Gravidutzele noastre dragi - 20
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mmm00
Scris: Monday, September 24, 2012 9:02 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/14/2012
buna searapupici
nu am mai trecut de mult pe aici ras

azi am fost iar la ecografie la cabinetul doamnei dr paris si vroiam sa vedem sexul copilului.
imi spune doctorita ca are toate degetele, coloana vertebrala si celelalte si cand sa se uite la sex bebele meu se asezase picior peste picior. apoi ne-a aratat fundul,iar, si in ciuda incercarilor doctoritei de afla ce e, nu a vrut sa arate.banghead

am un puiut tare secretos si rusinos,are si cui semana(taica'su)
Ruth
Scris: Tuesday, September 25, 2012 8:52 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/4/2011
important e sa fie sanatos se va arata rusinica mica computerlove
eu tot cu voi si aziuff
burtici o zi frumoasapupici
sweet angel
Scris: Tuesday, September 25, 2012 8:55 AM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
andra imi pare rau sa aud ca ai trecut prin asa ceva e groaznic.
sper sa treaca durerea si sa nu mai ai probleme. sarcina usoara in continuare.

mmm00 - o sa arate el pana nasti , doar nu o fi chiar asa de rusinos sa vedeti cand nasti abia sic
Nanny
Scris: Tuesday, September 25, 2012 10:40 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Andra imi pare tare rau sa aud prin ce ai trecutplans plans ...Daca ai fost in spitalul mare nici ma mir!! Nu trebuia sa mai stai nici 5 min...trebuia sa chemi SMURD-ul si s-o tai la Bucuresti pt ca astia sunt macelari, nu doctori!( cer scuze, chiar daca esti studenta la Medicina, dar unii sunt total indiferenti)
Sper ca bebe sa fie bine si tu la fel si sa te auzim cu vesti mai bune! Iar daca vei mai avea asemenea crize..nu mai sta la mana lor!
Doamne ajuta sa te refaci rapid!
IoanaAlexandra
Scris: Tuesday, September 25, 2012 12:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/21/2012
...salutare fetelor...
...andra..imi pare rau sa aud prin ce ai trecut...iti doresc multa sanatate si sa dea Domnul sa nu mai treci prin asa ceva....
...mmm00...poate la urmatorul ecograf bebita o sa renunte la timiditate si o sa va faca o surpriza placuta...
...ruth...asteptam vesti frumoase...cred ca nu mai ai rabdare...multi pupici...coeur coeur coeur
...sa aveti o zi frumoasa...floare3
andra_p
Scris: Tuesday, September 25, 2012 1:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2012
mmm00: nu'mi vine sa cred ca inca nu stii sexul, eu innebuneam. doctorul meu a stat o ora pana a strans toate info pe care le vroia.
IoanaAlexandra, Nanny,sweet angel: ms pt incurajari. da, la spitalul judetean constanta am fost, si cand mi se plangeau pacientii k medicii sunt sub orice critica nu ii credeam.. acum le dau toata dreptatea din lume. vorba aia, pana nu esti in pielea lor... imi schimb si medicul ginecolog, k cu asta de acum m'am lamurit. :| si urologul mi'l schimb. poate reusesc sa o duc la capat in felul acesta.

