Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 403
| Rebecca10 wrote:
Căpșunica, eu sunt interesată, dar nu știu de ce nu pot trimite mesaj privat
Hello Rebecca ce faci cum ești? |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 563
| Dada wrote:Bună dimineața! Observ că pe aici este liniște, însă îndrăznesc să pun o întrebare, în speranța că voi primi un răspuns. :) Vreau să facem testul genetic, cu toate că vârsta nu ar fi un factor, dar nu se știe niciodată și, în plus, avem caz de sindrom down în familie (mătușa partenerului meu). Așadar, ce test genetic ați făcut? Ce recomandări aveți și din ce săptămână l-ați făcut?
Bună, eu am făcut Harmony Extins în saptamana 11. Sa întrebați medicul în ce săptămână va recomanda, pentru ca dacă sarcina este prea mica, exista o șansă să nu fie suficienta fractia fetala (puțin sânge de la bebelus în sângele mamei). Dacă e prea mica fractia, trebuie făcut din nou.
Eu am fost foarte mulțumită de test, asa am aflat și ca este băiețel. |
|
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 423
| Helloo gagici Sunt foarte fericita Am auzit cum bate si la al 4-lea minune 😍😍😍😍😍 Sarcina arata foarte bine , am vazut embrionul, activitate cardiaca <3 Totul e super Pot sa fac sport linistita in continuare nu am nici o interdictie Mi-a recomandat sa mi fac analizele si control peste o luna <3 Sursa forum 7 pitici: https://forum.7p.ro/clubul-aspirantelor---90.aspx?g=posts&m=1136201#m1136201. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/25/2024 Mesaje: 123
| Nicaieri88 wrote:
Bună, eu am făcut Harmony Extins în saptamana 11. Sa întrebați medicul în ce săptămână va recomanda, pentru ca dacă sarcina este prea mica, exista o șansă să nu fie suficienta fractia fetala (puțin sânge de la bebelus în sângele mamei). Dacă e prea mica fractia, trebuie făcut din nou.
Eu am fost foarte mulțumită de test, asa am aflat și ca este băiețel.
Bună, fetelor! Mi s-a întâmplat exact ce ai menționat tu, Nicăieri, doar ca eu am făcut la 13 săptămâni… M-au sunat astăzi să îmi spună ca nu a fost suficientă fracție fetală și să îl repet peste două săptămâni. 😔 Sunt supărată (și îngrijorată), ca voiam să știu ca e totul ok… Nu înțeleg de ce nu a fost suficientă fracție fetală, dat fiind faptul ca nu este o vârstă mică a sarcinii. |
|
| Bună, fetelor!
Pentru ca m-a stresat faptul ca trebuie sa repet NIPT și pentru ca la ultimul control, dr la care mergeam mi s-a părut evazivă, am schimbat dr și am mers astăzi la un alt control, pentru liniștea mea. Bebe e foarte bine, mișcă, totul este dezvoltat, nu este mai mic (așa cum mi s-a zis la ultimul control) și… Vom avea un băiețel, așa cum am simțit de la început! 💙 Nu mai avem niciun dubiu, ne-a arătat bijuteria în toată splendoarea. 😅
Dr a zis să repet analiza si sa nu mă panichez, ar trebui sa fie totul ok. În cazul în care și la a doua recoltare vor fi problemele cu ADN-ul fetal, e posibil să fie ceva legat de placentă și atunci probabil se impune și amniocenteza, dar a zis să nu mă gândesc la asta. Sper să nu fie cazul și să fie totul bine.
Alexandra , nu știu dacă citești și aici. Am oscilat între trei medici, Iuga, Hașa și Milaș. Iuga e f ocupat, din ce văd, așa ca am preferat să merg undeva cât mai repede, Hașa am văzut ca nu face morfologii și am vrut să merg la un dr care să mă țină sub observație total, așa ca am mers la Milaș. Foarte mulțumită am fost de ea, e f empatică, am plecat de la ea fără nicio întrebare, foarte mulțumită sunt. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/9/2025 Mesaje: 70
| Dada wrote:Bună, fetelor! Pentru ca m-a stresat faptul ca trebuie sa repet NIPT și pentru ca la ultimul control, dr la care mergeam mi s-a părut evazivă, am schimbat dr și am mers astăzi la un alt control, pentru liniștea mea. Bebe e foarte bine, mișcă, totul este dezvoltat, nu este mai mic (așa cum mi s-a zis la ultimul control) și… Vom avea un băiețel, așa cum am simțit de la început! 💙 Nu mai avem niciun dubiu, ne-a arătat bijuteria în toată splendoarea. 😅 Dr a zis să repet analiza si sa nu mă panichez, ar trebui sa fie totul ok. În cazul în care și la a doua recoltare vor fi problemele cu ADN-ul fetal, e posibil să fie ceva legat de placentă și atunci probabil se impune și amniocenteza, dar a zis să nu mă gândesc la asta. Sper să nu fie cazul și să fie totul bine. Alexandra  , nu știu dacă citești și aici. Am oscilat între trei medici, Iuga, Hașa și Milaș. Iuga e f ocupat, din ce văd, așa ca am preferat să merg undeva cât mai repede, Hașa am văzut ca nu face morfologii și am vrut să merg la un dr care să mă țină sub observație total, așa ca am mers la Milaș. Foarte mulțumită am fost de ea, e f empatică, am plecat de la ea fără nicio întrebare, foarte mulțumită sunt.
