Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Gaby, cum este acomodarea ? |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Fetelor, e cam liniște pe aici, se vede ca s-au strâns rândurile
Simo, cum mai ești cu grețurile?
Andreea_neacsu tu ce faci? Cum te simți? Mai ai contractii? |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| Bună fetelor! Vă mulțumesc frumos pentru felicitări.Scuze că răspund greu dar sunt prinsă cu fetița. |
|
| Andreea_neacsu wrote:Pe 30 merg la monitorizare Gaby , sa fiti sanatoase amandoua , recuperare usoara !  cum esti ? cat avea cea mica la ecografia dinaintea nasterii ?daca ti-au facut, bineinteles .. sunt curioasa de diferenta de aproximare Ana avea cu 2 săptămâni înainte 2.600grame deci a m-ai luat în ultimele săptămâni 300 grame.Eu sunt bine, mă mai doare operația dar reușesc să mă ocup de fetiță și de băiețel. |
|
| simmo wrote:Gaby, cum este acomodarea ? Bună Simmo!Cum te simți? Mă mișc mai greu din cauza cezarienei și a durerilor dar sunt ok.Fetița este cuminte mănâncă și doarme deocamdată sper să fie cumințică și în continuare.Îmi e greu cu alăptatul din cap rănilor. |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1252
| nope , am scapat de contractii se pare el tot ma loveste dar nu la fel ca inainte simt cateodata ca se lasa asa greu , zici ca am pietre in burta era buna o centura dinaia de sustinere putin pe langa subiect , vorbind astazi cu o prietena mai multe chestii despre cezariana ei , i-a cerut doctorul sa aiba la operatie ciorapi compresivi .. voua v-au cerut ai vostri ? cum te simti tuuu , ca ai avut parte de mai multe aventuri decat mine😂 |
|
| Andreea_neacsu wrote:nope , am scapat de contractii se pare el tot ma loveste dar nu la fel ca inainte simt cateodata ca se lasa asa greu , zici ca am pietre in burta  era buna o centura dinaia de sustinere putin pe langa subiect , vorbind astazi cu o prietena mai multe chestii despre cezariana ei , i-a cerut doctorul sa aiba la operatie ciorapi compresivi .. voua v-au cerut ai vostri ? cum te simti tuuu , ca ai avut parte de mai multe aventuri decat mine😂
Da, și la mine tot asa grea se simte maimutica. Și loviturile parca sunt tot mai dureroase. Când începe sa se miște trebuie sa merg la toaleta urgent 😂😂. Eu cred ca am început sa pierd din dopul ala gelatinos, dar nu sunt sigura 100%, o sa mai urmăresc. Tu cât de des observi ca pierzi din el? |
|
| ia uite cine nu are somn la ora asta 😂😂 as spune ca de 2 zile nu am mai pierdut , dar nici inainte de astea 2 zile nu se pierdea zilnic ori de mai multe ori pe zi sau in cantitate mare .. nu am mai fost atenta , ca am citit undeva ca daca se pierde cantitate mica cica se poate reface , eu ma chinuiam inainte sa tin calculul ca sa imi dau seama cumva (nu stiu cum 🤣😵 ) cand ajung sa-l pierd pe tot si nu ma mai panichez ca se duce din el ca stiu ca mai am putin pana pe 8 iulie si parca am incredere ca sta bebe acolo pana atunci desi pana acum le spuneam apropiatilor ca nu ma apuca data programarii sigur , simteam eu ceva .. maine mergi la tns nu? 😁 sa vedem ce spune dr , cat mai sta bebe la caldura 😁 mie mi-a spus ca daca e cazul nu respectam data de 8 iulie , ori mergem mai tarziu putin daca arata colul ok si e lung si bine inchis , ori mai devreme daca i se pare scurt |
|
| Andreea_neacsu wrote:ia uite cine nu are somn la ora asta 😂😂 as spune ca de 2 zile nu am mai pierdut , dar nici inainte de astea 2 zile nu se pierdea zilnic ori de mai multe ori pe zi sau in cantitate mare .. nu am mai fost atenta , ca am citit undeva ca daca se pierde cantitate mica cica se poate reface , eu ma chinuiam inainte sa tin calculul ca sa imi dau seama cumva (nu stiu cum 🤣😵 ) cand ajung sa-l pierd pe tot si nu ma mai panichez ca se duce din el ca stiu ca mai am putin pana pe 8 iulie si parca am incredere ca sta bebe acolo pana atunci  desi pana acum le spuneam apropiatilor ca nu ma apuca data programarii sigur , simteam eu ceva .. maine mergi la tns nu? 😁 sa vedem ce spune dr , cat mai sta bebe la caldura 😁 mie mi-a spus ca daca e cazul nu respectam data de 8 iulie , ori mergem mai tarziu putin daca arata colul ok si e lung si bine inchis , ori mai devreme daca i se pare scurt
