Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Miri ...hai cu vestile !! Dya ...iti tinem pumnii !! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Nastere usoara, dya refacere rapida si o bombonica sanatoasa, papacioasa si cuminte :801: :801:
Miri te asteptam cu vesti !!!
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| dya,daca inca nu ai bebele in brate atunci iti urez si eu nastere usoara,si daca o ai deja atunci refacere rapida si un bebic sanatos miri,asteptam vestiii |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/16/2007 Mesaje: 408
| Dya....iti tinem pumnii, toate te asteptam sa te felicitam
Miri...asteptam noutatile cu sufletul la gura |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Dya a parasit clubul burticilor, in dimineata aceasta la ora 9,05!
|
|
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| Buna sunt noua pe forum si as vrea sa ma mandresc si eu cu burtica mea, dar nu stiu unde trebuie sa ajung ca sa introduc datele legate de sarcina.. ma poate ajuta cineva si pe mine? |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Felicitari Dya !!!!
Stefania, spune-ne data probabila a nasterii sau data ultimei menstruatii si o sa iti facem un ticker si te trec si pe listute.
Bine ai venit si sarcina usoara !!! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Stefania, bine ai venit la noi!
Adriana,vreau sa te rog sa-i facem si Dyei o surpriza: sa ii actualizam tickerul, astfel incat, in momentul in care va reveni pe forum sa vada la semnatura varsta Cezarei!Ce zici, se poate? Multumesc anticipat! |
|
| am sa te incurc putin si imi cer scuze anticipat..DPN ar fi trebuit sa fie 8 ianuarie (4 aprilie a fost prima zi a ultimului ciclu menstrual)..la eco la 17 saptamani mi-au spus 14 ianuarie..apoi la 22 saptamani am fost in Timisoara si a iesit intre 9 si 13 ianuarie concluzia mea e ca nu stiu cand vine bebelina mea..sa punem 8 ianuarie, cum ar fi dupa calendar?? |
|
| ah.. ce nepoliticoasa sunt..am uitat sa multumesc pt urarea de bun venit in orice caz, bine v-am gasit |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Stefania, am rezolvat. Daca nu iti place tickerul, sa imi spui ca sa il schimb.
Miri, ii pregatesc si Dianei un ticker. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miri wrote:...
Adriana,vreau sa te rog sa-i facem si Dyei o surpriza: sa ii actualizam tickerul, astfel incat, in momentul in care va reveni pe forum sa vada la semnatura varsta Cezarei!Ce zici, se poate? Multumesc anticipat!
Rezolvat! |
|
| Adriana merci mult nu am pretentii..deci nu conteaza..e f bine asa |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Bine ai venit,Stefania!Sarcina usoara in contiuare si multa sanatate!Si la mine difera DPN de la eco la eco,asa ca nu ne ramane decat sa asteptam sa ne vina bebeii,atunci vom sti exact! |
|
| Bine te-am gasit deea merci pt urari, si la fel si tie!! ai dreptate..numai bebeii stiu dar parca cu cat ma apropii mai mult de termen, cu atat e mai mare nerabdarea si parca nu vrea capul asta sa auda de ce spune ecograful ala.. |
|
|