Gravidutele noastre dragi - 64
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Oana.c
Scris: Thursday, June 23, 2022 11:28 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/28/2021
Madalina.d wrote:

Of Oana! Chiar îmi pare rău că treci prin asta. Eu sunt sigura ca faci o treaba foarte bună și ca ești cea mai buna mama pentru fetele tale. Trebuie doar cumva sa reușești sa te setezi si tu în direcția aia. Nu știu ce sfat sa iti dau ca încă n-am ajuns acolo. Reușești sa te odihnești? Poate o ora macar doar tu cu tine dacă ai putea ma gândesc ca ar ajuta. Cred ca sunt multe acumulate acolo...

Of Mada, din suflet imi doresc sa nu simtiti asta niciuna. Ma odihnesc pt ca doarme...are nopti cand sta treaza cate 3 ore insa prind somnuri de cate 3 sau 4 ore legate...eu dorm iepurrste evident insa in mai multe reprize. Nu stiu cat de odihnita sunt ca practic as dormi non stop insa dorm de cate ori pot. Nu am pofta de mancare spre ex...mananc cu sila si fortat ca stiu ca trebuie sa alaptez....
Stii ca ma intrebam oare cum e sentimentul sa iubesti 2 pers mici , cum va fi, cum se va imparti dragostea....ei bine, afla ca ai mei (fetita mare si sot) au aflat cum e cu sentimentul de iubire pt inca un membru in plus, eu inca nu 😭 ....am un gol in suflet si in minte ce se simte groaznic...eu sunt setata ca acest copil supravietuieste prin mine si stiu ca trebuie sa fac elementarul insa parca sunt robot.
Astept sa mi revin, e crunt.
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, June 23, 2022 11:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
Mada , da , de atunci de cand am fost al urgente am observat ca am si mici pierderi .. nu am stiut initial , am zis ca sunt scurgeri desi nu semanau a nimic din ce am avut pana acum si mi-a dat prin minte sa caut poze pe net 😂 nu am simtit nimic , nu ma doare sau ceva, dar cred ca atunci cand bebele ma loveste f f tare se intampla asta , e a treia oara deja si asta am observat, dar primele 2 au fost pierderi mititele , gen o moneda de 5 bani , azi dimineata am gasit ceva mai maricel dar nu sa ma puna pe ganduri ras
Irina , acusi trece si perioada ta , nici nu stii cand .. eu parca ieri faceam testul ca ma tot impungeai sa il fac odata , iar acuma iata ca in 2 saptamani nasc what
Oana .. nu stiu sincer cum sa iti ridic putin moralul ... din ce descrii mi se pare ca treci printr-o depresie si nu baby blues cum spuneam atunci ... of ... cry .. sper sa treci cat mai repede de perioada asta , sa poti vedea si partile frumoase .. te imbratisez ...
Andreea_neacsu
Scris: Friday, June 24, 2022 10:23 AM
Nivel

Gaby sa ne dai de veste imediat ce vei fi mai bine dupa nastere 🥰
Oana.c
Scris: Friday, June 24, 2022 11:51 AM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Mada , da , de atunci de cand am fost al urgente am observat ca am si mici pierderi .. nu am stiut initial , am zis ca sunt scurgeri desi nu semanau a nimic din ce am avut pana acum si mi-a dat prin minte sa caut poze pe net 😂 nu am simtit nimic , nu ma doare sau ceva, dar cred ca atunci cand bebele ma loveste f f tare se intampla asta , e a treia oara deja si asta am observat, dar primele 2 au fost pierderi mititele , gen o moneda de 5 bani , azi dimineata am gasit ceva mai maricel dar nu sa ma puna pe ganduri ras
Irina , acusi trece si perioada ta , nici nu stii cand .. eu parca ieri faceam testul ca ma tot impungeai sa il fac odata , iar acuma iata ca in 2 saptamani nasc what
Oana .. nu stiu sincer cum sa iti ridic putin moralul ... din ce descrii mi se pare ca treci printr-o depresie si nu baby blues cum spuneam atunci ... of ... cry .. sper sa treci cat mai repede de perioada asta , sa poti vedea si partile frumoase .. te imbratisez ...