Da, nu stiu ce am ca de la un timp tot la ore din astea ma culc și ma gândesc cu groaza ca în curand nu mai pot sa aleg când dorm 😅. Asa citisem și eu ca se reface dopul asta. Nici eu nu sunt stresata, dar totuși vreau sa nu se întâmple nimic pana luni 😅. Da, azi merg la tns dar m-a trimis la o colega de-a lui, dr meu fiind în concediu. Asa ca nu știu dacă îmi și verifica azi colul sau doar tns și atât. Dar o sa aflu cu siguranță 😂. Sincer mi-e groaza de un nou control făcut de alt dr 🙄 |
|
| poate scapi doar cu chestiile alea pe burta 😁 nu stiu cum se numesc cred ca o sa fii ok pana luni , nu mai e chiar asa mult si poate bebele il asteapta pe dr vostru 😂 nu imi vine sa cred ca aproape am ajuns la momentul nasterii sau unele au nascut deja 🥺 cel putin cand ma gandesc la mine ca mai am o ultima saptamana jumatate cu burtica 🥺 si apoi imi intalnesc minunea 🥺 doamne si toate prietenele ma enerveaza cu parerile lor , ca sa doarma una din mame cu noi in prima luna ca e greu si nu ma descurc singura si sigur intru in depresie si cate si mai cate . eu incerc sa le blochez parerile totusi , pana nu vad eu cu ochii mei , nu ma conving |
|
| Andreea_neacsu wrote:poate scapi doar cu chestiile alea pe burta 😁 nu stiu cum se numesc cred ca o sa fii ok pana luni , nu mai e chiar asa mult si poate bebele il asteapta pe dr vostru 😂 nu imi vine sa cred ca aproape am ajuns la momentul nasterii sau unele au nascut deja 🥺 cel putin cand ma gandesc la mine ca mai am o ultima saptamana jumatate cu burtica 🥺 si apoi imi intalnesc minunea 🥺 doamne si toate prietenele ma enerveaza cu parerile lor , ca sa doarma una din mame cu noi in prima luna ca e greu si nu ma descurc singura si sigur intru in depresie si cate si mai cate . eu incerc sa le blochez parerile totusi , pana nu vad eu cu ochii mei , nu ma conving
Eu sincer acum îmi doresc sa scap odata de burta asta marr si de toate "placerile" astea ale sarcinii dar dupa aia o sa îmi fie dor, sunt sigura 😂. E bine sa accepți ajutorul dacă ți se oferă ca o sa fie grele primele zile. Dar dacă va fi nevoie te vei descurca și singura. Pe mine ma va ajuta mama la început dar doar ziua, nu as accepta sa doarmă nimeni în casa mea noaptea, oricat de greu mi-ar fi. Pe soacra nici atât nu o vreau, sper sa stea departe ca nu pot accepta sfaturi învechite de la ea. |
|
| de dormit nici eu nu as vrea si nu m-as simti comod cu altcineva in casa .. nici cu mama , dar cu soacra 😅 si vorba ta , nici nu vreau sfaturi invechite de la soacra mea .. cred si sunt constienta ca voi avea nevoie de ceva ajutor , dar ajutor in adevaratul sens al cuvantului , nu reprosuri si vorbe nasoale ... |
|
| Andreea_neacsu wrote:de dormit nici eu nu as vrea si nu m-as simti comod cu altcineva in casa .. nici cu mama , dar cu soacra 😅 si vorba ta , nici nu vreau sfaturi invechite de la soacra mea .. cred si sunt constienta ca voi avea nevoie de ceva ajutor , dar ajutor in adevaratul sens al cuvantului , nu reprosuri si vorbe nasoale ...
Daaa, exact! Nu vreau nici eu sa vina cineva și sa ma critice ca nu fac bine aia sau mai știu eu ce, nici măcar de la mama. Un sfat constructiv accept, dar nu pe cineva oe capul meu care sa ma toace toată ziua. Eu tot ce îmi doresc e sa ma ajute cineva cu o mâncare, o curățenie și mai tare sa ii acorde atenție fetitei mari, sa nu se simta neglijata, ca eu sa ma pot ocupa de bebe și de recuperarea mea. Cel puțin asa îmi imaginez acum ca as avea nevoie. Dar o sa aflam realitatea 😅 |
|
| ce facusi astazi pana la urma ? |
|
| Andreea_neacsu wrote:ce facusi astazi pana la urma ?
E bun tns-ul, s-a văzut doar o contracție mica. Nu mi-a făcut altceva ca dr a trebuit sa plece urgent la o nastere 😅
Maine mergi și tu, nu? |
|
|