|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/24/2022 Mesaje: 121
| Daa. Deabia astept sincer un respiro. Mai ales ca eu nu imi voi lua concediul prenatal.
Sa ne anunti cand vei afla ce este. 🤗🤩
Cum mai sunteti? Ce mai faceti? 😁
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 336
| Melina wrote:Daa. Deabia astept sincer un respiro. Mai ales ca eu nu imi voi lua concediul prenatal.
Sa ne anunti cand vei afla ce este. 🤗🤩
Cum mai sunteti? Ce mai faceti? 😁
Ce bn ca ești activa eu sunt acasă de când am făcut ET. Noi suntem bine, ne plictisim acasă și numărăm zilele. 😁😁😁Deși mai avem.... |
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/20/2022 Mesaje: 19
| Bună fetelor. Mă primiți și pe mine în gașca voastră? Sunt însărcinată în 8 săptămâni și 2 zile în urma unui transfer ( al patrulea la număr) , eu locuiesc în Italia și am făcut totul aici. Prima ecografie am făcut o la 6+3 unde am văzut( n-am auzit) și bătăile inimii . Acum pe 19 mai am prima visita unde voi naște și să hotărâm când facem bitestul si translucenza. Iar următoarea ecografie o avem pe 25 mai |
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 28
| Albinutza35 wrote:Bună fetelor. Mă primiți și pe mine în gașca voastră? Sunt însărcinată în 8 săptămâni și 2 zile în urma unui transfer ( al patrulea la număr) , eu locuiesc în Italia și am făcut totul aici. Prima ecografie am făcut o la 6+3 unde am văzut( n-am auzit) și bătăile inimii . Acum pe 19 mai am prima visita unde voi naște și să hotărâm când facem bitestul si translucenza. Iar următoarea ecografie o avem pe 25 mai
Bine ai venit! Sarcină ușoară îți dorim! |
| Albinutza35 wrote:Bună fetelor. Mă primiți și pe mine în gașca voastră? Sunt însărcinată în 8 săptămâni și 2 zile în urma unui transfer ( al patrulea la număr) , eu locuiesc în Italia și am făcut totul aici. Prima ecografie am făcut o la 6+3 unde am văzut( n-am auzit) și bătăile inimii . Acum pe 19 mai am prima visita unde voi naște și să hotărâm când facem bitestul si translucenza. Iar următoarea ecografie o avem pe 25 mai Buna, bine ai venit ai sarcina usoara. Si eu sunt insarcinata in 10 saptamani si 2 zile si tot in urma unui ET. Noi am fost la prima eco la 8 sapt si 2 zile si azi am fost la cea dea doua. Eu tin sarcina cu doi medici deoarece dr cu care am facut fiv asa mia recomandat sa ma mai vada si alt medic de la mine din localitate,eu nefiind din bucuresti. Azi am auzit si inimioara lu bebe si cu fiecare vizita la medic ma emotionez mai mult cum il vad ca creste. Azi era super activ dadea din maini si picioruse. 😍😍😍Pe 25 mai avem programare la bucuresti pentru morfo de trim 1. |
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 28
| Lore35 wrote: Buna, bine ai venit ai sarcina usoara. Si eu sunt insarcinata in 10 saptamani si 2 zile si tot in urma unui ET. Noi am fost la prima eco la 8 sapt si 2 zile si azi am fost la cea dea doua. Eu tin sarcina cu doi medici deoarece dr cu care am facut fiv asa mia recomandat sa ma mai vada si alt medic de la mine din localitate,eu nefiind din bucuresti. Azi am auzit si inimioara lu bebe si cu fiecare vizita la medic ma emotionez mai mult cum il vad ca creste. Azi era super activ dadea din maini si picioruse. 😍😍😍Pe 25 mai avem programare la bucuresti pentru morfo de trim 1.
