Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/29/2022 Mesaje: 152
| Melina wrote:
Daa… trece extrem de repede si simt presiunea nestingului tot mai tare. Simt efectiv ca nu mai am timp sa pregatesc totul pana la venirea lui bebe.
Mai patesc si eu cand sunt mai stresata. De obicei trec cand ma plimb putin prin casa. Si eu ma tot gandeam ca poate sunt contractii false, dar nu stiu ce sa zic… inafara faptului ca simt burta putin intarita, nu vad alta diferenta.
Te cred… sfatul meu e sa astepti raspunsul medicului si abia dupa sa continuati daca primiti acordul. Poate a fost doar un hematom.
Ma bucur ca in rest sunteti bine si ca bebe e activ! 🤗
Am uneori asa o dorinta sa va cunosc in realitate sau sa va vad pe facebook sau instagram. Sunt singura? 🫣😅 Desi stiu ca acesta e farmecul forumului si intr-un fel e interesanta treaba aceasta anonima, dar parca tot exista dorinta. 🤷🏻♀️
Eu aș pune poza dar nu mai știu cum se punea |
|
Inregistrat: 11/24/2022 Mesaje: 121
| Eu doresc sa raman anonima aici pe forum 😅, dar daca vreodata doriti putem sa ne imprietenim pe facebook sau sa ne urmarim pe insta. 🤗 |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 338
| Salutare, sâmbăta am ajuns la București și lam văzut pe bebe... Este ok este cu 2 zile mai mare decât are el acum avem deja 1.85cm și se vad mugurii de la mâini și piciorușe. ❤️❤️❤️ Am primit o lista de analize și începem sa scoatem din medicație deocamdată doar prednison și de la 12 săptămâni celelalte. Voi cum mai sunteți? |
|
| Fetelor la cate sapt v-ați făcut analizele de sânge și urina date de dr în trimestrul 1?nu am întrebat și vroiam sa știu dacă are importanta. Va multumesc! |
|
| Lore35 wrote:Fetelor la cate sapt v-ați făcut analizele de sânge și urina date de dr în trimestrul 1?nu am întrebat și vroiam sa știu dacă are importanta. Va multumesc!
Buna, eu sunt in Madrid și aici mi au făcut analizele de trimestrul 1 în săptămâna 9, și ecografie in săptămâna 9 la fel și 12. Acum sunt iar la analize de trimestrul 2, tocmai ce mi au scos sânge și m au pus să beau glucoza și acum aștept să treacă o ora sa îmi scoată din nou sânge. Noi suntem bine, bebe foarte activ și deja am burtica mareee dar rotunda Sarcini ușoare tuturor și bebei sănătoși și voioși |
|
| Iulia123 wrote:Buna, eu sunt in Madrid și aici mi au făcut analizele de trimestrul 1 în săptămâna 9, și ecografie in săptămâna 9 la fel și 12. Acum sunt iar la analize de trimestrul 2, tocmai ce mi au scos sânge și m au pus să beau glucoza și acum aștept să treacă o ora sa îmi scoată din nou sânge. Noi suntem bine, bebe foarte activ și deja am burtica mareee dar rotunda Sarcini ușoare tuturor și bebei sănătoși și voioși Mulțumesc Iulia și noi facem mâine 9 sapt și ma gândeam sa ma duc mâine la analize. La 8 sapt și 2 zile am mers la eco de confirmare sarcina și urmează la 12 sapt sa mergem sa facem dublu test și morfo.iti doresc sarcina usoara în continuare.🤗 |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 28
| Fetelor, sunt mămici sau burtici pe aici din București? Unde veți naște? Știe cineva ceva despre spitalul CF2? Noi suntem bine, am făcut acum o săptămână morfo 2, toate bune. Se pare că vom mai avea tot un băiețel. |
|
| Lore35 wrote: Mulțumesc Iulia și noi facem mâine 9 sapt și ma gândeam sa ma duc mâine la analize. La 8 sapt și 2 zile am mers la eco de confirmare sarcina și urmează la 12 sapt sa mergem sa facem dublu test și morfo.iti doresc sarcina usoara în continuare.🤗
