Gravidutele noastre dragi - 64
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lore35
Scris: Saturday, June 10, 2023 6:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/7/2022
Melina wrote:
Buna fetelor! Cum mai sunteti? 🤗 Am ajuns si eu intr-un final la mare, am scapat de toate gandurile referitoare la cumparaturile pt bebe. Am luat scoica de la siguranta auto si acum pot spune ca am mintea aproape relaxata. Joi se incheie anul scolar si intru in vacanta (la privat nu avem greva). Lore, Iulia cum sunteti? Imi e tare dor sa mai aud ceva noutati de la voi? 🥹

Ps. Purtati protectie solara 50 si nu stati la soare. Am stat cateva minute cu protectie si m-am ars suuuper rau pe un picior. Cred ca si sarcina a accentuat. 🤔

Buna, concediu placut si mult relax. Noi suntem bine am intrat in trimestrul 2 si peste doua sapt vom merge sa il vedem pe bebe stau ca pe ghimpi pana va incepe sa miste. Imi fac o multime de ganduri... 😔😔😔Distractie maxima si multa protectie solara. 😉😉😝😉
Iulia123
Scris: Sunday, June 11, 2023 8:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/29/2022
Melina wrote:
Buna fetelor! Cum mai sunteti? 🤗 Am ajuns si eu intr-un final la mare, am scapat de toate gandurile referitoare la cumparaturile pt bebe. Am luat scoica de la siguranta auto si acum pot spune ca am mintea aproape relaxata. Joi se incheie anul scolar si intru in vacanta (la privat nu avem greva). Lore, Iulia cum sunteti? Imi e tare dor sa mai aud ceva noutati de la voi? 🥹

Ps. Purtati protectie solara 50 si nu stati la soare. Am stat cateva minute cu protectie si m-am ars suuuper rau pe un picior. Cred ca si sarcina a accentuat. 🤔

Vacanta plăcută!!!
Noi suntem bine,crestem și bebe Albert este foarte activ, incepe sa fie mai greu cu dormitul și mișcarea,burtica se întărește destul de des și de dormit nu prea pot mai ales cu atâtea treziri pentru pipi,dar doamne ajuta bebe sa fie bine că restul trec.

Mâine trebuie să mă duc la medic sa îmi mai dea concediu și sunt destul de relaxata de când sunt acasă și mă mișc mai mult și încerc să pregătesc totul pentru marele moment ras

Încă nu am cumpărat scoica și cărucior, aștept pt că sora mea vrea să mi le facă cadou așa că vedem când și ce alege din tot ce i am arătat că îmi place.

Îmbrățișari tuturor!!!Cheek Kiss
Mami-43
Scris: Monday, June 12, 2023 12:05 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/12/2023
Bună fetelor....Suntem si noi încă la început de drum...mai precis in saptamana 11...Sarcina ușoară tuturor..
Iulia123
Scris: Tuesday, June 13, 2023 1:14 AM
Nivel

Mami-43 wrote:
Bună fetelor....Suntem si noi încă la început de drum...mai precis in saptamana 11...Sarcina ușoară tuturor..

Sarcina ușoară și ție și bine ai venit in grup Cheek Kiss
Încă puțin și treci in trimestrul 2topai
Lore35
Scris: Tuesday, June 13, 2023 9:46 PM
Nivel

Salutare mamici, v-ati confrunt cu contractii false in sarcina? De vreo doua zile ma trezesc din somn cu uterul contractat dar doar dupa ce dorm patesc asta. Daca ma dau jos din pat si merg trece nu am dureri, nu am nici o jena doar ca stau stresata, noi abea sapt viitoare ajungem la București la medic.😔😔😔Din ce am citit nu ar pune probleme. Voi ce stiti! 😔😔😔
Iulia123
Scris: Wednesday, June 14, 2023 12:09 AM
Nivel

Lore35 wrote:
Salutare mamici, v-ati confrunt cu contractii false in sarcina? De vreo doua zile ma trezesc din somn cu uterul contractat dar doar dupa ce dorm patesc asta. Daca ma dau jos din pat si merg trece nu am dureri, nu am nici o jena doar ca stau stresata, noi abea sapt viitoare ajungem la București la medic.😔😔😔Din ce am citit nu ar pune probleme. Voi ce stiti! 😔😔😔

Lore eu am avut și încă mai am contracții false, de obicei le am când fac efort sau merg mult, cred că sunt contracții false pentru că se întărește burta și e deranjant la mers.
Dimineața până acum o singura data am simțit așa, dar de obicei dimineața chiar simt burta foarte relaxata și mă pot mișca calumea.
Eu zic sa nu îți faci griji pentru că sunt sigură că e normal atâta timp cât nu sunt sângerări, dureri mai puternice sau alte simptome îngrijorătoare Cheek Kiss
Lore35
Scris: Wednesday, June 14, 2023 8:54 AM
Nivel

Iulia123 wrote:

Lore eu am avut și încă mai am contracții false, de obicei le am când fac efort sau merg mult, cred că sunt contracții false pentru că se întărește burta și e deranjant la mers.
Dimineața până acum o singura data am simțit așa, dar de obicei dimineața chiar simt burta foarte relaxata și mă pot mișca calumea.
Eu zic sa nu îți faci griji pentru că sunt sigură că e normal atâta timp cât nu sunt sângerări, dureri mai puternice sau alte simptome îngrijorătoare Cheek Kiss

Mulțumesc Iulia, vad ca au încetat azi dimineață mam trezit ok am pus pe seama rinitei mele alergice,cand ma apuca crizele strănut pana numai pot iar vreo 2 zile am tot avut pusee de strănut, aseară au încetat și vad ca mam trezit ok. Cred ca de la ele au fost. 😔😔😔
Iulia123
Scris: Thursday, June 15, 2023 12:06 AM
Nivel

