Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 338
| freya1 wrote:Lore, eu am patit si dr mea mi-a dat vreo saptamana ovule de progesteron, just in case, tu banuiesc ca iei deja... daca se repeta vb cu dr sa mergi la eco, sa fii tu linistita Merci freya da am câte 2 ovule de arefam de 3 ori pe zi plus prolutex seara și duphaston. Sper sa fie ok, oricum azi mam trezit cu stări de greata de dimineata abea am reușit sa mananc o banana am stat doar în pat azi pentru ca nu ma simt bine.daca mai apar o sa contactez medicul. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Incearca sa tii pe noptiera niste crackers, biscuiti sarati, covrigei si cum deschizi ochii dimineata sa mananci imediat ceva, eu daca nu faceam asta in 5 min eram la baie sa vomit. Si pe parcursul zilei sa mananci des cantitati f mici din ce suporti tu acum, mie imi era mult mai rau daca nu mancam |
|
| Am ajuns cu sângerare la spital am făcut eco bebe e bn are activitate cardiaca mia spus sa continui tratamentul pe care îl am și sa fac repaus la pat. Doamne ajuta sa fie bn. 🙏🙏🙏Mam speriat asa de tare... |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/29/2022 Mesaje: 152
| Lore35 wrote:Am ajuns cu sângerare la spital am făcut eco bebe e bn are activitate cardiaca mia spus sa continui tratamentul pe care îl am și sa fac repaus la pat. Doamne ajuta sa fie bn. 🙏🙏🙏Mam speriat asa de tare...
Doamne ajuta că este bebe bine, sper din suflet sa fie prima și ultima sperietura de genul și de acum sa te poți bucura de sarcina fără prea multe griji. Stai in pat liniștită și fi pozitivă, fa lucruri care te fac sa te relaxezi și să te binedispună, o carte un film funny, muzica orice te poate ajuta sa ramai calmă și pozitivă și să ajute pe bobiță să crească mare.O sa fie totul bine vei vedea!
|
|
| freya1 wrote:Incearca sa tii pe noptiera niste crackers, biscuiti sarati, covrigei si cum deschizi ochii dimineata sa mananci imediat ceva, eu daca nu faceam asta in 5 min eram la baie sa vomit. Si pe parcursul zilei sa mananci des cantitati f mici din ce suporti tu acum, mie imi era mult mai rau daca nu mancam Nu pot manca sărat ca am în tratament prednison. Azi dimineață am și vomitat dar poate îmi vor mai trece. Sper sa pot manca ceva ca am și pastilele de luat, dar doar ce ma gândesc la mâncare ma ia cu rău. Offf.... |
|
| Iulia123 wrote:Doamne ajuta că este bebe bine, sper din suflet sa fie prima și ultima sperietura de genul și de acum sa te poți bucura de sarcina fără prea multe griji. Stai in pat liniștită și fi pozitivă, fa lucruri care te fac sa te relaxezi și să te binedispună, o carte un film funny, muzica orice te poate ajuta sa ramai calmă și pozitivă și să ajute pe bobiță să crească mare.O sa fie totul bine vei vedea! Mulțumesc Iulia sa speram ca este prima și ultima. De când am făcut embriotransferul eu sunt acasă nu am mai fost la servici. Doar asta fac toată ziua stau în pat doar dacă mai făceam câte ceva de mâncare și puneam la spalat. În rest nu fac mai nimic. |
|
| Lore35 wrote: Mulțumesc Iulia sa speram ca este prima și ultima. De când am făcut embriotransferul eu sunt acasă nu am mai fost la servici. Doar asta fac toată ziua stau în pat doar dacă mai făceam câte ceva de mâncare și puneam la spalat. În rest nu fac mai nimic.
