Gravidutele noastre dragi - 64
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinan
Scris: Wednesday, June 22, 2022 7:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
ria wrote:
Buna dimineata! Ma alatur si eu voua. Am 6 saptamani si 3 zile, am fost la ecografie, totul ok, bebe are activitate cardiaca. Clap

In 2014 scriam pe forumul acesta, eram la inceput de drum in ale bebelitului. In 2015 am divortat, timp in care nu am obtinut nicio sarcina, asa ca vreo 3 ani am facut o pauza si am reluat proiectul in 2019, alaturi de actualul meu sot. Am o sarcina biochimica la activ, dar de data asta sunt increzatoare si-mi doresc sa fie bine!

Va doresc sarcini usoare si nasteri usoare celor care se apropie de termen!

Bine ai venit ria, si sarcina usoara si fara peripetiigrup
Irinan
Scris: Wednesday, June 22, 2022 7:53 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Te-am adaugat , Irina!
Felicitari si sarcina usoara , ca eu nu am mai intrat in ultimul timp ca sa iti pot spune la momentul potrivit Hilar computerlove Cheek Kiss

Multumesc mult MariaCheek Kiss urarile de bine sunt mereu bun venitehearts
Irinan
Scris: Wednesday, June 22, 2022 7:54 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Hilar se mareste listaaa
Ria, felicitari !!newclap
bine ati venit si tu si Irina in casuta coeur
Irina , nici eu nu stiu ca ar fi probleme daca e o idee mai mica vezicula vitelina , stiu ca mai mare inseamna probleme , cum spune si zguby ..
sa va faceti ticker si voi fetelor hearts

Multumesc Andreea.. eu mi am facut tickerhearts
Irinan
Scris: Wednesday, June 22, 2022 7:58 PM
Nivel

simmo wrote:
Oana, sănătate multă și sper sa ieșiți repede din spital. Și eu bănuiesc ca tot din maternitate a luat pentru ca ai zis ca era mai agitata încă de când ați ajuns acasă. O sa treacă, dar este grea perioada (mai ales statul în spital).

Ria, bine ai venit. Sarcina usoara și la termen.

Daaa, nu rămân singura în căsuța. Sper sa mai vina fete de la căsuța aspirantelor.

Irina, multe medicamente, dar dacă trebuie pentru a duce sarcina la termen, merita efortul. Eu cred ca ar trebui sa am o lista cu ce sa iau ca să rețin la o lista asa mare cu pastile ras

Ce nu facem noi pt puiutii nostri... le am impartit in asa masura sa le am pe categorii.. sa nu gresesc. Crinonul il iau dimineata cu un cycloprogynova si femibion, la pranz iau 2 magne b6 + cycloprogynova, clexane la 7, iar acidul folic, aspenterul, arefamul si inca un cycloprogynova le iau cand ma bag in pat. Le am in noptiera de langa pat. Progesteronul injectabil imi notez ziua, sa nu gresesc... topai
Irinan
Scris: Wednesday, June 22, 2022 7:59 PM
Nivel

Roser wrote:
Poti sa ma pui si pe mine pe lista Maria dacă mai poti edita.

Irina, felicitari!!! Ma bucur ca totul e bine coeur Da, trebuie sa iei multe medicamente dar stii ca se merita :). Si eu am luat cam la fel la prima sarcina cu excepția clexanului. Am prins si vara primul trimestru si oriunde mergeam trebuia sa le duc dupa mine. Dar trece repede.

Oana, însănătoșire grabnică va doresc Cheek Kiss

Ria, bine ai venit!

Multumesc Roser.. Cheek Kiss la fel va urez si voua fetelor, la fiecare in parte, sarcina usoara si la termencampfire
Irinan
Scris: Wednesday, June 22, 2022 8:09 PM
Nivel

ria wrote:
Va multumesc fetelor pentru primire si pentru ca apar in lista voastra. Cheek Kiss

