Gravidutele noastre dragi - 64
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Melina
Scris: Friday, July 28, 2023 10:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/24/2022
Revin si eu cu povestea dupa aproape 3 saptamani 🫠, dar am avut motiv intemeiat sa lipsim… am trecut prin foarte multe incercari… am ajuns la urgente, apoi internati la pediatrie… acum avem colici🥲 asa ca profit cat bebe doarme sa termin povestea.

Dupa ce ma trezisem mi s-a mai administrat o doza de epidurala crezand ca mai dureaza procesul dilatarii. Intre timp a venit dna dr ginecolog. Mi-a spus ca ar fi timpul pt un alt tuseu. Cand s-a uitat, eram dilatata complet. Dna dr anestezit care imi daduse epidurala a ramas socata. L-au chemat pe sot din sala de travaliu in sala de nastere, am facut o proba de “impins” si am inceput. Expulzia a avut loc sub efectul epiduralei, asadar nu am simtit durere, ci o presiune extrem de puternica. Nu m-am rupt, nu am fost taiata. Am avut doar o jena mica si a fost nevoie de o ata mica. Dupa 4 zile nu mai simteam nimic si totul arata foarte ok in zona respectiva. Deci fetelor se poate si fara epiziotomie, doar sa vrea medicul… Tati a taiat cordonul dupa ce nu a mai pulsat, am avut parte de ora magica, contact skin to skin si initierea alaptarii din primele momente. Atata tot ca eu nu mai alaptez… din cauza stresului din primele zile cu sperietura si internarea am ramas fara lapte. In sfarsit, important e ca nasterea a fost minunata, iar acum incepem sa ne revenim. Bebe Tobin Isaac s-a nascut la ora 18:33, avand 2950g si 51 cm. Prima lui nota din viata a fost 10. 🥰
Iulia123
Scris: Friday, July 28, 2023 10:30 PM
Nivel

Inregistrat: 11/29/2022
Melina wrote:
Woooow felicitari Iulia! Ce veste minunata! Ma bucur tare pentru voi! Eu rocmai ce revenisem sa povestesc continuarea. Dar m-ai surprins tare! Refacere usoara! Crestere binecuvantata lui bebe Albert! 🤩🥰

Mulțumim la fel și vouă și noi am fost și suntem încă surprinși și nu ne vine sa credem.
Melina
Scris: Friday, July 28, 2023 10:40 PM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2022
Iulia123 wrote:

Mulțumim la fel și vouă și noi am fost și suntem încă surprinși și nu ne vine sa credem.

Te cred 🥰 bucurati-va de moment si fa multe poze!!! Cel mai bun sfat pe care pot sa ti-l dau. ♥️
ria
Scris: Sunday, July 30, 2023 2:40 PM
Nivel

Inregistrat: 10/11/2014
Iulia, multe felicitari! Bun venit lui bebe Albert, sa fiti sanatosi si voiosi! Cheek Kiss

Melina, imi pare rau pentru experientele neplacute avute! Ma bucur ca le-ati depasit cu bine, sa creasca mare bebe Tobin Isaac si sa fiti sanatosi! Are doua nume deosebite, si combinatia lor e nemaiauzita, de Isaac am mai auzit ca nume, insa de Tobin, nu. Sa treaca repede si colicile - eu atat iti pot zice: inarmeaza-te cu rabdare. Horia a avut colici pana pe la vreo 4 luni si un pic, in unele zile era ok, dar alteori imi venea sa plang cu el si sa ma sui pe pereti cand il vedeam ca il doare burtica si sufera. Am si incercat tot felul de medicamente, de leacuri, de masaje etc. Tot de la sine au trecut. In schimb, acum am trecut peste colici si a inceput alta "distractie": primul dintisor! :001017: Dar e bine si e frumos si sunt mai mult decat recunoscatoare pentru puiul asta de om care mi-a schimbat viata in moduri nebanuite si nestiute pana acum. coeur Si voi sa fiti bine, sa nu mai aveti parte de evenimente neplacute.

