Gravidutele noastre dragi - 64
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreeax
Scris: Thursday, October 20, 2022 12:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/6/2020
Irina,ce au trecut săptămânile. Deja 24 ♥️
Cum sunteți? Cheek Kiss
ria
Scris: Thursday, October 20, 2022 12:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/11/2014
Oanaiuliana wrote:
Am revenit cu informații. Am fost la doctor, la eco abia s-a văzut un punct mic mic în anumite poziții...a zis ca trebuie sa ma aștept dat aveam abia 4 sapt. Despre dureri mi-a dat nospa și paracetamol și sa fac testele de urina( scurgerea trecut). Aseara pe la 9 mi-au ieșit o parte din rezultate: proteine in urina 10, cristale de oxalat de calciu și avid uric prezenta în urina. După părerea mea am din nou nisip sau pietre la rinichi. Am mai avut su am eliminat făcând atunci hidronefroza la ambii rinichi. Ați mai trecut prin asta? E periculos la începutul sarcinii? Doctoriței o sa ii scriu în dimineata asa rezultatul

Oana, stiu ca e ff important sa consumi muulte lichide daca te confrunti cu pietre la rinichi. Altfel, nu am avut niciodata si nu stiu exact cat e de periculos in sarcina. Despre infectii urinare stiam ca nu sunt prea ok in sarcina, dar cu tratament adecvat se rezolva. Asa si in cazul tau, ma gandesc ca ar trebui sa mergi si la un nefrolog si sa ti se stabileasca si un tratamrn potrivit in sarcina.
Irinan
Scris: Thursday, October 20, 2022 9:35 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Andreeax wrote:
Irina,ce au trecut săptămânile. Deja 24 ♥️
Cum sunteți? Cheek Kiss

Cheek Kiss campfire Dahearts azi am facut 24.. sunt tot mai mare pe zi ce trece, toata lumea ma intreaba cat mai am, iar eu zic *pana la anul in feb*, atunci sunt intrebata daca nu am 2Lol cu multe emotii, dar destul de ocupata cu ceilalti copii. Trece timpul
IonelaSoare
Scris: Sunday, October 23, 2022 1:07 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/23/2022
Buna fetelor! Îmi pare bine ca am găsit acest forum! coeur
Tocmai ce mi-am făcut cont , sper sa găsesc un sprijin aici ❤️ma simt destul de singura in treaba asta cu sarcina… am 5 luni și 2 săptămâni, medicul meu pare ,de la un timp, foarte deranjat de întrebările pe care i le adresez… nu stiu cum sa procedez. L-am ales prin recomandările unei cunoștințe. Sunt la prima sarcina… am făcut morfologia de trim II. Și acum nu stiu ce urmează si care este ordinea… îmi doresc sa fie totul bine si sa fac totul la Timp cu bebelina.
Irinan
Scris: Sunday, October 23, 2022 6:06 AM
Nivel

IonelaSoare wrote:
Buna fetelor! Îmi pare bine ca am găsit acest forum! coeur
Tocmai ce mi-am făcut cont , sper sa găsesc un sprijin aici ❤️ma simt destul de singura in treaba asta cu sarcina… am 5 luni și 2 săptămâni, medicul meu pare ,de la un timp, foarte deranjat de întrebările pe care i le adresez… nu stiu cum sa procedez. L-am ales prin recomandările unei cunoștințe. Sunt la prima sarcina… am făcut morfologia de trim II. Și acum nu stiu ce urmează si care este ordinea… îmi doresc sa fie totul bine si sa fac totul la Timp cu bebelina.

Bine ai venit Ioana, si felicitari pt fetitacoeur
simmo
Scris: Sunday, October 23, 2022 7:49 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Ionela/Oana, felicitari pentru sarcina!
ria
Scris: Tuesday, October 25, 2022 5:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/11/2014
Ionela, felicitari si sarcina usoara!

Fetelor, voi ati consumat ananas in timpul sarcinii? Pe mine asa m-a stresat soacra-mea cu ananasul vietii, am avut o pofta incredibila de ananas in weekend, asa ca am cumparat si l-am mancat aproape pe tot singura Blushing Nu m-am simtit rau de la el, nu era nici f mare, ba chiar m-a uns pe suflet ca sa zic asa. Vorbesc cu soacra-mea la telefon, ea mereu ne intreaba ce am mancat azi/ce mai gatesc, aduc vorba de ananas, se panicheaza ca e interzis in sarcina, ca poate provoca nasterea etc etc. M-a speriat, sincer, iar apoi am citit ca e vorba doar de cantitati mult mai mari, adica sa exagerez cu mancatul. Dar parca am un pitic pe creier acum din cauza ei alcool
simmo
Scris: Tuesday, October 25, 2022 9:55 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
ria wrote:
Vorbesc cu soacra-mea la telefon, ea mereu ne intreaba ce am mancat azi/ce mai gatesc, aduc vorba de ananas, se panicheaza ca e interzis in sarcina, ca poate provoca nasterea etc etc. M-a speriat, sincer, iar apoi am citit ca e vorba doar de cantitati mult mai mari, adica sa exagerez cu mancatul. Dar parca am un pitic pe creier acum din cauza ei alcool
,

Nu am auzit de asa ceva. Am avut sarcini toxice si la inceput puteam sa mănânc doar compoturi, inclusiv de ananas am mâncat și nu am pățit nimic.
Madalina.d
Scris: Wednesday, October 26, 2022 2:58 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/9/2021
ria wrote:
Ionela, felicitari si sarcina usoara!