Eu inca nu prea am simptome, ce ma ingrijoreaza mai mult e varsta mea (am 38 de ani, imediat fac 39). Si nu pentru ca as fi considerata o mama batrana, nici nu imi pasa de asta, ci doar pt ca nu pot sa nu ma gandesc la eventuale probleme genetice, dar in momentul in care am ales sa am un copil la varsta asta, mi-am asumat acest lucru. Oricum aud diferite comentarii si mama mea chiar nu e deloc incantata de sarcina, ma condamna de parca as avea 16 si nu 39 indata:), ce imi trebuie copil la varsta asta, nu imi pot vedea de viata, ca o sa fiu mama batrana, ca o sa ii fie rusine copilului cu mine si ca nu o sa am rabdare cu el, ca o sa iasa bolnav, ca... Nu vreti sa stiti cum ma simt, cu atat mai mult cu cat stie cat e de dorit copilul asta si ca in viata mea lucrurile nu au mers asa cum am planuit, avand in vedere ca din 2014 tot am incercat sa am un copil (si ma bucur ca nu am reusit atunci, cu persoana nepotrivita, dar dupa mama mea ar fi fost mai potrivit sa am un copil atunci si sa raman mama singura sau sa raman in relatia toxica pt un potential copil decat sa devin mama la 39 de ani, asa ca va închipuiti situatia). E frustrant. Dar incerc sa evit contactul cu mama mea, oricat e de dureros, pt ca e prea dorit copilul asta ca sa imi mai pese de ce spun altii, atat doar ca in adancul sufletului mi-e frica si mie de vreun diagnostic urat. Am mai citit de diferite teste, oare imi puteti recomanda, daca se poate din experienta, ceva potrivit varstei mele? Evident ca o sa aleg ceva cu ajutorul dr meu ginecolog, dar m-ar ajuta niste pareri in plus.

Nu pune la suflet.. copii vin cand trebuie sa vina si suntem binecuvantati cand apar, indiferent de varsta.. si eu am avut ceva probleme cu mama, la ultima sarcina , din cauza ca imi zicea ca am atatea pierderi in spate si ca imi risc sanatatea. Acum cand am inceput demersurile pt fiv, am avut o discutie cu ea si i am zis cat de dorit e copilul asta, si o sa fiu in legatura cu un medic deci nu sunt in pericol... i am mai zis daca se poate bucura de bucuria mea, o vreau alaturi, iar daca nu si poate controla ingrijorarea si pune presiune pe mine sa nu o faca si sa stea departe. Se pare ca a intelescoeur
Irinan
Scris: Wednesday, June 22, 2022 8:28 PM
Nivel

Madalina.d wrote:
Fetelor, am fost astăzi la control. Fetita a luat bine în greutate în ultimele 2 săptămâni, are 3200 acum. Colul are 2.8 cm și este închis, tns-ul bun și mi-a zis ca continui cu utrogestan și no-spa pentru încă o săptămână. Mai zicea ca ar trebui sa mai stea vreo 2 săptămâni dar nu e obligatoriu, oricând se poate schimba situația. Mai merg miercurea viitoare la tns și apoi pe 5 iulie tot tns și verificat col.

Felicitari pt vestile bune Madalina, ce dolofanica ai, mai creste cat mai sta la caldurica.. Doamne ajuta pana la capatCheek Kiss
Oana.c
Scris: Wednesday, June 22, 2022 10:01 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/28/2021
simmo wrote:
Oana, sănătate multă și sper sa ieșiți repede din spital. Și eu bănuiesc ca tot din maternitate a luat pentru ca ai zis ca era mai agitata încă de când ați ajuns acasă. O sa treacă, dar este grea perioada (mai ales statul în spital).

Ria, bine ai venit. Sarcina usoara și la termen.

Daaa, nu rămân singura în căsuța. Sper sa mai vina fete de la căsuța aspirantelor.

Irina, multe medicamente, dar dacă trebuie pentru a duce sarcina la termen, merita efortul. Eu cred ca ar trebui sa am o lista cu ce sa iau ca să rețin la o lista asa mare cu pastile ras

Multumesc Simo. Ne am externat ieri.
Oana.c
Scris: Wednesday, June 22, 2022 10:21 PM
Nivel

Roser wrote:
Poti sa ma pui si pe mine pe lista Maria dacă mai poti edita.

Irina, felicitari!!! Ma bucur ca totul e bine coeur Da, trebuie sa iei multe medicamente dar stii ca se merita :). Si eu am luat cam la fel la prima sarcina cu excepția clexanului. Am prins si vara primul trimestru si oriunde mergeam trebuia sa le duc dupa mine. Dar trece repede.

Oana, însănătoșire grabnică va doresc Cheek Kiss

Ria, bine ai venit!

Multumesc Roser 🤗
Oana.c
Scris: Wednesday, June 22, 2022 10:26 PM
Nivel

eva.maria wrote:

Simooo sunt mai bine. M am mai adaptat. De fapt nu sunt 100% revenita dar măcar nu mai plâng atâta. Adică am doua zile bune una rea cam asa. Dar cred ca sunt pe calea cea buna. Am reușit sa l alăptez in sfârșit după mari străduințe si astfel am detensionat sânii. Dar acum caut sa măresc lactatia pt ca nu prea mai am asa mult. Nu prea vine. Sunt cam slaba. Mananc puțin. Ma gândeam sa pompez ca am auzit ca pomparea creste mult fluxul. Tu ce mai faci ? Eu am cam pierdut firul discuțiilor cu toate cele întâmplate in ultima vreme am fost copleșită. Va pup pe toate !