Lore, de unde vii până la București? Unde vei naște și cu ce dr? 😘 |
| Chrisstinne wrote:
Lore, de unde vii până la București? Unde vei naște și cu ce dr? 😘
Buna tocmai din Galați vin. Eu vreau sa nasc la Giulești cu medicul cu care am făcut fiv. dr. Veliscu. Am încredere în ea. |
| Bine ai venit Albinutza! Sarcina usoara! 🤗
Ce mai faceti fetelor?
Lore ai inceput pregatirile pt bebe? Eu sincer deja am cam ajuns la final. Saptamanile ce urmeaza voi incepe sa imi pregatesc bagajul de nastere. Deabia astept sa treaca odata timpul. 🤩 Doamne ajuta sa stea bebe pana la 37 de saptamani inauntru si sa nastem unde ne dorim. 🥰🙏🏻 |
Inregistrat: 11/29/2022 Mesaje: 152
| Melina wrote:Bine ai venit Albinutza! Sarcina usoara! 🤗
Ce mai faceti fetelor?
Lore ai inceput pregatirile pt bebe? Eu sincer deja am cam ajuns la final. Saptamanile ce urmeaza voi incepe sa imi pregatesc bagajul de nastere. Deabia astept sa treaca odata timpul. 🤩 Doamne ajuta sa stea bebe pana la 37 de saptamani inauntru si sa nastem unde ne dorim. 🥰🙏🏻
Buna burtici !
Și eu sunt cu pregătiri și pot sa spun că am luat mai mult de jumătate din ce as avea nevoie, mai mi a rămas să iau căruțul dar sora mea vrea sa îmi facă cadou așa că urmează să mă hotărăsc la un model, și de ieri sunt acasă și eu și sper sa nu mă mai duc la lucru, depinde daca va vrea doctora sa îmi de-a medical după ce termin acum vacanta de 15 zile, o să am aproape 31 de săptămâni și sper sa mă de-a in medical că îmi este din ce in ce mai greu sa stau la birou 10 ore plus drumul până acasă. In rest suntem bine, bebe de câteva zile este mai puțin activ, parca incepe sa aibă o rutina mai accentuată și mișcă foarte mult între 21-22 seara și de la 4 dim până pe la 5, in rest simt așa mișcări mai puternice dar mai rar decât acum o săptămână...mă gândesc că este mai măricel și începe să nu mai se miște chiar așa în voie La analize fierul mi a ieșit cam mic și colesterol puțin mărit așa că acum mi a dat doctora niste pastile pentru fier și asptet pe 24 programarea la ginecolog să îmi de-a restul de indicații. Sunt destul de activă și energica deși este din ce in ce mai greu cu burtica mea enorma iar de cantar nu vreau să mă mai gândesc că sigur am mai luat ceva kg dar aia este.
Va pup și va doresc un weekend frumos😘 |
| Melina wrote:Bine ai venit Albinutza! Sarcina usoara! 🤗
Ce mai faceti fetelor?
