Gravidutzele noastre dragi - 20
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Sunday, August 12, 2012 11:01 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
poti merge oricand la urgente daca e cazul, cu sau fara buletin.. daca esti ingrijorata si ai dureri mai bine mergi sa te linistesti.. e f posibil sa fie ceva normal, cand e cu picioarele in jos simti un discomfort mai mare cand misca bb
mmm00
Scris: Monday, August 13, 2012 12:13 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/14/2012
bebele e cu capul in jos, cel putin asa era cu 2 saptamani in urma. o sa ma duc la urgente, nu pot sta asa uff

thankyou
andra_p
Scris: Monday, August 13, 2012 2:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2012
mmm00: si la mine se misca, si pe mine ma doare rau, mai jos de ombilic, intr'o zi nu puteam merge de dureri, dar medicul mi'a zis ca e normal... uterul se mareste, se mai misca si ala micu', si se intind muschi, tendoane.. cica mai tarziu o sa fie si mai rau. si sa nu te ridici brusc de pe scaun, sau din pat, ca uterul e mai greu acum si il simti cum "se scurge", mama mi'a zis asta... mie mi'a dat niste pastile de luat cand am dureri f mari, buscopan. cat despre buletin, eu de 2 ori am fost la gineco fara buletin, cel putin la privat, la spital nush cum e. i'am dat doar datele de pe el.
Mami_de_gemeni
Scris: Monday, August 13, 2012 2:45 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Fetelor, stati linistite. Voi sunteti abia la inceput si este normal sa simtiti cat de cat orice modificare pe care o are corpul vostru insa nu trebuie sa disperati.
Faza cu ridicatul, se poate aplica doar atunci cand sarcina avaseanza (gen 6 luni incolo si devinde burtika mai mare). La inceput nu prezinta nici un pericol.
In caz de dureri se poate lua No-Spa, insa eu nu am simtit deloc nevoia sa iau, chiar si atunci cand contractiile au fost insuportabile (in cazul sarcinii gemelare).
andra_p
Scris: Monday, August 13, 2012 2:56 PM
Nivel

da, pe la 6 luni.. insa cel putin la mine, care am 1.50 m si mai putin de 50 kg.. chiar si acum in luna 4, orice modificare a aparut mai repede, chiar si burtica mi se vede destul de mult, caci sunt mica, si fatul cica, creste destul de repede. dupa primele 3 luni, medicul mi'a zis deja sa nu mai ridic greutati, sa nu merg prea repede, de alergat nici atat, sa nu ma ridic brusc din pat (eu simt cum mi se lasa uterul pe vezica), si durerile de la ligamente si muschi le simteam inca din luna 3, pt ca eu am musculatura f tonifiata, de mica am facut sport, si sala am facut pana in a doua luna de sarcina... la mine durerile sunt destul de mari incat sa iau buscopan si de 3 ori pe zi.. nu stiu, acum depinde de organismul fiecarei femei...
AlexandraL
Scris: Tuesday, August 14, 2012 12:01 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
oanamaria wrote:
Alexandra felicitari !Da-ne mai multe detalii!In cate luni esti?

Abia 6 saptamani yes Maine am programare la doctorul de familie sa ma ia in evidenta ca graviduta si sa imi dea trimitere la maternitate. Doamne ajuta sa duc cu bine sarcina coeur
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, August 14, 2012 8:08 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
andra nu te supara, cate saptamani de sarcina ai?

alexandra felicitari pt bebe!
Ruth
Scris: Tuesday, August 14, 2012 10:06 AM
Nivel

Inregistrat: 9/4/2011
alexandra felicitari pt bebe si o sarcina cat mai usoarapupici
IoanaAlexandra
Scris: Tuesday, August 14, 2012 10:24 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/21/2012
...salutare fetelor...
astazi sunt bucuroasa...soseste printesa mea cea mare acasa yes ...si o sa mergem la mare...abia astept la soare si apa...
...felicitari Alexandra pentru bebelas...sa ai o sarcina cat mai usoara...
...sa aveti o zi cat mai frumoasa si multa odihna...
pupici....pupici pupici pupici pupici
Ania
Scris: Tuesday, August 14, 2012 11:53 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2006
dureri am si eu ... cand am fost urgente a rezultat sa fie o intindere de ligamente - l-am ridicat pe samy prea mult in brate si mi-a recomendat o fasa pt gravide - asta acum 6 sapt , nu fol inca fasa pt ca m-am obisnuit cu durerea ras si eu am impresia uneori ca iese dar cred ca am o bebeelusa batasa copilas
oanamaria
Scris: Tuesday, August 14, 2012 12:16 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Sarcini usoare dragelor !
Alexandra cu siguranta o sa fie bine !Esti o curajoasa !newclap
andra_p
Scris: Tuesday, August 14, 2012 1:59 PM
Nivel

alexandrabogdan: sunt in sapt 15 :)
felicitari pt restul fetelor ras
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, August 14, 2012 5:48 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Alexandra, felicitari pentru sarcina!hearts
shirel
Scris: Tuesday, August 14, 2012 6:05 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
AlexandraL wrote:

Shirel, te astept ras Sa fim gravidute impreuna din nou computerlove

yes yes yes Ce ma bucur pentru voi!Sarcina usoara iubita si sper sa vin si eu dupa tine!Astept acuma CM si pe urma urmeaza sa lucram puternic.La noi este totul cu programare!ras sic
imi place ca si la tine vor fi asa diferentze mici intre ei ...este super misto!Pup si vorbim noi !pupici pupici
mmm00
Scris: Tuesday, August 14, 2012 6:10 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/14/2012
andra lasa-mi tu id prin PM. eu am incercat sa iti las PM dar inca nu pot.pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.