Ma bucur pt tine ca ai găsit un medic bun 🥰 Am auzit si eu doar cuvinte de lauda despre Milaș
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1497
| Căpșunico , vii cu vesti bune . Felicitari ❤️ Ce simti ca ai in burtica ? Dada , felicitari pt baietel . 🥰 Cum s-ar spune #teamboy . 🤭 Eu la ambii am simtit ca sunt baietei , inca de cand mi-au aparut liniutele pe test . |
|
| Andreea_neacsu wrote:Căpșunico , vii cu vesti bune . Felicitari ❤️ Ce simti ca ai in burtica ? Dada , felicitari pt baietel . 🥰 Cum s-ar spune #teamboy . 🤭 Eu la ambii am simtit ca sunt baietei , inca de cand mi-au aparut liniutele pe test . Heyy Eu cred ca fetita o sa fie dar vedem binecunvantat si sanatos sa fie orice este Azi am fost la analize si dr de aici mi-a facut si ea un eco si i-am auzit inimioara lui bebe din nou ,a crescut si mai maaaare :)) e dublu deja de data trecuta 😍😍😍 Plecam in Tenerife in februarie si is asa fericita :)) eram putin stresata si sunt inca de drum, sper sa fie ok Voi ati calatorit cu avionul asa mult ? Noi am impartit deumul iar din belgia vom face doar 4 ore pana in te erife Si 2 ore din ro in belgia . Am zis sa nu fie din cluj - tenerife 6 ore si ceva dintr o data Pe cand vin acasa poate aflu si ce e bebe , o sa am vreo 13 sapt :)) (hmm cam devreme ) poate totusi mai astept cu eco si ma duc doar la 16 sapt cand se incheie procesul si atunci aflu sigur , daca ne arata bebe :))) Ma simt f bine Tensiunea e putin micuta dar o reglez cu sport si hidratare , o cafeluta Deocamdata inca nu au trecut greturile le am zilinic dar sunt ok, le gestionez destul de bine Va pupacesc tare tare <3 Si as fi vrut sa vorbesc cu mai multe dintre voi Ma simt iar singura in sarcina asta :)) nu am nici o prietena gravida cu mine deodata :))) Cine vrea sa facem schimb de facebook:)))? Sa pove
|
|
| Mai bine ca l-ati impartit , va mai relaxati putin picioarele intre zboruri , mai luati o gura de aer curat . Eu nu am zbura niciodata cu avionul , nici gravida nici negravida . Nici nu merg cu masina la drum lung , mi-e rau de miscare si ma plictisesc . Si mai ales cu copiii mici dupa mine , mi se pare greu de gestionat . Eu am aflat la 9 saptamani ce este , s-a vazut . Apoi la morfologie la aprox 13 sapt . Deci , daca ai noroc , afli . Doar sa stea in pozitie buna . |
|
| Hello, care sunt gravidutele active ? 🫶🌈 Noi avem Tiker <3 Baby 4 Avem control pe data de 17 februarie Abia astept sa vad cat a crescut broscuta Voi avea 10 sapt 6 zile Eu sunt bine ieri credeam ca gata, trec greturile pe cand colo :))) Azi la micul dejun bebe a decis sa scoatem pateul de linte afara 🤣 S-a saturat de atata healthy food 🤣 Zi de zi beau apa sa ma hidratez , dimineata mi rau apoi seara e ok imi mai revin Voi cum sunteti? Cam slabuta activitate pe grup:( aveti ceva grup de facebook? Si nu stiu eu:))?
