Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Georgy, intram si noi in galerie. :801: :801: :801: :801: :801: |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Ce minunat trebuie sa fie Aveti grija de voi si sa auzim numai vesti bune . |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| GEORGY,curaj si iti facem galerie! :801: :801: :801: :801: |
|
| Rody,mai zi-ne cum te simti...noutati,ceva? |
|
| Rodyyyyyy! Mai zi-mi cum te simti si ce mai faci,cum esti cu sarcina... |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Fetelor ma simpt relativ bine fata de ianinte.E normal am intrat in trim.2.Acum doar dimineata mai vomit din cand in cand dar nu mereu.Restul arsuri la stomac in prostie.Zici cai creste parul lu bebe.Nu stiu inca ce este,e prea mic dar la urmatorea ecografie voi sti sigur ce sex are bebele meu.Beam cei negru care o sa radeti imi facea bine,dar cum am auzit ca nu-i bun pt femeile gravide am renuntat la el.Imi placea gustul.In rest e bine pan acum.Va voi tine la curent! Onamirelusa |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Rody, sarcina usoara, fara probleme si un bebe sanatos! |
|
|
Chestia cu parul copilului si cu aciditatea e un mit care nu are nici o legatura cu realitatea.
|
|
| Georgy , ce faci, cum te simti? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| oanalaurisa wrote: Georgy , ce faci, cum te simti?
Suntem bine , multumim !! Ne facem griji , caci nu mai incapem nici in hainele de gravidute .....sunt toate fixe pe mine....dar mai am putin .....imi este greu seara ca nu pot sa dorm pe o parte , tb sa dorm doar cu "balonul" in sus ....dar e ok , suntem bine ...pe 14 dec este ultima mea zi de munca .... |
|
|
In ce sens ultima ta zi de munca? DPN sau chiar mai mergi la munca? |
|
|
Georgy,cand ar trebui sa nasti? |
|
| Fetelor,la mine cred ca doctorul a facut o mica grseala in calcularea DPN.Deci ultimul CM la-m avut pe 23 august.Un CM de 30 de zile.Deci ar trebuie sa am fix 14 saptamani de sarcina.Dar dupa calculele doctorului am doar 13 sapatamani si DPN cica va fi pe 13 iunie 2008.Nu are cum.Ca stiu ca in septembrie,a fost o luna incarcata si nu prea am apucat sa fac cine stie ce cu sotul.Daca ma credeti doar o singura dat am facut dragoste cu sotul meu in luna septembrie si stiu si data.A fost 8 septembrie.De asta zic ca doctorul a gresit pe undeva,sau pote nu.Cine ma lamureste mai concret ,pup dulce Georgi,mai ai putin iubita si vine |
|
| Rody wrote:Fetelor,la mine cred ca doctorul a facut o mica grseala in cxalcularea DPN.Deci ultimul CM la-m avut pe 23 august.Un CM de 30 de zile.Deci ar trebuie sa am fix 14 saptamani de sarcina.Dar dupa calculele doctorului am doar 13 sapatamani si DPN cica va fi pe 13 iunie 2008.Nu are cum.Ca stiu ca in septembrie,a fost o luna incrcata si nu pea am apucat sa fac cine stie ce cu sotul.Daca ma credeti doar o singura dat am facut dradoste cu sotul meu in luna septembrie si stiu si data.A fost 8 septembrie.De asta zic ca doctorul a gresit pe undeva,sau pote nu.Cine ma lamureste mai concret ,pup dulce Georgi,mai ai putin iubita si vine
Vai Rody,nu stiu,ca uite,eu aveam cica DPN pe 20 ian si mi-a zis ieri dr ca sigur nasc de Rev,ca nu a calculat bine. |
|
| oanalaurisa wrote:
Vai Rody,nu stiu,ca uite,eu aveam cica DPN pe 20 ian si mi-a zis ieri dr ca sigur nasc de Rev,ca nu a calculat bine.
A gresit doctorul.Eram sigura.Instinctul meu imi spune ca voi naste intre 1 si 2 iunie 2008. |
|
|