Gravidutzele noastre dragi - 20
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mmm00
Scris: Thursday, August 9, 2012 12:36 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/14/2012
multumesc si te asteptaaaaaaaaam shirel.

andra la mine toate semnele(daca pot sa zic asa)"zic" ca e baiat. si ma rog sa fie asa. o sa vad cand ma duc iar la eco dar imi astept partenerul sa vina acasacomputerlove
Ruth
Scris: Thursday, August 9, 2012 9:45 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/4/2011
shirel doamne ajuta,te asteptampupici
iasmina_ioana
Scris: Thursday, August 9, 2012 10:18 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/1/2011
Sa dea Domnul, Shirel.
andra_p
Scris: Thursday, August 9, 2012 11:28 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2012
te asteptam atunci, shirel :))
mmm00 : despre ce semne vorbesti? :)) eu cand am ramas insarcinata nici nu ma asteptam, nici nu planuiam, si nici nu ma interesasem despre sarcina, nu stiam nimic :)) deci, inca sunt noua in domeniu :)) gasisem si eu niste semne undeva, si dupa ele ar fi fata :)) inca 3 sapt si poate aflu sigur la echo :))
Nanny
Scris: Thursday, August 9, 2012 11:32 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Fetelor..ce nerabdatoare sunteti///la 13-14 sapt deja se stie ce este! Dar mai aveti putinel timp si veti afla, asta dac nu sunteti fff curioase si dati fuga la un Echo bun!
Cumnatei mele i-a spus la ambii din a 13-14 sapt ce este..bineinteles ca nerabdatoare ca si voi s-a dus mai repede la Echo!
Oricum sanatosi sa fie!topai topai topai
Nanny
Scris: Thursday, August 9, 2012 11:35 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Hai Shirel..ca ne tot "ameninti"! Vrem "rezultate!" Ti-am citit si reteta de baiat, m-am amuzat acum vrem si "dovezi palpabile"ras
MUUUUULT SUCCES!topai topai topai topai
andra_p
Scris: Thursday, August 9, 2012 11:56 AM
Nivel

nanny, suntem nerabdatoare, da :)) mai ales mama mea :)) eu la echo am fost la 12 sapt, dar inca nu se vedea.. si echo era f bun, medicul la fel, k sunt in grecia, si am fost la privat.. insa.. nu s'a vazut.. mai merg odata in sapt 16, sigur se va vedea :))
stelave
Scris: Thursday, August 9, 2012 12:20 PM
Nivel

Inregistrat: 9/15/2011
Felicitari gravidutelor si mult succes aspirantelor!!!!
Eu nu mai am de gand sa mai "bifez" o sarcina in schimb am in familie sora si cumnata si ma bucur f mult. Sunt asa frumoase femeile cu burtica.....
Andra, unde esti in Grecia? Si sora mea este tot acolo
andra_p
Scris: Thursday, August 9, 2012 12:45 PM
Nivel

in grecia stau in nafplio, la viitorii socri, ca de aici e prietenul meu :)
stelave
Scris: Thursday, August 9, 2012 1:05 PM
Nivel

Inregistrat: 9/15/2011
Sunteti departe... ei sunt la igoumenisa (Corfu), dar cine stie vreodata...
Sarcina usoara iti doresc!
andra_p
Scris: Thursday, August 9, 2012 1:11 PM
Nivel

vaaaai, ii invidiez. anul trecut am fost la rudele lui in kerkira si lefkimmi, a fost superb acolo :X daca ar fi dupa mine, m'as muta pe insula aia :)) ms
mmm00
Scris: Thursday, August 9, 2012 3:05 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/14/2012
eu saptamana trecuta am venit din grecia. am stat o saptaman cu iubi la fratele meu, e stabilit acolo de 12 ani, in Kalamata. nu e prima oara cand am fost si iubesc tot ce tine de Greciahearts hearts .

andra si eu sunt noua in domeniu si studenta si nici noi nu planuiam. ma refer la supertiile legate de sexul copilului, cum ca , daca ai pofta de aia e aia daca ti se intampla asa e aia. ras
andra_p
Scris: Thursday, August 9, 2012 5:30 PM
Nivel

-mmm00: am citit cateva postari de'ale tale, am observat cateva asemanari :))poate imi lasi un id de mess, sau iti las eu, ca sa vbim mai mult
-asta cu poftele o auzisem.. cica daca ai pofta de dulce, e fata, daca de sarat, e baiat. daca vomiti in primul trimestru, e fata, daca nu, e baiat. eu am pofta de sarat tot timpul, si nu am vomitat :))
-grecia da, e f frumoasa, noi ne vom stabili aici. in kalamata nu am fost, dar intentionez :D
aurishta
Scris: Thursday, August 9, 2012 6:05 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Andra, toate "semnele" de care vorbesti sunt folclor-pur!sic Echografia iti va spune ce culoare are burtica. Dar daca vrei sa "te joci" cu previziunile....nu-i bairas
andra_p
Scris: Thursday, August 9, 2012 6:20 PM
Nivel

ah, stiu ca nu sunt semne sigure, nu ma iau dupa ele, si chiar sper sa nu fie adevarate, ca ar insemna ca am baiat, si eu vreau fata :)) inca putin si aflu sigur :D
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.