Gravidutzele noastre dragi - 20
Subiectul anterior · Subiectul urmator
gagaritz
Scris: Thursday, August 9, 2012 6:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/8/2009
eu am luat rez analizelor si a trebuit sa repet urina pt ca nu mi'a iesit bn ,e posibil sa am infectie urinara ...de unde nu stiu ca nu imi amintesc sa fi avut vreodata ,in plus ca si data trecuta anemie cit cuprinde ,de altfel am in continuare o stare de cacao dupa mutarea in Ro si cred ca si asta a influentat mult analizele si toate cele ..parca nu am putere sa merg innainte ..astept rezultatul uroculturei si apoi sper sa ajung la ginecolog ..sper sa nu fie nimik grav cu inectia asta .
andra_p
Scris: Friday, August 10, 2012 2:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2012
stiam ca se mai intampla sa existe infectie urinara la gravide, pt ca la sarcina sistemul imunitar e slabit, ca sa nu respinga sarcina. eu de exemplu am litiaza urinara (nisip si pietre la rinichi) de.. 1 an jumatate, si ma descurc cu ele acum.. trebuie sa beau lichide, sa iau niste pastile.. depinde acum, in ce saptamana de sarcina esti?
cat despre anemie, si de asta stiu ca mai apare.. vitamine ti'a dat medicul? eu am facut analize la 12 sapt, si toate au fost ok, insa tot mi'a dat sa iau acid folic, calciu, magneziu, fier, si a fost tarziu, trebuiau luate de la inceputul sarcinii. avem nevoie de vitamine si minerale in plus...
din cate vad, deja ai un copil, asa ca, daca ai avut energie sa cresti unul, gasesti si pt al doilea ca sa treci peste orice apare.. bine ca nu ti'a iesit ceva mai grav la analize..
IoanaAlexandra
Scris: Friday, August 10, 2012 10:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/21/2012
....salutare fetelor...
...bun venit proaspetelor gravidute...va doresc o sarcina usoara...
...dragele mele...la ultimul curs de pregatire am vazut o nastere in apa...ce parere aveti de acest mod de a naste...?
mie mi s-a parut interesant si daca totul este ok ma tenteaza si pe mine sa nasc in acest mod...oare
la noi e gratis...inca un lucru care m-a uimit este faptul ca cei de aici nu folosesc masa ginegologica pt a naste(doar in cazuri exceptionale) ci nasti in ce pozitie iti doresti inclusiv in apa...am vazut sala de nasterii a spitalului si e formata din canapea,fotolii si pat...mi se pare ciudat pentru ca eu am mai trecut prin aceasta experienta si am nascut in Romania unde stiti si voi cum sunt nasterile...dar in acelasi timp mi se pare ok pentru ca nastere ar trebui sa fie cat mai naturala...cum va spuneam ma tenteaza nasterea in apa dar in acelasi timp sunt speriata...voi ce parere aveti...si daca ati trecut prin acesta experienta poate povestiti cum a fost...?bye
...
andra_p
Scris: Saturday, August 11, 2012 12:17 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2012
of.. mie mi'ar fi frica sa nu nasc la spital uff pot aparea atatea complicatii la o nastere... adica fiind studenta la medicina, am vazut destule... si tot din acelasi motiv.. nu voi naste la spital, ci la privat :|
AlexandraL
Scris: Saturday, August 11, 2012 1:41 AM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
shirel wrote:
Ce de-a gravidutze noi pe aici!!topai topai Sper sa apar si eu luna aceasta sic de aceea intru sa-mi incalzesc locul!ras

Sarcina usoara in continuare ,burticelor!computerlove computerlove

Shirel, te astept ras Sa fim gravidute impreuna din nou computerlove
mirela74chris
Scris: Saturday, August 11, 2012 9:47 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
AlexandraL wrote:

Shirel, te astept ras Sa fim gravidute impreuna din nou computerlove

Adica vine fetita ,sa inteleg?Sa fie intr-un ceas bunyes yes yes
praslea_cel_voinic
Scris: Saturday, August 11, 2012 1:07 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Alexandra vine fetita?????pupici computerlove iloveyou Daca da, sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara!!!!!!!!!!!!
AlexandraL
Scris: Sunday, August 12, 2012 12:38 AM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Si daca va fi baietel, tot al meu e si il voi iubi la fel de mult sic Sa fiu soacra cu 3 nurori hohot
Fluturas
Scris: Sunday, August 12, 2012 12:49 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
alexandra,felicitari pentru sarcina.
oanamaria
Scris: Sunday, August 12, 2012 9:37 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Alexandra felicitari !Da-ne mai multe detalii!In cate luni esti?
Petronella
Scris: Sunday, August 12, 2012 9:41 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
Felicitari tuturor gravidutelor! Va doresc multa sanatate tuturor !
Maria & Mario
Scris: Sunday, August 12, 2012 10:05 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Alexadra love ai vesti pentru noi ? coeur
Sarcina usoara burticoaselor !!!!! si bebe sanatos si la termen va doresc 1
S.ELENA
Scris: Sunday, August 12, 2012 11:00 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Alexandra, felicitari ptr sarcina!!!!!bravo bravo Ma bucur mult ptr tine!!!yes yes
Nanny
Scris: Sunday, August 12, 2012 11:34 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
[quote=IoanaAlexandra]....salutare fetelor...
...bun venit proaspetelor gravidute...va doresc o sarcina usoara...
...dragele mele...la ultimul curs de pregatire am vazut o nastere in apa...ce parere aveti de acest mod de a naste...?
mie mi s-a parut interesant si daca totul este ok ma tenteaza si pe mine sa nasc in acest mod...oare

Nasterea in apa este un lucru destul de bun. Nu prea are dezanvantaje. Iti usureaza durerile travaliului, iar daca va ganditi ca se va ineca copilasul...nicio sansa! El oricum traieste si se dezvolta in mediu lichid, iar aceasta nastere nu face decat ca "marea trecere" sa se faca mai usor! Eu asa imi doresc sa nasc, asa a nascut si o cunostinta de-a mea, este o practica veche. Rusoaicele, chiar femei simple de la tara nasc demult in apa. Dar acest lucru se poate face numai daca sarcina permite sa nasti natural. Exista posibilitatea ca travaliul sa il "petreci" in apa, ca sa iti fie mai usor si sa nasti "pe uscat". Apa aceea calda iti mai alina putin durerile. Ganditi-va daca va doare o incheietura ( genunchi, cot) sau mijlocul daca faceti o baie calda nu va mai alina durerea?? este un fel de sedativ natural.ras
In ceea ce priveste "maternitatea" clasica romaneasca, cu acele paturi cu "bicicleta" sic intr-adevar nu este o imagine prea relaxanta. In tarile nordice ( Olanda, Suedia) nasterea este vazuta cu totul altfel. Nu ca pe o stare de "boala" cum vede majoritatea pe la noi!! Acolo nu stai decat o zi sau 2 pana nasti apoi pleci linistita cu bebelusul acasa. Familia este tot timpul cu tine, dupa cum spunea cineva mai sus, pe canapele fotolii( in sistem de stat, nu privat). Iar de cezariana nici nu poate fi vorba decat in cazuri ffff spciale. Nu sta doctorul dupa tine, ci Moasa care este foarte bine pregatita si te ajuta tot timpul. Dar vedeti voi, acolo femeile nu se sperie ca la noi pentru ca ele traiesc cu aceasta mentalitate si nasterea naturala este ceva pur fiziologic! De aceea cred ca si la noi ar fi binevenit un curs obligatoriu pt viitoarele mamici in care sa li se explice ce se intampla in momentul nasterii, dupa, ce procese se petrec in corp timp de 9 luni de zile, apoi alaptarea. Astfel am evita toate gandurile "negre" chiar si eventualele depresii post natale.
Felicitari noilor burtici! In curand sper sa va "insotesc" si eu!!computerlove
mmm00
Scris: Sunday, August 12, 2012 8:23 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/14/2012
buna fetelor.

cred ca e ceva neinregula la mine. bebeul se misca, il simt mereu doar ca il simt cam jos, prea jos, zic eu si cand urc scarile sau ma ridic de pe scaun simt ca si cum l-am pierde adica s-ar scurge ceva si uneori ma doare jos cand se misca.
mama zice sa nu imi fac griji dar eu imi fac. e bine asa sa se miste asa de mult si sa ma doara? uff uff

la doctor nu pot merge pana imi eliberez buletinul, pe 21 august. l-am schimbat pentru ca mi-am facut mutatie pe bucuresti.
chiar imi fac griji plans
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.