Gravidutele noastre dragi - 64
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dada
Scris: Wednesday, February 11, 2026 8:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/25/2024
Capsunica2024 wrote:
Hello, care sunt gravidutele active ? 🫶🌈
Noi avem Tiker <3
Baby 4 coeur
Avem control pe data de 17 februarie
Abia astept sa vad cat a crescut broscuta
Voi avea 10 sapt 6 zile
Eu sunt bine ieri credeam ca gata, trec greturile pe cand colo :)))
Azi la micul dejun bebe a decis sa scoatem pateul de linte afara 🤣
S-a saturat de atata healthy food 🤣
Zi de zi beau apa sa ma hidratez , dimineata mi rau apoi seara e ok imi mai revin
Voi cum sunteti?
Cam slabuta activitate pe grup:( aveti ceva grup de facebook? Si nu stiu eu:))?

Ce ticker frumos ai, Căpșunica! pupici Când îi anunți pe cei mici ca o să aibă un frățior/ surioară?
Așteptăm vești bune de la control și să treacă repede grețurile! Eu chiar aș zice ca am avut noroc la capitolul ăsta, am avut grețuri, dar usoare, în special dimineața, și reușeam să îmi revin f ușor dacă mâncam biscuiți sărați sau grisine. Acum aș mânca de toate, mai ales chestii sărate, încerc să am grijă cu greutatea, desi e dificil și deja am burta destul de mare :)
Dada
Scris: Wednesday, February 11, 2026 8:13 PM
Nivel

Vă pun și o poză de sâmbătă, cu burtica, când am făcut 17 săptămâni coeur

https://ibb.co/Gf5Yn4rt

Altfel, stau stresată cu testul genetic și, sinceră să fiu, sunt stresată și în legătură cu episodul de gripă + antibioticul. Dar am încredere ca o să fie bine și, odată ce am început să îl simt așa bine, mă gândesc ca e totul în regulă…
Nicaieri88
Scris: Wednesday, February 11, 2026 10:51 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/2/2022
Dada wrote:
Vă pun și o poză de sâmbătă, cu burtica, când am făcut 17 săptămâni coeur

https://ibb.co/Gf5Yn4rt

Altfel, stau stresată cu testul genetic și, sinceră să fiu, sunt stresată și în legătură cu episodul de gripă + antibioticul. Dar am încredere ca o să fie bine și, odată ce am început să îl simt așa bine, mă gândesc ca e totul în regulă…

Bună! Nu te stresa, nu pățește nimic de laantibiotic, este compatibil cu sarcina. Îmi pare rău de gripa, nu se mai duc crocobaurii ăștia odată.

Când primești rezultatul de la nipt? Îți recomand să le iei ușor, eu ma stresam ca nebuna și nu m-am bucurat mai deloc, sincer. Am avut praevia eu și am trăit intr-un stres pana la naștere. Acum regret ca nu m-am bucurat mai mult. Sa ma răsfăț mai mult.

Legat de simțit copilul, eu pana în saptamana 20 am crezut ca am gaze pe care nu le elimin. 😅😅. Am avut și placenta anterioara și cică mișcările se simt mai puțin. Eu am realizat ca e bebe când odată cu "gazele" începuse sa se vadă și o umflatura mica care se plimba de colo colo.
Capsunica2024
Scris: Wednesday, February 11, 2026 11:36 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/30/2024
Dada wrote:

Ce ticker frumos ai, Căpșunica! pupici Când îi anunți pe cei mici ca o să aibă un frățior/ surioară?
Așteptăm vești bune de la control și să treacă repede grețurile! Eu chiar aș zice ca am avut noroc la capitolul ăsta, am avut grețuri, dar usoare, în special dimineața, și reușeam să îmi revin f ușor dacă mâncam biscuiți sărați sau grisine. Acum aș mânca de toate, mai ales chestii sărate, încerc să am grijă cu greutatea, desi e dificil și deja am burta destul de mare :)

Oooo Dada ei stiu deja de cand mi am facut testul:)))))) mega fericiti toti <3 in special fetita care isi doreste mult o surioara :))
Eu sper sa fie surioara ca fata asta ma streseaza iar ca vrea suriorara 🤣🤣🤣 a trebui sa l fac si pe bebe 5 🤣🤣🤣🤣
Dada nu merge pozica cu burtica :*
O sa va pun si eu poza cu burtica mea de 10 s :)))
https://ibb.co/LFYBvTt
Tineti cont e ca bebe 4 :))))
Placenta anterioara am si eu
Cu fetita am avut
Cu baietii posterioara
Asa s a nimerit la noi
Pe fetita numa la 20 sapt am simtit o
Pe baieti la 16 s

Nu te stresa cu gripa , eu am avut covid cu al 3 lea baietel si totul a fost ok cu sarcina .
Asta e uneori nu avem de ales si se intampla sa racim si in sarcina

Si eu am racit un picut nas infundat si stare generala maj proasta
Dar in cateva zile mi-am dat refresh cu sport mancare sanatoasa :)) hidratare la maxim
Va tzuca Capsunica
Apropo avem diminesiunea unei capsunici :)))) heheeee
10 weeks ♥️
Dada
Scris: Friday, February 13, 2026 8:54 PM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Bună! Nu te stresa, nu pățește nimic de laantibiotic, este compatibil cu sarcina. Îmi pare rău de gripa, nu se mai duc crocobaurii ăștia odată.

