Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/24/2022 Mesaje: 121
| Revin si eu cu un raspuns intarziat. Si eu cam tot atunci am facut morfo 1. Eu am ales sa nu fac dublu test si panorama. Malformatiile sau orice altceva nu m-ar fi facut oricum sa renunt la bebe. Plus ca si eu si sotul avem sub 25 de ani, iar sarcina a aparut spontan din prima luna de incercare. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 28
| Bună, fetelor! Bebe Matei-Alexandru s-a hotărât să ne cunoaștem sâmbătă, 19.08.2023 la ora 12:00. Pe la 5 dimineața au început contracții ușoare, pe la 8 am plecat spre spital, pe la ora 9 mi-a rupt membranele dna doctor și au băgat perfuzie cu oxitocină pentru că nu erau contracții puternice și regulate. După 3 ore, a apărut minunea noastră pe cale naturală. S-a născut cu 3960 grame, 51 cm și nota 10 cu felicitări. Urmează ca mâine să plecăm acasă și să avem prima întâlnire cu frățiorul mai mare. |
|
Inregistrat: 11/29/2022 Mesaje: 155
| Chrisstinne wrote:Bună, fetelor! Bebe Matei-Alexandru s-a hotărât să ne cunoaștem sâmbătă, 19.08.2023 la ora 12:00. Pe la 5 dimineața au început contracții ușoare, pe la 8 am plecat spre spital, pe la ora 9 mi-a rupt membranele dna doctor și au băgat perfuzie cu oxitocină pentru că nu erau contracții puternice și regulate. După 3 ore, a apărut minunea noastră pe cale naturală. S-a născut cu 3960 grame, 51 cm și nota 10 cu felicitări. Urmează ca mâine să plecăm acasă și să avem prima întâlnire cu frățiorul mai mare.
Felicităriiiiii!!!!! Sa fie sănătos bebe Matei și să vă aducă numai bucurii!!Recuperare ușoară și profită de orice moment pentru că trece timpul foarte repede!
|
|
| Iulia123 wrote:Felicităriiiiii!!!!! Sa fie sănătos bebe Matei și să vă aducă numai bucurii!!Recuperare ușoară și profită de orice moment pentru că trece timpul foarte repede!
Mulțumesc, Iulia! |
|
| Fetele care ați născut deja am și eu o întrebare. Am născut pe 27 iulie și am avut sângerările normale de după naștere care s au redus treptat iar acum de vreo două zile am observat că am decât o secreție gălbuie spre verde dar fara miros, o fi normal sau sa îmi fac griji ? Și altă întrebare, voi la cat timp după naștere ați reluat viața sexuală ? Va 😘😘😘😘 |
|
| Iulia123 wrote:Fetele care ați născut deja am și eu o întrebare. Am născut pe 27 iulie și am avut sângerările normale de după naștere care s au redus treptat iar acum de vreo două zile am observat că am decât o secreție gălbuie spre verde dar fara miros, o fi normal sau sa îmi fac griji ? Și altă întrebare, voi la cat timp după naștere ați reluat viața sexuală ? Va 😘😘😘😘
Iulia, eu aș spune să vorbești cu medicul tău. Mie mi-a spus că dacă apare secreție galbenă/verde cum spui tu, trebuie să mă vadă. De obicei aceste culori ale secreției indică o infecție și nu este de joacă.
La prima naștere am primit ok ul după 6 săptămâni pentru relații intime. |
|
| Chrisstinne wrote:
Iulia, eu aș spune să vorbești cu medicul tău. Mie mi-a spus că dacă apare secreție galbenă/verde cum spui tu, trebuie să mă vadă. De obicei aceste culori ale secreției indică o infecție și nu este de joacă.
La prima naștere am primit ok ul după 6 săptămâni pentru relații intime.
Mulțumesc de răspuns, îmi fac o programare zilele astea🤗 Și eu știu că nu este de joaca cu asta dar mi am luat temperatura știind că dacă ar fi vorba de ceva infecție ar trebui sa am febră dar nu a fost cazul, dar chiar și așa nu mă risc.
|
|
| Bunaa! E perfect normal ca spre sfarsitul perioadei de lauzie sa apare secretii galbene. Nu te speria. Insa daca consideri ca sunt verzi si mai ai alte simptome de infectie eu zic sa mergi la gine.