Lore ai inceput pregatirile pt bebe? Eu sincer deja am cam ajuns la final. Saptamanile ce urmeaza voi incepe sa imi pregatesc bagajul de nastere. Deabia astept sa treaca odata timpul. 🤩 Doamne ajuta sa stea bebe pana la 37 de saptamani inauntru si sa nastem unde ne dorim. 🥰🙏🏻 Buna melina, nu am luat nimic nu ne grabim suntem la inceputul sarcinii mai stam sa treaca timpul sa fim siguri ca bebe este bine. Imi inchipui cate emotii ai cand te gândești cat de putin mai este si iti vei tine puiul in brate. Mult succes la cumpărături bucurate de burtica cat mai este ca apoi o sa vina o perioada si mai frumoasa. 😘 🤗 |
Inregistrat: 11/2/2022 Mesaje: 22
| Buna,am și eu o întrebare pt cine știe și ma poate ajuta cu informați,știe cineva de acel contract maternal cu casa de asigurări de sănătate?eu nu sunt asigurata și nici sotul și am înțeles de la o cunoștința ca pot face un contract cu CNAS ca sa pot fii asigurata pe perioada sarcini |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Mihaela teodorescu wrote:Buna,am și eu o întrebare pt cine știe și ma poate ajuta cu informați,știe cineva de acel contract maternal cu casa de asigurări de sănătate?eu nu sunt asigurata și nici sotul și am înțeles de la o cunoștința ca pot face un contract cu CNAS ca sa pot fii asigurata pe perioada sarcini Gravidele și femeile leuze sunt asigurate în România, indiferent de stagiul se cotizare la asigurari. Trebuie doar mers la Casa de Sănătate cu documentele de la ginecolog din care sa reiasă vârsta sarcinii. |
|
| Buna fetelor! Revin cu vesti! Am luat aproape tot pt bebe. Mai trebuie sa cumparam scoica saptamana viitoare de la Brasov (Siguranta Auto). Am aflat luni cam cat va cantari baby T la nastere. 🤩 Am fost la Euclid in Oradea. Am discutat cu dna dr Szidonia. Un medic de exceptie sincer. Urmeaza sa revin la 37 de saptamani pt incheierea contractului. Dansa a spus ca va cantari 3000-3200 g. Foarte imbucurator avand in vedere ca doresc sa nasc natural. 🤣😅
In legatura cu miscarile fetale, sa stii ca si la mine la fel e. Odata ce a crescut deja se misca mai rar, dar si cand se misca simt ca imi muta bazinul de la loc. Eu eram tot panicata ca aveam impresia ca nu e intors. Simteam ca sta transversal. Dar aparent deja e pregatit de nastere si e cu caputul jos.
In legatura cu cotizarea chiar nu stiu.. nu stiu exact cum e cu concediile astea… pentru ca eu nu o sa imi iau concediu postnatal 🤷🏻♀️ |
|
| Salut fetelor, noi am făcut morfo de trim 1 am recoltat și pentru testele genetice așteptăm rezultatele peste 2 săptămâni. Speram sa fie ok. Am împlinit 13 săptămâni și nici nu îmi dau seama când au trecut. Am terminat și tratamentul cu progesteron azi a fost ultimul ovul de arefam. Voi de la cate săptămâni ați început sa simțiți "fluturașii" eu am început la aproape 12 săptămâni. Va îmbrățișez. |
|
Inregistrat: 11/29/2022 Mesaje: 152
| Lore35 wrote:Salut fetelor, noi am făcut morfo de trim 1 am recoltat și pentru testele genetice așteptăm rezultatele peste 2 săptămâni. Speram sa fie ok. Am împlinit 13 săptămâni și nici nu îmi dau seama când au trecut. Am terminat și tratamentul cu progesteron azi a fost ultimul ovul de arefam. Voi de la cate săptămâni ați început sa simțiți "fluturașii" eu am început la aproape 12 săptămâni. Va îmbrățișez.
Buna fetelor!
Eu am inceput sa simt primii fluturași cam pe la 15 săptămâni, și pe la 16-17 simțeam parca se zbătea un mușchi in interior, mici zvâcniri Trece repede timpul, mă bucur că ai trecut de primul trimestru și ai scăpat și de arefam și stai liniștită că sigur la teste iese totul bine.
Eu am fost la medic și analizele au ieșit puțin aiurea, tsh mărit la 4,22 pentru care am și primit tratament, colesterol cam mare și nu am trecut proba de glicemie așa că a trebuit să repet pe ceea de 3 ore și mi au dat dieta.Bebe era foarte bine și destul de activ, cântarea 1380g și se încadra la vârsta sarcinii. Mâine urmează să mă duc la medicul de familie sa incerc să obțin concediu medical pentru că nu mai pot sa stau la servici 10 ore pe scaun plus stres și cald, nu sunt condiții și nu se merita. Sper că sunteți bine toate și bebeii dulci la fel. Weekend plăcut ! |
|
|