|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Neata si o saptamana frumoasa sa aveti mamici si gravidute ! Kali imi fac griji ca imi va lua ceva timp sa-mi echilibrez inimioarele .Pana acum Stefi este iubirea vietii mele si nu as vrea nicio secunda sa se simta privat de dragostea si atentia mea odata cu venirea bebelusei .Incet-incet sper sa echilibrez atentia si dragostea sa nu se simta privat de ce a avut doar el in anii astia . Auristha iti multumesc frumos si e o bucurie ca ma percepi asa ,dar am si eu defectele mele pe care le stiu si recunosc ,dar fac eforturi sa las sa iasa la suprafata doar ce e bun si sa innabus pesimismul si gandurile mai putin frumoase. Sunt constienta prin tot ce mi se intampla ca sunt un copil iubit de Dumnezeu si mereu ocrotit ! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/30/2011 Mesaje: 74
| Felicitari pentru fetita,sarcina usoara in continuare |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| kokoooo, asteptam vesti!! cand te duci la dr?? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Fetelor eu tot pe aici, bebe inca nu a avenit, simt ca o iau razna, nici nu stiu ce sa fac, sa merg la medic, sa mai astept, bebe misca , mai am si contractii, nu stiu ce sa fac. Koko abea astept sa vad ce ascunzi in burtica |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Myha,nu te necaji,doar mai sunt mamici care au nascut dupa termen.daca spui ca ai si contractii mai mult ca sigur ca in cateva zile vine bebe normal ar trebui sa te vada si dr,suna si fa-ti o programare suntem cu gandul la voi |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/7/2011 Mesaje: 104
| Oana,felicitari pt fetita,sa ti traiasca!!! si acum am si eu o rugaminte la tine daca se poate,sa sufli catre mine poate se ia,sa am si eu burtica roz ca pana pe 14 febr nu mai am rabdare |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| Felicitari Oana !! Ma bucur mult de tot pt tine ! Si eu vreau burtica roz ! Fa ceva ca sa ne contagiem si noi
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Fetelor care vreti fetite eu nu am ce face ca la mine a facut sotul meu ca sa fie roz . Si nici nu suflu ca sunt racita cobza si sa nu va dau raceala! O sa fie si la voia asa cum e mai bine sa fie ! Miha mergi la medic si poate te ajuta sa vina mai repede bebelusul.
Eu racita ,tot racita si nu-mi mai trece odata .Acum mi-am facut un ceia de tei cu lamaie si miere . |
|
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| fetelor mi-a dat mama o hartie cu niste numere si niste chestii pe ea...si a zis ca ea cand ramanea insarcinata se uita pe aia si vedea daca fata sau baiat am reusit si eu sa deslusesc numerele alea de acolo...si am verificat la oana sa vad daca e pe bune sau nu si chiar prevestea fetita, inca o data felicitari
daca mai vrea cineva sa afle ce ascunde in burticuta, imi trebuia varsta in care a fost conceput bebe si luna ex: 23 ani - luna martie ... baietel :) |
|
Inregistrat: 9/7/2011 Mesaje: 104
| Ioana,incerca si la mn sa vdm daca se adevereste....p 14 iti spun si ce zice ecograful dar sa vdm ce spune lista ta...deci la mn varsta 26 ani si luna octombrie...:018: acum sa vdm ce iese.. mie mi au fct faza aia cu sarea in cap...si mi a iesit ca ar trb sa fie baietel ...sunt nerabdatoare. |
|
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| m-am uitat si iese tot baietel |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ioana eu nu cred in asa ceva....dar
deci varsta 25 ani luna septembrie |
|
Inregistrat: 1/8/2010 Mesaje: 230
| Fetelor si eu stiu o chestie din asta cu aflarea sexului bebelusului! Mi-a facut-o sora mea in ziua in care mergeam la eco. Si rezultatul testului a fost identic cu cel al ecografului!
Se ia un ac si se impatura intr-o bucatica de hartie sa nu se mai vada de loc. Mama va invarti hartia respectiva pe masa si o va rupe la un colt!
Si rezultatele se vor interpreta asa: urechea acului(gaurica acului)-fetita si varful acului - baietel!
La mine a functionat! Sper sa dea rezultatele asteptate si celor care vor sa incerce!
Sarcini usoare dragelor!
|
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
|
Myha, nu te grabi, dar si eu zic ca ebine sa te vada totusi un doctor.Nastere usoara ca un fulg! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| mai e si un tabel pe net tot asa cu varsta pe care o aveai cand a fost conceput bebe si luna si la mine a functionat! eu somnoroasa tareeeeee si cu o gramda de treaba la serv!~ |
|
|