Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1485
| Buna fetele ! Sper ca sunteti bine 🥰 Eu am avut niste zile foaarte aglomerate cat a fost cald afara . Am iesit f mult in parc cu baietii , in special pt cel mare care e dornic de alergat si de copii de varsta lui . Inca nu merge la gradi , mi-a fost teama sa il duc pana acum pt ca ar fi racit si ar fi adus si la cel mic . Petru are 5 luni jumatate , se apropie diversificarea. Desi medicul pediatru a spus ca e in regula sa incepe de acum daca vrem pt ca are un mic reflux silentios , mai trag de timp pana la 6 luni . Pt ca nu imi place deloc diversificarea :))))) . Mi se pare cea mai naspa perioada , mereu cu gandul “Ce mai fac astazi sa manace bebe?!” , 1000 oale si ulcele :)) . Asta pana poate manca si el ce mancam noi . Dada , am vazut in parc varianta Joolz Aer si mi s-a parut ok , mamica il avea de la primul copil si s-a pastrat f bine . Si mie mi-a fost urat de testul de toleranta la glucoza .. bleach … mai ales ca inca aveam stare de voma la 24 sapt cand l-am facut. L-am facut chiar de la inceput ca in caz de ceva , sa pot vedea de dieta si de recomandarea medicului diabetolog cat mai repede, dar n-a fost cazul mulțumesc lui Dumnezeu. Criss cum a fost morfologia ? Totul bine da ? Capsunico! Felicitari pt fetita 🥰 Sa fie sanatoasa 🥰 |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 414
| Andreea_neacsu wrote:Buna fetele ! Sper ca sunteti bine 🥰 Eu am avut niste zile foaarte aglomerate cat a fost cald afara . Am iesit f mult in parc cu baietii , in special pt cel mare care e dornic de alergat si de copii de varsta lui . Inca nu merge la gradi , mi-a fost teama sa il duc pana acum pt ca ar fi racit si ar fi adus si la cel mic . Petru are 5 luni jumatate , se apropie diversificarea. Desi medicul pediatru a spus ca e in regula sa incepe de acum daca vrem pt ca are un mic reflux silentios , mai trag de timp pana la 6 luni . Pt ca nu imi place deloc diversificarea :))))) . Mi se pare cea mai naspa perioada , mereu cu gandul “Ce mai fac astazi sa manace bebe?!” , 1000 oale si ulcele :)) . Asta pana poate manca si el ce mancam noi . Dada , am vazut in parc varianta Joolz Aer si mi s-a parut ok , mamica il avea de la primul copil si s-a pastrat f bine . Si mie mi-a fost urat de testul de toleranta la glucoza .. bleach … mai ales ca inca aveam stare de voma la 24 sapt cand l-am facut. L-am facut chiar de la inceput ca in caz de ceva , sa pot vedea de dieta si de recomandarea medicului diabetolog cat mai repede, dar n-a fost cazul mulțumesc lui Dumnezeu.
Criss cum a fost morfologia ? Totul bine da ? Capsunico! Felicitari pt fetita 🥰 Sa fie sanatoasa 🥰
@Andreea multumesc mult 😍 Vai te inteleg cu diversificarea Fix azi ma gandeam :)) Ca mie mi ia 3 ore pana le fac pe rand la toti de mancare Unu doarme unu se trezeste i fac sa manance di tot asa ca ma prinde amiaza :)) Prima data ma trezesc dimi preg mic dejun pt mine si sot Apoi se trezeste baiatul mare I fac si lui Apoi se trezeste fetita I fac si ei Apoi se trezeste baiatu cel mic 🤣 I fac si lui :))))) doamne zic de la anul mai o matzulina de hranit :))) Noi suntem foarte bine Pana la urma am placenta anterioara :)) Incep sa simt pe bebe dar f usor , avem 16 sapt Fetele cu placenta anteriora la cat timp ati simtit bebelusii? Eu am avut cu Fetita anterioara si am simtit abia pe la 20 sapt :)) cu ei , baietii posterioara si am simtit de la 14 sapt Andreea , spor la diversificare :* sa ai bebe papacios
