Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/29/2022 Mesaje: 151
| Melina wrote:Deci fetelor, m-a prins o viroza… groaznica. A trebuit sa aman mirfologia… Am stat 3 zile la pat cu temperatura. Am avut covid anul trecut si am fost pe perfuzii, dar sincer ce am acum e mai groaznic decat covid-ul. Aveti grija mare de voi si de puiutii vostri! Va pup si multa sanatate va doresc! 🤗
Cum mai ești Melina ?sper că te ai recuperat rapid după viroza! Eu am revenit din România și bebe mișcă destul de mult pe 3 aprilie am ecografie și de-abia aștept. Salutări tuturor ! |
|
Inregistrat: 11/24/2022 Mesaje: 121
| Iulia123 wrote:Cum mai ești Melina ?sper că te ai recuperat rapid după viroza! Eu am revenit din România și bebe mișcă destul de mult pe 3 aprilie am ecografie și de-abia aștept. Salutări tuturor !
Sunt mai bine 🤩 atata tot ca trece foarte greu tusea aceasta care ma supara.. si mai am eu problema mea cu rinita de sarcina.
Ce ma bucur sa aud ca a devenit activ! 🥰 Stiu cat de mult iti doreai sa il simti tot mai mult.
Si eu voi avea maine morfologia in sfarsit si sunt atat de nerabdatoare sa ii vad fata… atat am amanat-o cu gripa asta… pana la urma s-a dovedit ca am avut gripa.. 🤷🏻♀️
O alta veste buna e ca am cumparat caruciorul. 😍 Incet tai tot mai multe chestiute de pe lista de cumparaturi. Ne propunem ca pana in mai sa terminam camera bebelusului. Chiar daca se va naste in iulie, vreau sa stiu ca e gata. 😅
Tu cum te mai simti? Cum a fost in tara? 🤗 |
|
| Melina wrote:
Sunt mai bine 🤩 atata tot ca trece foarte greu tusea aceasta care ma supara.. si mai am eu problema mea cu rinita de sarcina.
Ce ma bucur sa aud ca a devenit activ! 🥰 Stiu cat de mult iti doreai sa il simti tot mai mult.
Si eu voi avea maine morfologia in sfarsit si sunt atat de nerabdatoare sa ii vad fata… atat am amanat-o cu gripa asta… pana la urma s-a dovedit ca am avut gripa.. 🤷🏻♀️
O alta veste buna e ca am cumparat caruciorul. 😍 Incet tai tot mai multe chestiute de pe lista de cumparaturi. Ne propunem ca pana in mai sa terminam camera bebelusului. Chiar daca se va naste in iulie, vreau sa stiu ca e gata. 😅
Tu cum te mai simti? Cum a fost in tara? 🤗
Ma bucur că ești mai bine și că incepi sa tai din chestii de pe lista, ce cărucior ai cumpărat în final? Eu am cumpărat pătuțul, un leagăn electric, hăinuțe, creme, uleiuri, gel, hmm 🤔 biberoane, suzete și alte chestii mai mărunte :)), cărucior încă nu mă decid, eu ca și tine vreau sa termin totul devreme deși nasc în august sa fie totul pregătit până în iunie-iulie sa stau liniștită. Sa îmi povestești cum a fost la morfologie Eu luni am ecografia care cred că aici se consideră morfologie și de-abia aștept. In Romania a fost foarte bine...familia și mult răsfăț dar a și fost cam unul dintre anii in care mi a fost greu sa mă urc iar în avion sa mă întorc în Madrid, sarcina și hormonii de fapt mă fac mult mai sensibila și am tot stat prin baie și am plâns cam fara motiv in ziua când am plecat dar acum sunt bine, am revenit la rutina mea. Sper sa îți treacă și tusea și să fi bine repejor. Pupici la burtici