Da andreea , stiu, recunosc simptomatologia...ideea e ca f multe mamici imi spun ca s au simtit exact la fel dar va trece....
Eu nu vad iesirea aia de la capatul tunelului...
Oana.c
Scris: Friday, June 24, 2022 12:09 PM
Nivel

Ooo Gaby, sa ne scrii. Va fi totul bn.
Am pierdut sirul intamplarilor...se goleste rapid casuta...
simmo
Scris: Friday, June 24, 2022 1:00 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Eva, tu ai fost cea mai harnicuta. Tu ai intrat în concediu prenatal înainte să naști? Sau ai primit concediu din maternitate, după ce ai născut?

Alice, ma bag și eu în grupul de whatsapp, dacă sunt mamici/viitoare mămici care mai vor.

Gaby mai are puțin. Dacă îmi aduc aminte, la 14 a zis ca este programata.
freya1
Scris: Friday, June 24, 2022 1:21 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Oana.c wrote:

Da andreea , stiu, recunosc simptomatologia...ideea e ca f multe mamici imi spun ca s au simtit exact la fel dar va trece....

Oana, si mie mi se pare o depresie mai serioasa in cazul tau, cred ca ar fi mai bine sa vorbesti cu un medic, exista solutii, nu sta asa pt ca lucrurile se pot agrava si nu e bine nici pentru tine, nici pentru fetite Cheek Kiss de multe ori doar timpul nu rezolva problema
La fel si pt celelalte fete care trec prin asa ceva, mie mi-a fost tare teama de asta, din fericire nu am avut parte decat de baby blues si muulta oboseala, nu vreau sa va sperii, insa exista multe tragedii pentru ca mamicile nu au primit ajutor la timp si toata lumea le-a spus ca "va trece"
Andreea_neacsu
Scris: Friday, June 24, 2022 1:43 PM
Nivel

Oana.c wrote:

Oana , luminita e acolo , doar ca poate iti mai trebuie putin timp si poate sa discuti cu cineva specializat pe depresie post natala .. abia au trecut 3 saptamani , mai da-ti putin timp
Oana.c
Scris: Friday, June 24, 2022 3:03 PM
Nivel

freya1 wrote:

Oana, si mie mi se pare o depresie mai serioasa in cazul tau, cred ca ar fi mai bine sa vorbesti cu un medic, exista solutii, nu sta asa pt ca lucrurile se pot agrava si nu e bine nici pentru tine, nici pentru fetite Cheek Kiss de multe ori doar timpul nu rezolva problema
La fel si pt celelalte fete care trec prin asa ceva, mie mi-a fost tare teama de asta, din fericire nu am avut parte decat de baby blues si muulta oboseala, nu vreau sa va sperii, insa exista multe tragedii pentru ca mamicile nu au primit ajutor la timp si toata lumea le-a spus ca "va trece"

Asa este... in foarte multe locuri chiar si de la medicul pediatru (m-a vazut plangand din senin cand am venit la control cu fetita)am auzit varianta "stiu cum te simti, si eu am trecut prin asta, va trece" ... acum astept momentul potrivit sa imi fac timp o ora sa pot intra online la o prima terapie cu un psiholog.
Oana.c
Scris: Friday, June 24, 2022 3:07 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:

Oana , luminita e acolo , doar ca poate iti mai trebuie putin timp si poate sa discuti cu cineva specializat pe depresie post natala .. abia au trecut 3 saptamani , mai da-ti putin timp

Am inceput sa iau ceva suplimente de magneziu si pt calmare. As vrea sa incep sa beau o cafea mica fara cofeina si o tigara desi alaptez si stiu ca nu e chiar indicat....simt ca m ar putea ajuta...desi imi doresc sa nu sar de 1 pe zi imi e teama ca odata reapucate nu voi putea sa ma limitez la 1.
Ramane de vazut ce varianta voi aborda , o sa va tin la curent cu situatia mea.
freya1
Scris: Friday, June 24, 2022 3:39 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Oana.c wrote:

Asa este... in foarte multe locuri chiar si de la medicul pediatru (m-a vazut plangand din senin cand am venit la control cu fetita)am auzit varianta "stiu cum te simti, si eu am trecut prin asta, va trece" ... acum astept momentul potrivit sa imi fac timp o ora sa pot intra online la o prima terapie cu un psiholog.

