte curate si utilate modern...deocamdata sunt incantata de tot ce urmeaza ....sper sa fie bine si dupa nastere....
...v-am pupat...pupici pupici pupici
....sa aveti o zi frumoasa...si multa odihna...
andra_p
Scris: Friday, August 24, 2012 8:30 PM
Nivel

mmm00: facem schimb, zici.. oare hai poate afli si tu ce ai.. al meu ne'a aratat acum la 16 sapt "bijuteriile" in toata splendoarea lor. succes la baiat si tie, desi fara sa cobesc, am un feeling ca va fi fetita, nu stiu de ce ras
IoanaAlexandra: e bine ca esti multumita de conditii. sa speram k bebe nu o sa se intoarca ras
eu.. trebuie sa imi iau gandul de la rochite roz si funditze boy dar macar bine k e sanatos, masuratorile erau in grafic pt 16 sapt, dormea la echo, nu vroia sa fie deranjat.. dar, in restul zilei se misca pana numai poate. azi am descoperit si noi ca daca prietenul meu pune urechea pe burta, se aud inimioara si miscarile lui thumleft a fost f incantat ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.