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/30/2023 Mesaje: 4
| Buna, dragi mamici Va citesc de cateva saptamani, mai exact de cand am aflat ca sunt insarcinata. Am 7s si cateva zile acum 🥰 iar saptamana trecuta am vazut la eco activitate cardiaca, iar dr mi-a spus ca totul in regula. Nu mi-a dat sa fac nicio analiza, asta m-a surprins putin, mai ales ca am citit de la alte gravidute ca au primit indicatii pt a face anumite analize. Sunt putin anxioasa, fiindca nu prea am simptome, de la inceput au fost on and off… ba ma dor sanii, ba nu ma dor, ba iarasi ma dor. Greturi am de cateva zile, doar dimineata, pana mananc un biscuite sau o felie de paine prajita. Asta ma nelinisteste, ma asteptam sa “simt” mai intes sarcina. V-ati mai confruntat careva cu simptome atat de usoare sau aproape inexistente? Spun aproape pt ca vin si pleaca cum vor ele😁 ba sunt balonata, ba nu sunt. Ba mi-e greata, ba nu imi e, samd. Stiu ca fiecare sarcina este diferita si nu putem compara, dar m-ar ajuta alte pareri, mai ales daca a mai fost cineva in situatia mea. Pupici |
|
| Andree wrote:Buna, dragi mamici Va citesc de cateva saptamani, mai exact de cand am aflat ca sunt insarcinata. Am 7s si cateva zile acum 🥰 iar saptamana trecuta am vazut la eco activitate cardiaca, iar dr mi-a spus ca totul in regula. Nu mi-a dat sa fac nicio analiza, asta m-a surprins putin, mai ales ca am citit de la alte gravidute ca au primit indicatii pt a face anumite analize. Sunt putin anxioasa, fiindca nu prea am simptome, de la inceput au fost on and off… ba ma dor sanii, ba nu ma dor, ba iarasi ma dor. Greturi am de cateva zile, doar dimineata, pana mananc un biscuite sau o felie de paine prajita. Asta ma nelinisteste, ma asteptam sa “simt” mai intes sarcina. V-ati mai confruntat careva cu simptome atat de usoare sau aproape inexistente? Spun aproape pt ca vin si pleaca cum vor ele😁 ba sunt balonata, ba nu sunt. Ba mi-e greata, ba nu imi e, samd. Stiu ca fiecare sarcina este diferita si nu putem compara, dar m-ar ajuta alte pareri, mai ales daca a mai fost cineva in situatia mea. Pupici
Buna Andree și bine ai venit!!felicitări pentru sarcina Eu nu am avut simptome aproape deloc, nu am vomitat nici măcar o dată, grețuri foarte rar și ușoare decât la anumite mirosuri puternice, singurul simptom in cazul meu au fost sânii sensibili și dureroși de la început și până acum se menține acest simptom. Eu spun sa stai liniștită și să te bucuri de sarcina și de lipsa neplăcerilor. In legătură cu analizele, fetele te pot ajuta mai bine, eu sunt in Madrid și aici mi au dat să fac analizele pe la 9 săptămâni. Sarcina ușoară îți doresc! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 335
