Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3098
| Fetelor ce liniste. Nu mai e nimeni pe aici? Ce mai faceti? |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1587
| Eu am avut control ieri, totul e ok, cu excepția picioarelor care imi sunt foarte umflate de si Dr s-a speriat când mi le-a văzut. Mi-a dat sa fac niște analize suplimentare ca sa vadă dacă nu am risc de preeclamsie. Dar tensiunea nu o am mare, o iau in fiecare zi. Si la prima sarcină tot așa am fost cu picioarele umflate, dar acum, cum e si foarte cald parcă mi s-au umflat si mai tare. In 10 august merg din nou la el cu rezultatele analizelor si la eco.
Tu cum esti Irina? Wow deja ai 12 săptămâni, ce repede trece timpul. Încă nu stii ce ai nu?
Ria tu cum esti? Ai scapat de Covid si ai reusit sa faci panorama? |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/11/2014 Mesaje: 101
| Buna fetelor! Chiar e foarte liniste aici. Am tot intrat sa vad daca scrie cineva, dar nimic :)
Roser, multumesc de intrebare . Am scapat de covid, doar ca am ramas cu o tuse nenorocita, incerc sa beau lichide cat mai multe, plus ca de curand mi-a revenit mirosul si gustul. Ce e ciudat ca nu aveam gust si miros, dar senzatie de greata aveam. Acum, in afara de tuse, vad ca nici greturi nu am, nimic, ma simt chiar bine. Am facut si Panorama, cam pe la inceputul lunii august ar trebui sa primesc rezultatele, abia astept. Ma gandesc ca la tine, daca ai avut picioarele umflate si la prima sarcina, nu e cazul de stres cu preeclamsia.
Irina, cum te simti? Se observa burtica? Ca a mea parca prinde contur usor usor In curand cred ca trebuie sa schimb hainele, acum cu covidul n-am mancat cine stie ce, dar parca revine pofta :) |
|
| Roser wrote:Eu am avut control ieri, totul e ok, cu excepția picioarelor care imi sunt foarte umflate de si Dr s-a speriat când mi le-a văzut. Mi-a dat sa fac niște analize suplimentare ca sa vadă dacă nu am risc de preeclamsie. Dar tensiunea nu o am mare, o iau in fiecare zi. Si la prima sarcină tot așa am fost cu picioarele umflate, dar acum, cum e si foarte cald parcă mi s-au umflat si mai tare. In 10 august merg din nou la el cu rezultatele analizelor si la eco.
Tu cum esti Irina? Wow deja ai 12 săptămâni, ce repede trece timpul. Încă nu stii ce ai nu?
Ria tu cum esti? Ai scapat de Covid si ai reusit sa faci panorama? Felicitari pt vestiile bune Roser. Mie la toate sarcinile mi s au umflat foarte tare picioarele, nu ma puteam incalta cu nimic. Mai sunt si 41 la picior,.. Eu sunt binisor, numar saptamana dupa saptamana😇 si ma bucur pt fiecare zi care trece.. inca nu stim ce e, dar banuiesc baietel, la ce pofte am. De maine intr o saptamana am si eu programare.. |
|
| ria wrote:Buna fetelor! Chiar e foarte liniste aici. Am tot intrat sa vad daca scrie cineva, dar nimic :) Roser, multumesc de intrebare  . Am scapat de covid, doar ca am ramas cu o tuse nenorocita, incerc sa beau lichide cat mai multe, plus ca de curand mi-a revenit mirosul si gustul. Ce e ciudat ca nu aveam gust si miros, dar senzatie de greata aveam. Acum, in afara de tuse, vad ca nici greturi nu am, nimic, ma simt chiar bine. Am facut si Panorama, cam pe la inceputul lunii august ar trebui sa primesc rezultatele, abia astept. Ma gandesc ca la tine, daca ai avut picioarele umflate si la prima sarcina, nu e cazul de stres cu preeclamsia. Irina, cum te simti? Se observa burtica? Ca a mea parca prinde contur usor usor  In curand cred ca trebuie sa schimb hainele, acum cu covidul n-am mancat cine stie ce, dar parca revine pofta :) La mine e a 9 sarcina💖, am deja burtica foarte vizibila. Deja a trebuit sa trec la haine mai mari sau de gravidute. Blugii mei nici pomeneala sa mi mai vina. Ma bucur ca te simti bine🤗 Irinan attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1551
