|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1105
| Madalina.d wrote:
E bun tns-ul, s-a văzut doar o contracție mica. Nu mi-a făcut altceva ca dr a trebuit sa plece urgent la o nastere 😅
Maine mergi și tu, nu?
daa , la 10 jum va scriu maine ce si cum |
| abia acum am plecat de la monitorizare , a fost superrrr aglomerat , am innebunit stand acolo .. am ajuns la 10;00 caci a fost mai liber drumul decat ma asteptam .. a ramas sa merg si marti iarasi , dar ma duc la 11:30 , 12 fara , ca sa nu mai stau 1000 ani pe scaun la rand totul e bine , a ramas nasterea tot pe 8 iulie |
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Andreea_neacsu wrote:abia acum am plecat de la monitorizare , a fost superrrr aglomerat , am innebunit stand acolo .. am ajuns la 10;00 caci a fost mai liber drumul decat ma asteptam .. a ramas sa merg si marti iarasi , dar ma duc la 11:30 , 12 fara , ca sa nu mai stau 1000 ani pe scaun la rand totul e bine , a ramas nasterea tot pe 8 iulie
Ce puțin mai ai și tu |
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Andreea_neacsu wrote:abia acum am plecat de la monitorizare , a fost superrrr aglomerat , am innebunit stand acolo .. am ajuns la 10;00 caci a fost mai liber drumul decat ma asteptam .. a ramas sa merg si marti iarasi , dar ma duc la 11:30 , 12 fara , ca sa nu mai stau 1000 ani pe scaun la rand totul e bine , a ramas nasterea tot pe 8 iulie Ma bucur Andreea imediat ajungi la linia de finish |
| daaa 🙈 m-au luat putin emotiile gandind ca e ultima saptamana 😁 Irina , cum esti ? ceva simptome ? |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Andreea_neacsu wrote:abia acum am plecat de la monitorizare , a fost superrrr aglomerat , am innebunit stand acolo .. am ajuns la 10;00 caci a fost mai liber drumul decat ma asteptam .. a ramas sa merg si marti iarasi , dar ma duc la 11:30 , 12 fara , ca sa nu mai stau 1000 ani pe scaun la rand totul e bine , a ramas nasterea tot pe 8 iulie
Asa am stat și eu aseară, vreo 2 ore. Înaintea mea 2 gravide fuseseră trimise la maternitate sa nască și deja ma luase panica 😅. Mai ai o săptămână ❤️❤️ |
| Madalina.d wrote:
Asa am stat și eu aseară, vreo 2 ore. Înaintea mea 2 gravide fuseseră trimise la maternitate sa nască și deja ma luase panica 😅. Mai ai o săptămână ❤️❤️
20 minute pe ceas am stat la maternitate la monitorizare 😂😂 restul le-am stat pe hol asteptandu-mi randul🤣 am fost pers nr 11 , dupa mine a mai venit doar o singura persoana , de aia marti merg mai tarziu in fata mea era o fata de 36 s care tocmai ce sosise la primiri urgente si o bagasera direct la monitorizare , avea contractii de cu noapte si nu cedau la no-spa , dupa ce a iesit au pus-o sa isi ia lucrurile si o indrumau apoi ca sa o opereze , saraca nici bagajul nimic la ea, picata asa ca din cer ca era obosita, nu dormise prea bine din cauza contractiilor din ce am inteles (ea crezuse ca sunt false) .. |
| Andreea_neacsu wrote:daaa 🙈 m-au luat putin emotiile gandind ca e ultima saptamana 😁 Irina , cum esti ? ceva simptome ? Ceva simptome usoare.. nimic de speriat.. obosesc repede, zici ca rastorn muntii asa gafai cateodata , sunt destul de balonata, dar chiar daca mai am senzatii de greata pot manca inca de toate.. cel mai mult trag spre lucruri sarate si acre, calipo cu aroma de lime nu lipseste de la mine din congelator ... Totusi am o eruptie pe fata destul de urata, nu stiu daca are legatura ca am imunitatea mai scazuta acum... Va urmaresc pe voi cu sufletul la gura, sunteti pe ultima suta de metri, si mai sunt si caldurile astea insuportabile Irinan attached the following image(s):

|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3079
