|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| MissyAM wrote: M-am zapacit eu de la atatia nervi si am gresit matematica, iau 2 ovule de arefam de 200 mg fiecare deci 400 de mg. Avand in vedere ca am avut 2 nereusite in ultimele 6 luni si nici progesteronul de alaltaieri nu parea stralucit cu un ovul de arefam, doctora a spus ca pot lua 2. A avut efect..progesteronul a sarit de la 24 la 47... daca ar fi sarit si beta tot la fel... @Irina: la capitolul rabdare si asteptare recunosc ca nu stau deloc bine. Fix asteptarea ma termina Missy ce mai faci? Ce vesti mai ai? |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
| Buna seara fetelor. Nu am mai intrat demult aici pentru ca nu am simțit ca mai am starea după ultima sarcina oprită din evoluție și chiuretajul aferent. Mâine trebuie sa îmi vina menstruația. Am dureri ca atunci când trebuie sa îți vina dar m a mâncat undeva sa zic așa și am făcut un test. Barza eSte testul și l am făcut pe la 6 seara. Părea negativ in primele 5 minute și cum nu eram acasă când l am făcut l am bagat in buzunar și mi am văzut de treaba. Peste vreo 3 ore am ajuns acasă și l am scos și surpriza ca se vede a doua linie. Este roz sau cel puțin eu așa o văd. Dacă nu a apărut liniuța in timpul indicat pe prospect se considera invalid, nu? Mâine dimineața dacă cumva nu îmi vine pana atunci o sa mai fac unul. Dacă as mai fi avut unul l as fi făcut de azi dar mno. Atașez testul.
https://ibb.co/CWg6kJp |

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Mai bine repetă testul mâine dimineață dacă poti. Vad si o linie orizontală pe acolo, plus ca nu mai e valid după atâtea ore.
|
| eve23 wrote:Buna seara fetelor. Nu am mai intrat demult aici pentru ca nu am simțit ca mai am starea după ultima sarcina oprită din evoluție și chiuretajul aferent. Mâine trebuie sa îmi vina menstruația. Am dureri ca atunci când trebuie sa îți vina dar m a mâncat undeva sa zic așa și am făcut un test. Barza eSte testul și l am făcut pe la 6 seara. Părea negativ in primele 5 minute și cum nu eram acasă când l am făcut l am bagat in buzunar și mi am văzut de treaba. Peste vreo 3 ore am ajuns acasă și l am scos și surpriza ca se vede a doua linie. Este roz sau cel puțin eu așa o văd. Dacă nu a apărut liniuța in timpul indicat pe prospect se considera invalid, nu? Mâine dimineața dacă cumva nu îmi vine pana atunci o sa mai fac unul. Dacă as mai fi avut unul l as fi făcut de azi dar mno. Atașez testul. https://ibb.co/CWg6kJp Repeta testul eve.. sa fie cu ochisori |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
| Am repetat azi, negativ. Ma doare și burta deci nu e nimic. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/20/2022 Mesaje: 61
| Irinan wrote: Missy ce mai faci? Ce vesti mai ai?
Facusem luni un hcg care era la 257. Nu aveam mari sperante.Miercuri am facut o ecografie intravaginala la care parca parca s-ar fi vazut un saculet intrauterin. Doctora a spus ca nu poate spune cu siguranta pt ca nu se vede nici embrion nici vezicula. Nu am inteles de ce doctora a spus ca ar fi trebuit sa am 7 sapt dupa UM (14 iulie- asta dupa calculele mele mi-ar da vreo 5 sapt nu 7 dar in fine), si deci mai mult ca sigur sarcina este oprita din evolutie asa ca mi-a spus sa opresc arefamul si orice alt tratament si sa astept sangerarea. Zis si facut doar ca pana azi nu am avut nici macar o urma de spotting si nici vreo crampa care sa anunte un avort asa ca am mai facut un alt HCG: 1219. L-am trecut printr-un calculator si imi apare ca timpul de dublare dintre hcg-ul de luni si cel de azi ar fi de 42 de ore. Am anuntat doctora si maine dimineata am alta eco. Mi-a spus sa nu imi fac sperante. Dumnezeu stie... |
|
| eve23 wrote:Am repetat azi, negativ. Ma doare și burta deci nu e nimic. Imi pare rau Eve |
|
| MissyAM wrote:
Facusem luni un hcg care era la 257. Nu aveam mari sperante.Miercuri am facut o ecografie intravaginala la care parca parca s-ar fi vazut un saculet intrauterin. Doctora a spus ca nu poate spune cu siguranta pt ca nu se vede nici embrion nici vezicula. Nu am inteles de ce doctora a spus ca ar fi trebuit sa am 7 sapt dupa UM (14 iulie- asta dupa calculele mele mi-ar da vreo 5 sapt nu 7 dar in fine), si deci mai mult ca sigur sarcina este oprita din evolutie asa ca mi-a spus sa opresc arefamul si orice alt tratament si sa astept sangerarea. Zis si facut doar ca pana azi nu am avut nici macar o urma de spotting si nici vreo crampa care sa anunte un avort asa ca am mai facut un alt HCG: 1219. L-am trecut printr-un calculator si imi apare ca timpul de dublare dintre hcg-ul de luni si cel de azi ar fi de 42 de ore. Am anuntat doctora si maine dimineata am alta eco. Mi-a spus sa nu imi fac sperante. Dumnezeu stie...
N ar trebui sa mai creasca daca e oprita in evolutie., te asteptam cu vesti de la eco si tinem pumnii |
|
| Irinan wrote:N ar trebui sa mai creasca daca e oprita in evolutie., te asteptam cu vesti de la eco si tinem pumnii
Update: extrauterina si nu orice fel ci situata langa ovar... |
|

