Gravidutzele noastre cu care ne mandrim
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kmy
Scris: Wednesday, October 24, 2007 7:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/13/2006
Miri wrote:
Dya a parasit clubul burticilor, in dimineata aceasta la ora 9,05!yes yes yes yes yes

Dya, felicitariyes yes yes yes Refacere usoara.
Cezara bine ai venit pe lume, printesa micapupici pupici pupici

Fluturas
Scris: Wednesday, October 24, 2007 7:52 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
stefania,bine ai venit!!
Sfefania_Johansson
Scris: Wednesday, October 24, 2007 8:09 PM
Nivel

Inregistrat: 10/24/2007
Butterfly multumescflowers bine te-am gasitflowers
Miri
Scris: Wednesday, October 24, 2007 8:23 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Kiki wrote:

Rezolvat! ras

Multumesc mult, draga mea!pupici pupici pupici Acu' ma duc sa vad!yes yes yes
AdrianaC
Scris: Wednesday, October 24, 2007 8:52 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Hai ca eu nu am vazut tickerul lui Kiki si l-am mai pus si eu pe ala cu inimioare fool
oanalaurisa
Scris: Wednesday, October 24, 2007 9:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007

Felicitari pentru Dya si Cezara ei dulce si scumpa!!!!
Azi am intrat si am vazut noutatile si ma bucur foarte tare ca ne-am inmultit cu o bebelutza dragutza,si ii urez bun venit si Stefaniei!

AdrianaC, am o rugaminte la tine, dar sa nu razi de mine:te rog frumos, fa-mi si mie un ticker nou, ca pe site-urile de pe care mi l-am cules eu pe al meu, tot aiurea mi-a iesit si m-am saturat de ele, DPN e 20 ianuarie 2008 la mine.

Azi am fost la eco si am aflat ca am mai crescut si ca ne-am intors cu capul in jos, acum avem cica 29/30 saptamani.

Din pacate sunt racita din nou, am nasul ca un robinet, in rest totul e bine, micuta mea se zbenguie, cred ca o fac balerina.:)

Va pup pe toate si va multumesc ca existati!
Miri
Scris: Wednesday, October 24, 2007 10:18 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
oanalaurisa, multa sanatare!Ai grija de tine!angel

Adriana
, sunt frumoase ambele tickere...hai sa le lasam asa, pana vine Dya acasa!pupici
Sfefania_Johansson
Scris: Friday, October 26, 2007 4:14 PM
Nivel

merci Oanalaurisa pt calda primireflowers sper sa-ti treaca raceala cat mai repede!! eu am fost foarte racita in septembrie, aveam 22-23 saptamani..atunci am avut si nunta si am fost terminata..am baut ceai cu miere si lamaie toata noaptea..am terminat un borcan de mieresic cu toate astea mi-am pierdut vocea, abia dupa 4 zile mi-a revenit..iar raceala a trecut destul de greu pt ca nu am vrut sa iau medicamente..plus ca am fost si pe drumuri in halul ala..masina, avion si iar masina..a fost prea mult..intr-un final m-am hotarat sa ascult de moasa mea (asa e in Suedia, nu se merge la ginecolog..) si am luat Alvedon...care e de fapt paracetamol..pe urma mi-a trecut imediat..asa-ca stiu cum e si iti tin pumnii sa te faci bine cat mai repedeflowers
oanalaurisa
Scris: Friday, October 26, 2007 5:40 PM
Nivel

Sfefania_Johansson wrote:
merci Oanalaurisa pt calda primireflowers sper sa-ti treaca raceala cat mai repede!! eu am fost foarte racita in septembrie, aveam 22-23 saptamani..atunci am avut si nunta si am fost terminata..am baut ceai cu miere si lamaie toata noaptea..am terminat un borcan de mieresic cu toate astea mi-am pierdut vocea, abia dupa 4 zile mi-a revenit..iar raceala a trecut destul de greu pt ca nu am vrut sa iau medicamente..plus ca am fost si pe drumuri in halul ala..masina, avion si iar masina..a fost prea mult..intr-un final m-am hotarat sa ascult de moasa mea (asa e in Suedia, nu se merge la ginecolog..) si am luat Alvedon...care e de fapt paracetamol..pe urma mi-a trecut imediat..asa-ca stiu cum e si iti tin pumnii sa te faci bine cat mai repedeflowers

