Nivel: Membru
Inregistrat: 5/14/2012 Mesaje: 40
| multumesc si te asteptaaaaaaaaam shirel.
andra la mine toate semnele(daca pot sa zic asa)"zic" ca e baiat. si ma rog sa fie asa. o sa vad cand ma duc iar la eco dar imi astept partenerul sa vina acasa |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| shirel doamne ajuta,te asteptam |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Sa dea Domnul, Shirel. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2012 Mesaje: 188
| te asteptam atunci, shirel :)) mmm00 : despre ce semne vorbesti? :)) eu cand am ramas insarcinata nici nu ma asteptam, nici nu planuiam, si nici nu ma interesasem despre sarcina, nu stiam nimic :)) deci, inca sunt noua in domeniu :)) gasisem si eu niste semne undeva, si dupa ele ar fi fata :)) inca 3 sapt si poate aflu sigur la echo :)) |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Fetelor..ce nerabdatoare sunteti///la 13-14 sapt deja se stie ce este! Dar mai aveti putinel timp si veti afla, asta dac nu sunteti fff curioase si dati fuga la un Echo bun! Cumnatei mele i-a spus la ambii din a 13-14 sapt ce este..bineinteles ca nerabdatoare ca si voi s-a dus mai repede la Echo! Oricum sanatosi sa fie! |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Hai Shirel..ca ne tot "ameninti"! Vrem "rezultate!" Ti-am citit si reteta de baiat, m-am amuzat acum vrem si "dovezi palpabile" MUUUUULT SUCCES! |
|
| nanny, suntem nerabdatoare, da :)) mai ales mama mea :)) eu la echo am fost la 12 sapt, dar inca nu se vedea.. si echo era f bun, medicul la fel, k sunt in grecia, si am fost la privat.. insa.. nu s'a vazut.. mai merg odata in sapt 16, sigur se va vedea :)) |
|
Inregistrat: 9/15/2011 Mesaje: 224
| Felicitari gravidutelor si mult succes aspirantelor!!!! Eu nu mai am de gand sa mai "bifez" o sarcina in schimb am in familie sora si cumnata si ma bucur f mult. Sunt asa frumoase femeile cu burtica..... Andra, unde esti in Grecia? Si sora mea este tot acolo |
|
| in grecia stau in nafplio, la viitorii socri, ca de aici e prietenul meu :) |
|
Inregistrat: 9/15/2011 Mesaje: 224
| Sunteti departe... ei sunt la igoumenisa (Corfu), dar cine stie vreodata... Sarcina usoara iti doresc! |
|
| vaaaai, ii invidiez. anul trecut am fost la rudele lui in kerkira si lefkimmi, a fost superb acolo :X daca ar fi dupa mine, m'as muta pe insula aia :)) ms |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/14/2012 Mesaje: 40
| eu saptamana trecuta am venit din grecia. am stat o saptaman cu iubi la fratele meu, e stabilit acolo de 12 ani, in Kalamata. nu e prima oara cand am fost si iubesc tot ce tine de Grecia .
andra si eu sunt noua in domeniu si studenta si nici noi nu planuiam. ma refer la supertiile legate de sexul copilului, cum ca , daca ai pofta de aia e aia daca ti se intampla asa e aia. |
|
| -mmm00: am citit cateva postari de'ale tale, am observat cateva asemanari :))poate imi lasi un id de mess, sau iti las eu, ca sa vbim mai mult -asta cu poftele o auzisem.. cica daca ai pofta de dulce, e fata, daca de sarat, e baiat. daca vomiti in primul trimestru, e fata, daca nu, e baiat. eu am pofta de sarat tot timpul, si nu am vomitat :)) -grecia da, e f frumoasa, noi ne vom stabili aici. in kalamata nu am fost, dar intentionez :D
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Andra, toate "semnele" de care vorbesti sunt folclor-pur! Echografia iti va spune ce culoare are burtica. Dar daca vrei sa "te joci" cu previziunile....nu-i bai |
|
| ah, stiu ca nu sunt semne sigure, nu ma iau dupa ele, si chiar sper sa nu fie adevarate, ca ar insemna ca am baiat, si eu vreau fata :)) inca putin si aflu sigur :D |
|
|