| Irina, e dermatita periorala, cauza e sarcina, am avut si eu o forma mai usoara in jurul nasului si gurii, s-a estompat dupa trim 1 si apoi a disparut ... eu nu am tratat cu nimic, dar poti intreba un dermatolog, cred ca e mai neplacuta la tine |
| Irina si eu spun sa intrebi un dermatolog , poate exista vreo crema ceva sa dispara nenorocirea aia eu abia acum pe ultima suta de metri ma simt obosita, mai ales ca noaptea e super cald si dorm foaaaarte prost , ma trezesc transpirata non stop desi dorm intr-un maieu ... dar resimt altfel caldurile gravida fiind , ne-gravida nu aveam nicio treaba , ma simteam ok pe vremea asta .. putin disconfort dar nu cat sa ma trezeasca din somn |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/15/2021 Mesaje: 322
| Irinan wrote:Ceva simptome usoare.. nimic de speriat.. obosesc repede, zici ca rastorn muntii asa gafai cateodata  , sunt destul de balonata, dar chiar daca mai am senzatii de greata pot manca inca de toate.. cel mai mult trag spre lucruri sarate si acre, calipo cu aroma de lime nu lipseste de la mine din congelator  ... Totusi am o eruptie pe fata destul de urata, nu stiu daca are legatura ca am imunitatea mai scazuta acum... Va urmaresc pe voi cu sufletul la gura, sunteti pe ultima suta de metri, si mai sunt si caldurile astea insuportabile Poate e un herpes, Torch-ul ti l -ai facut? La sotul meu ii apar ocazional in jurul gurii cand e foarte obosit si are imunitatea scăzută si atunci ii iasa destul de pronunțat. Dar cum zic fetele, ar fi indicată parerea unui dermatolog. Succes |
|
| freya1 wrote:Irina, e dermatita periorala, cauza e sarcina, am avut si eu o forma mai usoara in jurul nasului si gurii, s-a estompat dupa trim 1 si apoi a disparut ... eu nu am tratat cu nimic, dar poti intreba un dermatolog, cred ca e mai neplacuta la tine Vedem cum se prezinta mai departe si daca e cautam un dermatolog. Ms Freya , si ce sa vezi am si nunta duminica s or speria de mine cand ma prezint |
|
| Andreea_neacsu wrote:Irina si eu spun sa intrebi un dermatolog , poate exista vreo crema ceva sa dispara nenorocirea aia eu abia acum pe ultima suta de metri ma simt obosita, mai ales ca noaptea e super cald si dorm foaaaarte prost , ma trezesc transpirata non stop desi dorm intr-un maieu ... dar resimt altfel caldurile gravida fiind , ne-gravida nu aveam nicio treaba , ma simteam ok pe vremea asta .. putin disconfort dar nu cat sa ma trezeasca din somn Cu caldurile astea dorm foarte prost si eu, si nici macar n am burta ca tine |
|
| Lena_cnd wrote: Poate e un herpes, Torch-ul ti l -ai facut? La sotul meu ii apar ocazional in jurul gurii cand e foarte obosit si are imunitatea scăzută si atunci ii iasa destul de pronunțat. Dar cum zic fetele, ar fi indicată parerea unui dermatolog. Succes
Saptamana viitoare fac analizele de trim 1 si fac si profilul torch, nu mi s a cerut la sarcinile trecute, deci spre rusinea mea nu l am facut |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
| Irinan wrote:Ceva simptome usoare.. nimic de speriat.. obosesc repede, zici ca rastorn muntii asa gafai cateodata  , sunt destul de balonata, dar chiar daca mai am senzatii de greata pot manca inca de toate.. cel mai mult trag spre lucruri sarate si acre, calipo cu aroma de lime nu lipseste de la mine din congelator  ... Totusi am o eruptie pe fata destul de urata, nu stiu daca are legatura ca am imunitatea mai scazuta acum... Va urmaresc pe voi cu sufletul la gura, sunteti pe ultima suta de metri, si mai sunt si caldurile astea insuportabile
Este herpes, apare din cauza sistemului imunitar scazut. La toate sarcinile am avut in primul trimestru, in special in lunile de vara. Nu prea ai ce face, aciclovirul cred ca e interzis. Poate ceva mixura de aceea pentru bebelusi sa il usuce, ar ajuta.
Nu pune mana ca se inatinde, nici creme. Doar dezinfectant sau mixura mentolata. |
|
|