![Nivel](/images/ranks/2.gif) Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/29/2022 Mesaje: 155
| Andreea_neacsu wrote:Felicitari burticilor de baietei 🥰 v-ati gandit la nume si pentru baietei si pentru fetite ? ca la prima morfologie sunt sanse 50-50 🤭 ce frumos , gender reveal ! imi amintesc ca anul trecut la inceput de februarie aflam ca am baietel , nu a stiut nimeni (nici noi) pana nu am spart balonul, desi eu eram sigura ca este baietel , simteam eu ceva bebe 2, cand va aparea , speram sa fie fetita 😅 si daca nu este si mai bagam o fisa , ori sunt soacra cu 3 nurori , ori sunt si mamica de fetita ![hearts](/images/emoticons/hearts.gif) dar mai e destul pana atunci 😂 contractii eu nu am avut asa devreme , cam de la 35 saptamani putin dureroase , dar cedau la no spa .. luam mereu cand simteam ca mi se intareste burta Mara , asa cum spune Oana , nu poti face un test non invaziv ? sunt cateva variante la clinici ..
Buna burtici mari și mici ! Eu inca nu știu dacă va fi băiat sau fetița deși simt că ar fi băiețel, dar îmi este indiferent.Ca și nume m am gândit dacă ar fi fetița Amira Isabel daca ar fi băiat Alber Gabriel Voua vi se întâmplă să vă trezit cu burtica mult mai mică de dimineață decât este seara ? Eu câteodată mă și sperii dimineața că i simt și văd foarte mică în comparație cu seara când dorm..mă gândesc că este și balonarea de la mâncare și tot așa dar tot mă mai panichez câteodată Va pup și sarcini ușoare în continuare !! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=19424)
Inregistrat: 10/11/2014 Mesaje: 109
| Buna, burtici, eu va urmaresc "din umbra" cand imi mai permite Horia sa mai aflu vesti despre voi Iulia, ma bucur ca esti bine, sa ai sarcina usoara in continuare
Melina, tu oare cum esti? Ce sex are bebelusul tau?
Irina, tu n-ai mai spus nimic, oare cum sunteti, ce face baietelul tau, cum v-ati acomodat? Mi-ar placea sa ne mai "auzim", mai ales ca intre puii nostri e diferenta mica de varsta |
|
| Este multa liniște pe aici Fetele cu mai multă experiență și mai bine informate, ce model și marca de cărucior recomandați? Eu tot caut de câteva zile și nu mă pot decide pe niciunul in special ! |
|
![Nivel](/images/ranks/4.gif) Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Iulia123 wrote:Buna burtici mari și mici ! Eu inca nu știu dacă va fi băiat sau fetița deși simt că ar fi băiețel, dar îmi este indiferent.Ca și nume m am gândit dacă ar fi fetița Amira Isabel daca ar fi băiat Alber Gabriel Voua vi se întâmplă să vă trezit cu burtica mult mai mică de dimineață decât este seara ? Eu câteodată mă și sperii dimineața că i simt și văd foarte mică în comparație cu seara când dorm..mă gândesc că este și balonarea de la mâncare și tot așa dar tot mă mai panichez câteodată Va pup și sarcini ușoare în continuare !!
Eu nu iti recomand un model anume, însă iti recomand sa fii foarte atenta la scoica. Majoritatea cărucioarele 3 in 1 au scoica netestata la impact din câte știu eu, asa ca ori iei un cărucior fără scoica inclusa și cumperi scoica separat, ori 3 in 1 dar verifici sa fie scoica ok. Din ce am văzut eu, cybex are câteva modele 3 in 1 cu scoica ff bună și longeviva. Poți intra pe fb pe grup siguranță auto copii sa te informezi și chiar și pe site-ul lor.
