Gravidutele noastre dragi - 64
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nicaieri88
Scris: Thursday, March 28, 2024 12:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/2/2022
Buna! Mai sunt gravidute pe aici? :)
Maria2508
Scris: Wednesday, April 10, 2024 6:21 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/13/2023
Nicaieri88 wrote:
Buna! Mai sunt gravidute pe aici? :)

Din pacate, nu prea :), speram sa se mai mute din fetele din partea cealalta.
Eu am o bebelina de aproape 4 lunite, deci proaspata experienta burticii :))
Cum esti? Si ce este bebe? 🤗
Nicaieri88
Scris: Wednesday, April 10, 2024 7:31 PM
Nivel

Maria2508 wrote:

Din pacate, nu prea :), speram sa se mai mute din fetele din partea cealalta.
Eu am o bebelina de aproape 4 lunite, deci proaspata experienta burticii :))
Cum esti? Si ce este bebe? 🤗

Sa fie sanatoasa si iubita! coeur
Cum e viata de parinte? Ma gandesc deja la toate cele.

Bebe este baietel si e bine, dar am placenta praevia si ma streseaza, incerc sa fiu optimista si sa ma gandesc ca totul va fi bine.
Maria2508
Scris: Thursday, April 11, 2024 9:23 AM
Nivel

Inregistrat: 4/13/2023
Nicaieri88 wrote:

Bebe este baietel si e bine, dar am placenta praevia si ma streseaza, incerc sa fiu optimista si sa ma gandesc ca totul va fi bine.

Multumim!🥰
Inca putin si trece perioada cu adevarat critica si o sa te mai relaxezi puutin de tot. Eu desi nu am avut probleme propriu-zise in sarcina, am avut o continua stare de anxietate “daca e bebe bine acolo”, iar acum uitandu-ma in urma, imi dau seama ca mi-a rapit putin din bucuria perioadei si as fi vrut sa ma bucur mai mult.
Viata de parinte este cea mai grea si implinitoare experienta de pana acum :) chiar incerc sa ma gandesc cum sa scriu si nu imi gasesc cuvintele. Acest omulet mic vine si schimba totul in cel mai frumos, dar uneori dificil mod❤️
Amaranth
Scris: Thursday, April 11, 2024 8:02 PM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2024
Nicaieri88 wrote:

Felicitari pt bebe, sarcina frumoasa si bebe sanatos, sa te bucuri de perioada aceasta ca trece foarte, foarte repede Cheek Kiss
Legat de placenta praevia eu am urmarit pe cineva pe YouTube, 2 sarcini normale, urmatoarele 2 placenta praevia. La prima sarcina depistata foarte tarziu (la tine e foarte bine ca au depistat din timp si puteti fi monitorizati), nastere prin cezariana, amandoi bine dupa nastere, isi dorea mult nastere naturala, iar la a 2a sarcina cu placenta praevia a reusit chiar sa nasca natural, desi putini i'au dat sanse de reusita. Si ea si bebelina bine, sanatoase. E o nastere putin mai speciala, dar cu medicina din ziua de azi nimic de speriat. Conteaza sa fiti bine tu si bebe coeur
Nicaieri88
Scris: Thursday, April 11, 2024 9:09 PM
Nivel

Maria2508 wrote:

Multumim!🥰
Inca putin si trece perioada cu adevarat critica si o sa te mai relaxezi puutin de tot. Eu desi nu am avut probleme propriu-zise in sarcina, am avut o continua stare de anxietate “daca e bebe bine acolo”, iar acum uitandu-ma in urma, imi dau seama ca mi-a rapit putin din bucuria perioadei si as fi vrut sa ma bucur mai mult.
Viata de parinte este cea mai grea si implinitoare experienta de pana acum :) chiar incerc sa ma gandesc cum sa scriu si nu imi gasesc cuvintele. Acest omulet mic vine si schimba totul in cel mai frumos, dar uneori dificil mod❤️

coeur

Ce frumos ai descris viata de parinte coeur

Sa stii ca asa este, anxietatea asta mi-a umbrit bucuria, am preferat sa raman rezervata. Abia astept sa ajung la 7-8 luni sa ma pot relaxa un pic. coeur

Nicaieri88
Scris: Thursday, April 11, 2024 9:11 PM
Nivel

Amaranth wrote:

Felicitari pt bebe, sarcina frumoasa si bebe sanatos, sa te bucuri de perioada aceasta ca trece foarte, foarte repede Cheek Kiss
Legat de placenta praevia eu am urmarit pe cineva pe YouTube, 2 sarcini normale, urmatoarele 2 placenta praevia. La prima sarcina depistata foarte tarziu (la tine e foarte bine ca au depistat din timp si puteti fi monitorizati), nastere prin cezariana, amandoi bine dupa nastere, isi dorea mult nastere naturala, iar la a 2a sarcina cu placenta praevia a reusit chiar sa nasca natural, desi putini i'au dat sanse de reusita. Si ea si bebelina bine, sanatoase. E o nastere putin mai speciala, dar cu medicina din ziua de azi nimic de speriat. Conteaza sa fiti bine tu si bebe coeur

Multumesc mult! coeur

Nu ma deranjeaza deloc ideea ca o sa fac cezariana, eu vreau doar sa fie bebe bine pana la capat si sa vina la timp, atat imi doresc.

coeur
Amaranth
Scris: Friday, April 12, 2024 10:00 AM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2024
Nicaieri88 wrote:

Multumesc mult! coeur

Nu ma deranjeaza deloc ideea ca o sa fac cezariana, eu vreau doar sa fie bebe bine pana la capat si sa vina la timp, atat imi doresc.

