|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Oana scumpo inca 5 zile |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/7/2011 Mesaje: 104
| Dragi burtici,mi am fct programare luni la ora 18 la eco..sa vdm ce face bebe..daca este bn,sanatos....si bineinteles sa aflu ce culoare are burtik mea...dar va spun sincer,ca nu mai am rabdare..parca trece asa greu timpul asta.. la toate. |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| va multumesc foarte mult pt incurajarii si eu va dorsc sarcina usoara tuturor. Astept cu nerabdare sa vina data de 20.02.2012 sa merg din nou la control sa il vad pe bebe sau bebita. Este un sentiment pe care nu il pot descrie in cuvinte... |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Va salut cu drag burtici .Imi era dor de topicul acesta.Deja imi e dor sa am burtica . Sunt alaturi de voi |

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Motanel wrote: buna viitoare si fericite mamici, as dori sa ma adaugati si pe mine pe lista "burticilor". Eu sunt o fericita burtica, care are 8 saptamani. Sunt printre putinele norocoase a unei sarcini fara prbleme in sensul ca nu mi-a fost rau si nu am avut stari de greata. Sunt mai adormita ce e drept :)) si seara dupa ce vin de la servici trebuie sa ma intind un pic in pat ca obosesc mai repede :(. va citesc cu mare interes si va multumesc ca existati. va pup si va doresc sarcina usoara chiar ma intrebam eu zilele astea ...ceo mai fi cu,, Motanel,, si ia uite unde dau de Motanel Felicitari si bine ai venit aici cu fetele ,, a plecat Myha,,trebuia umplut locul...asa fetelor datii bataie,ingrosati randurile myha84, cunosc senzatia si eu luni de zile dupa ce am nascut parca ma simteam goala,,,imi era dor de burtica mea,,desii aveam dragalasul langa mine,, magdaa cu siguranta o sa fie totul bine,,sa ne dai si noau vestea culorii burticii tale anaiubyta,AMR-ul e in scadere,,(ca sa aflam culoarea burticii),,eu abia astept sa vad daca am gura aurita,(eu am zis fetita ) |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Sunt foarte suparata nu mi-a trecut infectia cu ureaplasma pozitiv deja am facut 2 ture de antibiotic si acum mi-a dat iar antibiotic pentru 10 zile Claritromicina . Offf!Si exista posibilitatea sa nu-mi treca nici cu tratamentul asta ce e o infectie tare pacatoasa . Am scris la Stere de spirit poate ma puteti ajuta ! |

| Problema se va rezolva cu ajutorul Gabytei care-mi va trimite medicamentele care-mi trebuiesc atat de mult ! Deci nu mai iau Claritromicina si astept Josamicina si Doamne ajuta sa-mi treaca sa stau linistita ! |

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| oanamaria wrote:Problema se va rezolva cu ajutorul Gabytei care-mi va trimite medicamentele care-mi trebuiesc atat de mult ! Deci nu mai iau Claritromicina si astept Josamicina si Doamne ajuta sa-mi treaca sa stau linistita ! Doamne-ajuta !! |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Oana multa sanatate.Am citit si m-am intristat.Sper sa se rezolve cat mai repede problema ta.Imbratisari si pupici. Pupici la burtici si saricini usoare.
Ana dai de baut.E fetita.Asa simt si eu. Imi dau rar cu presupusul |

| Mireluta acum sunt mult mai linistita stiind ca voi avea datorita Gabytei medicamentele salvatoare ! |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Offf, Oana, chiar e o infectie uracioasa, sa dea Dumnezeu sa scapi de ea, iar Gabytei sa-i dea multa sanatate pt gestul minunat... tu nu te mai necaji atat si nu mai plange, ca superi bebita... ai grija de tine si ai incredere ca totul va fi bine... Multa sanatate, pupici |

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Ana sti ca si eu tot fetita simt ca ai |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Ana, si eu iti tin pumnii pentru o burtica roz! Abia astept vestea cea mare! Iti dai seama ca rasfatzeala pe capusorul ei intre atatia barbatei?!
Oana, trebuie sa fie bine, alta cale nu-i si cu gandul asta defilezi tot inainte. Tu esti o optimista inascuta, nu se poate sa capitulezi tocmai acum. |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Multumesc fetelor,va anunt miercuri dupamiaza
Gabytza ce gest frumos,Oana multa sanatate |
|
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Oana multa sanatate iti doresc Gravidutelor sarcina usoara !!! |
|
|