Mulțumesc la fel! Parca ieri eram și eu în 9 săptămâni și mă bucuram că se vede puțin umflata burtica desi cred că era balonare nu altceva dar a trecut așa repede timpul Acum mă uit la burtica cum face valuri și simt pe bebe cum se tot învârte pe aici și de-abia aștept să îl țin în brațe, mai avem de așteptat și doamne ajuta sa fie totul bine pentru toate și să avem nașteri ușoare și bebeluși sănătoși, mie la ecografia de 12 săptămâni deja îmi scrisese pe o hârtiuță că este băiețel dar nu am vrut sa știu până la petrecerea de baby shower așa că am avut răbdare și tot băiețel a rămas, oricum de la început am simțit că este băiețel și am și visat de doua ori așa că nu am fost surprinsă, eram fericita cu ambele opțiuni oricum Acum rămâne să decid unde nasc că am tot citit păreri și păreri de spitale de aici și încă nu sunt sigura dar oricum aici este diferența față de România,oriunde as alege sa nasc la spitalele de stat, nu se plătește absolut nimic și majoritatea ,cu foarte mici excepții, îți oferă cam tot ce ai nevoie atât pt mami cât și pt bebe,in salon se sta singura și soțul său cine dorești tu poate rămâne cu tine cat dorește chiar este o canapea sau scaun ce se deschide daca decide să doarmă acolo și asista la naștere și soțul (dacă dorește binenteles ) și are și meniu inclus, dar am auzit că la spitalul de unde aparțin eu și unde ar trebui sa nasc sunt cam nerăbdători și au și foarte multe nașteri pe zi, este spitalul cel mai modern pe partea de pediatrie,aparatura și medici buni dar este și destul de aglomerat și din cauza asta am citit păreri ce nu prea mi au plăcut..că se cam grăbesc și grăbesc procesul, adică ajuta cu oxitocină, folosesc vacuum sau forceps, plus foarte multi rezidenți noi ce practica pe acolo și dacă dai de vreunul așa posibil sa ramai cu o experiență aiura, in schimb sunt cei mai profesionali pe partea de pediatrie, nașteri grele cu probleme și urgente. Trebuie să mă gândesc și să decid dar aștept să îmi facă turul Spitalului mai încolo și o să mai citesc păreri . O seara plăcută tuturor!!!
|
|
| Iulia123 wrote:Mulțumesc la fel! Parca ieri eram și eu în 9 săptămâni și mă bucuram că se vede puțin umflata burtica desi cred că era balonare nu altceva dar a trecut așa repede timpul Acum mă uit la burtica cum face valuri și simt pe bebe cum se tot învârte pe aici și de-abia aștept să îl țin în brațe, mai avem de așteptat și doamne ajuta sa fie totul bine pentru toate și să avem nașteri ușoare și bebeluși sănătoși, mie la ecografia de 12 săptămâni deja îmi scrisese pe o hârtiuță că este băiețel dar nu am vrut sa știu până la petrecerea de baby shower așa că am avut răbdare și tot băiețel a rămas, oricum de la început am simțit că este băiețel și am și visat de doua ori așa că nu am fost surprinsă, eram fericita cu ambele opțiuni oricum Acum rămâne să decid unde nasc că am tot citit păreri și păreri de spitale de aici și încă nu sunt sigura dar oricum aici este diferența față de România,oriunde as alege sa nasc la spitalele de stat, nu se plătește absolut nimic și majoritatea ,cu foarte mici excepții, îți oferă cam tot ce ai nevoie atât pt mami cât și pt bebe,in salon se sta singura și soțul său cine dorești tu poate rămâne cu tine cat dorește chiar este o canapea sau scaun ce se deschide daca decide să doarmă acolo și