Foarte bine, oana, nu mai astepta, e posibil sa fie nevoie si de un tratament cu antidepresive, de asta spuneam de medic, nu e nicio rusine si nu e vina nimanui, e vorba de hormoni care la unele dintre noi au un efect mai puternic. Avem noroc ca in vremurile noastre putem face ceva, chiar daca multa lume ignora asta si, cum ziceam, inca se intampla tragedii. Fetitele tale au nevoie de o mama linistita si fericita si tu meriti sa fii bine, nu ezita sa ceri ajutor specializat. De multe ori nici familia nu realizeaza prin ce trecem, pt ca ei nu sunt in locul nostru
Te imbratisez si sper sa fii bine curand Cheek Kiss
Aleahim
Scris: Friday, June 24, 2022 4:20 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Oana.c wrote:

Am inceput sa iau ceva suplimente de magneziu si pt calmare. As vrea sa incep sa beau o cafea mica fara cofeina si o tigara desi alaptez si stiu ca nu e chiar indicat....simt ca m ar putea ajuta...desi imi doresc sa nu sar de 1 pe zi imi e teama ca odata reapucate nu voi putea sa ma limitez la 1.

Oana exact asa m-am simtit si eu, fix fix fix.
Eram setata sa fac totul pt ea, sa fie mancata, schimbata, spalata etc, dat atat. Plangeam zilnic ca mi-am dorit copilul asta asa mult si a venit asa greu si eu nu o iubesc. Ca sunt o mama de rahat si ce viata o sa aiba saraca.
Problema era de fapt oboseala( in cazul meu). Aniela plangea si cate 16h pe zi. Am avut nopti cu 7h de plans continuu. Eram disperati.Moarta de somn, de foame, de sete. Cand s-au mai calmat colicile, mi-am mai revenit si eu. Am inceput sa mai dorm, sa mananc samd.
O cafea, chiar si cu cofeina poti sa bei linistita.
De tigari nu zic, ca si eu sunt fumatoare si nu dau sfaturiras
Eu am facut si terapie, dar mai tarziu si mi-a parut rau ca nu am facut din timp.Incearca, o sa te ajute.
Iti doresc multa putere!!!
MariaS
Scris: Friday, June 24, 2022 4:29 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Oana.c wrote:

Oana, dacă te ajută, eu am trecut prin asta și spre rușinea mea nu am vb cu un medic, am lucrat cu mine și m-am ajutat de soț. La fel simțeam și eu nevoia de gusta o cafea și o țigară ca să mă mai liniștesc și sa simt ca fac ceva pt mine.
Am început cu o țigară normală, pe când avea aproape de 1an și mi-am dat seama ca nu o pot face pt că ar însemna să o țin pe ea în fum, așa că am trecut pe IQOS, mai puțin dăunător și mai puține emisii.
Pt început încearcă așa cum simți acum, dacă situația nu se schimba vb cu un dr.
Oana.c
Scris: Friday, June 24, 2022 4:46 PM
Nivel

freya1 wrote:

Foarte bine, oana, nu mai astepta, e posibil sa fie nevoie si de un tratament cu antidepresive, de asta spuneam de medic, nu e nicio rusine si nu e vina nimanui, e vorba de hormoni care la unele dintre noi au un efect mai puternic. Avem noroc ca in vremurile noastre putem face ceva, chiar daca multa lume ignora asta si, cum ziceam, inca se intampla tragedii. Fetitele tale au nevoie de o mama linistita si fericita si tu meriti sa fii bine, nu ezita sa ceri ajutor specializat. De multe ori nici familia nu realizeaza prin ce trecem, pt ca ei nu sunt in locul nostru
Te imbratisez si sper sa fii bine curand Cheek Kiss

Multumesc freya, asa este .
Andreea_neacsu
Scris: Friday, June 24, 2022 4:48 PM
Nivel

Oana.c wrote:

daca simti ca asta iti va face bine , eu te incurajez ! nu esti nici prima nici singura care mai fumeaza cate o tigara , stiu mamici care beau energizante , cafele , fumeaza de rup , nu te invinovati pt o tigara -2-3 .. mai ales ca nu vei fuma cu bebe in brate (desi am vazut si asta) ..
iqos ai incercat ? iti place ?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.