Cum mai sunteti mamici? 🤗 Dar voi gravidutelor?
|
|
| Chrisstinne wrote:Bună, fetelor! Bebe Matei-Alexandru s-a hotărât să ne cunoaștem sâmbătă, 19.08.2023 la ora 12:00. Pe la 5 dimineața au început contracții ușoare, pe la 8 am plecat spre spital, pe la ora 9 mi-a rupt membranele dna doctor și au băgat perfuzie cu oxitocină pentru că nu erau contracții puternice și regulate. După 3 ore, a apărut minunea noastră pe cale naturală. S-a născut cu 3960 grame, 51 cm și nota 10 cu felicitări. Urmează ca mâine să plecăm acasă și să avem prima întâlnire cu frățiorul mai mare.
Felicitaaari! 🤗🤩 ce veste minunata! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 338
| Salut fetelor! Felicitari mămicilor sa fie sănătoși puii și fără nopți nedormite. 😉 Eu de doua zile ma confrunt cu contractii false le aveam și înainte dar foarte rar sau când bebelușa este f activa. Acum ori de câte ori ma dau jos din pat se încordează și burtica. Am luat aseară no-spa dar nu știu dacă ma ajutat pentru ca apoi mam pus la somn. Dacă stau în pat relaxata și burtica se relaxează. Avem 25 sapt și 5 zile și abea marți avem programare la medic sa îmi fac griji? Am tot citit ca nu afectează bebe dar ca ar afecta colu. Voi ce stiti? Va îmbrățișez. |
|
| Lore35 wrote:Salut fetelor! Felicitari mămicilor sa fie sănătoși puii și fără nopți nedormite. 😉 Eu de doua zile ma confrunt cu contractii false le aveam și înainte dar foarte rar sau când bebelușa este f activa. Acum ori de câte ori ma dau jos din pat se încordează și burtica. Am luat aseară no-spa dar nu știu dacă ma ajutat pentru ca apoi mam pus la somn. Dacă stau în pat relaxata și burtica se relaxează. Avem 25 sapt și 5 zile și abea marți avem programare la medic sa îmi fac griji? Am tot citit ca nu afectează bebe dar ca ar afecta colu. Voi ce stiti? Va îmbrățișez.
Eu abia dupa 30 de saptamani am inceput sa experimentez cobtractiile false. Dar cred ca totusi sunt normale, doar sa nu dureze prea mult. Ma refer sa mai existe pauze de cateva ore intre reprize. Totusi eu recomand sa anunti si medicul tau pt linistea ta.🤗
Multumim! Eu chiar am nevoie de o astfel de urare! 🤣🤣🫠 |
|
Inregistrat: 5/20/2022 Mesaje: 61
| Hello fetelor
Am si eu o ingrijorare: sarcina 18s, ieri si azi am observat in secretie cate o bucatica de mucus gelatinos putin solid. In ultima saptamana mi-au aparut si contractii braxton hicks. Este oare ingrijorator? Imi e frica sa nu fie parte din dopul gelatinos sau sa nu fie vorba de o dilatare a colului. Am facut ultima eco sapt trecuta unde aveam 4cm inchis. Pun intr-adevar cate un arefam seara insa arefam am avut de la inceputul sarcinii si nu am observat aceste bucatele pana acum. S-a mai confruntat cineva cu asta? |
|
| Saluut. Eu stiu ca in caz ca e mucus se va reface. Dar cel mai bine sa vb si cu medicul tau.
Ce mai faceti? Cum mai sunteti? 🤗 |
|
Inregistrat: 4/13/2023 Mesaje: 25
| Hello! 29 saptamani aici 🤗 bine v-am gasit! De cateva zile il simt pe bebe sughitand destul de des, aproximativ de fiecare data cand ma intind in pat, seara si dimineata. Ma gandesc ca sunt sughituri pentru ca sunt niste miscari ritmice, regulate si mai mici ca intensitate decat miscarile normale. Este normal sa fie asa des sughitul? |
|
Inregistrat: 11/2/2022 Mesaje: 22
| Buna,azi am fost la medic pt ca ma simteam umflata jos si am văzut si in oglinda ca așa este,in urma controlului mi-a spus ca am varice vulvare(doar afara nu și in interior)și mi-a recomandat detralex și hepathrombin,sa confruntat cineva cu Așa ceva îmi este frica sa iau detralex pt ca pe prospect scrie ca nu se ia. |
|
|