| Andree wrote:Buna, dragi mamici Va citesc de cateva saptamani, mai exact de cand am aflat ca sunt insarcinata. Am 7s si cateva zile acum 🥰 iar saptamana trecuta am vazut la eco activitate cardiaca, iar dr mi-a spus ca totul in regula. Nu mi-a dat sa fac nicio analiza, asta m-a surprins putin, mai ales ca am citit de la alte gravidute ca au primit indicatii pt a face anumite analize. Sunt putin anxioasa, fiindca nu prea am simptome, de la inceput au fost on and off… ba ma dor sanii, ba nu ma dor, ba iarasi ma dor. Greturi am de cateva zile, doar dimineata, pana mananc un biscuite sau o felie de paine prajita. Asta ma nelinisteste, ma asteptam sa “simt” mai intes sarcina. V-ati mai confruntat careva cu simptome atat de usoare sau aproape inexistente? Spun aproape pt ca vin si pleaca cum vor ele😁 ba sunt balonata, ba nu sunt. Ba mi-e greata, ba nu imi e, samd. Stiu ca fiecare sarcina este diferita si nu putem compara, dar m-ar ajuta alte pareri, mai ales daca a mai fost cineva in situatia mea. Pupici Salut și eu sunt însărcinată în aproape 5 saptamani, deocamdată nu am fost la eco pe 24 aprilie avem programare. Ca și tine nu am simptome nici măcar sanii nu sunt sensibili doar mirosurile sunt intense și când și când balonări în rest mai nimic. Ce ma sperie pe mine ca de câteva ori pe zi apar ușoare dureri în zona uterului și cam atât. Sper ca sunt normale din ce am citit. Sarcina usoara și bebe la termen. 😘 🤗 |
|
| Lore35 wrote: Salut și eu sunt însărcinată în aproape 5 saptamani, deocamdată nu am fost la eco pe 24 aprilie avem programare. Ca și tine nu am simptome nici măcar sanii nu sunt sensibili doar mirosurile sunt intense și când și când balonări în rest mai nimic. Ce ma sperie pe mine ca de câteva ori pe zi apar ușoare dureri în zona uterului și cam atât. Sper ca sunt normale din ce am citit. Sarcina usoara și bebe la termen. 😘 🤗
Felicitări pentru sarcina Lore,va urmăresc și la aspirante și mă bucur mult pentru tine și sper sa se alăture in curând și celalalte fete! Durerile sunt normale, eu acum la sarcina de 21 de săptămâni încă mai simt câteodată și chiar ieri am întrebat medicul și a spus că este normal, mi a măsurat colul și este lung și închis, bebe este bine și crește deci sunt dureri normale, atâta timp cât nu sunt sângerări sau alte probleme nu va faceți griji și încercați să vă bucurați de burtica că trece timpul foarte repede.
|
|
| Iulia123 wrote:
Felicitări pentru sarcina Lore,va urmăresc și la aspirante și mă bucur mult pentru tine și sper sa se alăture in curând și celalalte fete! Durerile sunt normale, eu acum la sarcina de 21 de săptămâni încă mai simt câteodată și chiar ieri am întrebat medicul și a spus că este normal, mi a măsurat colul și este lung și închis, bebe este bine și crește deci sunt dureri normale, atâta timp cât nu sunt sângerări sau alte probleme nu va faceți griji și încercați să vă bucurați de burtica că trece timpul foarte repede.
Mulțumesc Iulia, asta îmi doresc și eu ca și fetele de la aspirante sa se alăture. Este cel mai frumos sentiment când afli ca ești însărcinată. Eram puțin speriata de durerile care le simt când și când dar acum m am liniștit. 😘 Iti doresc sarcina usoara și un bebe sanatos! 🤗 😘 |
|
| Am revenit si eu dupa o pauza destul de mare de pe forum. Am simtit iar nevoia de respiro. Parca obosesc tot mai mult psihic si vreau sa imi arunc telefonul sa nu mai vad mesaje sau notificari. A mai patit cineva? 🤣😅 Posibil e si de la faptul ca tocmai am trecut prin gripa asta, care din fericire da deja semne ca ma lasa sa imi revin complet.
