Gravidutzele noastre cu care ne mandrim
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mami2x
Scris: Wednesday, October 3, 2007 9:43 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/16/2007
[quote=Cristy]banghead banghead banghead banghead

Unde erau stirile fierbinti si eu bantui pe la alte topicuribanghead banghead

Mihaela.... muuuuulta sanatate si multa fericire tie, familiei, lui Arti multi pupici pupici pupici pupici pupici de la noi !!!!!

Asa si eu...cautam in disperare s-o felicit pe Mihaela si nu gaseam undebanghead
FELICITARI MIHAELA!!!!!!!! BINE AI SOSIT PE LUME ARTI!!!!!dance yes boy

SCUZE DE INTARZIEREuff
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, October 3, 2007 4:30 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Si poze????? Mihaela, macar una....
taki
Scris: Wednesday, October 3, 2007 4:32 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
cute_baby_of_mine wrote:
Si poze????? Mihaela, macar una....

Poze cu Arti
dya
Scris: Thursday, October 4, 2007 7:56 AM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
Deziree & Rody felicitari bravo bravo bravo si sarcina usoara.pupici pupici pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, October 4, 2007 9:10 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Taki, multumesc!
Deziree
Scris: Thursday, October 4, 2007 5:45 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/24/2006
dya wrote:
Deziree & Rody felicitari bravo bravo bravo si sarcina usoara.pupici pupici pupici

pupici multumim si tie sarcina usoara in continuare si suntem cu ochii pe tinedance
S.ELENA
Scris: Thursday, October 4, 2007 8:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
RODY si DEZIREE sa va traiasca puiutii, sa aveti sarcina usoara si D-zeu sa va binecuvinteze cu niste copii sanatosi si norocosi!!!!!angel angel angel
taki
Scris: Friday, October 5, 2007 7:31 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
cute_baby_of_mine wrote:
Taki, multumesc!

pupici
oanalaurisa
Scris: Friday, October 5, 2007 5:12 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007

Dragele mele,

nu v-am mai scris de multa vreme, pentru ca am fost tot ocupata si plecata, va multumesc ca m-ati inclus in lista de gravidute cu care va mandriti.
Sa vedeti ce m-am mandrit eu acuma cand am vazut .
firstprize

Cred ca trebuie sa resetez tickerul pentru ca cica bebe are 25/26 saptamani si e fetitaaaaaa :)

Am o alta problema insa: m-am racit rau de tot si tusesc de o saptamana intr-un hal fara de hal , sunt in concediu medical si nu-mi mai trece.
Am incercat tot felul de remedii gen sirop de patlagina, sirop Stodal, sirop de tei si miere, dar in zadar, cred ca tusea mea e mai grava decat pare
si medicul de familie nu mi-a dat voie sa iau nimic in afara de Paracetamol 4 zile.
Deziree
Scris: Friday, October 5, 2007 6:10 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/24/2006
S.ELENApupici pupici

Oanalaurisa bine ai revenit si sarcina usoara in continuare. Cu raceala cam nasol in sarcina, si eu incerc sa ma feresc cat pot. Am fost si eu racita cand eram gravida cu Ahmi si mi-a facut sotul o limonada din 2 kg de lamai si asa am baut fara zaharalcool dar sincer a doua zi eram mai bine. Sanatate multa si pupici pe burticapupici
oana_buru
Scris: Friday, October 5, 2007 9:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/1/2006
Felicitari,multa sanatate si refacere usoara Mihaela sa fiti fericiti pupici ,abia acum am vazut ca ai nascut..nu prea am mai intrat pe site,multi pupici la bebepupici pupici pupici firstprize
Rody
Scris: Friday, October 5, 2007 9:34 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Fetelor,va multumesc frumos la toate pt uraripupici angel
cryss26buc
Scris: Tuesday, October 9, 2007 6:23 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
si eu sunt o viitoare mamica sunt in 13 saptamani DPN 15 APRILIE 2008 adica la cateva zile de ziua mea de nasterechitara asta da cadou nu? vreau sa va intreb ceva daca vreau sa fac cezariana se poate? sau nu pot alege? si inca ceva e normal ca bebe sa masoare 44 mm la 12 saptamani?scratch
oanalaurisa
Scris: Monday, October 15, 2007 11:13 AM
Nivel

Dragele mele, pana la urma nu am reusit sa scap de boala fara Augmentin 1g,dar in aceasta perioada a sarcinii am voie sa iau zic medicii,decat sa-i fie rau micutei din cauza bolii mele mai bine ma tratez cica.
Azi sunt inca in concediu medical si ma duc la control, sa vedem daca se prelungeste sau nu,pentru ca la serviciu am avut o experienta destul de nasoala, cu o persoana care a preferat sa stea sa ma priveasca pe mine cum incerc sa fac de toate si sa stea cu mainile-n san.
Am fost intotdeauna o persoana care face totul cat mai bine posibil, dar sa lucrezi cu paraziti e enervant si nu am de gand sa mai trec prin asa ceva.Oricum mai este putin timp pana am dreptul sa-mi iau concediul prenatal legal.
Voiam sa raman la locul de munca pana in decembrie, dar fetelor, am ajuns la concluzia ca decat sa ma enervez mai bine sa ma plictisesc cum zice lumea,desi gasesti o gramada de chestii de facut si stand acasa.
Imi place profesia mea si imi pare rau ca am ajuns la decizii de genul asta , dar micuta mea e pe primul plan acum.

Va pup si va scriu mai des, ca acum am timp!

DPN : 20 ian 2008
oanalaurisa
Scris: Monday, October 15, 2007 11:15 AM
Nivel

cryss26buc wrote:
si eu sunt o viitoare mamica sunt in 13 saptamani DPN 15 APRILIE 2008 adica la cateva zile de ziua mea de nasterechitara asta da cadou nu? vreau sa va intreb ceva daca vreau sa fac cezariana se poate? sau nu pot alege? si inca ceva e normal ca bebe sa masoare 44 mm la 12 saptamani?scratch

De ce ai vrea sa faci cezariana? E totusi o operatie chirurgicala de care daca nu ai nevoie e mai bine sa n-o faci. Dimensiunile fatului difera de la o perioada la alta, in sensul ca uneori poate parea prea mic , alteori prea mare, asa ca nu te stressa cu detalii de genul asta.Daca medicul nu zice ca e ceva anormal atunci nu ai de ce sa iti faci probleme.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.