Lore35 wrote:

Mulțumesc Iulia, vad ca au încetat azi dimineață mam trezit ok am pus pe seama rinitei mele alergice,cand ma apuca crizele strănut pana numai pot iar vreo 2 zile am tot avut pusee de strănut, aseară au încetat și vad ca mam trezit ok. Cred ca de la ele au fost. 😔😔😔

Poate fi din cauza strănuturilor, mă bucur că au încetat și te ai trezit okpupici
Sarcina ușoară în continuare tuturor gravidutelorcoeur
Lore35
Scris: Thursday, June 15, 2023 10:33 AM
Nivel

Iulia123 wrote:

Poate fi din cauza strănuturilor, mă bucur că au încetat și te ai trezit okpupici
Sarcina ușoară în continuare tuturor gravidutelorcoeur

Mulțumesc! Asemenea și ție sarcina usoara. Mai ai puțin și îți vei tine puiul în brate. bounce
Iulia123
Scris: Thursday, June 15, 2023 11:34 PM
Nivel

Lore35 wrote:

Mulțumesc! Asemenea și ție sarcina usoara. Mai ai puțin și îți vei tine puiul în brate. bounce

Daa, de-abia aștept să îl țin în brațe, până atunci profit de timp liber și liniște cat pot de mult,dar oricum incepe să fie greu cu somnul și bebe lovește din ce in ce mai tare dar suport pentru că este și frumos si o experiență unică coeur
Săptamana viitoare incep sa spăl și să organizez din hăinuțe și să pregătesc și geanta de maternitate sa stau liniștită, chiar daca este devreme, prefer sa fie făcut să scap de o grijă :))
Weekend plăcut tuturor!
Lore35
Scris: Friday, June 16, 2023 10:00 AM
Nivel

Iulia123 wrote:

Daa, de-abia aștept să îl țin în brațe, până atunci profit de timp liber și liniște cat pot de mult,dar oricum incepe să fie greu cu somnul și bebe lovește din ce in ce mai tare dar suport pentru că este și frumos si o experiență unică coeur
Săptamana viitoare incep sa spăl și să organizez din hăinuțe și să pregătesc și geanta de maternitate sa stau liniștită, chiar daca este devreme, prefer sa fie făcut să scap de o grijă :))
Weekend plăcut tuturor!

Ce de sentimente și trăiri intense.... Este cea mai frumoasa perioada din viata unei femei sa simți cum în tine ia viata o noua fiinta. 😍😍😍Weekend plăcut și spor la activități de săptămâna viitoare. 😘 Abea astept sa ajung și eu la perioada asta. 😘 🤗
Andree
Scris: Friday, June 16, 2023 6:50 PM
Nivel

Inregistrat: 3/30/2023
Buna fetelor, am o intrebare. A fost careva din voi in situatia in care inainte de 27 de saptamani sa i se spuna ca are placenta jos insterata? Nu previa, diagnosticul de previa am inteles ca se pune abia dupa 27 de sapt, din motivul ca pana atunci are timp sa urce. Si ca in 90% din cazuri urca odata cu uterul.
Ati avut ceva simptome specifice, daca e cineva care are sau a avut placenta joasa in trim 2. Multumesc si sanatate tuturor!🤗
Madalina.d
Scris: Saturday, June 17, 2023 9:14 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/9/2021
Andree wrote:
Buna fetelor, am o intrebare. A fost careva din voi in situatia in care inainte de 27 de saptamani sa i se spuna ca are placenta jos insterata? Nu previa, diagnosticul de previa am inteles ca se pune abia dupa 27 de sapt, din motivul ca pana atunci are timp sa urce. Si ca in 90% din cazuri urca odata cu uterul.
Ati avut ceva simptome specifice, daca e cineva care are sau a avut placenta joasa in trim 2. Multumesc si sanatate tuturor!🤗

Bună! Eu am avut la a doua sarcina. A fost foarte foarte jos, era aproape praevia, chiar am avut și sângerări la 22 de săptămâni pentru ca se dezlipise puțin. Mi se recomandase repaus și efort redus dim cauza asta. Medicul m-a asigurat ca se va ridica mai târziu și voi putea naste natural, asa cum îmi doream. Din fericire exact asa a și fost, a urcat încet și sigur și am putut naste natural. Ai grija la efort, nu e indicat atunci când ai placenta jos inserata.
freya1
Scris: Saturday, June 17, 2023 11:08 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Andree wrote:

Da, mie mi s-a spus de la 16 sapt cand am avut putin spotting, din pacate la mine nu a urcat, a ramas praevia marginala si a trebuit sa fac cezariana (era posterioara si uterul se extinde mai mult in partea anterioara). Din fericire nu am avut nici sangerari si nici complicatii la nastere. De la 16 sapt mi s-a recomandat repaus sexual si sa evit eforturile mari, sa nu ridic greutati
Alinush
Scris: Saturday, June 17, 2023 4:00 PM
Nivel

Inregistrat: 4/13/2022
Buna ziua gravidute le mele frumoase,mă alătur vouă cu o sarcina de 4/5 săptămâni,de curând am aflat că sunt însărcinată dar din păcate am avut sângerări foarte mici timp de 5 zile,bun....mă duc la medic îmi spune sa fac beta hcg întâi...prima data mi a ieșit 1798 valoarea iar la 48 h 4400, mi a prescris arefam 3/200mg pe zi.intrebarea mea este a ți întâmpinat problema asta?afectează cu ceva arefamul sarcina sau fătul? Va mulțumesc mult!🥰❤️😘 Sarcina ușoară tuturor!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.