Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/29/2022 Mesaje: 151
| ria wrote:Iulia, ma bucur pentru vestile bune, sarcina usoara in continuare si bebe voios
Mulțumesc la fel Ria, mai ai puțin și cunoști pe bebe așa că îți doresc naștere ușoară și un bebe sănătos
|
|
Inregistrat: 11/24/2022 Mesaje: 121
| Iulia123 wrote:Eu am avut azi medic, am văzut pe bebe și doamne ajuta totul este bine, el esté in grafic și corespunde exact vârstei ultimei menstrutii, am auzit și inimioara și s a văzut și sexul probabil. Analizele mele au ieșit bine, nu am anticorpi la toxoplasma, am placenta anterioară și ce nu înțeleg prea bine este că aici mi a ieșit rh pozitiv...nu prea înțeleg cum având în vedere că mama este negativ tata la fel și în Romania când am făcut anul trecut a ieșit tot negativ. O să întreb medicul și probabil repet analiza . Bebe al meu dădea mici salturi și era așa de drăguț acum stau liniștită până la următoarea ecografie pe 22 martie. Sarcini ușoare în continuare tuturor!
Ma bucur ca totul e bine! In ceea ce priveste Rh-ul, eu zic sa vorbesti cu medicul pt ca e un subiect important. |
|
| ria wrote:Eu tot cu bebe la purtator sunt, nimic diferit, doar emotiile parca se intensifica si nerabdarea e si ea acolo, abia astept sa-l cunosc pe bebe Tu cum te mai simti? Cand mai ai control? Irina, ma gandesc la tine Nastere usoara (daca nu ai nascut intre timp), asteptam vesti!
Te cred! Ce ma bucur pentru tine ca esti atat de aproape de momentul nasterii! 🤩 Sa ne anunti cand se va intampla minunea. Parca simt si eu emotiile impreuna cu tine cand spui ca mai ai foarte putin.
Multumesc de intrebare! Cu greturile sunt mai ok. Am avut doar niste crize de fiere, am varsat acidul acela de la bila tot weekendul. De atunci sunt pe regim. Dar ce ma bucura e faptul ca desi nu prea mananc, am pus pe mine deja 2 kg, greutatea lui bebe(sunt in grafic pt cele 15 saptamani) deci se dezvolta bine. Acum ma deranjeaza niste secretii (un fel de flecma) pe care le am constant in gat si nas, iar oricat le elimin se refac. Ba chiar am ajuns sa am nasul infundat de la ele. Si nu e raceala… E atat de suparatoare senzatia… plus ca am probleme cu salivatul in exces, hemoroizii si constipatia. 🤦🏻♀️ Parca cand trece una vin altele si mai multe. Dar incerc sa fiu pozitiva pentru ca deja incep sa gatesc iar, sa ies la plimbari seara de seara, sa fac una alta prin casa. Au trecut zilele in care am stat doar la pat si asta ma bucura. Urmatorul eco e in data de 15 februarie. Oricat de mult mi-as fi dorit sa aflam sexul exact al copilului de ziua sotului (6 februarie) se pare ca nu s-a putut. Si nu vreau inca sa fac acel gender reveal doar cu rezultatul probabil de la morfologie. Asadar ramane doar sa mai asteptam. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Fetelor multumesc ca v ati gandit la mine.. eu am nascut ieri dimineata. Un flacau de 56 cm si 4500 gr, doar ca a avut ceva probleme de adaptare la viata extrauterina, si are nevoie si de oxigen printre altele. E pe terapie intensiva neonatologie. Eu sunt pe salon de aseara, merg la 3 ore sa il vad, incerc sa stimulez lactatia prin muls, dar momentan fara sorti de izbanda.. evolutia lui e favorabila, si daca D zeu ne ajuta speram sa l luam acasa cand mai repede.. Ria te asteptam cu vesti cand ai, contractiile stai linistita ca o sa le recunosti. Ti se intareste si burtica si durerea e un pic mai accentuata. Cel putin la mine asa a fost🥰🥰, fetelor sarcina usoara si la termen sa aveti. |
|
| O să întreb medicul și o să repet analiza sa fiu sigura și să stau liniștită mai ales că mama mi a spus că și ea și tata au Rh negativ deci eu ar trebui sa am la fel. O întrebare mai ciudată pun și eu cum stați cu durerile de sâni? Eu de când mă știu am avut și am sânii mici, primul simptom și cam singurul mai accentuat de la test pozitiv până acum a fost durerea și sensibilitatea sânilor, nu pot sa spun că sunt modificări mari, dar s au mărit puțin și sunt inca foarte dureroși, fetele care ați trecut prin asta, când cedează durerea sau ce ați făcut să fie mai suportabila ?din cate am citit mărimea nu contează(in cazul asta ) la alăptat și producția de lapte..voi ați experimentat schimbări mari la sâni? |
|
Inregistrat: 10/11/2014 Mesaje: 109
| Irinan wrote:Fetelor multumesc ca v ati gandit la mine.. eu am nascut ieri dimineata. Un flacau de 56 cm si 4500 gr, doar ca a avut ceva probleme de adaptare la viata extrauterina, si are nevoie si de oxigen printre altele. E pe terapie intensiva neonatologie. Eu sunt pe salon de aseara, merg la 3 ore sa il vad, incerc sa stimulez lactatia prin muls, dar momentan fara sorti de izbanda.. evolutia lui e favorabila, si daca D zeu ne ajuta speram sa l luam acasa cand mai repede.. Ria te asteptam cu vesti cand ai, contractiile stai linistita ca o sa le recunosti. Ti se intareste si burtica si durerea e un pic mai accentuata. Cel putin la mine asa a fost🥰🥰, fetelor sarcina usoara si la termen sa aveti.
