Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Irina,felicitari!!!! Recuperare și acomodare ușoară sa aveți!!! Sa ajungeti cât mai repede acasă! 🤗 Te imbratisez! Am schimbat și eu prefixul cu 2,nici nu știu când trece timpul 🥹 |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 28
| Irinan wrote:Fetelor multumesc ca v ati gandit la mine.. eu am nascut ieri dimineata. Un flacau de 56 cm si 4500 gr, doar ca a avut ceva probleme de adaptare la viata extrauterina, si are nevoie si de oxigen printre altele. E pe terapie intensiva neonatologie. Eu sunt pe salon de aseara, merg la 3 ore sa il vad, incerc sa stimulez lactatia prin muls, dar momentan fara sorti de izbanda.. evolutia lui e favorabila, si daca D zeu ne ajuta speram sa l luam acasa cand mai repede.. Ria te asteptam cu vesti cand ai, contractiile stai linistita ca o sa le recunosti. Ti se intareste si burtica si durerea e un pic mai accentuata. Cel putin la mine asa a fost🥰🥰, fetelor sarcina usoara si la termen sa aveti.
Felicitări, Irina! Să fiți sănătoși și să plecați repede acasă! |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Felicitări Irina!!! Multă sănătate și acomodare ușoară Te pup 😘 |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/11/2014 Mesaje: 109
| Buna, fetelor, am nascut si eu ieri ❤ Bebe e bine, sanatos si plangacios, a avut 3 kg si 50 de cm, e atat de mic! Eu sunt in perioada de refacere, dar și de conștientizare ca sunt mama. Travaliul a fost greu, mi s-au rupt membranele pe pe la 10 dimineata, si am nascut abia la ora 2:25 noaptea, pe 2 februarie. Dar important e ca a trecut si suntem bine, lapte nu prea am si bebe nu prea stie sa traga, mi s-a aratat cum sa-l tin la piept dar... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 844
| Felicitări Irinan si Ria! Recuperare ușoară si bebei sănătoși!
Ria in general laptele vine cam a 3 a zi, însă tine cont ca de început e suficient cat are nevoie bebe, nu e ca si cum ar țâșni laptele din prima! Atașează cat mai mult la san pentru stimulare😘 Asa am zis si eu cand am nascut ca nu am lapte, strângeam si ieșea un picur😂 dar altfel sta treaba. |
|
Inregistrat: 11/29/2022 Mesaje: 152
| ria wrote:Buna, fetelor, am nascut si eu ieri ❤ Bebe e bine, sanatos si plangacios, a avut 3 kg si 50 de cm, e atat de mic! Eu sunt in perioada de refacere, dar și de conștientizare ca sunt mama. Travaliul a fost greu, mi s-au rupt membranele pe pe la 10 dimineata, si am nascut abia la ora 2:25 noaptea, pe 2 februarie. Dar important e ca a trecut si suntem bine, lapte nu prea am si bebe nu prea stie sa traga, mi s-a aratat cum sa-l tin la piept dar...
Felicitări Ria !!!!! Un travaliu destul de lung ai avut dar doamne ajuta că ai pe bebe langa tine, o să vezi că totul o sa fie bine și vine și lăpticul și bebe o sa pape foarte bine! Ce emoții !! |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Andreeax wrote:Irina,felicitari!!!! Recuperare și acomodare ușoară sa aveți!!! Sa ajungeti cât mai repede acasă! 🤗 Te imbratisez! Am schimbat și eu prefixul cu 2,nici nu știu când trece timpul 🥹 Multumesc mult Andreea🤗🤗😘 Trece repede timpul, dupa ce treci de 20s parca zbor toate sarcina usoara si bebe sanatos la termen |
|
| Chrisstinne wrote:Felicitări, Irina! Să fiți sănătoși și să plecați repede acasă! Multumesc mult🤗 |
|
| Roser wrote:Felicitări Irina!!! Multă sănătate și acomodare ușoară Te pup 😘 Multumesc mult Roser😘😘🤗🤗.. La tine cum mai e viata in 4? |
|
| ria wrote:Buna, fetelor, am nascut si eu ieri ❤ Bebe e bine, sanatos si plangacios, a avut 3 kg si 50 de cm, e atat de mic! Eu sunt in perioada de refacere, dar și de conștientizare ca sunt mama. Travaliul a fost greu, mi s-au rupt membranele pe pe la 10 dimineata, si am nascut abia la ora 2:25 noaptea, pe 2 februarie. Dar important e ca a trecut si suntem bine, lapte nu prea am si bebe nu prea stie sa traga, mi s-a aratat cum sa-l tin la piept dar... Felicitari Ria refacere si adaptare usoara sa ai..🤗 cu lapticul ai rabdare, pune bebe des la san si o sa vina. Eu am nascut luni dimineata si abia miercuri seara am avut un pic de lapte |
|
| EllaMaria wrote:Felicitări Irinan si Ria! Recuperare ușoară si bebei sănătoși!
