Gravidutele noastre dragi - 64
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roser
Scris: Tuesday, August 2, 2022 11:22 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2018
Felicitări pt băiețel ria!! boy Acum ca stii ca totul e in regulă, te poti bucura de sarcină. Cand mai ai control?
Irinan
Scris: Tuesday, August 2, 2022 12:01 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
ria wrote:

Au venit rezultatele! Totul a iesit bine, nu am niciun motiv de ingrijorare si o sa fiu mama de baiat boy. Suntem foarte fericiti si abia asteptam sa il tinem in brate. Era mai putin important ce e, pt mine e linistitor ca e sanatos, dar sincer parca baiat imi doream cel mai mult coeur

Felicitari pt vestiile bune Riacoeur ma bucur mult pt tine
ria
Scris: Thursday, August 4, 2022 12:15 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/11/2014
Multumesc mult, fetelor Cheek Kiss Numai bine ca dupa ce am primit rezultatele am plecat in concediu, simt ca imi tihnesc zilele astea acum si sunt cat se poate de fericita ca e totul bine. E o senzatie ciudata, dar placuta sa stiu ca e ultimul concediu in doi, parca nu imi vine sa cred ca o sa fiu in sfarsit mama :)

Ca intrebai de control, Roser, pe 17 august il am. Abia astept sa il vad pe bebe coeur A prins forta bebelina ta sa faca balet in burtica? :)

Voi cum va mai simtiti? Irina, tu cand ai control?
Roser
Scris: Thursday, August 4, 2022 3:28 PM
Nivel

Cum bine zici ria, relaxează-te si bucură-te de ultimul concediu in doi, nu are rost sa iti explic cum va fi apoi concediul cu bebe, noi am fost luna trecută. Nu are nimic de a face cu un concediu in doi Lol ras

Eu mai am control pe 10 august, trebuia mai tarziu dar Dr meu va fi plecat in concediu si m-a chemat mai repede. Azi mi-am facut si analizele de preeclamsie, sper sa am rezultatul pana in 10 cand merg la el.
Bebelușa mișcă foarte mult, e mai energică decât a fost baietelul, el noaptea nu ma deranja deloc deloc, dar ea încontinuu se mișcă, nu contează ora :)
Irinan
Scris: Friday, August 5, 2022 4:27 PM
Nivel

ria wrote:
Multumesc mult, fetelor Cheek Kiss Numai bine ca dupa ce am primit rezultatele am plecat in concediu, simt ca imi tihnesc zilele astea acum si sunt cat se poate de fericita ca e totul bine. E o senzatie ciudata, dar placuta sa stiu ca e ultimul concediu in doi, parca nu imi vine sa cred ca o sa fiu in sfarsit mama :)

Ca intrebai de control, Roser, pe 17 august il am. Abia astept sa il vad pe bebe coeur A prins forta bebelina ta sa faca balet in burtica? :)

Voi cum va mai simtiti? Irina, tu cand ai control?

Eu ma simt binisor. Nu ma pot plange. Control trebuia sa am maine, dar s a amanat pe luni. Sper sa vin si eu cu vesti bune
ria
Scris: Saturday, August 6, 2022 2:38 PM
Nivel

Roser, Irina, va astept si pe voi cu vesti bune de la control Buddy1

Eu abia astept sa il simt pe bebe, ma gandesc ca o sa fiu ceva mai linistita atunci cand il voi simti ca misca si ca e bine. Sper doar sa imi dau seama ca e bebe si nu altceva :))
Irinan
Scris: Sunday, August 7, 2022 10:39 AM
Nivel

ria wrote:
Roser, Irina, va astept si pe voi cu vesti bune de la control Buddy1

Eu abia astept sa il simt pe bebe, ma gandesc ca o sa fiu ceva mai linistita atunci cand il voi simti ca misca si ca e bine. Sper doar sa imi dau seama ca e bebe si nu altceva :))

Cred ca cuvantul liniste nu prea mai stim ce inseamna din momentul in care decidem sa devenim mamici.. un motiv de neliniste ,gasim mereu. Cred ca si atunci cand copii nostri vor fi adulti, la casa lor..alcool
ria
Scris: Monday, August 8, 2022 5:31 PM
Nivel

Irina, cum a fost la control?gravida
Irinan
Scris: Tuesday, August 9, 2022 8:18 AM
Nivel

Ieri am avut control. Totul bine, in parametri.. vom avea un baietelcoeur .. azi trebuia sa recoltez pt dublu test, dar crl e 83, iar limita e 79. Mi au zis ca nu accepta proba la Bucuresti.
ria
Scris: Tuesday, August 9, 2022 12:49 PM
Nivel

Irinan wrote:
Ieri am avut control. Totul bine, in parametri.. vom avea un baietelcoeur .. azi trebuia sa recoltez pt dublu test, dar crl e 83, iar limita e 79. Mi au zis ca nu accepta proba la Bucuresti.