asista la naștere și soțul (dacă dorește binenteles ) și are și meniu inclus, dar am auzit că la spitalul de unde aparțin eu și unde ar trebui sa nasc sunt cam nerăbdători și au și foarte multe nașteri pe zi, este spitalul cel mai modern pe partea de pediatrie,aparatura și medici buni dar este și destul de aglomerat și din cauza asta am citit păreri ce nu prea mi au plăcut..că se cam grăbesc și grăbesc procesul, adică ajuta cu oxitocină, folosesc vacuum sau forceps, plus foarte multi rezidenți noi ce practica pe acolo și dacă dai de vreunul așa posibil sa ramai cu o experiență aiura, in schimb sunt cei mai profesionali pe partea de pediatrie, nașteri grele cu probleme și urgente. Trebuie să mă gândesc și să decid dar aștept să îmi facă turul Spitalului mai încolo și o să mai citesc păreri . O seara plăcută tuturor!!! Ce frumos, ❤️❤️❤️și la mn a crescut puțin burtica azi am fost la recoltat analize abea astept sa ajung la 12 săptămâni sa merg la morfo și sa îl vedem pe bebe. Trece asa repede timpul în curând o sa ne dam seama ca nici nu o sa știm când au trecut cele 9 luni. E frumos ca soțul va putea asista la naștere și dacă va dori va putea sa stea cu tine, noi vrem sa naștem cu medicul cu care am făcut fiv și asta înseamnă că va trebui sa nasc la stat dar nu am nici o problema. Îmi doresc doar bebe sa fie bn si sa vina pe lume sănătos. Pupici. |
|
| Lore35 wrote: Ce frumos, ❤️❤️❤️și la mn a crescut puțin burtica azi am fost la recoltat analize abea astept sa ajung la 12 săptămâni sa merg la morfo și sa îl vedem pe bebe. Trece asa repede timpul în curând o sa ne dam seama ca nici nu o sa știm când au trecut cele 9 luni. E frumos ca soțul va putea asista la naștere și dacă va dori va putea sa stea cu tine, noi vrem sa naștem cu medicul cu care am făcut fiv și asta înseamnă că va trebui sa nasc la stat dar nu am nici o problema. Îmi doresc doar bebe sa fie bn si sa vina pe lume sănătos. Pupici.
Va fi totul bine vei vedea! In curând o să povestim de naștere și bebeluși noștri scumpi, de-abia aștept deși știu că și de burtica o să îmi fie dor și sunt conștientă că acomodarea poate fi grea, dar tot simt că este momentul cel mai important din viața unei persoane. |
|
| Iulia123 wrote:Va fi totul bine vei vedea! In curând o să povestim de naștere și bebeluși noștri scumpi, de-abia aștept deși știu că și de burtica o să îmi fie dor și sunt conștientă că acomodarea poate fi grea, dar tot simt că este momentul cel mai important din viața unei persoane. Sunt convinsa ca o sa fie o perioada grea cand o sa vina bebeii pe lume dar sunt sigura ca o sa fie cea mai emotionanta din viata unei femei. Nimic nu este mai frumos decat perioada asta de graviduta si cea de mama. Cel mai important este ca bebeii sa fie sanatosi ca restul nu conteaza noptile nedormite nu vor conta si ne vom invata sa pierdem noptile. |
|
| Fetelor la mine a inceput lactatia. 🤩 Acum cateva zile am observat pete pe bluza. Lista de cumparaturi deja e pe final, bagajul de maternitate e aproape gata, tati a primit atestatul de puericultura si urmeaza sa vizitam spitalul la care voi naste. Daca ne ajuta Dumnezeu si bebe va sta in burtica pana la 37 de saptamani voi naste la privat asa cum imi doresc. Nu mai pot de bucurie! Simt atata pace si liniste. Imi era asa de teama de nasterea la stat…
Legat de analizele din primul trimestru… cred ca le-am facut la 9-10 saptamani.