| Irinan wrote: La mine e a 9 sarcina💖, am deja burtica foarte vizibila. Deja a trebuit sa trec la haine mai mari sau de gravidute. Blugii mei nici pomeneala sa mi mai vina. Ma bucur ca te simti bine🤗
Wow ,Irina,ești superba! Nu știu dacă am apucat sa te felicit dar te-am citit cap coada FELICITARI!!! |
|
| Wow Irina, esti superba si ai o burtica superba! Abia astept sa creasca si sa se vada si a mea mai bine. Te admir tare, ce frumoasa trebuie sa fie atmosfera la tine acasa cu copiii :) |
|
| Andreeax wrote: Wow ,Irina,ești superba!  Nu știu dacă am apucat sa te felicit dar te-am citit cap coada FELICITARI!!! Multumesc mult Andreea te imbratisez.. Mie ,uneori inca nu mi vine a crede ca am reusit. Chiar am reusit sa ma vad graviduta, iar . Acum ma rog doar la D zeu sa fie bine pana la urma |
|
| ria wrote:Wow Irina, esti superba si ai o burtica superba!  Abia astept sa creasca si sa se vada si a mea mai bine. Te admir tare, ce frumoasa trebuie sa fie atmosfera la tine acasa cu copiii :) Imediat creste si la tine Ria E foarte frumoasa atmosfera intr o casa plina de copii, nu te plictisesti niciodata si nici liniste nu e deloc. Mai ales ca la mine, nici macar cea mica nu doarme dupa pranz. Deci suntem in priza de dimineata pana seara. Plus de la toamna am fata de clasa 12, care se pregateste de bac, si scolar de clasa 0. Care greu il urnesc sa scrie putin |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1587
| Se vede bine burtica Irina! Eu am un burtoc mai mare ca si la prima sarcină, se vede ca muschii abdominali nu s-au recuperat, sunt mai lăsați. Ma apuc eu de sport dupa ce nasc
https://ibb.co/604hNHK
Ria, te așteptăm cu rezultatul de la panorama. |
|
| Irinan wrote:Imediat creste si la tine Ria E foarte frumoasa atmosfera intr o casa plina de copii, nu te plictisesti niciodata si nici liniste nu e deloc. Mai ales ca la mine, nici macar cea mica nu doarme dupa pranz. Deci suntem in priza de dimineata pana seara. Plus de la toamna am fata de clasa 12, care se pregateste de bac, si scolar de clasa 0. Care greu il urnesc sa scrie putin
Cred ca ai ceva baza si ajutor de la fata cea mare, iar cu prichindeii ma gandesc ca e o intreaga distractie, vine bebe si completezi gasca :) Am admirat mereu familiile cu minim 2 copii, mi se pare frumoasa atmosfera, mi-as fi dorit si eu minim 2 dar ce sa faci, nu totul iese cum visezi in viata. |
|
| Roser wrote:Se vede bine burtica Irina! Eu am un burtoc mai mare ca si la prima sarcină, se vede ca muschii abdominali nu s-au recuperat, sunt mai lăsați. Ma apuc eu de sport dupa ce nasc https://ibb.co/604hNHKRia, te așteptăm cu rezultatul de la panorama.
Roser, si tu esti superba si ai o burtica asa frumoasa!
Referitor la panorama, sunt asa nerabdatoare si eu de nu ai idee. Sper sa le primesc maine... |
|
| Roser wrote:Se vede bine burtica Irina! Eu am un burtoc mai mare ca si la prima sarcină, se vede ca muschii abdominali nu s-au recuperat, sunt mai lăsați. Ma apuc eu de sport dupa ce nasc https://ibb.co/604hNHKRia, te așteptăm cu rezultatul de la panorama. Ce burtica frumoasa Roser, ca si mamica Sa fie copii sanatosi ca slabim noi dupa aia |
|
| ria wrote:Roser, si tu esti superba si ai o burtica asa frumoasa! Referitor la panorama, sunt asa nerabdatoare si eu de nu ai idee. Sper sa le primesc maine... Inca n ai vesti Ria? Sigur vor fi vesti bune |
|
| Irinan wrote:Inca n ai vesti Ria? Sigur vor fi vesti bune
Au venit rezultatele! Totul a iesit bine, nu am niciun motiv de ingrijorare si o sa fiu mama de baiat . Suntem foarte fericiti si abia asteptam sa il tinem in brate. Era mai putin important ce e, pt mine e linistitor ca e sanatos, dar sincer parca baiat imi doream cel mai mult |
|
|