btw fetele, acum la 20 sapt, miscarile la bebe ar trebui sa le simt asa puternic? cand doarme e foarte jos, dar cand se misca se vede cum mi se ridica si se intareste uterul, ba pe stanga mai mult, ba pe dreapta... acum de ex, cred ca s'a intins sau nu stiu exact, si din stanga pana in dreapta era tot uterul intins, aproape ca era patrat, si il simteam cum se intinde, apoi revine la loc... intreb pt ca sunt alte femei care la 20 sapt ziceau ca bebe abia se misca, si asa, delicat. la mine se si vede cum salta burta cand face ca iepurele si se impinge cu picioarele :|
crystynam
Scris: Wednesday, September 26, 2012 4:23 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/4/2012
Andra, am ramas fara cuvinte...astia nu sunt oameni, sunt animale..banghead banghead Ma bucur ca esti mult mai bine acum si sper sa nu mai ajungi pe mana nenorocitilor de genul asta.sorry sorry
In alta ordine ,se pare ca ai un bebe foooarte "cumintzel" :))))Adevarul e ca nici eu nu l-am simtit asa pe strumful meu la 20 sapt, chiar era lenes..acum toata ziua se joaca,spre bucuria noastra:D Daca la 20 sapt face asa, gandeste-te ce box face cand se mareste si prinde forta:)))
Azi am revenit si eu in tara, din pacatefool fool , pentru ca a fost superb..:D Lasand la o parte faptul ca turcii sunt dobitoci de-al binelea....a fost minunat. Probleme am avut doar la intoarcere, in Antalya: nu-mi recunostea scrisoarea meDicala ca cica nu e in englezabanghead A trebuit sa fac control in aeroport ca sa-mi dea permisiunea sa urc in avion!Medicii sunt la pamant, dupa masuratorile lor eu am 29 sapt,mai bine pentru mine ca daca le spuneam ca am 31 aproape faceau infarct=)))) n-au auzit in viata lor de ecograf, doar te masoara ,iti ia pulsul si tensiunea si gata controlul ginecologic.
Adica trec la plecare prin 3 aeroporturi si nimeni nu-mi zice nimic si se trezesc la intoarcere ,in Antalya, sa ma ia la rost ca cine mi-a dat mie voie sa calatoresc la 28 sapt!!!Eh...conteaza ca bebe a fost foarte linistit toata vacanta, adora sa innoate dupa cat de linistit a stat in burtica..nu a fost nevoie sa iau nici un nos-pa sau altceva.
Nu am stat la soare cu burtica dar in rest am stat fara probleme si am si innotat si in mare si in piscina fara nici o problema.
vanina
Scris: Wednesday, September 26, 2012 7:34 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Felicitari pentru burtici!
Andra_p, ce simti tu nu sunt miscarile bebelului, ci contractii nedureroase. Am patit si eu ca tine, si mi se intarea ca o minge, sau doar pe o parte. Nu prea stiam ce inseamna, apoi m-am lamurit. Un bebe nu are atata forta sa-ti faca "bolovani" cum ii simteam eu, si nici sa se intinda nu poate. Daca ai contractii din astea prea dese, ia pastilute No-spa, sau la recomandarea medicului.
Sarcini usoare va doresc computerlove
gagaritz
Scris: Wednesday, September 26, 2012 7:59 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2009
nici eu nu simt tare pe bebe ,,abia abia uneori ...cind ai DPN Andra..cred ca suntem pe aproape ,eu pe 7 -8 febr!
monica irimia
Scris: Wednesday, September 26, 2012 8:27 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010

Sanatate multa, gravidutelor! pupici computerlove
andra_p
Scris: Wednesday, September 26, 2012 8:31 PM
Nivel

crystynam: mersi, si eu sper s anu mai ajung in situatia aia din nou..
vanina: or fi si contractii, dar la 20 sapt cat am, eu zic ca se simte si bebe... nu stiu, zic si eu... oare contractiile chiar se simt asa, cand pe stanga, cand pe dreapta, cand ca o tresarire rapida a intregului uter? eu chiar le simt mai tot timpul, adica la fiecare ora gen, mai ales dupa ce mananc sau dupa ce fac putin efort...
gagaritz: pe 9 mai am avut ultima menstruatie, si pe 13 feb se fac 40 saptamani.. la masuratori el iese cu cateva zile mai mare decat varsta lui, dar eh.. cica are gene de baiat mare :)) apropo, tu stii cam pe ce data ai ramas, ca eu sa mor de stiu cand :)) neprotejat am facut pe 19 si 27, teoretic ovulatia era pe 23, dar eu am CM mai lungutz, de 30-32 de zile de obicei... :| deci banuiesc ca am ovulat mai.. tarziu?
monica irimia: multumim :002:
oanamaria
Scris: Wednesday, September 26, 2012 8:57 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Ce-m ni place sa va citesc !
Sarcina usoara va doresc si fara neplaceri!
Gagarit felicitari pentru baietel !computerlove
vanina
Scris: Thursday, September 27, 2012 12:05 AM
Nivel

Andra, miscarile fatului la varsta sarcinii tale se simt ca niste usoare fluturari. Daca se intareste uterul inseamna ca sunt contractii!
andra_p
Scris: Thursday, September 27, 2012 12:12 AM
Nivel

pff, eu numai fluturari nu simt, sau chiar daca le simt, nu imi dau seama, caci am aceste contractii aproape in fiecare ora, si cand le am, imi vine brusc sa urinez, dar asa... urgent. atunci, e normal sa am contractii atat de des si dureroase? :| acum o sapt cand eram internata in spital, de 2 ori, cand am avut colici renale, am avut intr'adevar contractii, durea k naiba si uterul era ca o piatra tot, si cand nu mai aveam uterul asa tare, tot mi'a zis medicul ca am uterul prea tare... acum am si interdictie la sex si efort fizic, credeam ca e din cauza litiazei renale, sa fie oare si din cauza acelor contractii? pana ajung la ginecolog.. mai dureaza putin, k am fost la vreo 2-3 pana acum luna asta, si niciunu nu mi'a placut :|
vanina
Scris: Thursday, September 27, 2012 1:24 AM
Nivel

Eu am primit reteta pentru No-spa de la 3 luni, doar in caz ca simteam contractii din astea. Nu fac nimic rau pastilutele. Cauta pe net despre contractii nedureroase, vei gasi mai multe informatii. Stiu ca era un nr maxim pe ora de contractii normal. Dar daca dor nu e bine. Stai mai mult la pat pana ce ajungi la medic. computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.