Gravidutzele noastre dragi - 20
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marmotzel
Scris: Tuesday, May 1, 2012 12:53 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/16/2012
Multumesc, Oanamaria! Sper sa imi fac mai mult timp de stat pe net pupici
oanamaria
Scris: Wednesday, May 2, 2012 7:11 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
A venit vara deja !Ieri am fost la plimbare si erau 30de grade si asa de frumos afara .dance
Vremea asta imi da o stare de bine !
Sunt bucuroasa ca inca dorm foarte bine noaptea ,ma odihnesc ca sa ma pregatesc de pe acum de noptile cu somn intrerupt care vor veni.
Imi tot inchipui cum va fii cu bebelus in casa ,cum ma voi descurca,ma gandesc la cum va arata camera ei dupa ce o vom reamenaja .
Uneori mi-e teama ca nu ma voi descurca cu bebe de parca as fii la prima experienta .
Voi aveti astfel de gandiuri ,de temeri?!
koko2008
Scris: Wednesday, May 2, 2012 8:07 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Da , da da............si eu ca tine Oana. Eu mai am 3 luni si ceva si deja suspin ras Dar totul va fi mai bine ca prima data, sunt sigura angel Terbuie sa gandim asa....doar avem experienta sic
Eu beau apa foarte multa si merg asa de la toto alcool Dar imi place vremea asta...petrec mult timp afara in leagan ras Bebica e asa activ si eu sunt happy dance
roxinthya
Scris: Wednesday, May 2, 2012 8:13 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
'neata gravidutze!
Si eu am o gramada de temeri in legatura cu ce o sa fac si cum o sa fac mai ales ca bebe are sex diferit...
Dar cred ca pana la urma ne-om descurca noi, nu-i asa? ras
Ieri am fost in Kiabi si mi-am luat colanti albi 3 sferturi si o bluzitza in multe culori asa de frumoasaaaaa!
Ana
Scris: Wednesday, May 2, 2012 8:19 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Neatza burticutzelor!!!

eu din experienta mea cu 3 ingerasi si al 4-lea pe drumsic va zic sa stati linistite va va veti descurca de minune,doar de aia sunteti mamici.coeur
eu cand l-am nascut pe Flavio mi-a fost putin greu pentru ca Riccardo era inca micut si nu intelegea prea multe si nu puteam sa am pretentii mari de la el,dar la voi copilasii sunt mai mari si o sa vedeti ca va fi bine.

si noi mergem deja c-am de doua ori pe noapte la baie si ziua cat de se poate de des,bebe misca in toate felurile si il simt foarte jos,astept sa mergem la eco la vizita sa vedem cum suntem,oricum eu stiu ca totul e ok pentru ca Dumnezeu vegheaza asupra noastra.
va pup si va doresc la toate multa sanatate!!!

Roxi,Koko vrem si ceva pozici de la voi,nu?sic
Petronella
Scris: Wednesday, May 2, 2012 8:50 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
Oana Draga mea, stai linistita ca te vei descurca de minune cu bebelusa ta, ai sa vezi. Daca nu o sa aiba colici , nici nu vei sim?i ca ai un bebelus in casa. A?a e la mine ras daca feti?a e schimbata si satula , doarme de nici nu sti ca am bebelus in casa. Mie mi-a fost un pic mai greu primele 2 zile când am venit cu ea de la spital pentru ca eram un pic mai indemanatica ras cu schimbatul si cu titi. ras am avut si ni?te rani nasoala din cauza alaptari si ca bonus am facut si furia laptelui alcool dar au trecut toate acum si sunt fericita.
Va pup pe toate gravidutelor si va doresc multa sanatate ! computerlove
Petronella
Scris: Wednesday, May 2, 2012 8:51 AM
Nivel

Ana Draga mai pu?in si începem galeria la tine! majoreta majoreta multa sanatate î?i doresc!
ildi
Scris: Wednesday, May 2, 2012 9:08 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
ana,oana,sarcina usoara,dragelor!
roxinthya
Scris: Wednesday, May 2, 2012 9:17 AM
Nivel

Ana iloveyou Mai m-ai linistit pupici pupici pupici
Poze am dar nu pot sa le descarc deocamdata! pupici pupici pupici
oanamaria
Scris: Wednesday, May 2, 2012 10:16 AM
Nivel

Ce-mi place s ava vad aici active burtici !
Petronella ,Ana ,Koko am nevoie de incurajari ca am fel de fel de temeri dupa cum v-am spus .
Ildi multumesc !
La noi or sa fie cam 3galerii in acelasi timp ca suntem foarte apropiate noi Ana,Roxi si eu .dar cum fetele nasc natural si eu prin cezariana s-ar putea sa fiu prima pe lista ,dar momentan nu se stie .
Ana tu esti de admirat si sper sa ne descurcam si noi cu bine si sa-mi intru imediat in ritm.Stii cand trece mai mult timp intre bebelusi iti iesi din ritm si trebuie reacomodare ,deja nu mai stiu cum e cu bebe ,am uitat de acum 3ani ,dar sigur o sa-mi reamintesc.
Eu beau cam 4l de apa pe zi ca iau si medicamente multe ,dar noaptea merg decat o data la wc cu toate ca beau si noaptea apa .
Roxi abia astept sa vad poze cu tine si cu burtica .Stiu ca ti-ai uitat cablu prin vizita ,dar poze tot vreau dupa ce-l recuperezi.
Koko mai pune-ne si tu pozici cu burtica!
Petronella
Scris: Wednesday, May 2, 2012 10:36 AM
Nivel

Oana cu ajutorul lui Dumnezeu vei face fata tuturor greutatilor! Noi suntem aici , sa te sustinem si sa te încurajam! pupici
Nu intra in panica , încearca sa te relaxezi si sa te odihnesti cat mai mult , dupa nastere va fi greu primele saptamani, pe urma totul ?i se va parea floare la ureche. Uite un exemplu frumos cu 3 copilasi si unu in burtica ( Ana) cool deci... Încearca sa nu te gânde?te a?a de mult la cum te vei descurca, etc. Dumnezeu te-a ales sa fi a doua oara mamica, tot el î?i va da putere si tot ce vei avea nevoie pentru noul membru al familie!
Pupici! pupici
oanamaria
Scris: Wednesday, May 2, 2012 10:47 AM
Nivel

Petronela ce dulce esti!computerlove Iti multumesc frumos pentru sustinere ,ai dreptate !pupici
koko2008
Scris: Wednesday, May 2, 2012 2:05 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
As pune eu pozici , dar cine sa mi faca? ras Poate in weekend computerlove
Cateodata ma gandesc si eu cum va fi, abea scapasem de pampers si toate cele....mi se mai spune ca voi fi mai indragostita de bebe (fiind baiat) si ca voi sta mereu in fundu' lui sic ....ce o fi, o fi, ne descurcam noi angel
Gravidute computerlove
marmotzel
Scris: Thursday, May 3, 2012 8:19 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/16/2012
Neata burticutzelor,

Va doresc o zi excelenta!

floare3 floare3 floare3
roxinthya
Scris: Thursday, May 3, 2012 8:22 AM
Nivel

'neata fete cucuiete!
M-am trezit cu asa o pofta de viata cu soarele asta frumos de afara!dance dance dance
Parpufului asta mic ii place sa se faca pietroi in cate o parte a burtzii si asa se intinde si ma apasa , dar cum il mangai putzin se cumintzeste. Probabil n-o mai avea loc mititelul!coeur coeur coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.