Când primești rezultatul de la nipt? Îți recomand să le iei ușor, eu ma stresam ca nebuna și nu m-am bucurat mai deloc, sincer. Am avut praevia eu și am trăit intr-un stres pana la naștere. Acum regret ca nu m-am bucurat mai mult. Sa ma răsfăț mai mult.

Legat de simțit copilul, eu pana în saptamana 20 am crezut ca am gaze pe care nu le elimin. 😅😅. Am avut și placenta anterioara și cică mișcările se simt mai puțin. Eu am realizat ca e bebe când odată cu "gazele" începuse sa se vadă și o umflatura mica care se plimba de colo colo.

Am primit ieri rezultatul la NIPT, negativ la toate trisomiile, microdeletii, fibroza chistica - deci totul e bine. Și ni s-a confirmat și acolo ca așteptăm un băiețel, asa cum am văzut la eco. 💙 M-am liniștit foarte tare și o să iau în considerare sfatul tău, să mă bucur mai mult de tot ceea ce presupune perioada asta și să fiu mai liniștită.

Eu încă nu văd umflătura care se plimbă prin burtică, dar mi-am dat seama ca e el pt ca e o mișcare recurenta, in unele zile mai des, în altele mai puțin. Iei de exemplu nu a fost f activ, astăzi l-am simțit mai mult, dar tot așa, e ceva finuț și tare emoționant. Plus pisicile mele, care de ceva timp tot caută să doarmă pe mine sau lângă mine.
Dada
Scris: Friday, February 13, 2026 8:58 PM
Nivel

Capsunica2024 wrote:

Oooo Dada ei stiu deja de cand mi am facut testul:)))))) mega fericiti toti <3 in special fetita care isi doreste mult o surioara :))
Eu sper sa fie surioara ca fata asta ma streseaza iar ca vrea suriorara 🤣🤣🤣 a trebui sa l fac si pe bebe 5 🤣🤣🤣🤣
Dada nu merge pozica cu burtica :*
O sa va pun si eu poza cu burtica mea de 10 s :)))
https://ibb.co/LFYBvTt
Tineti cont e ca bebe 4 :))))
Placenta anterioara am si eu
Cu fetita am avut
Cu baietii posterioara
Asa s a nimerit la noi
Pe fetita numa la 20 sapt am simtit o
Pe baieti la 16 s

Nu te stresa cu gripa , eu am avut covid cu al 3 lea baietel si totul a fost ok cu sarcina .
Asta e uneori nu avem de ales si se intampla sa racim si in sarcina

Si eu am racit un picut nas infundat si stare generala maj proasta
Dar in cateva zile mi-am dat refresh cu sport mancare sanatoasa :)) hidratare la maxim
Va tzuca Capsunica
Apropo avem diminesiunea unei capsunici :)))) heheeee
10 weeks ♥️

Ce bine arăți, Căpșunică! Nici nu zici ca e a patra sarcină :) Te admir mult, să fiți sănătoși cu toții și să vă bucurați unii de alții! 🤗

Foarte repede trece timpul, parcă ieri ne anunțai de sarcină și imediat e gata și la tine primul trimestru. :)

Eu m-am programat joi la control, mergem să vedem ce face bebe și să vadă și dr rezultatele testului genetic. Mai încerc să văd dacă reușesc să încarc din nou poza, nu știu de ce nu se vede…

https://ibb.co/HfYGj4C0

Capsunica2024
Scris: Saturday, February 14, 2026 11:30 AM
Nivel

Dada wrote:

Ce bine arăți, Căpșunică! Nici nu zici ca e a patra sarcină :) Te admir mult, să fiți sănătoși cu toții și să vă bucurați unii de alții! 🤗

Foarte repede trece timpul, parcă ieri ne anunțai de sarcină și imediat e gata și la tine primul trimestru. :)

Eu m-am programat joi la control, mergem să vedem ce face bebe și să vadă și dr rezultatele testului genetic. Mai încerc să văd dacă reușesc să încarc din nou poza, nu știu de ce nu se vede…

https://ibb.co/HfYGj4C0

Te asteptam cu vesti ♥️♥️♥️♥️
Si eu merg Marti la control
Abia astept ♥️♥️♥️🏋🏻‍♀️
Daaaa, trece foarte repede timpul
Nicaieri88
Scris: Sunday, February 15, 2026 6:57 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/2/2022
Dada wrote:

Am primit ieri rezultatul la NIPT, negativ la toate trisomiile, microdeletii, fibroza chistica - deci totul e bine. Și ni s-a confirmat și acolo ca așteptăm un băiețel, asa cum am văzut la eco. 💙 M-am liniștit foarte tare și o să iau în considerare sfatul tău, să mă bucur mai mult de tot ceea ce presupune perioada asta și să fiu mai liniștită.