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 563
| Dada wrote:Bună, fetelor! Pentru ca m-a stresat faptul ca trebuie sa repet NIPT și pentru ca la ultimul control, dr la care mergeam mi s-a părut evazivă, am schimbat dr și am mers astăzi la un alt control, pentru liniștea mea. Bebe e foarte bine, mișcă, totul este dezvoltat, nu este mai mic (așa cum mi s-a zis la ultimul control) și… Vom avea un băiețel, așa cum am simțit de la început! 💙 Nu mai avem niciun dubiu, ne-a arătat bijuteria în toată splendoarea. 😅 Dr a zis să repet analiza si sa nu mă panichez, ar trebui sa fie totul ok. În cazul în care și la a doua recoltare vor fi problemele cu ADN-ul fetal, e posibil să fie ceva legat de placentă și atunci probabil se impune și amniocenteza, dar a zis să nu mă gândesc la asta. Sper să nu fie cazul și să fie totul bine. Alexandra  , nu știu dacă citești și aici. Am oscilat între trei medici, Iuga, Hașa și Milaș. Iuga e f ocupat, din ce văd, așa ca am preferat să merg undeva cât mai repede, Hașa am văzut ca nu face morfologii și am vrut să merg la un dr care să mă țină sub observație total, așa ca am mers la Milaș. Foarte mulțumită am fost de ea, e f empatică, am plecat de la ea fără nicio întrebare, foarte mulțumită sunt.
Felicitări!! Și eu am simțit de dinainte de morfo/Harmony ca este băiețel.
Nu te stresa cu NIPT. O sa fie bine la următoarea recoltare. Când mergi din nou? |
|
| Capsunica2024 wrote:Cam slabuta activitate pe grup:( aveti ceva grup de facebook? Si nu stiu eu:))?
Tin minte cand mi-am facut primul ticker ca ma uitam toaaata ziua la el , cand intram pe forum. De cand urmaream discutiile fostelor aspirante (eu inca n-aveam bebe in burtica) si le vedeam tickerele, tanjeam si eu tare dupa unul Eu nu-s in nici un grup dar intru rar . Sotul munceste mult si eu sunt singura cu amandoi iezii , iar cel mare e nebunatic tare . Faci vreun test nipt , Capsunico ? |
|
| Andreea_neacsu wrote:Tin minte cand mi-am facut primul ticker ca ma uitam toaaata ziua la el , cand intram pe forum. De cand urmaream discutiile fostelor aspirante (eu inca n-aveam bebe in burtica) si le vedeam tickerele, tanjeam si eu tare dupa unul Eu nu-s in nici un grup dar intru rar . Sotul munceste mult si eu sunt singura cu amandoi iezii , iar cel mare e nebunatic tare . Faci vreun test nipt , Capsunico ? Hey nu fac :* Daaaaa si eu la fel :)) atata urmaream tikerul 🤣 asteptam sa fie 12 noaptea sa se schimbe 🤣🤣🤣 |
|
| Nicaieri88 wrote:
Nu te stresa cu NIPT. O sa fie bine la următoarea recoltare. Când mergi din nou?
Bună, fetelor! Lunea trecută am fost la recoltare și sunt în așteptarea rezultatului. Între timp, am trecut prin gripa A - groaznică experiența! , cu atât mai mult cu cat mă tot gândeam sa fie bebe bine. Am fost la urgențe la Infecțioase, mă simțeam f rău, mi-au făcut și analizele și mi-au dat și Augumentin pt 5 zile, fiindcă aveam suprainfecție. Dar am trecut cu bine peste experiența asta, am avut noroc ca nu am făcut febră f mare și am avut și concediu medical, așa ca am putut să mă odihnesc. Între timp am început să îl simt pe bebe, prima oară nici nu eram sigură ca e el, dar de o săptămână îl simt zilnic (ieri de exemplu l-am simțit mai mult ca niciodată, f finuț, dar des, mai ales când mâncam 😂💙). Acum aștept rezultatul la NIPT, tot stau cu emoții și abia aștept să îl revăd pe bebe!
|
|
| Nicaieri88 wrote:
Nu te stresa cu NIPT. O sa fie bine la următoarea recoltare. Când mergi din nou?
Bună, fetelor! Lunea trecută am fost la recoltare și sunt în așteptarea rezultatului. Între timp, am trecut prin gripa A - groaznică experiența! , cu atât mai mult cu cat mă tot gândeam sa fie bebe bine. Am fost la urgențe la Infecțioase, mă simțeam f rău, mi-au făcut și analizele și mi-au dat și Augumentin pt 5 zile, fiindcă aveam suprainfecție. Dar am trecut cu bine peste experiența asta, am avut noroc ca nu am făcut febră f mare și am avut și concediu medical, așa ca am putut să mă odihnesc. Între timp am început să îl simt pe bebe, prima oară nici nu eram sigură ca e el, dar de o săptămână îl simt zilnic (ieri de exemplu l-am simțit mai mult ca niciodată, f finuț, dar des, mai ales când mâncam 😂💙). Acum aștept rezultatul la NIPT, tot stau cu emoții și abia aștept să îl revăd pe bebe!
|
|
|
|