coeur

Asta e cel mai important, sa fiti amandoi bine. Ca e nastere naturala sau cezariana tot nastere e, dupa cu alaptatul sau formula tot hranit e bebe, mereu conteaza sa fie bine mama si bebe, in rest nimic altceva nu conteaza Cheek Kiss
freya1
Scris: Friday, April 12, 2024 11:04 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Nicaieri88 wrote:

Multumesc mult! coeur

coeur

Nicaieri, in cele mai multe cazuri se ridica placenta (mai ales daca e anterioara, ca uterul creste mai mult in fata). Eu am avut plancenta praevia posterioara, nu s-a ridicat si am facut cezariana. Nu a trebuit sa stau la pat, nu am avut sangerari deloc, doar putin spotting in primul trimestru, am avut interdictie doar la sex si efort fizic mare (ridicat greutati), in rest am fost activa, m-am plimbat mult, am urcat pe scari, a fost totul ok. Asa ca nu te stresa, e bine ca stii si cu siguranta in zilele noastre nu mai e deloc o problema asta. Sarcina usoara in continuare !
Geanina36
Scris: Friday, April 12, 2024 11:54 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/7/2022
Bună ziua.. Mă alatur și eu la gravidute.. Sunt însărcinată în 6 săptămâni și 4 zile , deci abia la început de drum iar bebe e nr 2 … Deja au început grețurile, stările de amețeală , energie 0 dar mergem înainte .. Am cam uitat cum e în trimestrul 1 🙂… În rest ca și voi aam puțin stres să fie totul bine și sarcină să decurgă normal … Acum vedem … Zi frumoasă
Nicaieri88
Scris: Friday, April 12, 2024 1:51 PM
Nivel

Amaranth wrote:

Asta e cel mai important, sa fiti amandoi bine. Ca e nastere naturala sau cezariana tot nastere e, dupa cu alaptatul sau formula tot hranit e bebe, mereu conteaza sa fie bine mama si bebe, in rest nimic altceva nu conteaza Cheek Kiss

Fix asa gandesc si eu. Am prietene care insista cu alaptatul, ca nu e bun laptele praf, ca are somnifer in el..ma rog, fiecare cum stie.

Eu una o sa incerc sa fac tot ce pot, dar important e sa fie bebe bine, nu sa imi fac eu mendrele.

coeur
Nicaieri88
Scris: Friday, April 12, 2024 2:06 PM
Nivel

freya1 wrote:

Nicaieri, in cele mai multe cazuri se ridica placenta (mai ales daca e anterioara, ca uterul creste mai mult in fata). Eu am avut plancenta praevia posterioara, nu s-a ridicat si am facut cezariana. Nu a trebuit sa stau la pat, nu am avut sangerari deloc, doar putin spotting in primul trimestru, am avut interdictie doar la sex si efort fizic mare (ridicat greutati), in rest am fost activa, m-am plimbat mult, am urcat pe scari, a fost totul ok. Asa ca nu te stresa, e bine ca stii si cu siguranta in zilele noastre nu mai e deloc o problema asta. Sarcina usoara in continuare !

Sper sa se mai fi ridicat si la mine, la morfologia de trim II era anterioara,dar joasa, atinge canalul nasterii. Sa vad la urmatorul control.
Am inteles ca e o problema destul de comuna, multe cunostinte de-ale mele au avut.

Nici mie nu mi s-a zis sa stau la pat, am avut si eu spotting de cateva ori, cu sange o singura data dar infima cantitatea, o pata super mica pe lenjerie. La urgenta au trecut "declarativ" pe foaia de observatii, ca nu mai era nimic cand m-au vazut ei.

De plimbat, am mai redus de teama, eram mai activa inainte. Sex nu mai zic, n-am facut absolut deloc in sarcina. Sunt aproape virgina Crazy

Ma bucur mult sa aud ca experienta ta a fost pozitiva, mi-ai dat si mie speranta. coeur
Nicaieri88
Scris: Friday, April 12, 2024 2:11 PM
Nivel

Geanina36 wrote:
Bună ziua.. Mă alatur și eu la gravidute.. Sunt însărcinată în 6 săptămâni și 4 zile , deci abia la început de drum iar bebe e nr 2 … Deja au început grețurile, stările de amețeală , energie 0 dar mergem înainte .. Am cam uitat cum e în trimestrul 1 🙂… În rest ca și voi aam puțin stres să fie totul bine și sarcină să decurgă normal … Acum vedem … Zi frumoasă

Bine ai venit Cheek Kiss

Felicitari si sarcina usoara sa ai!

Eu am scapat de greturi in saptamana 12, dar le amelioram cu muraturi si biscuitei de tot felul, sarati, dulci.

Ti-a dat sa iei suplimente prenatale?
Geanina36
Scris: Friday, April 12, 2024 2:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/7/2022
Da da mi-a dat pe lângă acid folic ( îl iau din preconcepție) mi-a dat niște vitamine plus ceva în caz ca am grețuri f mari… Chiar dacă nu e f confortabil le suport așa … Mulțumesc
Nicaieri88
Scris: Friday, April 12, 2024 2:34 PM
Nivel

Geanina36 wrote:
Da da mi-a dat pe lângă acid folic ( îl iau din preconcepție) mi-a dat niște vitamine plus ceva în caz ca am grețuri f mari… Chiar dacă nu e f confortabil le suport așa … Mulțumesc

Nici eu n-am luat pastile pt greata. Eu iau doar Femibion si la nevoie Espumisan si No spa.

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.