| Offf, imi pare rău Missy O sa te opereze sau o sa iti dea medicamente pt eliminare? Te îmbrățișez. |
|
| Roser wrote:Offf, imi pare rău Missy O sa te opereze sau o sa iti dea medicamente pt eliminare? Te îmbrățișez.
Sambata m-am internat la Giulesti unde mi-au Metotrexat pt eliminare iar ieri mi-au dat drumul cu mentiunea ca trebuie sa fiu atenta intrucat chiar si cu medicamentul administrat, sarcina poate sa explodeze. Nici pana la ora asta eu nu am nici o urma de spotting. Sunt efectiv daramata psihic de situatiile din ultimele luni..sper sa ies cu bine si din asta |
|
| MissyAM wrote:
Update: extrauterina si nu orice fel ci situata langa ovar...
Imi pare rau Missy |
|
| Fetelor mai e cineva pe aici? Ce mai faceti? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/11/2014 Mesaje: 109
| Irinan wrote:Fetelor mai e cineva pe aici? Ce mai faceti?
Salut, Irina. Eu mai sunt pe aici, acum sunt destul de bine, dar am trait niste momente de panica si groaza de am zis ca innebunesc de frica, am plans intruna o perioada. Am ajuns la spital cu dezlipire de placenta. Acum si eu, si bebe suntem bine, acasa, sub monitorizare constanta, tratament si am incheiat si subiectul munca pana ce ma intorc din concediu crestere copil. La inceput imi venea sa ma urc pe pereti de stres, nu stiam ce sa fac cu timpul liber, nici acum nu prea stiu ca nu am fost niciodata genul de persoana cu prea mult timp liber, plus ca imi place f mult ce fac la munca si nu voiam asa repede sa intru in concediu, inca imi imaginam ca o sa rezist pana la 8 luni, 8 luni si un pic sa ma duc la birou, vise... Si munca ca munca, dar sunt speriata tare cu placenta, desi dr a zis ca, avand tratament si repaus, suntem in afara oricarui risc. Sper sa fie totul bine si sa ma intalnesc cu bebe la termen, psihic e f greu sa nu fac nimic, sa nu ma solicit cu nimic, pt ca imi tot vin fel de fel de ganduri negre in minte si e greu. Ce e minunat e ca am inceput sa il simt pe bebe, finut si usor, dar l-am simtit, iar burtica are deja contur si cresteeee:) Tu cum esti? Cum te simti? Roser, cum esti? |
|

| Vai ria prin ce spaimă ai trecut! Ce simptome ai avut, cum de ai mers la spital? Ma bucur că sunteți bine acum, ai grijă de voi. Si eu sunt in concediu de la 1 septiembre, dar nu am cum sa ma plictisesc, am un pitic cu multă energie, pregătesc lucrurile pt cea mică, mai fac curat asa încet cum pot. Obosesc foarte repede, am o burtă enormă, abia aștept sa scap. In rest ma simt bine, miercuri am iar control.
https://ibb.co/h1vgdLy https://ibb.co/qYZCrpm
(Pozele sunt de acum 2 săptămâni, acum e mai mare burtocul 😜)
Irina tu cum te simți? |
|
|