Fetelor, voi ati consumat ananas in timpul sarcinii? Pe mine asa m-a stresat soacra-mea cu ananasul vietii, am avut o pofta incredibila de ananas in weekend, asa ca am cumparat si l-am mancat aproape pe tot singura Blushing Nu m-am simtit rau de la el, nu era nici f mare, ba chiar m-a uns pe suflet ca sa zic asa. Vorbesc cu soacra-mea la telefon, ea mereu ne intreaba ce am mancat azi/ce mai gatesc, aduc vorba de ananas, se panicheaza ca e interzis in sarcina, ca poate provoca nasterea etc etc. M-a speriat, sincer, iar apoi am citit ca e vorba doar de cantitati mult mai mari, adica sa exagerez cu mancatul. Dar parca am un pitic pe creier acum din cauza ei alcool

Da, știam și eu ca poate provoca contracții, dar consumat în cantități mari. Nu te stresa, acum nu se întâmplă nimic.
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, October 27, 2022 12:58 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Felicitari Ionela ! bine ai venit topai
Ria , si eu citisem ca ar provoca ananasul contractii , dar ma gandesc ca in cantitati f f mari pe care oricum nu ai putea sa le mananci
citisem pe un grup ca o fata a mancat 3 ananasi intr-o si cu gandul ca i se va declansa nasterea , dar i s-a declansat doar voma pe seara 😅😬
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, October 27, 2022 1:04 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Oanaiuliana wrote:
Fetelor eu sunt noua pe aici, am fost la aspirante și abia vineri am aflat ca sunt insarcinata. Încă dinainte cu câteva zile de test aveam ușoare crampe ca la menstruație care au continuat pana în prezent, în unele zile ușoare, în altele moderate. Astazi am avut dd dimineața secreție maronie care pare ca s,au oprit. Iau la nevoie nospa și dufaston 3/zi. Credeți că aceste crampe ar putea fi un semn de îngrijorare?

Felicitari Oana computerlove sarcina usoara
Roser ! felicitari ! o sa intru si eu sa vad pozele computerlove
Dee_dea
Scris: Thursday, November 3, 2022 8:26 AM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2022
Buna fetelor! Ma alatur si eu grupului, sunt in 4 saptamani si 2 zile. Stiu ca e putin cam devreme, dar sper sa nu se intample nimic rau cu sarcina. E prima mea sarcina, asa ca nu stiu cu ce se mananca, sunt in perioada de adunare informatii masive Big Laugh Am facut pana acum 2 hcg-uri si progesteron pentru a fi sigura ca evolueaza cum ar trebui, iar in saptamana 5 am programare la gine (prea devreme sa se vada ceva concret la eco, dar nu am rabdare). Pupici si sarcini usoare coeur
Irinan
Scris: Thursday, November 3, 2022 10:12 AM
Nivel

Dee_dea wrote:
Buna fetelor! Ma alatur si eu grupului, sunt in 4 saptamani si 2 zile. Stiu ca e putin cam devreme, dar sper sa nu se intample nimic rau cu sarcina. E prima mea sarcina, asa ca nu stiu cu ce se mananca, sunt in perioada de adunare informatii masive Big Laugh Am facut pana acum 2 hcg-uri si progesteron pentru a fi sigura ca evolueaza cum ar trebui, iar in saptamana 5 am programare la gine (prea devreme sa se vada ceva concret la eco, dar nu am rabdare). Pupici si sarcini usoare coeur

Felicitari pt sarcina Deecoeur
Dee_dea
Scris: Thursday, November 3, 2022 11:11 AM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2022
Irinan wrote:

Felicitari pt sarcina Deecoeur

Mulțumesc!majoreta
As vrea sa pun o prima intrebare aici, referitoare la urmarirea sarcinii si pachet de nastere.
Eu am abonament prin job la Medicover, dar clinicile lor sunt destul de departe (Baneasa) fata de unde locuiesc eu (sector 4), lucru care imi da de gandit pentru deplasarile cu burtica pe mai tarziu.
Voi ati ales un medic/clinica aproape de casa sau acest criteriu e mai putin important fata de abilitatile medicului (eu am mers pe recomandari si in functie de reducerea de la job)?
freya1
Scris: Thursday, November 3, 2022 12:34 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Mie nu mi s-a parut un criteriu important distanta, nu e ca si cum ai fi in alt oras, mult mai greu e sa gasesti un medic de incredere, dupa parerea mea. Conteaza si ca ai abonament, cheltuielile se aduna, desi eu am preferat sa platesc si din buzunar ca sa merg la un medic care mi-a placut
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.