Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Irinan wrote:Ieri am avut control. Totul bine, in parametri.. vom avea un baietel  .. azi trebuia sa recoltez pt dublu test, dar crl e 83, iar limita e 79. Mi au zis ca nu accepta proba la Bucuresti. Felicitări, Irina! Cât ma bucur pt tine!🥰❤️ |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/20/2022 Mesaje: 61
| Roser wrote:Felicitări Missy! Eu zic ca valorile sunt bune, vezi dacă se dublează beta. Oricum nu poti face altceva decât sa aștepti si sa speri ca va fi bine de data asta. Sa ne ții la curent si pe noi.
Multumesc!Doamne ajuta!Numar fiecare secunda, poate poate de data asta o sa fie totul bine.. |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Irina,FELICITARI pt băiețel !!! ♥️♥️♥️😍 |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| ria wrote:
Te inteleg perfect, Irina. Si eu de multe ori m-am tot gandit ce as fi facut daca bebe nu era ok, daca iesea ceva prost la panorama, sincer nu stiu... Si nici nu vreau sa stiu. Sunt incantati copiii de fratior? :)
Da. Sunt foarte incantati Eu cu sotul am vb mereu despre lucrul asta, si hotararea a fost unanima, orice ar fi mergem inainte.. |
|
| Roser wrote:Felicitări pt băiețel Irina!!  Ai presimțit bine :). Le-ai spus copiilor ca vor avea un frățior? Daca la eco nu sunt semne de ingrijorare (TN in parametrii, osul nazal prezent), nu-i mare bai ca nu mai faci dublu test. Eu într-o oră am programarea la Dr pt ecografie. Mi-au iesit toate analizele bune, nu am risc de preeclamsie, n-am nici proteine in urină, si toate sunt in parametrii. Dar am cateva zile, sunt ca o plantă, nu am chef de nimic, energie sub nivelul mării, as sta toată ziua pe canapea fără sa fac nimic. Si sa vorbesc mi-e lene :)) E foarte enervant, sper sa imi revin. Multumesc Roser , da, de data asta ,cumva eram sigura ca am baietel..la eco e totul perfect, toate masuratorile sunt in parametrii, iar eu sumt foarte optimista.. Da, le am zis la copii. Am primit si varianta pt nume, SPIDERMAN iar cand fac o fetita sa i pun SPIDERGIRL, care am primit explicatia, sa fie varianta feminina ... Si eu am oboseala mare, vorba ta mi e lene si sa vb. Dar cu 2 copii mici n am de ales, decat sa incerc sa mi dau reset si sa merg in fata. Banuiesc ca si la tine, cu Hugo, e la fel |
|
| MissyAM wrote:Buna fetelor,
E prima data cand postez aici, sper ca sunt la locul potrivit. Dupa o sarcina biochimica in februarie si o SOE in aprilie am avut in weekendul trecut un test pozitiv. Azi (as fi cam 13 dpo/ ziua de ciclu 28) am facut beta hcg si progesteron. Ambele valori au iesit putin mai micute decat la sarcina trecuta ceea ce ma ingrijoreaza putin: HcG: 78.8 mUI/mL, progesteron 24.7 ng/ml. Asta in conditiile in care de la testul pozitiv iau un ovul de arefam pe zi. Sarcina trecuta am avut, tot in ziua 13 dpo, HCG 98 si progesteron 29 in conditiile in care atunci nu luam deloc arefam. Am vb deja cu ginecoloaga si o sa maresc doza la doua ovule. Voi ce spuneti de valorile acestea..e de bine sau nu? O sa ma duc vineri sa fac din nou beta sa vedem daca se dubleaza. Bine, de dublat s-a dublat si la sarcina trecuta si rezultatul nu a fost tocmai bun dar nu stiu, am o mie de griji in cap. Eu zic ca valorile sunt ok pt 13 dpo. Important e sa se dubleze beta. Progesteronul 24 ng la o sarcina obtina naturala, zic ca e ok |
|
| ANDREEA2929A wrote: Felicitări, Irina! Cât ma bucur pt tine!🥰❤️
Multumesc mult Andreea |
|
| Andreeax wrote:Irina,FELICITARI pt băiețel !!! ♥️♥️♥️😍 Multumesc mult Andreea 🥰 |
|
| Fetelor din pacate vestile la mine nu sunt bune. Progesteronul s-a dublat insa nu si HCG. De la 78.8 a ajuns la doar 124. I-am scris ginecoloagei mele si mi-a raspuns cam sec sa ma duc la camera de garda. Nu as vrea sa ma duc acolo..nici macar nu am vreun simptom..sangerare/crampe sau asa. Habar nu am ce sa fac..Ma gandesc sa mai fac un alt beta maine si sa ma duc si la alt ginecolog |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Ai facut cam la aceași ora beta si miercuri si azi? Eu as mai repeta maine sau luni, apoi poti baga valorile in calculatorul de pe infertilitate.com. La ginecolog nu as merge numai pt a interpreta niste simple valori. Daca beta nu crește, iti va veni menstruația in cateva zile.