Eu încă nu văd umflătura care se plimbă prin burtică, dar mi-am dat seama ca e el pt ca e o mișcare recurenta, in unele zile mai des, în altele mai puțin. Iei de exemplu nu a fost f activ, astăzi l-am simțit mai mult, dar tot așa, e ceva finuț și tare emoționant. Plus pisicile mele, care de ceva timp tot caută să doarmă pe mine sau lângă mine.

Ma bucur mult pentru rezultatul minunat! Să te bucuri de minunea ta! 🍀

Merge poza ta din postul de mai jos; ești o graviduta foarte frumoasa!

Când va vad pe voi, as lua-o și eu de la capăt. 😁
Capsunica2024
Scris: Sunday, February 15, 2026 12:55 PM
Nivel

Capsunica2024 wrote:

Te asteptam cu vesti ♥️♥️♥️♥️
Si eu merg Marti la control
Abia astept ♥️♥️♥️🏋🏻‍♀️
Daaaa, trece foarte repede timpul

Ce burtica frumoasa DaDaaaaaamajoreta
Capsunica2024
Scris: Tuesday, February 17, 2026 6:56 PM
Nivel

Hello
Am fost si noi la control
Bebe a crescut foarte frumos si totul e bine 😍
La cluj mi-a zis doctorita ca e posterioara placenta deci nu am anterioara <3 iupyyy o sa l simt mai repede pe bebe
Se misca acolo sufletelul 😍inca nu stim ce e dar bine ca totul e bine coeur va las si o pozica cu bebe
https://ibb.co/67F36p3J
In 13 am iar control si o sa ne zica atunci ce e probabil
Pana atunci ne a dat liber la vacanta
Tenerifeeee venimmmm!dance
Dada
Scris: Tuesday, February 17, 2026 7:23 PM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Ma bucur mult pentru rezultatul minunat! Să te bucuri de minunea ta! 🍀

Merge poza ta din postul de mai jos; ești o graviduta foarte frumoasa!

Când va vad pe voi, as lua-o și eu de la capăt. 😁

Mulțumesc mult, Nicăieri! 🤗 Cât are bebele tău? Aveți în plan și bebe2 sau vă opriți la o singură minune?
Dada
Scris: Tuesday, February 17, 2026 7:26 PM
Nivel

Capsunica2024 wrote:
Hello
Am fost si noi la control
Bebe a crescut foarte frumos si totul e bine 😍
La cluj mi-a zis doctorita ca e posterioara placenta deci nu am anterioara <3 iupyyy o sa l simt mai repede pe bebe
Se misca acolo sufletelul 😍inca nu stim ce e dar bine ca totul e bine coeur va las si o pozica cu bebe
https://ibb.co/67F36p3J
In 13 am iar control si o sa ne zica atunci ce e probabil
Pana atunci ne a dat liber la vacanta
Tenerifeeee venimmmm!dance

Ce mă bucur ca e totul bine, Căpșunica! Ce frumoasă e poza cu bebe! 😍
Vacanță plăcută să aveți, o să-ți prindă bine relaxarea!

Și noi ne gândim să plecăm într-un babymoon înainte să vină bebe, după ce intru în prenatal, adică în mai. Am merge 4-5 zile în Italia. Ar fi și o lună de miere în avans, pentru ca în iunie avem cununiile (civilă și religioasă). Sper să rezist cu brio atunci, petrecerea am amânat-o pentru 2027 și bine am făcut. 😅
Capsunica2024
Scris: Tuesday, February 17, 2026 7:34 PM
Nivel

Dada wrote:

Ce mă bucur ca e totul bine, Căpșunica! Ce frumoasă e poza cu bebe! 😍
Vacanță plăcută să aveți, o să-ți prindă bine relaxarea!

Și noi ne gândim să plecăm într-un babymoon înainte să vină bebe, după ce intru în prenatal, adică în mai. Am merge 4-5 zile în Italia. Ar fi și o lună de miere în avans, pentru ca în iunie avem cununiile (civilă și religioasă). Sper să rezist cu brio atunci, petrecerea am amânat-o pentru 2027 și bine am făcut. 😅

Super fain <3 mai e o perioada faina tare coeur nici prea cald , e tocmai bine
😊
Ecografic bebe are 11 sapt si 3 zile 😍
Dada
Scris: Wednesday, February 18, 2026 10:10 PM
Nivel

Capsunica2024 wrote:

Super fain <3 mai e o perioada faina tare coeur nici prea cald , e tocmai bine
😊
Ecografic bebe are 11 sapt si 3 zile 😍

Să crească mare și sănătos în continuare! 🤗 Pomeneai de Cluj, oare la ce dr mergi?

Mâine am și eu control, abia aștept să-l văd pe bebe, să văd cat a mai crescut. 🩵
Capsunica2024
Scris: Thursday, February 19, 2026 1:50 AM
Nivel

Dada wrote:

Să crească mare și sănătos în continuare! 🤗 Pomeneai de Cluj, oare la ce dr mergi?

Mâine am și eu control, abia aștept să-l văd pe bebe, să văd cat a mai crescut. 🩵

La rotis aurora :*
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.