Gravidutzele noastre dragi - 20
Subiectul anterior · Subiectul urmator
georgyana
Scris: Thursday, May 24, 2012 5:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/9/2009
Oana ce emotii mai e atat de putin ...coeur abia astept sa ne-o arati pe micuta july ....(sper ca nu te deranjeaza ca o alint asa ...am o prietena iulia si tot asa o alint)coeur
Ana nici tu numai ai asa mult ...vai cate emotii parca as naste eu in locul vostru ...fetiteee!!!!coeur iloveyou
Kokolina si tu vei aduce un baietel dorit in curand ....eu va doresc rabdare multa ca acum trece si nasteri usoare grup
koko2008
Scris: Thursday, May 24, 2012 6:23 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Oana eu doar incurc lumea , cu burta asta nu ma pune la nimic...ras

Georgy de ce nu mai faci o fata? Sau ti e frica ? computerlove
georgyana
Scris: Thursday, May 24, 2012 7:12 PM
Nivel

Koko eu am doua cezariene .si o sarcina dusa pana la 8 luni si pierduta ..cu complicatii ...apoi la indrumarea medicului plus ca si eu am vrut mi-am legat trompele ..am doi baieti frumosi sanatosi care imi vor aduce doua fete si poate imi vor face nepotele de care sa ma bucur ....cu asta am zis totcomputerlove faceti voi care mai putetimajoreta (astazi am fost la cimitir la baiatul meu cel mai mare trebuia sa aiba 13 ani ...mi-se rupe sufletul de cate ori merg la el niciunul din cei doi nu il va inlocuicry )scuzati offtopicsorry1
koko2008
Scris: Thursday, May 24, 2012 7:37 PM
Nivel

Offff Georgy...cand am scris chiar m am gandit ca ai motive sa nu mai faci copii angel Dumnezeu sa l odihneasca. computerlove computerlove
georgyana
Scris: Thursday, May 24, 2012 7:55 PM
Nivel

Amin...multumesccomputerlove
oanamaria
Scris: Friday, May 25, 2012 6:57 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Georgy eu stiam prin ce ai trecut e foarte dureros !Sa te bucuri de minunile pe care le ai acum.
Eu o alint pe bebelusa Giuli si -mi place orice alint al numelui .
Da mai e asa de putin si totusi mi se pare asa de mult -stii cum e pe ultima suta de m ,din ce in ce mai greu si nerabdarea la cote maxime.
Vremea asta ploioasa ma cam indispune ,dar asta e chiar n-am cum s-o schimb.ras
Azi am zi de gatit si de spalat si calcat asa ca nu ma plictisesc.
Va pup burtici!computerlove
koko2008
Scris: Friday, May 25, 2012 7:32 AM
Nivel

Oana spor la treaba. computerlove

Eu bine azi ras
TatyKS
Scris: Friday, May 25, 2012 8:50 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Si noi suntem bine astazipupici ! Ieri dupa amiaza am avut cateva contractii nedureroase, am luat un nos-pa si s-a linistit.
Voi cum dormiti cel mai bine ?
Eu daca dorm pe stanga, nu dorm chiar confortabil si cand ma mai trezesc noaptea, sunt mereu cu fata in sus. Sincer asa ma simt si cel mai bine.

Va pup si spor la treabapupici pupici pupici
oanamaria
Scris: Friday, May 25, 2012 9:16 AM
Nivel

Eu dorm cel mai bine pe stanga sau pe dreapta calare pe pilota -o fac sul si ma sprijin pe ea ,iar la picioare am o perna ,dar de multe ori nu rezista pana dimineata in pat .
Slava Domnului ma odihnesc inca foarte bine si de putin timp cu 2 treziri pe noapte pt .pipi ,dar beau si noaptea apa asa ca e de inteles .
Nu pot sa dorm cu fata in sus ca nu respir bine .
roxinthya
Scris: Friday, May 25, 2012 9:54 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
'neata fete burticoase!pupici
si noi dormim bine, atat de bine ca de doua zile ne trezim numai dupa 9 30 de la vremea asta ploioasa!angry
Noi mai avem un eco pe 13 iunie si ultimele analize. topai
Cateodata nu mai am rabdare dar pe urma imi dau seama ca mai am atatea de facut....
oanamaria
Scris: Saturday, May 26, 2012 4:09 PM
Nivel