Stai liniștită că o să fie totul bine o să vezi, mai ales că faci repaos la pat și ești acasă, acum trebuie sa încerci pe langa asta sa te alimentezi cum poți de bine in ciuda grețurilor să încerci să vezi ce îți priește și deși este greu să încerci să ramai calmă eventual asculta ceva muzica de meditație când simți că ceva te neliniștește. Eu țin minte că la început îmi era foarte frica și mereu mergeam la baie cu panica din cauza că mai simțeam câteodată dureri ca si cele menstruale și mă panicam, sau aveam senzația că mă umezesc și deja începeam să tremur dar erau decât secreții normale, in momentele alea îmi spuneam in gând că eu simt că totul e bine și bebe creste bine și încercam să îmi distrag atenția, la mine a funcționat. |
|
Inregistrat: 11/24/2022 Mesaje: 121
| Buna fetelor! Zilele acestea au adus iar dificultati… a murit bunica mea. Alaturi de ea am copilarit… e un sentiment atat de ciudat pentru ca nimeni nu se astepta ca dintr-o banala raceala sa ajunga la ATI. Parca nici nu stiu cum sa reactionez. Trebuie sa ma controlez sa nu par prea fericita pt sarcina, dar sa nu fiu nici prea trista pentru cele intamplate si sa nu ii fac rau lui bebe. Simt asa o presiune constanta din partea celor din jur pe subiectul asta. Am primit vestea fix la cateva ore dupa ce am realizat ca am 100 de zile ramase pana la termen. Eram atat de fericita si acum ma simt asa… parca nici cum. Familia m-a exclus total din procesul inmormantarii etc pe considerentul ca nu vor sa ma incarce negativ. Si ii inteleg… dar totusi parca as vrea sa fiu implicata macar putin. Totusi e vorba de bunica mea. Plus ca totul a culminat cu zilele de sarbatoare… efectiv simt ca dau din rau in mai rau cu toate. Parca sunt prea multe incercari pentru o sarcina. 🤷🏻♀️ Scuzati-ma ca v-am adus vesti negative si v-am incarcat, dar pur si simplu simt ca voi intelegeti mai bine situatia decat oricine altcineva in momentul de fata si am avut nevoie sa spun cuiva confuzia emotionala pe care o simt. |
|
| Lore si eu am avut sangerare abundenta la 7 saptamani… stiu perfect cum te simti acum. Am fost si eu la urgente si bataile inimii erau ok. Bebe era bine. 🙏🏻 Mie nu mi s-a recomandat sa iau nimic, dar am ales de buna voie sa stau la pat si sa nu prea fac activitati cateva zile + am eliminat contactul sexual. A fost groaznic sa merg la wc. Mergeam cu frica sa nu vad iar sange. Plus ca si la mine au inceput fix la 6 saptamani greturile.. m-au tinut pana pe la 16 saptamani. Dar acum ca nu le mai am, sincer am si uitat cum a fost. Stiu ce spui.. si eu am avut parte de o sarcina destul de toxica pe partea asta cu greturile… Tot legat de sangerare, am aflat ulterior ca daca e vorba de sangerare maronie sau rozalie cam in perioada 5-7 saptamani cica se aseaza bebele mai bine. Nu stiu sincer cat e de adevarat, dar multe prietene au patit chestia asta si acum au bebei sanatosi. Noi suntem acum in saptamana 26. Ieri la priveghi am simtit prima lovitura dureroasa. Devine tot mai voinic. Poate si faptul ca mai avem o saptamana si intram in trimestrul 3. Ce trece timpul! 🥹 |
|
| Melina wrote:Lore si eu am avut sangerare abundenta la 7 saptamani… stiu perfect cum te simti acum. Am fost si eu la urgente si bataile inimii erau ok. Bebe era bine. 🙏🏻 Mie nu mi s-a recomandat sa iau nimic, dar am ales de buna voie sa stau la pat si sa nu prea fac activitati cateva zile + am eliminat contactul sexual. A fost groaznic sa merg la wc. Mergeam cu frica sa nu vad iar sange. Plus ca si la mine au inceput fix la 6 saptamani greturile.. m-au tinut pana pe la 16 saptamani. Dar acum ca nu le mai am, sincer am si uitat cum a fost. Stiu ce spui.. si eu am avut parte de o sarcina destul de toxica pe partea asta cu greturile… Tot legat de sangerare, am aflat ulterior ca daca e vorba de sangerare maronie sau rozalie cam in perioada 5-7 saptamani cica se aseaza bebele mai bine. Nu stiu sincer cat e de adevarat, dar multe prietene au patit chestia asta si acum au bebei sanatosi. Noi suntem acum in saptamana 26. Ieri la priveghi am simtit prima lovitura dureroasa. Devine tot mai voinic. Poate si faptul ca mai avem o saptamana si intram in trimestrul 3. Ce trece timpul! 