https://infertilitate.com/calculatoare-dpn-b-hcg/calendar-b-hcg/
|
|
| Roser wrote:Ai facut cam la aceași ora beta si miercuri si azi? Eu as mai repeta maine sau luni, apoi poti baga valorile in calculatorul de pe infertilitate.com. La ginecolog nu as merge numai pt a interpreta niste simple valori. Daca beta nu crește, iti va veni menstruația in cateva zile. https://infertilitate.com/calculatoare-dpn-b-hcg/calendar-b-hcg/
Le-am facut la fix aceeasi ora. Mersi de calculator. Rata de dublare ar fi 74.92h. O sa mai fac maine un beta pt ca banuiesc ca luni vor fi toate inchise fiind sarbatoare si oricum nu am stare sa astept. Momentan sunt pe 800 de mg de progesteron avand in vedere istoricul meu de pierderi...plus aspenter. Nu stiu daca sunt eu exagerata sau asa dar efectiv dr mea ginecoloaga m-a enervat cumplit. Ma asteptam sa imi spuna sa mai fac un beta si eventual ce sa fac cu pastilele. Mi s-a parut pur si simplu ca nu ii pasa absolut deloc. Mi se pare ca momentan am zero motive sa ma duc la spital la camera de garda. Nu am nici cea mai mica crampa, nici o sangerare iar la 124 de MIU , din ce am citit si din experienta mea, si o ecografie este inutila. In fine, mi-am facut programare pt miercuri la alt ginecolog. La momentul asta singura mea speranta este sa nu fie ectopica si sa "scap ieftin".... |
|
| MissyAM wrote:
Le-am facut la fix aceeasi ora. Mersi de calculator. Rata de dublare ar fi 74.92h. O sa mai fac maine un beta pt ca banuiesc ca luni vor fi toate inchise fiind sarbatoare si oricum nu am stare sa astept. Momentan sunt pe 800 de mg de progesteron avand in vedere istoricul meu de pierderi...plus aspenter. Nu stiu daca sunt eu exagerata sau asa dar efectiv dr mea ginecoloaga m-a enervat cumplit. Ma asteptam sa imi spuna sa mai fac un beta si eventual ce sa fac cu pastilele. Mi s-a parut pur si simplu ca nu ii pasa absolut deloc. Mi se pare ca momentan am zero motive sa ma duc la spital la camera de garda. Nu am nici cea mai mica crampa, nici o sangerare iar la 124 de MIU , din ce am citit si din experienta mea, si o ecografie este inutila. In fine, mi-am facut programare pt miercuri la alt ginecolog. La momentul asta singura mea speranta este sa nu fie ectopica si sa "scap ieftin"....
Cresterea nu e tocmai ideala indradevar. Eu as mai repeta beta in dinamica, dar incearca sa te mentii rezervata.. de acum doar rabdare sa ai, ce a depins de tine ai facut, nu poti decat sa astepti |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Da, poti sa faci maine atunci, am uitat ca luni e sarbatoare. Progesteron mi se pare ca iei doză cam mare, ajunge doar 200-400mg (la sarcină obținuta natural nici nu ar fi nevoie). La eco nu se vede nimic la beta sub 1500. |
|

Inregistrat: 8/5/2022 Mesaje: 7
| Bună fetelor! Voi ați avut probleme cu tiroida în sarcina? Eu când am făcut analizele in primul trimestru, am avut tsh scazut, și tt4 mărit. Doctorul gineco(um doctor renumit) la care am fost, mi-a spus ca e totul ok și este fiziologic. Ei bine, iată-ma ajunsa la finalul trimestrului 1, după prima morfo... Soțului i s-a părut ca nu am stat destul la morfo și ca a fost facuta superficial(m-a așteptat în mașină și i s-a parut ca am venit prea repede) , după nopți nedormite în care cauta pe internet răspunsuri și poze i s-a părut și ca translucenta nucala nu ar fi măsurată cum trebuie. Asa ca, pentru a-l liniști și pentru a ma liniști și pe mine în același timp, deoarece doctorul meu nu prea da mari explicații în timpul ecografiilor, am ales sa merg pentru o a doua opinie la o doamna doctor tot la fel de cunoscuta și recomandata. După ce mi-a văzut analizele de tiroida mi-a zis ca trebuie consultat un endocrinolog, și m-a întrebat dacă ma știu cu probleme de tiroida. Eu mi-am făcut analizele chiar în luna în care am rămas însărcinată( anterior ovulatiei), și totul era în regula cu valorile tsh, tt3, tt4. Pentru liniștea mea, cel mai probabil luni voi merge sa refac analizele și ulterior sa merg la endocrinolog dacă valorile tot nu s-au reglat. Din experienta voastră, ati avut probleme asemenatoare? A fost necesar tratament?
Multumesc |
|
| Roser wrote:Da, poti sa faci maine atunci, am uitat ca luni e sarbatoare. Progesteron mi se pare ca iei doză cam mare, ajunge doar 200-400mg (la sarcină obținuta natural nici nu ar fi nevoie). La eco nu se vede nimic la beta sub 1500. M-am zapacit eu de la atatia nervi si am gresit matematica, iau 2 ovule de arefam de 200 mg fiecare deci 400 de mg. Avand in vedere ca am avut 2 nereusite in ultimele 6 luni si nici progesteronul de alaltaieri nu parea stralucit cu un ovul de arefam, doctora a spus ca pot lua 2. A avut efect..progesteronul a sarit de la 24 la 47... daca ar fi sarit si beta tot la fel...
@Irina: la capitolul rabdare si asteptare recunosc ca nu stau deloc bine. Fix asteptarea ma termina |
|
|