Ma intreb Irina si puiul ei ce mai fac, nu am mai zarit-o pe forum...
Chrisstinne
Scris: Monday, July 31, 2023 2:24 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/6/2022
Hei, fetelor! Nu am mai intrat de ceva timp...
Felicitări proaspetelor mămici, să fiți sănătoase și puternice! Bebei mâncăcioși și sănătoși să aveți!
Nu știu cine urmează, dar cred că sunt la rând. uff
Deja am 36 de săptămâni și am început să fiu foarte obosită, noaptea nu mai pot dormi, am avut și ceva dureri de burtă noaptea și spre dimineață puțină greață.
Miercuri am programare la control să vedem ce face bebe, cum este, dacă se grăbește. :))
Am început să simt mai des presiune în partea de jos și uneori simt ca și cum ar vrea să iasă, dar fără durere.
Nu știu de ce, dar tare mi-e că vrea să vină mai repede. Și frățiorul lui a vrut să ne cunoaștem la 37s și 4z. Deci nu-i exclus.
Am așa niște emoții, de nu mai pot. Blushing
Alinush
Scris: Friday, August 4, 2023 4:11 PM
Nivel

Inregistrat: 4/13/2022
Fetelor sunt Intr o mare mare dilema și nu știu ce să fac ,sfătuiți mă va rog...am 12 săptămâni de sarcină iar medicul care îmi urmărește sarcina mă programat la morfologia de trimestru 1 tocmai la 13 săptămâni și 4 zile...oare nu este prea târziu? Va rog sa îmi răspunde ti,a mai întâmpinat cineva problema asta? Va mulțumesc!
Maria2508
Scris: Friday, August 4, 2023 5:10 PM
Nivel

Inregistrat: 4/13/2023
Alinush wrote:
Fetelor sunt Intr o mare mare dilema și nu știu ce să fac ,sfătuiți mă va rog...am 12 săptămâni de sarcină iar medicul care îmi urmărește sarcina mă programat la morfologia de trimestru 1 tocmai la 13 săptămâni și 4 zile...oare nu este prea târziu? Va rog sa îmi răspunde ti,a mai întâmpinat cineva problema asta? Va mulțumesc!

Buna!
Eu chiar la 13 s si 4z am facut morfo 1 si a fost foarte bine.
Credeam ca am doar 13, dar bebe era putin mai mare la masuratoarea de la morfo, insa nu a fost nicio problema.
Alinush
Scris: Friday, August 4, 2023 5:28 PM
Nivel

Inregistrat: 4/13/2022
Îți mulțumesc frumos, am crezut că este prea târziu și nu se va mai vedea așa de bine...dublu test l ati făcut in aceiași zi?Daca a mai fost cineva în situația asta vă aștept aici cu un răspuns😁🥰🌹❤️
Lore35
Scris: Friday, August 4, 2023 7:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/7/2022
Alinush wrote:
Îți mulțumesc frumos, am crezut că este prea târziu și nu se va mai vedea așa de bine...dublu test l ati făcut in aceiași zi?Daca a mai fost cineva în situația asta vă aștept aici cu un răspuns😁🥰🌹❤️

Buna alinush din câte știu dublu test trebuie sa fie revoltat in aceeași zi sau sa nu depășească 24 de ore de la eco dacă ai posibilitatea recoltează imediat după eco. Eu am făcut test genetic și nu mai recoltez pentru dublu și triplu test. Bafta multa.
Chrisstinne
Scris: Thursday, August 10, 2023 6:15 AM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2022
Alinush wrote:

Pentru dublu test am recoltat la o săptămână diferență de ecografie. Mai exact înainte de eco.
Irinan
Scris: Wednesday, August 16, 2023 3:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Alinush wrote:
Vai ce emoții am când va citesc ♥️😁🤗....naștere ușoară Melina! Avea aștept și eu momentul ,eu am 10 săptămâni😁🤰...mămici și gravikdute vouă la cate săptămâni va spus sexul bebelușului și când a mișcat prima data? Am înțeles că la a doua sarcina totul va decurge mai rapid...la primul băiat a mișcat mai târziu (acum 8 ani). Va pup și va doresc sarcina ușoară /naștere ușoară!🤰♥️😘