Irina draga, te felicit pt flacaul tau grasun! Sa fie sanatos si sa depasiti cu bine problemele intampinate, sper sa plecati cat mai curand impreuna acasa si sa va bucurati unii de altii, sa il cunoasca si fratiorii lui mai mari Iar tie, mami, putere, va fi totul bine!!! Te imbratisez si iti trimit numai ganduri bune, asteptam vesti bune de la voi |
|
| Iulia123 wrote:Mulțumesc la fel Ria, mai ai puțin și cunoști pe bebe așa că îți doresc naștere ușoară și un bebe sănătos
Multumesc mult, Iulia Sa stii ca printre primele simptome de sarcina s-au manifestat si la mine durerile de sani, era o sensibilitate in zona lor, deci e ceva firesc din ce am mai citit. |
|
| Melina wrote:
Te cred! Ce ma bucur pentru tine ca esti atat de aproape de momentul nasterii! 🤩 Sa ne anunti cand se va intampla minunea. Parca simt si eu emotiile impreuna cu tine cand spui ca mai ai foarte putin.
Multumesc de intrebare! Cu greturile sunt mai ok. Am avut doar niste crize de fiere, am varsat acidul acela de la bila tot weekendul. De atunci sunt pe regim. Dar ce ma bucura e faptul ca desi nu prea mananc, am pus pe mine deja 2 kg, greutatea lui bebe(sunt in grafic pt cele 15 saptamani) deci se dezvolta bine. Acum ma deranjeaza niste secretii (un fel de flecma) pe care le am constant in gat si nas, iar oricat le elimin se refac. Ba chiar am ajuns sa am nasul infundat de la ele. Si nu e raceala… E atat de suparatoare senzatia… plus ca am probleme cu salivatul in exces, hemoroizii si constipatia. 🤦🏻♀️ Parca cand trece una vin altele si mai multe. Dar incerc sa fiu pozitiva pentru ca deja incep sa gatesc iar, sa ies la plimbari seara de seara, sa fac una alta prin casa. Au trecut zilele in care am stat doar la pat si asta ma bucura. Urmatorul eco e in data de 15 februarie. Oricat de mult mi-as fi dorit sa aflam sexul exact al copilului de ziua sotului (6 februarie) se pare ca nu s-a putut. Si nu vreau inca sa fac acel gender reveal doar cu rezultatul probabil de la morfologie. Asadar ramane doar sa mai asteptam.
Va anunt sigur, momentan nicio veste, toata lumea imi scrie in ultimul timp si asteapta vestea, bunicii stau mai ceva ca pe ace (parintii mei mai ales, ca e si primul nepot, parintii sotului sunt deja bunici), acum sa vedem cand se hotaraste bebe sa scoata nasucul la aer
Imi pare rau ca, desi au trecut greturile, ai probleme de alt ordin. Sarcina e o perioada provocatoare, dar eu sunt atat de recunoscatoare ca am avut sansa sa trec prin toata experienta asta, e fara egal si, desi acum n-as prea zice ca as lua-o de la capat, ca e provocator si acum totul pe final , tot a fost frumos sa trec prin toata experienta asta. Ma bucur totusi ca esti mai bine cu greturile, lasa ca sarbatoriti dupa Ziua Indragostitilor, ca atunci sigur veti sti ce e bebe |
|
| ria wrote:Irina draga, te felicit pt flacaul tau grasun! Sa fie sanatos si sa depasiti cu bine problemele intampinate, sper sa plecati cat mai curand impreuna acasa si sa va bucurati unii de altii, sa il cunoasca si fratiorii lui mai mari Iar tie, mami, putere, va fi totul bine!!! Te imbratisez si iti trimit numai ganduri bune, asteptam vesti bune de la voi Multumesc Ria Doamne ajuta la toata lumea si cel mai important bebei sanatosi |
|
| Irinan wrote:Fetelor multumesc ca v ati gandit la mine.. eu am nascut ieri dimineata. Un flacau de 56 cm si 4500 gr, doar ca a avut ceva probleme de adaptare la viata extrauterina, si are nevoie si de oxigen printre altele. E pe terapie intensiva neonatologie. Eu sunt pe salon de aseara, merg la 3 ore sa il vad, incerc sa stimulez lactatia prin muls, dar momentan fara sorti de izbanda.. evolutia lui e favorabila, si daca D zeu ne ajuta speram sa l luam acasa cand mai repede.. Ria te asteptam cu vesti cand ai, contractiile stai linistita ca o sa le recunosti. Ti se intareste si burtica si durerea e un pic mai accentuata. Cel putin la mine asa a fost🥰🥰, fetelor sarcina usoara si la termen sa aveti.
