Gravidutzele noastre dragi - 20
Subiectul anterior · Subiectul urmator
giulia_mamik
Scris: Saturday, April 28, 2012 10:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Oana esti minunata!O floricica printre floricoeur .Iar bluzita e superba.Nu mi zi,e facuta de tineras ?!iloveyou
Petronella
Scris: Saturday, April 28, 2012 11:15 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
Felicitari tuturor gravidutelor care a-?i mai ramas... Vad ca urmatoarea pe lista este Roxi, in curând ne înscriere la galerie! dance
Oana , dar ce bine î?i sta a?a cu burtica... coeur se vede ca î?i prieste bine sarcina ! cool
computerlove
Sunt curioasa câte gravidute noi se vor mai înscrie la acest topic ras eu tare cred ca Giulia va fii prima.. ras
Multa sanatate va doresc! computerlove
oanamaria
Scris: Sunday, April 29, 2012 7:23 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Va pup cu drag !
Da bluzita e facuta de mine acum ceva vreme si -mi vine super acum si e perfecta pentru vremea de acum cu un maieu pe dedesubt!
Eu am cezariana pe 21iunie si sper sa stea bebelusa pana atunci sa nu se grabeasca !Am inceput numaratoarea inversa -mai am vreo 7saptamani !dance yes
giulia_mamik
Scris: Sunday, April 29, 2012 7:35 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Petronela nu cred ca voi fi prima.Eu pana la vara in august 100% nu voi ramane ca deh mi e plecat sotulhohot hohot plus ca sunt la tratament si nu e indicat sa raman insarcinata.Deci vor fi multe inaintea mea cred dar asta e,nu i bai.Este timp pt orice....
Oana,nici doua luni si vine bebelusa.Hehehe,ce veselie va fi pe aicidance hainoroc
oanamaria
Scris: Sunday, April 29, 2012 8:01 AM
Nivel

Giulia si vrea sa impartasesc bucuria cu voi ca de obicei!pupici
Doamne ajuta sa ti s eimplineasca si tie visul pana atunci sa dea rezultate tratamentul sa te faci bine!computerlove
mamiemi
Scris: Sunday, April 29, 2012 9:03 AM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2008
oanamaria wrote:
Ce putine suntem !
Mie mi-a sosit rezultatul analizelor de sange si sunt anemica asa ca iau Fier timp de o luna si trebuie sa mananc mai des carne ca mi-am dat seama ca mananc carene doar in w-kend .alcool Pana nu mi-a zis dr.ca nu am proteine si daca mananc vreodata carne mi-am dat seama ca mananc doar sambata si duminica ,in rest lactate si legume.Asa ca trebuie sa remediez problemuta!
Acum va pun cateva poze cu mine si burtica jucausa facute acum cateva ore in oras !

Uriasule, ce frumoasa esti! Abia astept sa te vad cu printesa in brate!
oanamaria
Scris: Monday, April 30, 2012 8:43 AM
Nivel

Mamiemi nu mai e mult pana pe 21 iunie !pupici
O saptamana minunata burtici !S-au anuntat 31 de grade as aca hidratati-va si stati la umbra !pupici
roxinthya
Scris: Monday, April 30, 2012 9:36 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Gravidutze - si nu numai - va doresc o saptamana minunata !computerlove
Noi suntem pe metereze inca de la ora 8 cu cafelutza in bot si croseta in mana!
In rest am niste arsuri de nu se poate dar rezist barbateste!
Dupa-amiaza plec la shopping de ate si vreau sa imi cumpar si cartea aia cu multe flori de crosetat!ras ca am in cap o gramada de proiecte! topai topai topai
LilianaD
Scris: Monday, April 30, 2012 9:57 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
Oana ce frumoasa esti asa printre flori.hearts
Pupam burticutza.pupici
oanamaria
Scris: Monday, April 30, 2012 10:58 AM
Nivel

Lilisor si eu te pup cu drag!
Roxi ia ceva penytru arsuri -orice e bun si nu e contraindicat .Eu nu am inca arsuri ,dar mi-a zis dr.sa iau OMEZ fara nicio problema daca e sa am probleme de genul.
Am vazut si eu cartea cu floricele -dar nu m-a tentat ca am schemele salvata de pe net .
La noi e asa de cald si am facut mancarica ,am intins 3 masini si acum ma mai delectez putin cu voi pe forum.
Si eu vreau sa-i fac bebelusei o paturica subtire din bumbacel ca grose are .Sa vad la ce ma hotarasc ca am tot ce-mi trebuie sa ma apuc de lucru.
roxinthya
Scris: Monday, April 30, 2012 11:01 AM
Nivel

Oana - noroc cu tine! Nu stiam ca pt arsuri e bun si Omez - ca am o gramada in casa,
Merci! Cartea mi-o cumpar ca nu vreau sa ma duc la calc de fiecare data pt vreun model - n-am nici imprimanta - lenea bat- o vina!ras
oanamaria
Scris: Monday, April 30, 2012 11:04 AM
Nivel

Eu am o imprimanta de ultima generatie nou-nouta ,dar ce crezi?Sta in cutie pusa bine undeva sus .Numai aia nu-mi mai ocupa locul pe birou .Asa ca la imprimanta mi le scoate Sorin la birou.hohot
Da !Omezul e super bun si in sarcina ,iar mie imi trece cu el orice problema a stomacului imediat .
roxinthya
Scris: Monday, April 30, 2012 11:15 AM
Nivel

Ce tare esti - am ras de nu mai pot!hohot hohot hohot hohot
marmotzel
Scris: Monday, April 30, 2012 1:44 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/16/2012
Buna tuturor!

Ma puteti trece si pe mine pe lista gravidutzelor, avem 14 saptamani.

Zi frumoasa sa aveti!
flowers flowers flowers flowers flowers
oanamaria
Scris: Tuesday, May 1, 2012 7:55 AM
Nivel

Marmotzel sarcina usoara si vino mai des sa ne spui cum te simti si cum evolueaza sarcina!
Noi avem 31 de saptamani!!!!!!!dance dance
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.