🥹 Mulțumesc melina pentru împărtășirea experientei tale, mam speriat groaznic mai ales ca noi nu avem un spital foarte dotat dar am avut noroc ca medicul care era de garda are și cabinet și am mers la cabinet ca să sa vadă sarcina ca este ok.acum vad ca totul e bn am mancat puțin și sper totul sa evolueze spre bine. Va doresc sărbători fericite și multa sănătate. Paște Fericit cu lumina în suflete. |
|
Inregistrat: 10/11/2014 Mesaje: 109
| Melina wrote:Buna fetelor! Zilele acestea au adus iar dificultati… a murit bunica mea. Alaturi de ea am copilarit… e un sentiment atat de ciudat pentru ca nimeni nu se astepta ca dintr-o banala raceala sa ajunga la ATI. Parca nici nu stiu cum sa reactionez. Trebuie sa ma controlez sa nu par prea fericita pt sarcina, dar sa nu fiu nici prea trista pentru cele intamplate si sa nu ii fac rau lui bebe. Simt asa o presiune constanta din partea celor din jur pe subiectul asta. Am primit vestea fix la cateva ore dupa ce am realizat ca am 100 de zile ramase pana la termen. Eram atat de fericita si acum ma simt asa… parca nici cum. Familia m-a exclus total din procesul inmormantarii etc pe considerentul ca nu vor sa ma incarce negativ. Si ii inteleg… dar totusi parca as vrea sa fiu implicata macar putin. Totusi e vorba de bunica mea. Plus ca totul a culminat cu zilele de sarbatoare… efectiv simt ca dau din rau in mai rau cu toate. Parca sunt prea multe incercari pentru o sarcina. 🤷🏻♀️ Scuzati-ma ca v-am adus vesti negative si v-am incarcat, dar pur si simplu simt ca voi intelegeti mai bine situatia decat oricine altcineva in momentul de fata si am avut nevoie sa spun cuiva confuzia emotionala pe care o simt.
Melina draga, condoleante! Si eu am avut o relatie speciala cu bunicii mei materni, in special cu bunica, mai mult ea m-a crescut si copilaria mea e ea, iar cand au murit au lasat un mare gol. Bunicul a murit acum 8 ani, iar bunica acum 5, inca imi vine sa plang cand imi amintesc de ea, sincer mereu am un mare gol de sarbatori mai ales, era altfel cand era vie si ne aduna pe toti acasa. Te imbratisez, iti doresc putere sa depasesti acest moment dificil, cu siguranta o maare parte din putere ti-o vei lua si gandindu-te la bebele tau mic! Ce repede trece timpul, inca putin si intri in ultimul trimestru de sarcina, sa te bucuri de burtica, de miscari, n-as nega ca uneori mi-e dor, desi si cu bebe in brate e incredibil!
Sarbatori cu bine, burtici, si sarcini usoare si la termen! |
|
| Melina wrote:Buna fetelor! Zilele acestea au adus iar dificultati… a murit bunica mea. Alaturi de ea am copilarit… e un sentiment atat de ciudat pentru ca nimeni nu se astepta ca dintr-o banala raceala sa ajunga la ATI. Parca nici nu stiu cum sa reactionez. Trebuie sa ma controlez sa nu par prea fericita pt sarcina, dar sa nu fiu nici prea trista pentru cele intamplate si sa nu ii fac rau lui bebe. Simt asa o presiune constanta din partea celor din jur pe subiectul asta. Am primit vestea fix la cateva ore dupa ce am realizat ca am 100 de zile ramase pana la termen. Eram atat de fericita si acum ma simt asa… parca nici cum. Familia m-a exclus total din procesul inmormantarii etc pe considerentul ca nu vor sa ma incarce negativ. Si ii inteleg… dar totusi parca as vrea sa fiu implicata macar putin. Totusi e vorba de bunica mea. Plus ca totul a culminat cu zilele de sarbatoare… efectiv simt ca dau din rau in mai rau cu toate. Parca sunt prea multe incercari pentru o sarcina. 🤷🏻♀️ Scuzati-ma ca v-am adus vesti negative si v-am incarcat, dar pur si simplu simt ca voi intelegeti mai bine situatia decat oricine altcineva in momentul de fata si am avut nevoie sa spun cuiva confuzia emotionala pe care o simt.
