Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Continuarea topicului "Gravidutele noastre dragi - 19" de aici!
1. Roxinthya Make a pregnancy ticker
2. Ana
3. Oanamaria
4. Koko2008
5. Floricica
6.Taty
7.Marmotzel 18 saptamani (cu aproximatie, la data actualizarii)
8. Crystynam
Ultima actualizare: 24.05.2012
Sarcina usoara tuturor burticilor!!! Daca e cineva in plus sau in minus pe listuta, asteptam un mic semn! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Anelise - multumim! Ma bucur ca te mai vad prin zona! Deci sunt cap de lista !! Dar Oana tu ai deja programarea pe 21 - asta asa ca sa am si eu emotzii mai mici! Fetelor ce facetzi? E cam mica listutza ! Ia punetzi mana si veniti cu intariri! Noi ne-am trezit mai tarzior azi ca de, suntem la rasfatz si tati facuse deja cafelutza si in rest program de voie! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 23
| Vreau si eu pe lista. Joi am fost la eco trim II si bebe e bine, facea baloane. Multa sanatate fetele! Am incercat sa pun un tiker dar nu reusesc |
|
| floricica dinu wrote:Vreau si eu pe lista. Joi am fost la eco trim II si bebe e bine, facea baloane. Multa sanatate fetele! Am incercat sa pun un tiker dar nu reusesc
ma bucur ca bebe e bine! ce este fetitza sau baietzel? treci prin toate etapele, iti alegi desenul, varsta sarcinii, etc si la sfarsit cand e gata, sub desen apare o fereatra unde e trecut un text numit BB Code pe care il copiezi la semnatura in userul de pe 7 pitici |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 23
| Multumesc pentru ajutor! Este baietel |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Rox, te pup dulce si eu! Floricica, bine ai venit si sarcina usoara! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Anelise ma bucur sa te revad pe aici,pe forum!
fetelor vorba lui Roxi trebuie sa intarim lista ca e tot mai subtirica,deci cine mai are de facut anunturi?
Floricica felicitari si sarcina usoara!!
pupici dulci gravidutzelor. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Fetelor va urmaresc din umbra.Cat de putin mai aveti si incheiati capitolul burtici,nu imi vine sa cred.Curand va veti tine comorile in brate |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce putine suntem ! Mie mi-a sosit rezultatul analizelor de sange si sunt anemica asa ca iau Fier timp de o luna si trebuie sa mananc mai des carne ca mi-am dat seama ca mananc carene doar in w-kend . Pana nu mi-a zis dr.ca nu am proteine si daca mananc vreodata carne mi-am dat seama ca mananc doar sambata si duminica ,in rest lactate si legume.Asa ca trebuie sa remediez problemuta! Acum va pun cateva poze cu mine si burtica jucausa facute acum cateva ore in oras !
|
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Oana esti o frumoasa.... ce frumos e in oras.... |
|
| Koko te pup !Era foarte cald si foarte aglomerat si frumos! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Oana ce scumpica esti intre flori si ce bine iti vine bluzita si asa gravidutza
te pup buritcutza scumpa. |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Oana, Ana - 2 mamici/burtici extrem de frumoase!!!!
Roxinthya, Koko, voi de ce stati ascunse???? |
|
| Ana ,Elena va pup ! Da bluza asta e perfecta si acum si ma simt tare bine in ea ! |
|
| Oana esti o frumoasa! Pupacim burtica nazdravana! Elena - am facut poze special pentru voi insa mi-am dat seama ca am uitat cablul de la aparat la mama la Ploiesti! Vineri ajung acolo si o sa ma arat si eu!:018: Pupici fete dragi!
|
|
|