Un exemplu popular de cărucior este krausman, destul de scump și cu o scoica foarte proasta, copilul sta rau în scoica si nici nu e testata.
https://www.siguranta-auto-copii.ro/scoica/ |
|
| Madalina.d wrote:Eu nu iti recomand un model anume, însă iti recomand sa fii foarte atenta la scoica. Majoritatea cărucioarele 3 in 1 au scoica netestata la impact din câte știu eu, asa ca ori iei un cărucior fără scoica inclusa și cumperi scoica separat, ori 3 in 1 dar verifici sa fie scoica ok. Din ce am văzut eu, cybex are câteva modele 3 in 1 cu scoica ff bună și longeviva. Poți intra pe fb pe grup siguranță auto copii sa te informezi și chiar și pe site-ul lor. Un exemplu popular de cărucior este krausman, destul de scump și cu o scoica foarte proasta, copilul sta rau în scoica si nici nu e testata. https://www.siguranta-auto-copii.ro/scoica/
Mulțumesc frumos de răspuns! Chiar mă uitam la cele de la krausman și mă gândeam că sunt preferatele mele dar pur estetic, acum că ai menționat că nu sunt sigure și scoica nu este testată, ma voi asigura că mă informez cat mai corect. Voi căuta și modele de Cybex sa vad ce găsesc aici în Madrid.
|
|
| Iulia123 wrote:
Mulțumesc frumos de răspuns! Chiar mă uitam la cele de la krausman și mă gândeam că sunt preferatele mele dar pur estetic, acum că ai menționat că nu sunt sigure și scoica nu este testată, ma voi asigura că mă informez cat mai corect. Voi căuta și modele de Cybex sa vad ce găsesc aici în Madrid.
Căruciorul krausmann nu cred ca ar fi neapărat nepotrivite, doar de scoica ziceam. Ce am mai auzit despre ele ar fi ca sunt grele și ocupa mult loc în portbagaj. Ce te stafuiesc eu e sa alegi un cărucior pe care sa îl poți căra ușor din casa afara, dacă stai la bloc sa încapă în lift (dacă exista), sa nu fie foarte greu, sa se plieze ușor / sa se desfacă ușor în caz ca ești singura cu bebe și sa nu ocupe tot portbagajul. Multe criterii, știu 😂😂. Eu aveam carucior de la fetita cea mare și îmi venise mie ideea minunata sa iau altul la care sa găsesc adaptori pt scoica (asta asa dacă intru repede undeva și doarme copilul - gen max 30 de minute sa stea în scoica pusa pe carut). Am renunțat între timp la idee, dar îmi făcea cu ochiul cybex balios. Era vreo 1500 de lei acum un an și citisem păreri bune atunci. Alte variante nu știu sa iti zic ca nu m-a interesat. Eu am un inglesina, model mai vechi. E destul de scump, eu l-am primit de La cineva, altfel nu mi-as fi permis probabil. Altfel sunt ff mulțumită de el, as zice ca își merita banii aia mulți 😅 |
|
![Avatar](/i.ashx?u=24291)
Inregistrat: 11/24/2022 Mesaje: 121
| Am revenit. Am avut niste zile in care parca aveam nevoie de liniste. Ma enerva orice. Cred ca e hormonal de la sarcina. 😅
Ria ce ma bucur ca ai scris. Am aflat. E baietel. 😁 Deja am inceput sa cumparam lucrusoare. Chiar azi am dat comanda de babynest. Am ales un model handmade de bumbac. Cum mai esti? Cum este in noul rol? 🤗
Iulia sustin 100% ce spune Madalina. Eu oscilez intre cybex balios gold sau baby zen. Stiu, diametral opuse. Scoica clar o iau separat. Din acelas considerent. Vom lua scoica Cybex clous z i size. Cea mai bine cotata ADAC. Si eu tot de pe acel grup de facebook m-am auto educat in ceea ce priveste parte asta a sigurantei. E atat de importanta scoica si cum se fac reglajele… nu aveti idee!! Ideea e ca as vrea baby zen pt faptul ca e super compact, dar nu imi plac rotile. Cybex imi place ca vine mai dotat cu accesorii, dar nu imi place ca e destul de mare. Si noi nu prea dispunem de mult spatiu stand la apartament. Tot intreb pe grupuri de baby zen dar sunt pareri si pro si contra. Asa ca inca sunt in aer cu alegerea…
|
|
| Madalina.d wrote:
