Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Oana,ia o tableta de dicarbocalm sa o ai in casa tot timpul .Succes in gasirea patutului mult visat
Gravidute toate,sarcina usoara va doresc si o saptamana minunata |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Da Giulia o sa iau azi sa am la nevoie ca probabil voi mai avea astfel de probleme !Iti multumesc ! Patutul mult visat nu e nimic special-am gasit modelul ,dar nu si culoarea . Sper sa-l gasim si in culoarea potrivita . |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Va multumesc tuturor,intradevar vad numai roz in fata ochilor. Abia astept sa mai cumpar hainute.
Oana sanatate multa. |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| ana arata-ne si noua ce ai cumparat deja. |
|

| Eu nu sunt cu cumparatul hainutelor !Mie imi place sa le primesc cadou! Noi bine pe baricade ,azi merg sa ma intalnesc cu o eventuala bona sa vedem ce si cum. In rest ma bucur de burtica jucausa ca deja am inceput numaratoarea inversa adica mai e o luna si am emotii! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| 'neata burtici! Si noi pe baricade! Nici nu-mi vine sa cred ca a ramas atat de putzin. Oana tu mai ai o luna fix! |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Neata burtici Curand incepem numaratoarea inversa pentru 3 burtici |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Chiar ca mai e putin ! Va pup pe toate si va doresc sarcina usoara pana la termen . |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Ana ma bucur tare pentru tine ,stiu cat de mult ti-ai dorit ,felicitari pentru fetita.
Tatyyy ce surpriza frumoasa.Felicitari pentru bebe 2 vad ca e baietel.Sarcina usoara in continuare ,Karina cred ca abia asteapta venirea fratiorului.
Oana acum am vazut ce putin mai ai.
Sarcina usaora la toate gravidutele. |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Curaj fetelor, mai aveti putin si GAATAA! Sa dea Dzeu ca totul sa decurga bine pana in ziua cea mare, sa va auzim cu cele mai frumoase povesti si cele mai minunate clipe traite! Curaj si spor la cumparaturi Koko, Oanamaria si Roxinthya! Doamne ajuta! |
|

|
Elyyyy, , draga mea multumesc mult ! Mi-a fost dor de voi, chiar ma gandeam ce mai faci. Cand ma uit acum la avatarul tau vad ca iar ati schimbat domiciliul. Te pup. |
|

| Va salut gravidutelor ! La noi e un soare frumos ,dar mi-e asa de somn ca m-am trezit la 7 sa-l pregatesc pe Stefi pt.gradi si parca as mai fi dormit. In rest sunt dependenta de capsuni si cirese -de vreo 2saptamani nu e zi fara sa mananc fructele astea . Mai fac treburile care mi le permite satrea mea si ma tot gandesc la cum o s afie in curand.Ganduri-ganduri! Voi ce mai faceti? |
|

| Pupici gravidutelor ! La noi e urat rau afara si stam la hibernat! Oana, mi-ai adus aminte de cirese si capsune ...acum imi sun sotul sa ne aduca . Eu mai stau putin la cafeluta si apoi trebuie sa fac ceva papa . Sa aveti o zi linistita ! |
|

| Taty m-am gandit eu ca o sa starnesc niste pofte cu fructele,dar acum se gasesc peste tot asa ca cine pofteste e simplu sa si le procure sa se bucure de ele.Si pe noi tot taticul ne aprovizioneaza cu fructe -e una din atributiile lui principale . Si aici e timp de hibernare ,dar trebuie sa ies sa rezolv ceva care nu suport amanare asa ca daca trebe -trebe. |
|

| oanamaria wrote:Taty m-am gandit eu ca o sa starnesc niste pofte cu fructele,dar acum se gasesc peste tot asa ca cine pofteste e simplu sa si le procure sa se bucure de ele.Si pe noi tot taticul ne aprovizioneaza cu fructe -e una din atributiile lui principale . Si aici e timp de hibernare ,dar trebuie sa ies sa rezolv ceva care nu suport amanare asa ca daca trebe -trebe.
Traiasca taticii ! Daca trebe, trebe ! Pupici!
|
|
|