Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Oana esti minunata!O floricica printre flori .Iar bluzita e superba.Nu mi zi,e facuta de tine ?! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Felicitari tuturor gravidutelor care a-?i mai ramas... Vad ca urmatoarea pe lista este Roxi, in curând ne înscriere la galerie! Oana , dar ce bine î?i sta a?a cu burtica... se vede ca î?i prieste bine sarcina !
Sunt curioasa câte gravidute noi se vor mai înscrie la acest topic eu tare cred ca Giulia va fii prima.. Multa sanatate va doresc! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Va pup cu drag ! Da bluzita e facuta de mine acum ceva vreme si -mi vine super acum si e perfecta pentru vremea de acum cu un maieu pe dedesubt! Eu am cezariana pe 21iunie si sper sa stea bebelusa pana atunci sa nu se grabeasca !Am inceput numaratoarea inversa -mai am vreo 7saptamani ! |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Petronela nu cred ca voi fi prima.Eu pana la vara in august 100% nu voi ramane ca deh mi e plecat sotul plus ca sunt la tratament si nu e indicat sa raman insarcinata.Deci vor fi multe inaintea mea cred dar asta e,nu i bai.Este timp pt orice.... Oana,nici doua luni si vine bebelusa.Hehehe,ce veselie va fi pe aici |
|

| Giulia si vrea sa impartasesc bucuria cu voi ca de obicei! Doamne ajuta sa ti s eimplineasca si tie visul pana atunci sa dea rezultate tratamentul sa te faci bine! |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| oanamaria wrote:Ce putine suntem ! Mie mi-a sosit rezultatul analizelor de sange si sunt anemica asa ca iau Fier timp de o luna si trebuie sa mananc mai des carne ca mi-am dat seama ca mananc carene doar in w-kend .  Pana nu mi-a zis dr.ca nu am proteine si daca mananc vreodata carne mi-am dat seama ca mananc doar sambata si duminica ,in rest lactate si legume.Asa ca trebuie sa remediez problemuta! Acum va pun cateva poze cu mine si burtica jucausa facute acum cateva ore in oras !    Uriasule, ce frumoasa esti! Abia astept sa te vad cu printesa in brate! |
|

| Mamiemi nu mai e mult pana pe 21 iunie ! O saptamana minunata burtici !S-au anuntat 31 de grade as aca hidratati-va si stati la umbra ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Gravidutze - si nu numai - va doresc o saptamana minunata ! Noi suntem pe metereze inca de la ora 8 cu cafelutza in bot si croseta in mana! In rest am niste arsuri de nu se poate dar rezist barbateste! Dupa-amiaza plec la shopping de ate si vreau sa imi cumpar si cartea aia cu multe flori de crosetat! ca am in cap o gramada de proiecte! |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Oana ce frumoasa esti asa printre flori. Pupam burticutza. |
|

| Lilisor si eu te pup cu drag! Roxi ia ceva penytru arsuri -orice e bun si nu e contraindicat .Eu nu am inca arsuri ,dar mi-a zis dr.sa iau OMEZ fara nicio problema daca e sa am probleme de genul. Am vazut si eu cartea cu floricele -dar nu m-a tentat ca am schemele salvata de pe net . La noi e asa de cald si am facut mancarica ,am intins 3 masini si acum ma mai delectez putin cu voi pe forum. Si eu vreau sa-i fac bebelusei o paturica subtire din bumbacel ca grose are .Sa vad la ce ma hotarasc ca am tot ce-mi trebuie sa ma apuc de lucru. |
|

| Oana - noroc cu tine! Nu stiam ca pt arsuri e bun si Omez - ca am o gramada in casa, Merci! Cartea mi-o cumpar ca nu vreau sa ma duc la calc de fiecare data pt vreun model - n-am nici imprimanta - lenea bat- o vina! |
|

| Eu am o imprimanta de ultima generatie nou-nouta ,dar ce crezi?Sta in cutie pusa bine undeva sus .Numai aia nu-mi mai ocupa locul pe birou .Asa ca la imprimanta mi le scoate Sorin la birou. Da !Omezul e super bun si in sarcina ,iar mie imi trece cu el orice problema a stomacului imediat . |
|

| Ce tare esti - am ras de nu mai pot! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/16/2012 Mesaje: 38
| Buna tuturor!
Ma puteti trece si pe mine pe lista gravidutzelor, avem 14 saptamani.
Zi frumoasa sa aveti!
|
|

| Marmotzel sarcina usoara si vino mai des sa ne spui cum te simti si cum evolueaza sarcina! Noi avem 31 de saptamani!!!!!!! |
|
|