Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Se zice ca fetele nu se fac acasa,ci in pat strain...de aia la noi a venit Mira,ca patul era strain,doar stateam in chirie... |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| oanalaurisa wrote:Se zice ca fetele nu se fac acasa,ci in pat strain...de aia la noi a venit Mira,ca patul era strain,doar stateam in chirie...
Ok. Bine ca ai precizat ... O sa devenim musafiri atunci |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Acuma spui si tu,Oana,dupa ce-am facut doi baieti? |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| carla wrote:Acuma spui si tu,Oana,dupa ce-am facut doi baieti?
Subscriu! |
|
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Daca stau bine sa ma gindesc si noi tot in pat strain am fost....ca eram pe atunci la socri asa ca draga Kiki merita incercata reteta. |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| noi stateam la maica-mea cand am proiectat-o pe Lara,patul a fost strain doar pentru sotiorul meu iar pentru Mihaita am "muncit" in casa noastra sunt curioasa de ce spun si celelalte mamici cu 2 copilasi |
|
|
Ce cool faza...eu am fost conceputa in casa matusii mele,pt ca parintii mei stateau la ea pe vremea aia,pana si-au aranjat apartamentul...deci tot in pat strain.... |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| coincidenta sau nu. Leea a fost conceputa la hotel, eram in concediu |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Fetelor, super tare. O sa ii zic soatzei ca acasa are embargo |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Ce tareeee! Pe asta n-o stiam... Acum e prea tarziu... |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| petro wrote:Ce tareeee! Pe asta n-o stiam... Acum e prea tarziu...
lui Darius i-ar placea o surioara |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Rody wrote:Apropo,am si eu o intrebare.Am o prietena care a ramas graviduta la 6 luni dupa ce a nascut.Deci are o bebelina de 6 luni si a ramas iar garviduta.E pericol cunva,ii este frica ca e prea devreme si pote pierde bebele.De avort nici sa nu auda.Daca cunosteti cazuri ziceti-mi si mie ca poate asa o mai linistesc Va pup! la fel ca la noi...si uite urmarea,doi copii frumosi si cel mai important...sanatosi
oanalaurisa wrote:Se zice ca fetele nu se fac acasa,ci in pat strain...de aia la noi a venit Mira,ca patul era strain,doar stateam in chirie... se pune ca pat strain,patul din cealalta camera,nu din a noastra??karina acolo a fost facuta |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| mariuta wrote:lui Darius i-ar placea o surioara
poate cand mai creste si stie sa impinga el carutul |
|
|
Noah tare faza oricum,eu o auzisem de multa vreme si am tot ras pe tema asta cu mamici de baieti,insa nu credeam ca are atata adevar sau coincidenta cu adevarul in ea... |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Ce m-ati distrat cu patul strain si iata ca eu nu-mi mai amintesc unde am conceput-o pe Deea, de fapt nici bondarel nu stiu unde s-a "prins" (acasa sau la munte?!), pt. ca de cand ne-am casatorit nu am dormit in alta parte, decat acasa sau la hotel in concedii. Eu nu stiu nici ziua, la nici unul din ei, asta pt. ca amandoi s-au "prins" atunci cand nu ne mai gandeam/stresam, atunci cand ne saturasem de atatea calcule.
Asa ca daca e adevarat, kiki mama, te astept pe la noi |
|
|