Cum mai sunteti? 🤗
A cumparat cineva scoica auto? Intreb pt ca inca nu stiu spre ce model sa ma orientez. Oricum dupa morfologia de trim 3 vom merge la siguranta auto in Brasov pentru a testa cateva scoici pe masina noastra, dar pana atunci vreau sa vad voi ce ati mai testat/vazut/placut.
|
|
| Melina wrote:Fetelor la mine a inceput lactatia. 🤩 Acum cateva zile am observat pete pe bluza. Lista de cumparaturi deja e pe final, bagajul de maternitate e aproape gata, tati a primit atestatul de puericultura si urmeaza sa vizitam spitalul la care voi naste. Daca ne ajuta Dumnezeu si bebe va sta in burtica pana la 37 de saptamani voi naste la privat asa cum imi doresc. Nu mai pot de bucurie! Simt atata pace si liniste. Imi era asa de teama de nasterea la stat…
Legat de analizele din primul trimestru… cred ca le-am facut la 9-10 saptamani.
Cum mai sunteti? 🤗
A cumparat cineva scoica auto? Intreb pt ca inca nu stiu spre ce model sa ma orientez. Oricum dupa morfologia de trim 3 vom merge la siguranta auto in Brasov pentru a testa cateva scoici pe masina noastra, dar pana atunci vreau sa vad voi ce ati mai testat/vazut/placut.
Ce frumos... Cred ca sunt cele mai intense și frumoase săptămâni când te pregătești de venirea pe lume a puiului. ❤️❤️❤️ Iti doresc o naștere usoara și bebe sa fie sanatos/a. Am facut și eu analizele de trimestrul 1 mai am de primit urocultura și apoi voi trimite rezultatele medicului. La sf lunii vom merge la morfo de trim 1. |
|
| Lore35 wrote: Ce frumos... Cred ca sunt cele mai intense și frumoase săptămâni când te pregătești de venirea pe lume a puiului. ❤️❤️❤️ Iti doresc o naștere usoara și bebe sa fie sanatos/a. Am facut și eu analizele de trimestrul 1 mai am de primit urocultura și apoi voi trimite rezultatele medicului. La sf lunii vom merge la morfo de trim 1.
Doamne ajuta sa fie totul bine si sa ne anunti ce e bebe cat mai curand! 🤗🥰♥️ Mie medicul mi-a spus de la prima morfologie ce e. Nu l-am crezut, dar se pare ca nu se inselase. 🤩
Daa. E foarte intens totul. Au mai ramas atat de putine lucruri de facut si totusi par atat de multe. Timpul ma preseaza sincer. Vreau sa termin tot pana la sfarsitul lunii mai ca sa putem sa ne relaxam putin si sa dam o fuga pana la mare asa ca de o ultima vacanta in doi. Un fel de babymoon mai pe buget. 🤣🤷🏻♀️Sincer nici nu m-as incumeta la 34-35 de saptamani sa merg in Grecia sau Turcia, asa ca mergem la noi in tara anul asta. |
|
| Melina wrote:
Doamne ajuta sa fie totul bine si sa ne anunti ce e bebe cat mai curand! 🤗🥰♥️ Mie medicul mi-a spus de la prima morfologie ce e. Nu l-am crezut, dar se pare ca nu se inselase. 🤩
Daa. E foarte intens totul. Au mai ramas atat de putine lucruri de facut si totusi par atat de multe. Timpul ma preseaza sincer. Vreau sa termin tot pana la sfarsitul lunii mai ca sa putem sa ne relaxam putin si sa dam o fuga pana la mare asa ca de o ultima vacanta in doi. Un fel de babymoon mai pe buget. 🤣🤷🏻♀️Sincer nici nu m-as incumeta la 34-35 de saptamani sa merg in Grecia sau Turcia, asa ca mergem la noi in tara anul asta.
Doamne ajuta sa fie totul ok. Și eu îmi doresc sa aflu ce este dar dacă nu imi spune noi vom face și teste genetice deoarece am 36 de ani și se recomanda sa se facă și asa vom afla și sexul copilului. 😉😉 O sa fie o vacanta de neuitat în 2 dar când veți fi 3 o sa fie și mai frumos. ❤️ |
|
|