Draga Stefania,

iau si eu acum vitamina C si o forma de paracetamol numita Panadol si sper sa ma simt mai bine.
Noi doua din cate am observat vom avea comorile noastre foarte aproape ca termen una de alta!
Cum te simti?
Sfefania_Johansson
Scris: Friday, October 26, 2007 6:02 PM
Nivel

oanalaurisa, ma simt bineflowers cred ca ma numar printre norocoasele care nu au avut multe de suferit..am citit pe forum si asta a fost concluziasic singura mea problema e ca mi-au revenit greturile, desi nu am vomitat pana acum nici macar 1 data..cateodata ma mai terzesc noaptea si mi se face rau..dar mananc ceva(de genul fruct, iaurt, lapte) si pe urma ma simt mai bine..de fapt asa am trecut de greturi si la 2-3 luni..mancand..
si mai am ceva ce ma ingrijoreaza cateodata..niste dureri jos, parca ar fi la capatul uterului..moasa a zis ca ar fi din cauza ca se pregatesc oasele de nastere, dar cateodata simt ca durerea e mai extinsa..simt pana pe la buric si cateodata si sus, la celallt capat al uterului..nu stiu ce ar putea fi..in orice caz..in orice caz, nu conteaza nici o durere, nici o sferinta atat timp cat bebelusa mea bine..e singura mea grijaflowers
ai grija de tine..ah..mananca lamai!! tone de lamai!! eu pot manca cate 4-6/zi si asa tin raceala departesic
Sfefania_Johansson
Scris: Friday, October 26, 2007 7:18 PM
Nivel

am si eu o mare curiozitate!!! cred ca ati auzit de viitori tatici care manifesta simptome de sarcina..sotul meu are deja din ce in ce mai multe simptome si sunt tare curioasa sa aflu cum se manifesta si alti viitori taticioare
tony de exemplu a pus 5 kg (oricum era prea slabsic), are greturi, are cosmaruri si nu poate dormi, dintii i s-au sensibilizat si mai era ceva dar nu mai tin minte sic dar o sa spun cand imi aduc aminte
in orice caz, o merita din plin, ca prea rade de mine cand ma plangsic hihitunete
oanalaurisa
Scris: Friday, October 26, 2007 10:50 PM
Nivel

oanalaurisa, ma simt bineflowers cred ca ma numar printre norocoasele care nu au avut multe de suferit..am citit pe forum si asta a fost concluziasic singura mea problema e ca mi-au revenit greturile, desi nu am vomitat pana acum nici macar 1 data..cateodata ma mai terzesc noaptea si mi se face rau..dar mananc ceva(de genul fruct, iaurt, lapte) si pe urma ma simt mai bine..de fapt asa am trecut de greturi si la 2-3 luni..mancand..
si mai am ceva ce ma ingrijoreaza cateodata..niste dureri jos, parca ar fi la capatul uterului..moasa a zis ca ar fi din cauza ca se pregatesc oasele de nastere, dar cateodata simt ca durerea e mai extinsa..simt pana pe la buric si cateodata si sus, la celallt capat al uterului..nu stiu ce ar putea fi..in orice caz..in orice caz, nu conteaza nici o durere, nici o sferinta atat timp cat bebelusa mea bine..e singura mea grijaflowers
ai grija de tine..ah..mananca lamai!! tone de lamai!! eu pot manca cate 4-6/zi si asa tin raceala departesic

Nici eu nu ma pot plange ca am avut probleme deosebite in afara de raceala cu antibiotic dinainte, insa greturi nu am avut deloc.
Cu durerile astea sa stii ca ma intalnesc si eu cateodata, insa cred ca si tesuturile se intind mai intens pentru ca bebelusa creste in ritm mai rapid. Nu te stressa, totul va fi bine!
oanalaurisa
Scris: Friday, October 26, 2007 10:52 PM
Nivel

am si eu o mare curiozitate!!! cred ca ati auzit de viitori tatici care manifesta simptome de sarcina..sotul meu are deja din ce in ce mai multe simptome si sunt tare curioasa sa aflu cum se manifesta si alti viitori taticioare
tony de exemplu a pus 5 kg (oricum era prea slabsic), are greturi, are cosmaruri si nu poate dormi, dintii i s-au sensibilizat si mai era ceva dar nu mai tin minte sic dar o sa spun cand imi aduc aminte
in orice caz, o merita din plin, ca prea rade de mine cand ma plangsic hihitunete

Si eu am citit despre asta, insa nu stiu cum se face ca sotul meu a slabit, zici ca ne dezvoltam invers proportional sic , insa e reala chestia, cica altora li s-a intamplat sa fie intr-adevar afectati de simptomele astea.
Fluturas
Scris: Saturday, October 27, 2007 5:06 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006

e preima data cand aud ca si taticii sa aibe astfel de simptome.al meu nu a avut absolut nimic la nici o sarcina de-a mea.a fost complet normal
MNiko
Scris: Saturday, October 27, 2007 6:24 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
butterfly wrote:

e preima data cand aud ca si taticii sa aibe astfel de simptome.al meu nu a avut absolut nimic la nici o sarcina de-a mea.a fost complet normal

Nici sotul meu nu a avut simptome de sarcina, dar am mai auzit ca se poate intampla asta.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.