Ria in general laptele vine cam a 3 a zi, însă tine cont ca de început e suficient cat are nevoie bebe, nu e ca si cum ar țâșni laptele din prima! Atașează cat mai mult la san pentru stimulare😘 Asa am zis si eu cand am nascut ca nu am lapte, strângeam si ieșea un picur😂 dar altfel sta treaba. Multumesc mult Ella🤗 |
|
Inregistrat: 11/24/2022 Mesaje: 121
| ria wrote:Buna, fetelor, am nascut si eu ieri ❤ Bebe e bine, sanatos si plangacios, a avut 3 kg si 50 de cm, e atat de mic! Eu sunt in perioada de refacere, dar și de conștientizare ca sunt mama. Travaliul a fost greu, mi s-au rupt membranele pe pe la 10 dimineata, si am nascut abia la ora 2:25 noaptea, pe 2 februarie. Dar important e ca a trecut si suntem bine, lapte nu prea am si bebe nu prea stie sa traga, mi s-a aratat cum sa-l tin la piept dar...
Felicitari Ria! 🥰 Ma bucur asa de mult! Wow ce travaliu lung! Refacere usoara iti doresc! Nu te stresa cu lactatia, se va regla. 🤗 |
|
Inregistrat: 11/29/2022 Mesaje: 152
| Ce faceți fetelor, cum mai sunteți ? Melina ai inceput să simți pe bebe? Eu de-abia aștept să încep să îl simt dar mai am câteva săptămâni de așteptare. Irina și Ria cum este cu adaptarea, lăpticul și bebelușii? |
|
Inregistrat: 11/24/2022 Mesaje: 121
| Iulia123 wrote:Ce faceți fetelor, cum mai sunteți ? Melina ai inceput să simți pe bebe? Eu de-abia aștept să încep să îl simt dar mai am câteva săptămâni de așteptare. Irina și Ria cum este cu adaptarea, lăpticul și bebelușii?
Sunt mai bine si cu greturile. Parca revine pofta de mancare. Sunt asa bucuroasa! Tu cum mai esti?
Da, da. Deja il simt tot mai mult. Azi noapte am simtit o lovitura. 🫣 E foarte activ mai ales seara pe la ora 18. Astept sa treaca zilele acestea si sa merg la eco in 15 februarie ca sa aflam sexul 100%. In 19 vom organiza un gender reveal de aniversarea logodnei noastre. Ne-am gandit sa facem asta in locul in care s-a intamplat cererea in casatorie si data aniversarii ca sa aiba o mai mare insemnatate pentru noi.
Am emotii totusi in ceea ce priveste sexul bebelusului. Am citit pe net si exista mari sanse sa fi gresit medicul la morfologie. Iar noi ne dorim tare un baietel. Evident ca vom fi fericiti si pt fetita, dar parca deja mi-am fixat in cap ideea cum ca e baietel.
Am cumparat deja primul articol mai scump sa zic asa. Am zis sa facem investitii lunar ca sa nu simtit pe final cheltuielile. Este vorba despre un balansoar de la 4 moms. Mi se pare super util pentru ca are si sunete albe incorporate, plus ca imita foarte bine miscarile naturale ale leganatului manual. |
|
Inregistrat: 10/11/2014 Mesaje: 109
| Fetelor, multumesc pentru urarile voastre Suntem bine amandoi, suntem acasa, ne adaptam unii cu altii si nu mai pot de dragul lui bebe, e atat de mic si de perfect, parca uneori mi se pare vis tot ce traiesc :) Horia e un fomist, ar papa intruna, ceea ce e bine pt ca stimuleaza lapticul, doar eu cu ranile la sani ma confrunt acum :(. In rest, ne obisnuim unii cu altii, cu noul program, aveam emotii sincer pt momentul in care vom fi acasa, de capul nostru, cu bebe, dar parca decurge totul natural si firesc, si sincer va zic sotul se descurca mai bine decat mine :)), e si mai putin stresat si panicat fata de mine.
Irina, voi cum sunteti? Ati ajuns acasa?
Ella, multumesc mult pentru mesajul tau, cu toate ca citisem ca laptele nu vine instant, eram putin demoralizata, intre timp e mult mai ok, dar ii dau si formula ca si completare (sper sa renuntam pe parcurs la ea).
Melina, Iulia, sa va bucurati de burtici si sa aveti sarcini usoare in continuare Melina, ce frumos cu petrecerea, asteptam vesti despre sexul lui bebe |
|
|