Ce de vesti bune!!! Felicitari noilor gravidute! Ma bucur asa mult ca incepe iar sa se aglomereze pe aici. 🥰
Iulia, am cumparat pana la urma noul carucior Joolz aer +. Suntem suuper multumiti de el. L-am ales pe culoarea Taupe. Toata lumea a spus ca arata in mare fel si e elegant. Desi e un carucior mai mult de travel/oras cu roti mici, chiar arata aspectuos. 🤩
Suuper! Ai cumparat si tu deja lucrusoare. Am cumparat si noi patutul si acum avem lupta mare cu salteaua caci nu o gasim pe marimea care trebuie. 🤣🤦🏻♀️ O sa cumparam una standard eventual si mai taiem din ea, mai ales daca va fi din cocos. Un pont legat de chestii pt bebe, gasiti in pepco/kik lucruri de calitate si la pret suuuper bun. Eu am ramas șocata. Am mai comandat si de pe Aliexpress cate ceva (chestii pe care bebe nu le va baga in gura… ma tem pt toxicitatea plasticului). Am mai salvat asa niste banuti. Acum tot caut cadita stokke pliabila… dar are un pret cam piperat. Mi se pare ca lista e atat de scurta si totusi atat de lunga. 🤣🤣😅
Legat de morfologie, a costat 900 de lei la noi in oras. Aparent medicul m-a programat la cea mai scumpa clinica pe considerentul ca daca nu am facut teste genetice sa merg la cel mai bun ecograf din judet. Eh, ne-am usurat si acolo de bani. Daar, partea buna e ca bebe e biiine si in parametri normali. Tati e foarte bucuros caci pe langa faptul ca e baietel, mai si seamana leit cu el cand era bebe. 🤣🥰
Legat de simptome, fetelor nu va ingrijorati ca e normal sa nu simtiti mai nimic. Eu din pacate am simtit si am avut toate simptomele posibile. Profitati cat puteti de momentele acestea. Eu mi-as fi dorit sa nu ma fi stresat atat in primul trimestru. Stiu cat de greu e si va inteleg. 🤗 Legat de acele junghiuri/intepaturi… si ele sunt la fel de normale. Mai ales ca se intinde uterul. Sa vedeti cand va creste bebe si va va da picioruse ce junghiuri veti avea. E atat de magic tot! Ps. Faceti muulte poze la burtica. 🤗🥰 |
|
| Melina wrote:Am revenit si eu dupa o pauza destul de mare de pe forum. Am simtit iar nevoia de respiro. Parca obosesc tot mai mult psihic si vreau sa imi arunc telefonul sa nu mai vad mesaje sau notificari. A mai patit cineva? 🤣😅 Posibil e si de la faptul ca tocmai am trecut prin gripa asta, care din fericire da deja semne ca ma lasa sa imi revin complet.
Ce de vesti bune!!! Felicitari noilor gravidute! Ma bucur asa mult ca incepe iar sa se aglomereze pe aici. 🥰
Iulia, am cumparat pana la urma noul carucior Joolz aer +. Suntem suuper multumiti de el. L-am ales pe culoarea Taupe. Toata lumea a spus ca arata in mare fel si e elegant. Desi e un carucior mai mult de travel/oras cu roti mici, chiar arata aspectuos. 🤩
Suuper! Ai cumparat si tu deja lucrusoare. Am cumparat si noi patutul si acum avem lupta mare cu salteaua caci nu o gasim pe marimea care trebuie. 🤣🤦🏻♀️ O sa cumparam una standard eventual si mai taiem din ea, mai ales daca va fi din cocos. Un pont legat de chestii pt bebe, gasiti in pepco/kik lucruri de calitate si la pret suuuper bun. Eu am ramas șocata. Am mai comandat si de pe Aliexpress cate ceva (chestii pe care bebe nu le va baga in gura… ma tem pt toxicitatea plasticului). Am mai salvat asa niste banuti. Acum tot caut cadita stokke pliabila… dar are un pret cam piperat. Mi se pare ca lista e atat de scurta si totusi atat de lunga. 🤣🤣😅
Legat de morfologie, a costat 900 de lei la noi in oras. Aparent medicul m-a programat la cea mai scumpa clinica pe considerentul ca daca nu am facut teste genetice sa merg la cel mai bun ecograf din judet. Eh, ne-am usurat si acolo de bani. Daar, partea buna e ca bebe e biiine si in parametri normali. Tati e foarte bucuros caci pe langa faptul ca e baietel, mai si seamana leit cu el cand era bebe. 🤣🥰