|
|
Inregistrat: 2/27/2025 Mesaje: 275
| Bună seara fetelor, ce mai faceți? Noi suntem bine, astăzi am împlinit 32s. Am facut și morfo 3, bebelina mea e ft bine, pe 31 martie ma duc la consult preanestezic și control la medic. Timpul trece atât de repede.. de luna viitoare încep să mă pregătesc să cumpăr tot ce trebuie pentru bebelina.. voi ce mai faceți gravidutelor? |
|
| Prietena mea cea mai buna are 18 saptamani cu placenta anterioara, a doua sarcina, inca nu l-a simtit pe baietel . Vai , vai , Criss, 32 saptamani. Mult a fost, un strop a mai ramas 🙈 |
|
| Bună ziua fetelor. Ce mai faceți voi? Cu ce vă mai lăudați? Bebelușii ce vă fac?? |
|
| Liniste si pace printre gravidute si aspirante  Criss cum esti ? Ar trebui sa ai 36 saptamani , nu ? Ai stabilit nasterea? Baietii mei cresc , am inceput cu pasi mici diversificarea, nu pot sa zic ca se omoara cu mancarea dar nici nu refuza . Doarme bine noaptea , asa a dormit dintotdeauna, cu mici excepții bineinteles. E nebunatic tare , deja merge de-a busilea si se suceste pe toate partile , răvășește tot in jurul lui :)))) Restul fetelor , sunteti bine ? |
|
| Andreea_neacsu wrote:Liniste si pace printre gravidute si aspirante  Criss cum esti ? Ar trebui sa ai 36 saptamani , nu ? Ai stabilit nasterea? Baietii mei cresc , am inceput cu pasi mici diversificarea, nu pot sa zic ca se omoara cu mancarea dar nici nu refuza . Doarme bine noaptea , asa a dormit dintotdeauna, cu mici excepții bineinteles. E nebunatic tare , deja merge de-a busilea si se suceste pe toate partile , răvășește tot in jurul lui :)))) Restul fetelor , sunteti bine ?
Voi deja ati trecut la alta etapa, diversificarea! A trecut și trece atât de repede timpul.. Și eu sunt bine, am 37 săptămâni, ceea ce înseamnă ca poate veni oricând dorește bebelina. O să fac cezariană, dar eu îmi doresc la cald, adică să vină când consideră ea, dar nu mai târziu de 12 mai, atât mă lasă medicul după multe insistente 🤣. Am avut o sarcină ușoară, în care am fost ft activă, am făcut sport, am mers la sală, am muncit până astăzi, astăzi e ultima mea zi de muncă. De pe 4 mai o să intru în prenatal/postanal apoi. Până acum nu m-au cuprins emoțiile, dar când stau să mă gândesc cat de puțin mai am, am tot felul de stări pe care nu le pot explica.. vroiam să mai citesc ceva vesti, dar e liniște tare pe aici. 😫 |
|
| Wow Criss ce a trecut timpul… Imd iti ti iubirea in brate Noi suntem foarte bine , bebe sanatos , am mers la morfo de trim 2 Totul arata foarte bine , e activa 100% fetita si o simt din ce in ce mai bine <3 La 20 s si 2 zile avea 325 grame :)) Eu am cumparat mai una alta , caruicior , patut, masa de infasat , ce nu aveam :)) am de toate acum Mai vreau sa mi cumpar un scaun de alaptare ce l am vazut in bebetei si l am probat, absolut divin , extra mega confortabil, de la notino sau cum :)) Am inceput constructiile pt un nou living , camera bebelinei, ne mutam dormitorul:)) Intre timp am decis sa mai plec intr o vacanta in Grecia :) sa profit si apoi cand vin acasa ne apucam mai serios cu constructiile, sa terminam grosul Pe la 30 sapt ma apuc de perioada de nesting :))) calc spal, comand comoda si ultimele pregatiri Pana la 37 sa fiu gata cu tot Ca dupa la final de sarcina nu mai am chef de asa ceva :)) Vreau sa dorm , sa ma plimb , sa stau cu copilasii Eu ma simt excelent , fac sport in continuare cate 3 ore pe zi , incepe