Gravidutzele noastre dragi - 19
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ana
Scris: Friday, February 10, 2012 8:20 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Oana scumpocomputerlove computerlove inca 5 ziledance dance
magdaa
Scris: Friday, February 10, 2012 9:37 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/7/2011
Dragi burtici,mi am fct programare luni la ora 18 la eco..sa vdm ce face bebe..daca este bn,sanatos....si bineinteles sa aflu ce culoare are burtik mea...dar va spun sincer,ca nu mai am rabdare..parca trece asa greu timpul asta..pupici la toate.
Motanel
Scris: Friday, February 10, 2012 9:43 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/19/2011
va multumesc foarte mult pt incurajarii si eu va dorsc sarcina usoara tuturor. Astept cu nerabdare sa vina data de 20.02.2012 sa merg din nou la control sa il vad pe bebe sau bebita. Este un sentiment pe care nu il pot descrie in cuvinte...love love love love love
myha84
Scris: Friday, February 10, 2012 4:10 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/6/2009
Va salut cu drag burtici computerlove computerlove computerlove computerlove .Imi era dor de topicul acesta.Deja imi e dor sa am burtica ras . Sunt alaturi de voi pupici pupici pupici
gabyta
Scris: Friday, February 10, 2012 4:25 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
Motanel wrote:
buna viitoare si fericite mamici,

as dori sa ma adaugati si pe mine pe lista "burticilor". Eu sunt o fericita burtica, care are 8 saptamani. Sunt printre putinele norocoase a unei sarcini fara prbleme in sensul ca nu mi-a fost rau si nu am avut stari de greata. Sunt mai adormita ce e drept :)) si seara dupa ce vin de la servici trebuie sa ma intind un pic in pat ca obosesc mai repede :(.
va citesc cu mare interes si va multumesc ca existati.
va pup si va doresc sarcina usoara pupici pupici pupici

chiar ma intrebam eu zilele astea ...ceo mai fi cu,, Motanel,, si ia uite unde dau de Motanelyes Felicitari si bine ai venit aici cu fetelenewclap newclap pupici ,, a plecat Myha,,trebuia umplut locul...asa fetelor datii bataie,ingrosati randurilepupici pupici
myha84, cunosc senzatia si eu luni de zile dupa ce am nascut parca ma simteam goala,,,imi era dor de burtica mea,,desii aveam dragalasul langa mine,,pupici
magdaa cu siguranta o sa fie totul bine,,sa ne dai si noau vestea culorii burticii talepupici
anaiubyta,AMR-ul e in scadere,,(ca sa aflam culoarea burticii),,eu abia astept sa vad daca am gura aurita,(eu am zis fetitacoeur )pupici
oanamaria
Scris: Friday, February 10, 2012 4:41 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Sunt foarte suparata nu mi-a trecut infectia cu ureaplasma pozitiv deja am facut 2 ture de antibiotic si acum mi-a dat iar antibiotic pentru 10 zile Claritromicina .plans plans
Offf!Si exista posibilitatea sa nu-mi treca nici cu tratamentul asta ce e o infectie tare pacatoasa .
Am scris la Stere de spirit poate ma puteti ajuta !plans
oanamaria
Scris: Friday, February 10, 2012 6:33 PM
Nivel

Problema se va rezolva cu ajutorul Gabytei care-mi va trimite medicamentele care-mi trebuiesc atat de mult !iloveyou
Deci nu mai iau Claritromicina si astept Josamicina si Doamne ajuta sa-mi treaca sa stau linistita !
gabyta
Scris: Friday, February 10, 2012 7:04 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
oanamaria wrote:
Problema se va rezolva cu ajutorul Gabytei care-mi va trimite medicamentele care-mi trebuiesc atat de mult !iloveyou
Deci nu mai iau Claritromicina si astept Josamicina si Doamne ajuta sa-mi treaca sa stau linistita !

Doamne-ajuta !!pupici
mirela74chris
Scris: Friday, February 10, 2012 7:33 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Oana multa sanatate.Am citit si m-am intristat.Sper sa se rezolve cat mai repede problema ta.Imbratisari si pupici.computerlove pupici
Pupici la burtici si saricini usoare.

Ana dai de baut.E fetita.Asa simt si eu.angel Imi dau rar cu presupusulpupici
oanamaria
Scris: Friday, February 10, 2012 7:47 PM
Nivel

Mireluta acum sunt mult mai linistita stiind ca voi avea datorita Gabytei medicamentele salvatoare !computerlove
bulibuli
Scris: Friday, February 10, 2012 7:58 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Offf, Oana, chiar e o infectie uracioasa, sa dea Dumnezeu sa scapi de ea, iar Gabytei sa-i dea multa sanatate pt gestul minunat... tu nu te mai necaji atat si nu mai plange, ca superi bebita... ai grija de tine si ai incredere ca totul va fi bine... Multa sanatate, pupici pupici pupici pupici
georgyana
Scris: Friday, February 10, 2012 7:59 PM
Nivel

Inregistrat: 12/9/2009
Ana sti ca si eu tot fetita simt ca ai computerlove iloveyou
kali
Scris: Friday, February 10, 2012 8:01 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Ana, si eu iti tin pumnii pentru o burtica roz! Abia astept vestea cea mare!
Iti dai seama ca rasfatzeala pe capusorul ei intre atatia barbatei?!

Oana, trebuie sa fie bine, alta cale nu-i si cu gandul asta defilezi tot inainte. Tu esti o optimista inascuta, nu se poate sa capitulezi tocmai acum.
Ana
Scris: Friday, February 10, 2012 8:54 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Multumesc fetelor,va anunt miercuri dupamiazahainoroc hainoroc

Gabytza ce gest frumos,Oana multa sanatatecomputerlove
myha84
Scris: Saturday, February 11, 2012 8:15 AM
Nivel

Inregistrat: 2/6/2009
Oana multa sanatate iti dorescpupici
Gravidutelor sarcina usoara !!!computerlove pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.