Gravidutzele noastre cu care ne mandrim - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Monday, July 28, 2008 12:42 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
cris22tyna wrote:
...

Asa ca daca e adevarat, kiki mama, te astept pe la noi iloveyou

hohot hohot hohot
Vreti sa fiti autorii morali, huh? hohot hohot
Multumim de invitatie...poate peste vreo doua saptamani va facem o vizita! computerlove
Cris-DL
Scris: Monday, July 28, 2008 12:44 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Kiki wrote:

..poate peste vreo doua saptamani va facem o vizita! computerlove

Super ! Ca ne potolim si noi pana atunci cu plimbarile :018:

Si tu vino, ca se ia sic ras computerlove
TatyKS
Scris: Monday, July 28, 2008 1:13 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
cris22tyna wrote:
Ce m-ati distrat cu patul straincool newclap si iata ca eu nu-mi mai amintesc unde am conceput-o pe Deea, de fapt nici bondarel nu stiu unde s-a "prins" (acasa sau la munte?!), pt. ca de cand ne-am casatorit nu am dormit in alta parte, decat acasa sau la hotel in concedii. Eu nu stiu nici ziua, sorry1la nici unul din ei, asta pt. ca amandoi s-au "prins" atunci cand nu ne mai gandeam/stresam, atunci cand ne saturasem de atatea calcule.

Asa ca daca e adevarat, kiki mama, te astept pe la noi iloveyou

Cristina, si eu cred ca pe Bondarel l-ati conceput la munte cand am fost ultima oara singuri fara printese ... ras si era pat strain , deci e adevarathohot .
E prima oara cand aud asta ...sic
Eu stateam cu chirie cand am conceput-o pe Kari, asa ca si la mine se potrivestedance
Cris-DL
Scris: Monday, July 28, 2008 1:27 PM
Nivel

taty wrote:

Cristina, si eu cred ca pe Bondarel l-ati conceput la munte cand am fost ultima oara singuri fara printese ... ras si era pat strain , deci e adevarathohot .

hohot hohot hohot mami pai bondarel e .... bondar, baiat :018: sau... oare se mai poate schimba, sa-i dispara "chestia" aceea micuta ?! pale
TatyKS
Scris: Monday, July 28, 2008 1:31 PM
Nivel

cris22tyna wrote:

hohot hohot hohot mami pai bondarel e .... bondar, baiat :018: sau... oare se mai poate schimba, sa-i dispara "chestia" aceea micuta ?! :018:

hohot hohot ooops ai dreptate . Doamne fereste sa-i dispara saracului baietel ... nebune mai suntemhohot hohot . Rad aici de una singura la gafa pe care am facut-o , bine ca m-ai luminat hohot
Cris-DL
Scris: Monday, July 28, 2008 1:35 PM
Nivel

hohot hohot hohot computerlove iloveyou taty
shirel
Scris: Monday, July 28, 2008 1:56 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Stati asa .....Eden este facuta tot cind stateam in chirie,dar fetelor patul era al meu cumparat de noihohot hohot hohot
Cit despre cavalerul care urmeaza este facut la hotel in Eilat deci pat strain si
in hotel de 5 stele stati sa vedeti ce are sa iasahohot hohot hohot .
Dar daca vreti sfaturi de facut baieti ,chiar si fetite eu mi-am dat doctoratul la asa cevahohot hohot atita am
studiat si la sfirsit am si reusit ,acuma sa vad ce o mai fi cu gemenii pe care-i vreau dar la asta ma duc la sigur ...injectare.ras

Tare de tot chestia cu patul ,facem chestionar?ras sic
TatyKS
Scris: Monday, July 28, 2008 2:02 PM
Nivel

cris22tyna wrote:
hohot hohot hohot computerlove iloveyou taty

hearts Thank you pupici
Rody
Scris: Monday, July 28, 2008 6:37 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Ce tari sunteti fetelor ,si la noi tot asa,tot cu chiriehohot hohot hohot hohot
Maria & Mario
Scris: Monday, July 28, 2008 6:51 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
oanalaurisa wrote:

Se zice ca fetele nu se fac acasa,ci in pat strain...de aia la noi a venit Mira,ca patul era strain,doar stateam in chirie...hohot

Corect ! Maria a fost facuta in vizita ! hohot Pentru baieti nu aveti reteta ? :018:
Lilly of the valley
Scris: Monday, July 28, 2008 6:54 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Mai fetelor, astea nu erau sfaturi pt. aspirante?hearts Acum le spunem burticilor despre chestii trestiiras
Kiki
Scris: Monday, July 28, 2008 9:13 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Maria & mami wrote:

... Pentru baieti nu aveti reteta ? :018:

Acasa ras pe la 4 dimineata venind de la un botez hohot hohot hohot
Andi&Mariuca
Scris: Monday, July 28, 2008 9:59 PM
Nivel

sunteti haioase tare dar sa stiti ca nu la toata lumea tine reteta cu patul "strain"! noi de ex. stateam in chirie si l-am conceput pe Andi.

daca asta ar fi reteta pe bune de facut fete...apai musafir de meserie scrie pe fruntea mea!ras plec in periplu cand m-oi apuca de facut bebe 2...:018:

stiti ce imi tot zice Andi de cateva zile? ca el vrea o surioara mica sa se joace cu ea si ....s-o impuste fool are o prietena de-a lui din parc care are o surioara mica, de o luna si al meu ficior a inteles ca e tare fain sa ai o mogladeata acasa cu care sa te joci si de atunci zice si el de surioara. dar faza cu impuscatul...chiar n-o pricep!sorry1
oanalaurisa
Scris: Monday, July 28, 2008 10:24 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
Andismom wrote:
sunteti haioase tare dar sa stiti ca nu la toata lumea tine reteta cu patul "strain"! noi de ex. stateam in chirie si l-am conceput pe Andi.

daca asta ar fi reteta pe bune de facut fete...apai musafir de meserie scrie pe fruntea mea!ras plec in periplu cand m-oi apuca de facut bebe 2...:018:

stiti ce imi tot zice Andi de cateva zile? ca el vrea o surioara mica sa se joace cu ea si ....s-o impuste fool are o prietena de-a lui din parc care are o surioara mica, de o luna si al meu ficior a inteles ca e tare fain sa ai o mogladeata acasa cu care sa te joci si de atunci zice si el de surioara. dar faza cu impuscatul...chiar n-o pricep!sorry1

Normal ca nu tine reteta,asta ma amuza,ca cica asa zice lumea,ca fetele se fac in pat strain,apoi cine stie...ii ziceam unei prietene care venea la mine la farmacie sa incerce reteta asta,ca are doar baieti,faza la care haioasa de tot a replicat asa:
"Ca bine zici Oana,trebuie sa caut un pat strain (adica alt barbat),ca barbatu` asta a meu numa` feciori stie sa faca!" hohot hohot hohot hohot
Rody
Scris: Monday, July 28, 2008 10:45 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Kiki wrote:

Acasa ras pe la 4 dimineata venind de la un botez hohot hohot hohot

Aha,deci trebuie sa ma dau in barcute la 4 dimineatahohot hohot hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.