Azi m-am intalnit cu bebelusa are deja 2,400kg si picioare lungi-asa reiese din masuratori.coeur
E totul ok dupa spusele medicului ,pe mine ma deprima vremea asta iar a plouat si nu am avut o stare prea roz .
Am gasi si patut care mi-a placut multi si lui tati la fel si l-am cumparat .E de la CAM si e un roziu trandafiriu ,am luat si 2 suzetele de la NUK ajutata de Stefan .
Mai mergem la un control si niste analize pe 9iunie !
Va pup !
Am pus si o poza luata de pe net cu patul bebelusei ca pe al nostru inca nu-l instalam de acum.

oanamaria attached the following image(s):
1332926900patut-pliant-cam-daily-plus-192.jpg

TatyKS
Scris: Saturday, May 26, 2012 8:03 PM
Nivel

E mare bebelina si daca are si picioare lungi e cool . Sa fie sanatoasa si sa vina pe lume la termenpupici pupici pupici ! computerlove
Patutul e super frumos ! Sa doarma cu placere in elpupici pupici !
eu
Mersi Oana ca ai pus pozehearts ! Si eu caut de pe acum, ca sa am listuta deja facuta pentru sotul meu.
giulia_mamik
Scris: Saturday, May 26, 2012 10:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Oana o sa ai o grasunica mica si pufoasacoeur
Patutul e superb,mamicuto!Sa doarma sanataoasa bebelusa in elcomputerlove
Abia astept marele eveniment!Sa te vad cu botulica mica in braticapupici

Taty,contractii false am avut si eu inca de pe la 5 luni.Eu parca aveam senzatia aia de furnicaturi pe col,ca si cum s ar deschide.Sper sa dispara contractiile pana in momentul nasterii.Ai grija de burtica si de tinepupici

Sarcina usoara la toate fetele de pe aici si bucurati va maxim de burticile voastre ca acusica se scurge timpul si vor fi doar amintiri,clipele asteaangel pupici computerlove
TatyKS
Scris: Sunday, May 27, 2012 8:37 AM
Nivel

giulia_mamik wrote:

Taty,contractii false am avut si eu inca de pe la 5 luni.Eu parca aveam senzatia aia de furnicaturi pe col,ca si cum s ar deschide.Sper sa dispara contractiile pana in momentul nasterii.Ai grija de burtica si de tinepupici

Sarcina usoara la toate fetele de pe aici si bucurati va maxim de burticile voastre ca acusica se scurge timpul si vor fi doar amintiri,clipele asteaangel pupici computerlove

Giulia, multumesc pupici ... am mai avut contractii si a doua zi. Mi-am sunat Dr. care a zis 1 nospa la fiecare ora , maixm 4 pastilute si mi-a trecut dupa 3 . Si eu imi doresc sa numai am, ca nu e deloc bine .

Sarcina usoara burticutelor pupici pupici pupici

oanamaria
Scris: Sunday, May 27, 2012 9:45 AM
Nivel

Dragelor ce nu v-am spus ieri este ca am reprogramat cezariana pe 19iunie exact cand implineste 38 de saptamani si sper ca pana atunci sa ajunga la 3kg.E foarte activa iubirea mica in continua miscare .Mai sunt 3 saptamani grele ca deja obosesc foarte repede si am si o stare psihica nu prea buna .
Va multumesc mult pentru urari !
Taty sper sa nu mai ai neplaceri si sa ai o sarcina usoara .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.