Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| cris22tyna wrote:... Asa ca daca e adevarat, kiki mama, te astept pe la noi
Vreti sa fiti autorii morali, huh? Multumim de invitatie...poate peste vreo doua saptamani va facem o vizita! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Kiki wrote:..poate peste vreo doua saptamani va facem o vizita! Super ! Ca ne potolim si noi pana atunci cu plimbarile :018:
Si tu vino, ca se ia |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| cris22tyna wrote:Ce m-ati distrat cu patul strain si iata ca eu nu-mi mai amintesc unde am conceput-o pe Deea, de fapt nici bondarel nu stiu unde s-a "prins" (acasa sau la munte?!), pt. ca de cand ne-am casatorit nu am dormit in alta parte, decat acasa sau la hotel in concedii. Eu nu stiu nici ziua, la nici unul din ei, asta pt. ca amandoi s-au "prins" atunci cand nu ne mai gandeam/stresam, atunci cand ne saturasem de atatea calcule. Asa ca daca e adevarat, kiki mama, te astept pe la noi
Cristina, si eu cred ca pe Bondarel l-ati conceput la munte cand am fost ultima oara singuri fara printese ... si era pat strain , deci e adevarat . E prima oara cand aud asta ... Eu stateam cu chirie cand am conceput-o pe Kari, asa ca si la mine se potriveste |
|
| taty wrote:Cristina, si eu cred ca pe Bondarel l-ati conceput la munte cand am fost ultima oara singuri fara printese ... si era pat strain , deci e adevarat .
mami pai bondarel e .... bondar, baiat :018: sau... oare se mai poate schimba, sa-i dispara "chestia" aceea micuta ?! |
|
|
ooops ai dreptate . Doamne fereste sa-i dispara saracului baietel ... nebune mai suntem . Rad aici de una singura la gafa pe care am facut-o , bine ca m-ai luminat |
|
| taty |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Stati asa .....Eden este facuta tot cind stateam in chirie,dar fetelor patul era al meu cumparat de noi Cit despre cavalerul care urmeaza este facut la hotel in Eilat deci pat strain si in hotel de 5 stele stati sa vedeti ce are sa iasa . Dar daca vreti sfaturi de facut baieti ,chiar si fetite eu mi-am dat doctoratul la asa ceva atita am studiat si la sfirsit am si reusit ,acuma sa vad ce o mai fi cu gemenii pe care-i vreau dar la asta ma duc la sigur ...injectare.
Tare de tot chestia cu patul ,facem chestionar? |
|
|
Thank you |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Ce tari sunteti fetelor ,si la noi tot asa,tot cu chirie |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| oanalaurisa wrote:Se zice ca fetele nu se fac acasa,ci in pat strain...de aia la noi a venit Mira,ca patul era strain,doar stateam in chirie...
Corect ! Maria a fost facuta in vizita ! Pentru baieti nu aveti reteta ? :018: |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Mai fetelor, astea nu erau sfaturi pt. aspirante? Acum le spunem burticilor despre chestii trestii |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Maria & mami wrote:
... Pentru baieti nu aveti reteta ? :018:
Acasa pe la 4 dimineata venind de la un botez |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| sunteti haioase tare dar sa stiti ca nu la toata lumea tine reteta cu patul "strain"! noi de ex. stateam in chirie si l-am conceput pe Andi.
daca asta ar fi reteta pe bune de facut fete...apai musafir de meserie scrie pe fruntea mea! plec in periplu cand m-oi apuca de facut bebe 2...:018:
stiti ce imi tot zice Andi de cateva zile? ca el vrea o surioara mica sa se joace cu ea si ....s-o impuste are o prietena de-a lui din parc care are o surioara mica, de o luna si al meu ficior a inteles ca e tare fain sa ai o mogladeata acasa cu care sa te joci si de atunci zice si el de surioara. dar faza cu impuscatul...chiar n-o pricep! |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Andismom wrote:sunteti haioase tare dar sa stiti ca nu la toata lumea tine reteta cu patul "strain"! noi de ex. stateam in chirie si l-am conceput pe Andi. daca asta ar fi reteta pe bune de facut fete...apai musafir de meserie scrie pe fruntea mea! plec in periplu cand m-oi apuca de facut bebe 2...:018: stiti ce imi tot zice Andi de cateva zile? ca el vrea o surioara mica sa se joace cu ea si ....s-o impuste are o prietena de-a lui din parc care are o surioara mica, de o luna si al meu ficior a inteles ca e tare fain sa ai o mogladeata acasa cu care sa te joci si de atunci zice si el de surioara. dar faza cu impuscatul...chiar n-o pricep!
Normal ca nu tine reteta,asta ma amuza,ca cica asa zice lumea,ca fetele se fac in pat strain,apoi cine stie...ii ziceam unei prietene care venea la mine la farmacie sa incerce reteta asta,ca are doar baieti,faza la care haioasa de tot a replicat asa: "Ca bine zici Oana,trebuie sa caut un pat strain (adica alt barbat),ca barbatu` asta a meu numa` feciori stie sa faca!" |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Aha,deci trebuie sa ma dau in barcute la 4 dimineata |
|
|