Legat de simptome, fetelor nu va ingrijorati ca e normal sa nu simtiti mai nimic. Eu din pacate am simtit si am avut toate simptomele posibile. Profitati cat puteti de momentele acestea. Eu mi-as fi dorit sa nu ma fi stresat atat in primul trimestru. Stiu cat de greu e si va inteleg. 🤗 Legat de acele jughiuri/intepaturi… si ele sunt la fel de normale. Mai ales ca se intinde uterul. Sa vedeti cand va creste bebe si va va da picioruse ce jughiuri veti avea. E atat de magic tot! Ps. Faceti muulte poze la burtica. 🤗🥰 Multumim frumos pentru sfaturile tale, este asa liniștitor când cineva iti spune ca unele simptome sunt ok și nu este nimic anormal în tot ceea ce simți. Dar cred ca toate mămicile la prima sarcină sunt mai panicate și își pun o mie de întrebări, speram pe parcurs sa ne liniștim și sa ne bucuram de toate etapele sarcinii. Iti doresc sarcina usoara în continuare și un bebe sanatos. |
|
| Lore35 wrote: Multumim frumos pentru sfaturile tale, este asa liniștitor când cineva iti spune ca unele simptome sunt ok și nu este nimic anormal în tot ceea ce simți. Dar cred ca toate mămicile la prima sarcină sunt mai panicate și își pun o mie de întrebări, speram pe parcurs sa ne liniștim și sa ne bucuram de toate etapele sarcinii. Iti doresc sarcina usoara în continuare și un bebe sanatos.
Daaa, asa e. Eu aveam teama constanta de a merge la wc. Imi era teama sa nu vad sange pe hartia igienica… am trait cu anxietatea asta pana pe la 14-15 saptamani cand am inceput sa il simt pe bebe. Poate am avut teama asta mai accentuata si pt faptul ca la 7 saptamani am avut o sangerare dupa un contact sexual… nu doresc la nimeni sa treaca prin stresul asta. Cred ca trimestrul 2 va va aduce linistea aceea fetelor, dar pana atunci cel mai ok e sa incercati sa va linistiti cat de mult se poate. Conteaza asa mult psihicul. Multumesc mult! Doamne ajuta! Asemenea! 🤗
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 28
| Buna, fetelor!
Si noi am amanat anumite analize si eco pentru ca m-a prins o raceala urata, dar acum pare sa fie totul spre bine. Abia astept sa il vedem iar pe bebe, deja il simt cum misca prin burtica in fiecare zi. Posibil sa ma duc direct la morfologia de trimestru 2 pentru ca de luni, am 20 de saptamani. |
|
| Chrisstinne wrote:Buna, fetelor! Si noi am amanat anumite analize si eco pentru ca m-a prins o raceala urata, dar acum pare sa fie totul spre bine. Abia astept sa il vedem iar pe bebe, deja il simt cum misca prin burtica in fiecare zi. Posibil sa ma duc direct la morfologia de trimestru 2 pentru ca de luni, am 20 de saptamani.
Succes la morfologie sa vezi pe bebe foarte bine și să se lase măsurat Eu am 22 de săptămâni și la fel îl simt destul de mult și dacă trec câteva ore și nu simt, mângâi burta și vorbesc cu el și imediat incepe sa miște Sarcini ușoare în continuare tuturor și bebe sănătoși |
|
| Salutare mămici... Am împlinit azi 6 sapt de sarcina dimineața mam trezit cu stare de rau, greață și nici nu am reușit sa mănânc nimic, abea pe la ora 12 am mancat un cartof dulce la cuptor și o banana. Când am mers la baie am descoperit pe proteja slip doua picături de sânge maroniu cei drept mam speriat puțin, dar când mam șters pe hârtie nimic. Oare sa îmi fac griji? Voi ați pățit? Ce ma sfătuiți? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3077
| Lore, eu am patit si dr mea mi-a dat vreo saptamana ovule de progesteron, just in case, tu banuiesc ca iei deja... daca se repeta vb cu dr sa mergi la eco, sa fii tu linistita |
|
|