|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| taty ma bucur k acum sunteti bine, ai mare grija de tine si de bebe si odihneste te cat mai mult burticilor va doresc mult bine |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Ruth wrote:taty ma bucur k acum sunteti bine, ai mare grija de tine si de bebe si odihneste te cat mai mult burticilor va doresc mult bine
Ruth |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Neata burtici!!!! Va zic acum.....ieri am gatit mai mult si am stat in picioare cateva ore bune...apoi curat, spalat....cand m am asezat in pat parca intram in saltea de oboseala ..era 12....am zis ca dorm mult dar m am trezit la 7 Oricum suntem bine...ne mai odihnim azi. Taty cum esti? Pastilute iei pana mai tarziu?
Burtici |

| Koko, eu toata sarcina iau pastilute ... asta e ce sa facem ! Suntem bine , multumesc ! Odihneste-te si tu ca mai ai putiiin !
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Gravidutelor ce faceti ?Ce liniste pe aici -v-au toropit caldurile astea . |

| oanamaria wrote:Gravidutelor ce faceti ?Ce liniste pe aici -v-au toropit caldurile astea .
Acum chiar e racorica , adie vantul si e mai bine . Acum am terminat de facut papa si tare as vrea sa ma pot odihni in jur de 2 macar . Pupici burticilor si mamicilor . |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Roxy, Kokolina, Tatyyyyyy, felicitari si sarcini usoare in continuare, burtici miscatoare! Oanamaria, felicitari pentru nasterea Iuliei!!! Si pe restul burticoaselor le salut si le doresc bebelusi sanatosi la termen! |
|

| Delfi ce ma bucur s ate vad pe aici !Multumesc !Voi ce mai faceti? |
|

| delfinasa wrote: Roxy, Kokolina, Tatyyyyyy, felicitari si sarcini usoare in continuare, burtici miscatoare! Si pe restul burticoaselor le salut si le doresc bebelusi sanatosi la termen!
Mihaela draga, ce surpizaa ! Ma bucur ca ai intrat ! Ce face Karina scumpa ? Tu? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| Salutare...ce mai faceti fetelor...?acum am terminat curatenia...si ma pun la odihna...maine merg la control si la cursuri de pregatire...va fi o zi plina si obositoare...la noi e cald...abia astept sa vina fetita mea din vacanta sa mergem la mare...si sa intram in apa..va doresc o zi frumoasa si cat mai multa odihna...pupici... |
|

| Koko gata bagajul?Sa ne spui cum a fost la intalnirea cu bebe de azi . Zile racoroase va doresc ! |
|

| Neata burtici !
Ioana, sa ne dai vesti dupa control ! Sa ai zile frumoasa cu fetita ta !
Koko si eu merg in seara asta la Dr. si abia astept sa-mi vad baiatul. Poate de data asta vrea sa imi arate toata fatuca .
Eu sunt putin ingrijorata ca nu mi-au iesit analizele tocmai bune
- leucocitele marite, limfocitele f mici , TGP in loc de maxim 40 - eu am 64.54 ... astept sa vad ce zice si Dr. meu si medicul de familie .
Voua v-au iesit modificate analizele in perioada asta ? |
|

| Neata. Bagajul nu e gata....lista da Azi mai cumparam ce mai e nevoie si il fac diseara. Mergem la eco din cauza unor dureri ....Speram sa fim OK. Oana Taty mie mi a iesit o usoara anemie ... Burtici |
|

| Koko sa ne anunti ce a zis dr.Poate se apropie ziua cea mare oricum mai e atat de putin.Pupici ! |
|

| Abea astept sa ajung si eu la eco M am trezit de la 6 ,sunt cu mancarea pe foc |
|
|