Felicitări!! Sănătate multa ție și puiuțului tău, să ajungeți curând acasă! |
|
Felicitari Irina! 🤗 Multa sanatate si refacere usoara va doresc! Acum m-ai facut sa astept cu nerabdare momentul nasterii. Ce emotionant. 🥹 |
|
| Iulia123 wrote:O să întreb medicul și o să repet analiza sa fiu sigura și să stau liniștită mai ales că mama mi a spus că și ea și tata au Rh negativ deci eu ar trebui sa am la fel. O întrebare mai ciudată pun și eu cum stați cu durerile de sâni? Eu de când mă știu am avut și am sânii mici, primul simptom și cam singurul mai accentuat de la test pozitiv până acum a fost durerea și sensibilitatea sânilor, nu pot sa spun că sunt modificări mari, dar s au mărit puțin și sunt inca foarte dureroși, fetele care ați trecut prin asta, când cedează durerea sau ce ați făcut să fie mai suportabila ?din cate am citit mărimea nu contează(in cazul asta ) la alăptat și producția de lapte..voi ați experimentat schimbări mari la sâni?
Si eu am sanii foarte mici. Mereu am fost complexata. Purtam doar bustiere pentru ca nu gaseam niciodata marimea mea la sutiene. Ma speria gandul alaptarii in conditiile acestea, dar am citit mult pe subiect si asa cum ai zis tu, in cazul asta marimea chiar nu conteaza. Poate forma sfarcului, dar si despre asta nu pot sa ma pronunt. Acum au crescut, areola e marita, mai inchisa la culoare, si sensibila. La inceput abia puteam sa imi ating sanii, fiind foarte durerosi, dar cam de 2 saptamani durerea a inceput sa se amelioreze si sa apara rar, pe durate scurte. Cred ca sensibilitatea va ramane, dar la mine durerea aceea mare a trecut odata cu intrarea in trimestrul 2. |
|
| ria wrote:Va anunt sigur, momentan nicio veste, toata lumea imi scrie in ultimul timp si asteapta vestea, bunicii stau mai ceva ca pe ace (parintii mei mai ales, ca e si primul nepot, parintii sotului sunt deja bunici), acum sa vedem cand se hotaraste bebe sa scoata nasucul la aer Imi pare rau ca, desi au trecut greturile, ai probleme de alt ordin. Sarcina e o perioada provocatoare, dar eu sunt atat de recunoscatoare ca am avut sansa sa trec prin toata experienta asta, e fara egal si, desi acum n-as prea zice ca as lua-o de la capat, ca e provocator si acum totul pe final , tot a fost frumos sa trec prin toata experienta asta. Ma bucur totusi ca esti mai bine cu greturile, lasa ca sarbatoriti dupa Ziua Indragostitilor, ca atunci sigur veti sti ce e bebe
Multumesc mult pentru incurajari! 🤗 Esti o draguta!
Asa e. Sincer nu imi imaginam ca va fi atat de provocatoare. Aseara in disperarea mea am zis ca nu mai pot, dar trebuie sa lupt pt bebe. Am visat intr-o noapte acum cateva zile un bebelus, era baietel si avea ochii atat de mari si blanzi. Se uita fix la mine. Asta imi mai da putere acum. Asa cum spui si tu, glumeam cu sotul ca alt copil nu ii mai fac. 🤣 Desigur ca am spus-o in gluma, dar ne-am amuzat mult pe subiect. De Dragobete vom afla. Urmatoarea ecografie e pe 15 februarie. Fix dupa Ziua Indragostitilor. 🫣
Tu cum mai esti? 🤗 Cum sunt contractiile acum? |
|
| Iulia123 wrote:Felicitări!! Sănătate multa ție și puiuțului tău, să ajungeți curând acasă! Multumesc mult Iulia si tie sarcina usoara si la termen |
|
| Melina wrote:
Felicitari Irina! 🤗 Multa sanatate si refacere usoara va doresc! Acum m-ai facut sa astept cu nerabdare momentul nasterii. Ce emotionant. 🥹
Multumesc mult Melina sarcina usoara si la termen sa ai🤗 |
|
|