Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| simonik felicitari pt baietel si multa sanatate la amandoi |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Neata burtici |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Simonik, felicitari ptr bebe-baietel!!!! Si eu am tot doi baieti (la diferenta de 7 ani unul de celalalt).
Te pup Koko |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Simonik felicitari pentru baietel! Gravidutze va pupacesc si sarcina usoara in continuare! |
|
| burticutelor ce faceti, noi suntem bine, acum gatesc si am si un ajutor de bucatar dar fara tricou cica ii e cald va doresc numai bine si un sfarsit de saptamana cat mai placut si mai odihnitor am pus si dovada k poate va era dor sa vedeti o burtica la 33 de saptamani Ruth attached the following image(s):
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce garviduta delicata si ce burtica frumoasa !Pup si flacaul mamii! Mai ai si tu asa de putin si-ti vei tine puiul in brate . Va pup burtici! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Ruth ce delicata si finuta esti. Burticute sarcina usoara in continuare |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/24/2011 Mesaje: 190
| fetelor va multumesc si ai vostri sa va traiasca si sa fie sanatosi |
|
| oana,mirela |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ...salut...ce faceti fetelor...?eu sunt singurica pentru o saptamana...si ca sa nu ma plictisesc chiar daca e inca devreme azi am sa incep sa pregatesc bagajele pentru spital...nu stiu de ce dar am o presimtire ca va veni un pic mai devreme printesa mea...important e sa fie sanatoasa.... voi cum va descurcati cu caldura...?la noi a plouat si e racoare deocamdata... ...va doresc o zi frumoasa...racoroasa...si multa odihna...pupici... |
|
Inregistrat: 6/20/2012 Mesaje: 188
| buna fetelor, am si eu o intrebare. sunt insarcinata in 14 saptamani, si de dimineata, toata umflatura de la uter mi s'a dus pe stanga, pe dreapta nu se mai vede nimic si nici nu mai simt uterul la palpare. e umflat, tare si ma doare. se mai intampla si inainte, dar daca stateam cateva minute pe partea dreapta revenea pe mijloc. s'a mai intamplat cuiva? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/14/2012 Mesaje: 40
| eu stiam de la mama mea ca daca se misca in partea stanga e fetita si daca se misca in partea dreapta e baiat. la ea s-a adeverit la toti copii insa doctorita mi-a spus ca nu are legatura. mie nu mi s-a intamplat, la mine e axact pe mijloc. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/14/2012 Mesaje: 40
| vreau si eu pe lista. 17 saptamani si 4 zile |
|
Inregistrat: 6/20/2012 Mesaje: 188
| nush ce sa zic cu partea pe care se misca... :)) nu am mai auzit'o.. azi toata ziua numai in partea stanga mi'a stat, de aveam o durere... acum vad ca s'a dus pe mijloc iar, dar inca ma doare pe stanga... insa la mine toti imi zic ca o sa fie baiat, dupa nush ce calcule, inclusiv medicul mi'a zis la 12 sapt.. dar nu se vedeau organele, doar dupa cum s'a dezvoltat, deci inca nush sigur.. oh well, sunt in sapt 14 acum, in sapt 16 mai fac o echo si atunci poate imi zice sigur :D (eu una inca ma rog sa fie fata :)) ). faza cu fundu'... se pare ca au ceva cu el :)) |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ce de-a gravidutze noi pe aici!! Sper sa apar si eu luna aceasta de aceea intru sa-mi incalzesc locul!
Sarcina usoara in continuare ,burticelor! |
|
|