Îmi pare foarte rău pentru pierderea ta....condoleanțe :(( Emoțiile și sentimentele îți sunt și amplificate din cauza sarcinii, dar sunt doua situații diferite ...una foarte tristă și cealaltă foarte fericita și sunt sigură că bunica ta și ar dori din suflet sa te vadă fericita nu tristă، așa că eu te sfătuiesc să plângi când simți tristețe ca sa poți să te descarci de emoțiile acelea și să te bucuri când simți emoția sarcini și bebelul in burtica. Te îmbrățișez și îți doresc multa putere și stabilitate emoțională |
|
| Va multumesc fetelor pentru mesajele incurajatoare! Va imbratisez pe toate cu drag! Din fericire am trecut cu bine peste acest episod mai neplacut, m-am impacat cu ideea si merg inainte pt bebe. Oficial am trecut in trimestrul 3. Trecerea a venit presarata cu oboseala si somnolenta. 🫣 Mi-au aparut si cateva vergeturi dar am actionat repede cu Bio Oil combinat cu Cera Ve si au disparut. Recomand maxim! Deja lista de cumparaturi pt bebe se scurteaza tot mai mult. Deabia astept sa stiu ca am totul gata cumparat si pot da o fuga pana la mare.
Ria ce bucurie sa te revad pe forum! Cum mai esti? Bebe?🥰
Fetelor, alte noutati? Cum mai sunteti? 🤗 |
|
| Melina wrote:Va multumesc fetelor pentru mesajele incurajatoare! Va imbratisez pe toate cu drag! Din fericire am trecut cu bine peste acest episod mai neplacut, m-am impacat cu ideea si merg inainte pt bebe. Oficial am trecut in trimestrul 3. Trecerea a venit presarata cu oboseala si somnolenta. 🫣 Mi-au aparut si cateva vergeturi dar am actionat repede cu Bio Oil combinat cu Cera Ve si au disparut. Recomand maxim! Deja lista de cumparaturi pt bebe se scurteaza tot mai mult. Deabia astept sa stiu ca am totul gata cumparat si pot da o fuga pana la mare.
Ria ce bucurie sa te revad pe forum! Cum mai esti? Bebe?🥰
Fetelor, alte noutati? Cum mai sunteti? 🤗
Melina mă bucur că ești mai bine și deja trimestrul 3!! Ce repede trece timpul iar eu sunt imediat după tine Eu sunt bine, bebe este destul de activ dar am observat că de două zile mi se cam întărește burta in anumite momente și mă cam deranjeaza simt că ar vrea să explodeze și mă gândesc că este posibil sa fie contracțiile false dar până la programarea la medic mai am, de-abia pe 24 mai am programare și o să întreb, sper sa fie totul bine pentru că am avut și o mică sperietura ...am avut relații cu soțul și când am fost la baie am observat scurgere rozalie foarte diluata și foarte puțin colorata dar m am speriat destul așa că de atunci nu l am lăsat să se mai atingă de mine de frica... In rest totul bine și sper sa fie bine in continuare, urmează să fac analizele de trimestrul 2. Va pup pe toate și sarcini ușoare în continuare. |
|
| Iulia123 wrote:Melina mă bucur că ești mai bine și deja trimestrul 3!! Ce repede trece timpul iar eu sunt imediat după tine Eu sunt bine, bebe este destul de activ dar am observat că de două zile mi se cam întărește burta in anumite momente și mă cam deranjeaza simt că ar vrea să explodeze și mă gândesc că este posibil sa fie contracțiile false dar până la programarea la medic mai am, de-abia pe 24 mai am programare și o să întreb, sper sa fie totul bine pentru că am avut și o mică sperietura ...am avut relații cu soțul și când am fost la baie am observat scurgere rozalie foarte diluata și foarte puțin colorata dar m am speriat destul așa că de atunci nu l am lăsat să se mai atingă de mine de frica... In rest totul bine și sper sa fie bine in continuare, urmează să fac analizele de trimestrul 2. Va pup pe toate și sarcini ușoare în continuare.
Daa… trece extrem de repede si simt presiunea nestingului tot mai tare. Simt efectiv ca nu mai am timp sa pregatesc totul pana la venirea lui bebe.
Mai patesc si eu cand sunt mai stresata. De obicei trec cand ma plimb putin prin casa. Si eu ma tot gandeam ca poate sunt contractii false, dar nu stiu ce sa zic… inafara faptului ca simt burta putin intarita, nu vad alta diferenta.
Te cred… sfatul meu e sa astepti raspunsul medicului si abia dupa sa continuati daca primiti acordul. Poate a fost doar un hematom.
Ma bucur ca in rest sunteti bine si ca bebe e activ! 🤗
Am uneori asa o dorinta sa va cunosc in realitate sau sa va vad pe facebook sau instagram. Sunt singura? 🫣😅 Desi stiu ca acesta e farmecul forumului si intr-un fel e interesanta treaba aceasta anonima, dar parca tot exista dorinta. 🤷🏻♀️
|
|
|