La ultimul copil, am aflat sexul la prima morfologie.. cat despre simtit miscarile nu e o regula. La a 3 sarcina am simtit pe la 13s.. la ultima tot treceau saptamanile si nu simteam nimic, dar la eco era activ. Aveam placenta anterioara, la mine a contat asta. Toata sarcina l am simtit putin spre foarte putin, iar primele miscari le am simtit inspre 18s
Irinan
Scris: Wednesday, August 16, 2023 3:56 PM
Nivel

Melina wrote:
Gataa! Am nascut in seara aceasta in jurul orei 18. Nici nu mai stiu exact ora. 🫣 Maine promit sa revin cu mai multe detalii. Momentan ne odihnim putin. Va imbratisesz si va multumesc ca ne-ati purtat in gand! 🤗

Felicitari Melina 💖
Irinan
Scris: Wednesday, August 16, 2023 4:04 PM
Nivel

Iulia123 wrote:
Buna fetelor, sa va povestesc și eu experiența mea cu nașterea acum că am un moment mai liniștit
La 22 noaptea,stand în pat am simțit un,,poc,,in burta și am zis imediat la soț că mi s a rupt apa, s a panicat,dar eu fiind calmă, s a relaxat și el puțin😌.
Am mers la spital și nu aveam contracții și nici dilatata nu eram așa că am avut de așteptat ceva și cand au început contracțiile a fost destul de greu dar mi au făcut epidurala și a fost super după ea, fara dureri ...la împins am stat două ore și în sfârșit bebe Albert a ieșit 💗sunt foarte obosita dar fericita că bebe mănâncă și am reușit să îl pun la sân și de moment ne descurcam iar el este foarte cumințel și dulce🥰
Va pup pe toate

Felicitari Iulia💖
Irinan
Scris: Wednesday, August 16, 2023 4:09 PM
Nivel

ria wrote:
Iulia, multe felicitari! Bun venit lui bebe Albert, sa fiti sanatosi si voiosi! Cheek Kiss

Melina, imi pare rau pentru experientele neplacute avute! Ma bucur ca le-ati depasit cu bine, sa creasca mare bebe Tobin Isaac si sa fiti sanatosi! Are doua nume deosebite, si combinatia lor e nemaiauzita, de Isaac am mai auzit ca nume, insa de Tobin, nu. Sa treaca repede si colicile - eu atat iti pot zice: inarmeaza-te cu rabdare. Horia a avut colici pana pe la vreo 4 luni si un pic, in unele zile era ok, dar alteori imi venea sa plang cu el si sa ma sui pe pereti cand il vedeam ca il doare burtica si sufera. Am si incercat tot felul de medicamente, de leacuri, de masaje etc. Tot de la sine au trecut. In schimb, acum am trecut peste colici si a inceput alta "distractie": primul dintisor! :001017: Dar e bine si e frumos si sunt mai mult decat recunoscatoare pentru puiul asta de om care mi-a schimbat viata in moduri nebanuite si nestiute pana acum. coeur Si voi sa fiti bine, sa nu mai aveti parte de evenimente neplacute.

Ma intreb Irina si puiul ei ce mai fac, nu am mai zarit-o pe forum...

Felicitari pt primul dintisor🥰, la noi inca nu am aparut. Noi suntem bine, crestem. Avem in jur de 9 kg, nu l am mai cantarit de la 5 luni jumate, am bifat si noi deja cateva raceli, cu fratiori mai mari e imposibil altfel, iar acum ne bucuram de gangurit, rasete cu gura pana la urechi si ne straduim sa scapam de surplusul de kg, am acumulat 40 kg sarcina asta
Irinan
Scris: Wednesday, August 16, 2023 4:12 PM
Nivel

Alinush wrote:

Probabil a venit tarziu raspunsul meu, eu am avut morfo1 la 13s6s, dar nu am facut dublu test. Chiar daca medicul meu m a incurajat sa l fac, la laborator mi au zis ca bebe e marisor si mai mult ca sigur testul o sa dea eroare. Si am ales sa nu l fac
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.