Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Buna fetele cucuietele! La mine o simpla raceala s-a accentuat si acum imi curge nasul si tusesc. Ieri am fost la control si in urma analizelor a descoperit o mica infectie si deci acum iau antibiotic - zinnat - poate imi face bine si la raceala In rest bebe e bine, mi-a zis ca e chiar marisor si ne mai intalnim in iunie la o noua ecografie, set de analize si consultatie. In rest -toate bune si frumoase! Va pup pe toate! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Oana ,Taty ,mi-ati amintit de zilele cand eu,Shirel,Irinuca si Lia,mancam in acelasi timp caise,cirese si pepene,pofteam una la fructele alteia...ce vremuri! Zambesc amintindu-mi de perioada aia
Roxi,mami,of,of,cum ai reusit sa racesti tocmai acum,cu burtica asa mare cand o singura tuse e asa un chin pentru burtica? Te pup si iti doresc sanatate maxima |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Mela wrote:Oana  ,Taty  ,mi-ati amintit de zilele cand eu,Shirel,Irinuca si Lia,mancam in acelasi timp caise,cirese si pepene,pofteam una la fructele alteia...ce vremuri! Zambesc amintindu-mi de perioada aia Roxi,mami,of,of,cum ai reusit sa racesti tocmai acum,cu burtica asa mare cand o singura tuse e asa un chin pentru burtica?  Te pup si iti doresc sanatate maxima
Mela deja le-am savurat ...tati a fost prompt la poftele noastre .
Roxy, sanatate multa mami ! |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Voi cu poftele.....eu fara ele....chiar nu poftesc la nimic. E normal? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Koko e super si fara pofte ,nu e nimic in neregula te asigur! Roxi multa sanatate ,o sa te faca repede bine antibioticul e groaznic sa tusesti acum. Eu mai simt bine sunt ok ,numai ca obosesc foarte repede .Altceva nu am ,nu ma doare nimic . |
|

| Azi vorbeam cu o vecina graviduta in 6 saptamani....care pofteste de numa, numa si ii ziceam ca nu poftesc....se uita cam lung la mine.` Oana |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Koko eu la nici-o sarcina nu am avut pofte .nu am stiut ce inseamna sa tanjesc sa mananc ceva neaparat asa ca nu e nimic in neregula fiecare persoana e diferita in timpul unei sarcini |
|

| Neata dragelor ! Koko sa stii ca nici eu la Kari nu am poftit, dar acum la orice ma gandesc, vad,aud vreau sa pap . Biine ca daca nu se poate, asta e , nu mor !
Am fost si noi ieri la control si bebe era iar pozitionat cu caputul in jos si cred ca asa ramane . Si la Kari s-a intamplat la fel , nu imi dau seama de ce. Era bine, doar ca nu mai vrea sa stea cu fata la noi de o luna si nu-i mai vedem si noi ochisorii si fatuca mica. Si ca si data trecuta , isi pune manuta la cap si ochi cum aparem . Va pup si va doresc sarcini usoare pana la termen .. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Buna dimineata, mamici !
Am actualizat listuta.
Ana, felicitari pentru burtica roz !!! Ce mult ai asteptat-o, dar uite ca a venit acum !
Taty - bine ai revenit pe forum si sarcina usoara in continuare. Nu am apucat sa citesc chiar tot. Stii ce o sa aveti?
Koko, o mamica suuuper ! Iti sta tare bine graviduta !
Oanamaria - mai ai putin... incepem numaratoarea inversa ?
Marmotzel - bine ai venit pe forum ! Poate reusesti sa iti faci si un ticker cu sarcina, ca e mai usor de urmarit varsta sarcinii
Roxyntia - sanatate multa si ai grija de tine ! Sarcina usoara in continuare !
Floricica, ce mai face bebe? Sunteti bine? |
|

| AdrianaC wrote:Buna dimineata, mamici !
Am actualizat listuta.
Taty - bine ai revenit pe forum si sarcina usoara in continuare. Nu am apucat sa citesc chiar tot. Stii ce o sa aveti?
Multumim Adriana ! O sa avem un baietel ! |
|

| Mai astepotasm cu galeria macar vreo 2saptamani! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 23
| Buna fetele, noi suntem bine. Eu am sarcina pelviana, luni sau marti merg sa vad cum sta bebe. Sper sa fie bine si sa scap de cezariana. Azi sarbatorim printesa, a facut 5 ani. Are mami fetita mare! Va pup!
|
|

| Floricica sa-ti traiasca fetita si s ate bucuri de ea!Sarcina usoara ! Eu am dormit vreo 2ore cu gheamul deschi si afara ploua cu galeata -asa de placut ! |
|

| Adriana multumesc
Si noi in focuri...am facut ultimele cumparaturi pentru pomana.Am cumparat si castronele pentru mosii de vara Am lenevit o ora si acum ma uit lung la aragaz...trebuie sa gatesc Gravidute dulci |
|

| Spor la gatit bunatati Koko! Eu abia astept intalnirea de sambata ! |
|
|