Felicitari pentru baietel! boy Ma bucur mult ca e totul bine! Daca nu primeste proba pt dublu test, atunci vei recolta pt triplu test sau cum se procedeaza? Mie mi s-a zis ca e ok doar panorama, sa nu mai fac dublu test.
Irinan
Scris: Tuesday, August 9, 2022 4:21 PM
Nivel

ria wrote:

Felicitari pentru baietel! boy Ma bucur mult ca e totul bine! Daca nu primeste proba pt dublu test, atunci vei recolta pt triplu test sau cum se procedeaza? Mie mi s-a zis ca e ok doar panorama, sa nu mai fac dublu test.

Multumesc RiaCheek Kiss
In teorie se face triplu test, sau panorama. Dar eu am ales sa nu fac nici un test. A incercat medicul sa ma convinga, dar oricum nu am de cand sa intrerup sarcina daca e ceva, asa ca am ales sa nu fac nimic. Nici la ceilalti copii n am facut, si n au avut probleme.
ria
Scris: Wednesday, August 10, 2022 2:33 PM
Nivel

Irinan wrote:

Multumesc RiaCheek Kiss
In teorie se face triplu test, sau panorama. Dar eu am ales sa nu fac nici un test. A incercat medicul sa ma convinga, dar oricum nu am de cand sa intrerup sarcina daca e ceva, asa ca am ales sa nu fac nimic. Nici la ceilalti copii n am facut, si n au avut probleme.

Te inteleg perfect, Irina. Si eu de multe ori m-am tot gandit ce as fi facut daca bebe nu era ok, daca iesea ceva prost la panorama, sincer nu stiu... Si nici nu vreau sa stiu. Sunt incantati copiii de fratior? :)
Roser
Scris: Wednesday, August 10, 2022 5:23 PM
Nivel

Felicitări pt băiețel Irina!!boy Ai presimțit bine :). Le-ai spus copiilor ca vor avea un frățior?
Daca la eco nu sunt semne de ingrijorare (TN in parametrii, osul nazal prezent), nu-i mare bai ca nu mai faci dublu test.

Eu într-o oră am programarea la Dr pt ecografie. Mi-au iesit toate analizele bune, nu am risc de preeclamsie, n-am nici proteine in urină, si toate sunt in parametrii. Dar am cateva zile, sunt ca o plantă, nu am chef de nimic, energie sub nivelul mării, as sta toată ziua pe canapea fără sa fac nimic. Si sa vorbesc mi-e lene :)) E foarte enervant, sper sa imi revin.
MissyAM
Scris: Wednesday, August 10, 2022 5:27 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/20/2022
Buna fetelor,

E prima data cand postez aici, sper ca sunt la locul potrivit. Dupa o sarcina biochimica in februarie si o SOE in aprilie am avut in weekendul trecut un test pozitiv. Azi (as fi cam 13 dpo/ ziua de ciclu 28) am facut beta hcg si progesteron. Ambele valori au iesit putin mai micute decat la sarcina trecuta ceea ce ma ingrijoreaza putin: HcG: 78.8 mUI/mL, progesteron 24.7 ng/ml. Asta in conditiile in care de la testul pozitiv iau un ovul de arefam pe zi. Sarcina trecuta am avut, tot in ziua 13 dpo, HCG 98 si progesteron 29 in conditiile in care atunci nu luam deloc arefam. Am vb deja cu ginecoloaga si o sa maresc doza la doua ovule. Voi ce spuneti de valorile acestea..e de bine sau nu? O sa ma duc vineri sa fac din nou beta sa vedem daca se dubleaza. Bine, de dublat s-a dublat si la sarcina trecuta si rezultatul nu a fost tocmai bun dar nu stiu, am o mie de griji in cap.
Roser
Scris: Wednesday, August 10, 2022 5:42 PM
Nivel

Felicitări Missy!topai
Eu zic ca valorile sunt bune, vezi dacă se dublează beta. Oricum nu poti face altceva decât sa aștepti si sa speri ca va fi bine de data asta.
Sa ne ții la curent si pe noi.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.