Căruciorul krausmann nu cred ca ar fi neapărat nepotrivite, doar de scoica ziceam. Ce am mai auzit despre ele ar fi ca sunt grele și ocupa mult loc în portbagaj. Ce te stafuiesc eu e sa alegi un cărucior pe care sa îl poți căra ușor din casa afara, dacă stai la bloc sa încapă în lift (dacă exista), sa nu fie foarte greu, sa se plieze ușor / sa se desfacă ușor în caz ca ești singura cu bebe și sa nu ocupe tot portbagajul. Multe criterii, știu 😂😂. Eu aveam carucior de la fetita cea mare și îmi venise mie ideea minunata sa iau altul la care sa găsesc adaptori pt scoica (asta asa dacă intru repede undeva și doarme copilul - gen max 30 de minute sa stea în scoica pusa pe carut). Am renunțat între timp la idee, dar îmi făcea cu ochiul cybex balios. Era vreo 1500 de lei acum un an și citisem păreri bune atunci. Alte variante nu știu sa iti zic ca nu m-a interesat. Eu am un inglesina, model mai vechi. E destul de scump, eu l-am primit de La cineva, altfel nu mi-as fi permis probabil. Altfel sunt ff mulțumită de el, as zice ca își merita banii aia mulți 😅
Da pe asta mă voi baza sa fie sigur și practic din cat mai multe puncte de vedere Nu cred că voi avea parte de cadouri de genul dar mi le fac eu că merit și eu și bebe daca consider că este ceea mai bună opțiune o să mă.interesez și de inglesina pentru că nici de acesta nu am auzit |
|
| Melina wrote:Am revenit. Am avut niste zile in care parca aveam nevoie de liniste. Ma enerva orice. Cred ca e hormonal de la sarcina. 😅
Ria ce ma bucur ca ai scris. Am aflat. E baietel. 😁 Deja am inceput sa cumparam lucrusoare. Chiar azi am dat comanda de babynest. Am ales un model handmade de bumbac. Cum mai esti? Cum este in noul rol? 🤗
Iulia sustin 100% ce spune Madalina. Eu oscilez intre cybex balios gold sau baby zen. Stiu, diametral opuse. Scoica clar o iau separat. Din acelas considerent. Vom lua scoica Cybex clous z i size. Cea mai bine cotata ADAC. Si eu tot de pe acel grup de facebook m-am auto educat in ceea ce priveste parte asta a sigurantei. E atat de importanta scoica si cum se fac reglajele… nu aveti idee!! Ideea e ca as vrea baby zen pt faptul ca e super compact, dar nu imi plac rotile. Cybex imi place ca vine mai dotat cu accesorii, dar nu imi place ca e destul de mare. Si noi nu prea dispunem de mult spatiu stand la apartament. Tot intreb pe grupuri de baby zen dar sunt pareri si pro si contra. Asa ca inca sunt in aer cu alegerea…
Welcome black Cel mai probabil și eu voi lua tot separat scoica, o sa intru și eu pe acest grup sa citesc și să mă informez mai bine! Felicitări pentru băiețel și eu o să aflu sâmbătă ce se ascunde în ,,oul kinder " și de-abia aștept
|
|
| Sa ne anunti! Sunt tare curioasa. 😁 Multumim! 🤗 |
|
| Melina wrote:Am revenit. Am avut niste zile in care parca aveam nevoie de liniste. Ma enerva orice. Cred ca e hormonal de la sarcina. 😅
Eu am un fix și sunt foarte stricta în ceea ce privește siguranța în mașină. Cred ca e singurul capitol unde as fi dispusa sa investesc mai mult, mi se pare ff important ca fetele mele sa fie în siguranța. Din păcate la noi nu prea conștientizează mulți părinți și de aia mulți ma întreabă foarte ironic asa ca nu îmi e mila de fata cea mare ca sta cu spatele acolo singura și inghesuita (are 4 ani). Ce sa le explic eu de siguranța, am cam obosit sincer.
Legat de cărucioare, poate ai ocazia prin magazine sa le testezi pe cele doua, ma gândesc ca te ajuta mai mult sa iei o decizie. Scoica ff bună, cea pe care ai ales-o. |
|
| Melina wrote:Sa ne anunti! Sunt tare curioasa. 😁 Multumim! 🤗
Vă anunț bineînțeles! |
|
| Primavara frumosa fetelor! 🤗 |
|
| La multi ani de 1 Martie! Să aveți o primăvară frumoasă ! |
|
| Melina,nu știu dacă ai menționat în vreo postare mai sus și cer chiar stau foarte prost cu memoria in ultimul timp, tu simți bine acum mișcările la bebe? Le poți distinge bine de orice alta,,mișcare" din burta ? Eu simt decât mici pulsații din când în când și în rest așa ca niște mici valuri în partea de jos a burții |
|
|