Eva ma bucur tare ca ai trecut peste !
Eu ma lupt inca. Mi am facut o programare la un psiholog pt niste sedinte online am chemat mama, soacra ,am vb cu sot, prietene, parinti, medic se familie si incerc sa gandesc pozitiv. Este greu, foarte dar tot de noi tine. Te imbratisez, fii tare.
Oana.c
Scris: Wednesday, June 22, 2022 10:28 PM
Nivel

Madalina.d wrote:
Fetelor, am fost astăzi la control. Fetita a luat bine în greutate în ultimele 2 săptămâni, are 3200 acum. Colul are 2.8 cm și este închis, tns-ul bun și mi-a zis ca continui cu utrogestan și no-spa pentru încă o săptămână. Mai zicea ca ar trebui sa mai stea vreo 2 săptămâni dar nu e obligatoriu, oricând se poate schimba situația. Mai merg miercurea viitoare la tns și apoi pe 5 iulie tot tns și verificat col.

Super Mada , vei naste o voinicuta 💕
Oana.c
Scris: Wednesday, June 22, 2022 10:44 PM
Nivel

simmo wrote:

PS: nici eu nu sunt prea tinerica (37) si am albit în cap de la 20 ani (genetic).

Ce ma regasesc aici la tine simo...eu 34 dar de albit si eu la fel ....
eva.maria
Scris: Thursday, June 23, 2022 6:30 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/5/2021
Madalina.d wrote:

Eva ma bucur ca ești mai bine. Sunt sigura ca in curând o sa vezi și luminita de la capătul tunelului și vei fi bine 100%. Pentru lactatie da, pompatul stimulează lactatia. De asemenea, exista și suplimente pentru asta: ceaiuri pentru lactatie, pastile cu schinduf, galafor, more Milk plus (asta e destul de scump, dar la mine a funcționat ff bine și a meritat toți banii). E bine sa bei multe lichide. Mai scrie-ne când poți. Te îmbrățișez 🤗

Buna Mada. Mulțumesc mult pt informații. O sa dau comanda de more milk plus pt ca la cât de mult îmi doresc sa am lapte destul sa i dau nimic nu mai contează. As fi in stare sa ma tai si cu lama daca mi ar spune cineva ca asa ar veni si mai mult lapte 😁😁 Aseară a supt cam o ora si 10 min. 35 min Per san … i a golit pe amândoi. Da nu cred ca e destul. Probabil maxim 15-20 ml Per san am. Nu mi dau seama cât ar trage el in 35 min. Daaaa. Trebuie multe lichide. Ajung la 2 litri si puțin peste Per zi dar acum e si f cald. Cred ca trebuie si mai mult. Si eu te imbratisez. Tu cum esti ?
eva.maria
Scris: Thursday, June 23, 2022 6:49 AM
Nivel

Buna Ria, este atât de frumos ce ti se întâmpla încât ceea ce spun cei din exterior nu trebuie sa te influențeze sub nicio forma. Ma scandalizează atitudinea mamei tale întrucât este de neconceput sa poată sa emita asa idei spre tine … ma gândesc unde ii e empatia si sensibilitatea de mama când poate sa trântească asemenea cuvinte. Eu îți spun din proprie experiența … este o binecuvântare un Bebeluș, e înălțător, e cum nu se poate explica in cuvinte. La început a fost greu si încă si acum îmi e greu pt ca ma refac f greu după cezariana si e extrem de frustrant sa nu l pot tine in brațe si sa nu ma pot ocupa de el singură nici după o săptămana, astfel am avut tot felul de sentimente contradictorii din cauza stării de rău însă când mi am mai revenit a fost cu totul diferit. Am simtit cum nu se poate mai mult minunea si binecuvântarea de a fi mama de puiuț de om. Asa ca nu contează ce spun alții - ceea ce tu vei simti când vei avea copilul va fi peste ce crede lumea, vei vedea ca nici nu te va mai interesa asa mult. Eu una asa am pățit. Din ce eram eu mereu preocupata de ce spun alții si cum sa i mulțumesc acum îmi dau seama cât de puțin contează ce cred alții si cum nu ma interesează sa i conving intr o direcție sau alte. De când am rămas însărcinată am reușit sa am mai multă încredere in mine si nu m am lăsat influențată de tot felul de păreri negative si răutăți. Fii pozitivă ! Traiesti viața ta nu trăiesc alții in locul tău sa conteze ce spun ei. Nu știu cât de coerenta in idei am fost dar sper ca m am făcut înțeleasă. Sunt cam nedormita de la bebe :)
eva.maria
Scris: Thursday, June 23, 2022 6:52 AM
Nivel

Madalina.d wrote:

Super Mada !! Vesti bune :) Cum vei naște ? Vrei natural ? :)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.