sa fie tot mai greu va dati seama insa imi ascult corpul si nu fortez nimic , daca sunt zile cand nu pot aia e , o las mai moale . De dormit dorm inca foarte bine , greturi deloc nu mai am analizele mi s perfecte toate :) De mancare sanatoasa ma tin , desi mai mananc si chestii mai calorice ce inainte no ma feream de ele :)) Am luat 5 kg in sarcina deocamdata Am plecat de la 63 si am 68 . Mi am propus 18 maxim :) vedem Andreea sport la diversificare <3 toate perioadele astea sunt superbe <3 asa dor mi a fost ! 🩷☀️ https://ibb.co/v6tMgz0n https://ibb.co/Fk2Hf4bZ Burtica mea de 22 saptamani —4a sarcina 😘😘🩷🫶
|
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1169
| Căpșunica ce trece timpul! 🤗 Parca mai ieri aveai test pozitiv și uite azi ce burtica frumoasa!🥰
Criss naștere ușoară îți doresc! 🤗
Noi suntem bine. Bebe e tare cuminte, e diferit de primul puiuț care era mai plângăcios. Oricum timpul trece prea repede din păcate. Duminica am avut botezul și a fost incredibil de cuminte, toată lumea se mira cat era se liniștit🫣 |
|
| Fete dragi, ce faceți? Noi suntem bine, tot în formula 2 în 1. Astăzi am împlinit 38s.🤰 așteptăm bebelina oricând, dar cel târziu pe 12 mai. Atunci am defapt programare la cezariană. 😄 Vă las și o poză cu burtica mea de astăzi. 🤰 o să-mi fie tare dor de ea. 🩷
https://i.postimg.cc/6q8q9NWd/IMG-9320.jpg |
|
| Criss4 wrote:Fete dragi, ce faceți? Noi suntem bine, tot în formula 2 în 1. Astăzi am împlinit 38s.🤰 așteptăm bebelina oricând, dar cel târziu pe 12 mai. Atunci am defapt programare la cezariană. 😄 Vă las și o poză cu burtica mea de astăzi. 🤰 o să-mi fie tare dor de ea. 🩷 https://i.postimg.cc/6q8q9NWd/IMG-9320.jpg
Elaaa daaa <3 Avem 22 sapt 😍deja Wow ce burtica faina ai Crissss 😍😍😍😘 Sarcina usoara , bebic sanatos <3 asteptam vesti 🫶🫶🫶🫶 acusica iti ti puiul in brate !:x Crisss trimite mi fb tauuuu sa mai poveeee 🫶 Andreea si tuuuuu :* sau fetele de aici ce aveti bebe acum |
|
| Capsunico , ai trecut de jumatate si parca mai ieri ne spuneai 🙈 al meu baiat are 7 luni si parca ultima luna a zburat de nu imi aduc aminte mai nimic din ea. Criss cum esti ? Ar fi trebuit pe 12 mai sa nasti sunteti ok tu si bebe? 🥰 Ella sper ca v-ati distrat la botez . Noi tragem toti 4 de o raceala urata, cu febra si secretii galbene si in nas si ochi (cel mic) , cu laringita la cel mare. Sotul , ca barbatii, e pe moarte eu #rezist ca n-am de ales |
|
| Restul fetelor , sper ca sunteti bine. Sa ne mai scrieti cand si cand cate o veste despre voi. |
|
| Andreea_neacsu wrote:Capsunico , ai trecut de jumatate  si parca mai ieri ne spuneai 🙈 al meu baiat are 7 luni si parca ultima luna a zburat de nu imi aduc aminte mai nimic din ea. Criss cum esti ? Ar fi trebuit pe 12 mai sa nasti  sunteti ok tu si bebe? 🥰 Ella sper ca v-ati distrat la botez . Noi tragem toti 4 de o raceala urata, cu febra si secretii galbene si in nas si ochi (cel mic) , cu laringita la cel mare. Sotul , ca barbatii, e pe moarte  eu #rezist ca n-am de ales Am vb eu cu Criss si e f bine 🩷 sigur o sa scrie cand o sa fie libera <3 🤣oo da , asa s toti sotii? 🤣🤣😹 Ca si a meu e sf lumii cand are cate ceva 🤣 Suntem f bine si noi Am o sarcina super usoara Sport fac in continuare Mananc corect , ma bucur de pace si de liniste zi de zi Doamne ajuta tot asa !
Ps: mi am luat scaunul de alaptare de la onino si toata ziua lenevesc in el🤣 rau am facut ca l am luat:)) e greu sa te dezlipesti de el |
|
|
|