Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Vai ce veste mare!Vine si fetita mult asteptata,Ana!Ce ti am zis eu draga mea?!Tu nu si nu .Sarcina usoara pana la capat si o Giulica sanatoasa si frumoasa precum mamica ei |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Giulia tu la toate ai ghicit ce beblusi avem!Esti tare ! |
|
| Da,da la nimeni n am dat gres.Culmea ar fi chiar la mine sa nu nimeresc .Ehe,n ar fi bai dar acum sa vina momentul! Pup o burtica frumoasa,Oana |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| asa este Giulia,veste mare si mult asteptata! intradevar a fost cum ai zis! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Felicitari Ana pentru burtica roz, ma bucur ca ti s-a indeplinit dorinta. |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Fetelor acum am observat ca deja imi curge lapte din sanul drept. Aveam eu banuieli de vreo 2 zile si nu intelegeam de ce sunt putzin murdara pe rochitza dar acum l-am prins in flagrant! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Ana felicitari pentru burtica roz! multa sanatate va doresc! |
|
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Ana wrote:Azi ma duc sa cumpar cate ceva pentru Giulia o zi frumoasa fetelor,vad numai roz in fata ochilor
Vaaai, ce visez si eu la fericirea ta...Ana, sa ne arati si noua hainutele cumparate. Eu cand ajung la magazin sunt in stare sa iau tot raionul cu rochite, nu am fetite, dar am finute, fetite ale prietenelor... |
|
| Buna dimineata burtici frumoase ! Eu tot foarte ragusita abia vorbesc ,dar in rest sunt bine si asta ma bucura . W-kendul asta aranjam camera bebelusei asa incet-incet ca mai e 1 luna pana la marele eveniment .Trebuie sa luam un patut -am vazut unul care mi-a placut mult sa vedem cum incape in camera ca e cel mai lat care exista la astea pliante . Stefi ma ajuta la calcat hainutele mi le da la mana una cate una si se mira cat sunt de mititele . In rest stam in casa ca afara ploua si ne umplem timpul cum putem mai frumos . |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Va multumesc fetelor!!!
Alexandra o sa fac si pozici intr-o zi.
vroiam sa va intreb cat cantaresc bebeii vostrii la 33 de saptamani? mie mi-a zis ca in jur la 2250 gr,nu e mare?sau nu mai retin eu de la baieti? |
|
| Ana, eu cred ca nu e mare.Mai ai totusi o luna si un pic si nasti.Poate mai ia 1kg pana la momentul nasterii..si chiar de ia mai mult,o sa ai o dolofana numai buna de papacit .In ultima luna de sarcina copilasul ia in greutate pana la 30 de grame pe zi ...deci fa un calcul si nu o sa ti se para asa mult
Oana,cata treaba aveti voi acolo,ca doar deh' vine printesa familiei .Spor la treaba si sarcina usoara in continuare.Musai sa iei ceva pt gat,nu poti sta asa... |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Ana eu zic ca e maricica. Cand am facut eu eco la 33 saptamani si 4 zile avea 2100 g cu plus minus 200 g si au concluzionat ca ecografic are 34 saptamani. Deci Giulia e foarte bine! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Ana felicitari draga mea!Sa fie intr-un ceas bun.Vine printesa familiei! Oana sanatate maxima,sa te faci bine. Sarcini usoare si pupicei pe burtici! |
|
| Iau pentru gat ce se poate ce sa mai zic si eu?! Eu nu ma pricep la greutate cat trebuie sa aiba sau daca e prea mare sau prea mica -important e sa fie sanatoasa . Eu sambata viitoare merg la eco si vad atunci cum sta treaba -daca e grasunica puiuta mica . |
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Roxi si mie imi curge daca apas ...cred ca e normal Ana se vede ca esti emotionata Oana , sirop de muguri de brad ai? Este foarte bun .In perioada asta se culeg mugurii .Vreau sa fac si eu. Sanatate
Burtici va pup. |
|
|