Gravidutele noastre dragi - 64
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, June 29, 2022 10:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
Madalina.d wrote:

E bun tns-ul, s-a văzut doar o contracție mica. Nu mi-a făcut altceva ca dr a trebuit sa plece urgent la o nastere 😅

Maine mergi și tu, nu?

daa , la 10 jum majoreta va scriu maine ce si cum
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, June 30, 2022 1:14 PM
Nivel

abia acum am plecat de la monitorizare , a fost superrrr aglomerat , am innebunit stand acolo .. am ajuns la 10;00 caci a fost mai liber drumul decat ma asteptam .. a ramas sa merg si marti iarasi , dar ma duc la 11:30 , 12 fara , ca sa nu mai stau 1000 ani pe scaun la rand
totul e bine , a ramas nasterea tot pe 8 iulie
simmo
Scris: Thursday, June 30, 2022 5:23 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Andreea_neacsu wrote:
abia acum am plecat de la monitorizare , a fost superrrr aglomerat , am innebunit stand acolo .. am ajuns la 10;00 caci a fost mai liber drumul decat ma asteptam .. a ramas sa merg si marti iarasi , dar ma duc la 11:30 , 12 fara , ca sa nu mai stau 1000 ani pe scaun la rand

Ce puțin mai ai și tu Big Surprise
Irinan
Scris: Thursday, June 30, 2022 6:10 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Andreea_neacsu wrote:

Ma bucur Andreeacoeur imediat ajungi la linia de finish
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, June 30, 2022 6:43 PM
Nivel

daaa 🙈
m-au luat putin emotiile gandind ca e ultima saptamana 😁
Irina , cum esti ? ceva simptome ?
Madalina.d
Scris: Thursday, June 30, 2022 7:15 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/9/2021
Andreea_neacsu wrote:

Asa am stat și eu aseară, vreo 2 ore. Înaintea mea 2 gravide fuseseră trimise la maternitate sa nască și deja ma luase panica 😅. Mai ai o săptămână ❤️❤️
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, June 30, 2022 7:34 PM
Nivel

Madalina.d wrote:

Asa am stat și eu aseară, vreo 2 ore. Înaintea mea 2 gravide fuseseră trimise la maternitate sa nască și deja ma luase panica 😅. Mai ai o săptămână ❤️❤️

20 minute pe ceas am stat la maternitate la monitorizare 😂😂 restul le-am stat pe hol asteptandu-mi randul🤣 am fost pers nr 11 , dupa mine a mai venit doar o singura persoana , de aia marti merg mai tarziu
in fata mea era o fata de 36 s care tocmai ce sosise la primiri urgente si o bagasera direct la monitorizare , avea contractii de cu noapte si nu cedau la no-spa , dupa ce a iesit au pus-o sa isi ia lucrurile si o indrumau apoi ca sa o opereze , saraca nici bagajul nimic la ea, picata asa ca din cer ca era obosita, nu dormise prea bine din cauza contractiilor din ce am inteles (ea crezuse ca sunt false) ..
Irinan
Scris: Friday, July 1, 2022 6:18 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
daaa 🙈
m-au luat putin emotiile gandind ca e ultima saptamana 😁
Irina , cum esti ? ceva simptome ?

Ceva simptome usoare.. nimic de speriat.. obosesc repede, zici ca rastorn muntii asa gafai cateodataLol , sunt destul de balonata, dar chiar daca mai am senzatii de greata pot manca inca de toate.. cel mai mult trag spre lucruri sarate si acre, calipo cu aroma de lime nu lipseste de la mine din congelatorhainoroc ...
Totusi am o eruptie pe fata destul de urata, nu stiu daca are legatura ca am imunitatea mai scazuta acum...
Va urmaresc pe voi cu sufletul la gura, sunteti pe ultima suta de metri, si mai sunt si caldurile astea insuportabileNuStiu

Irinan attached the following image(s):
screenshot_20220701-181210_gallery.jpg

freya1
Scris: Friday, July 1, 2022 10:21 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Irina, e dermatita periorala, cauza e sarcina, am avut si eu o forma mai usoara in jurul nasului si gurii, s-a estompat dupa trim 1 si apoi a disparut ... eu nu am tratat cu nimic, dar poti intreba un dermatolog, cred ca e mai neplacuta la tine Cheek Kiss
Andreea_neacsu
Scris: Friday, July 1, 2022 10:23 PM
Nivel

Irina si eu spun sa intrebi un dermatolog , poate exista vreo crema ceva sa dispara nenorocirea aia Crazy
eu abia acum pe ultima suta de metri ma simt obosita, mai ales ca noaptea e super cald si dorm foaaaarte prost , ma trezesc transpirata non stop desi dorm intr-un maieu ... dar resimt altfel caldurile gravida fiind , ne-gravida nu aveam nicio treaba , ma simteam ok pe vremea asta .. putin disconfort dar nu cat sa ma trezeasca din somn
Lena_cnd
Scris: Saturday, July 2, 2022 12:06 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/15/2021
Irinan wrote:

Ceva simptome usoare.. nimic de speriat.. obosesc repede, zici ca rastorn muntii asa gafai cateodataLol , sunt destul de balonata, dar chiar daca mai am senzatii de greata pot manca inca de toate.. cel mai mult trag spre lucruri sarate si acre, calipo cu aroma de lime nu lipseste de la mine din congelatorhainoroc ...
Totusi am o eruptie pe fata destul de urata, nu stiu daca are legatura ca am imunitatea mai scazuta acum...
Va urmaresc pe voi cu sufletul la gura, sunteti pe ultima suta de metri, si mai sunt si caldurile astea insuportabileNuStiu

Poate e un herpes, Torch-ul ti l -ai facut?
La sotul meu ii apar ocazional in jurul gurii cand e foarte obosit si are imunitatea scăzută si atunci ii iasa destul de pronunțat.
Dar cum zic fetele, ar fi indicată parerea unui dermatolog.
Succes
Irinan
Scris: Saturday, July 2, 2022 4:18 AM
Nivel

freya1 wrote:
Irina, e dermatita periorala, cauza e sarcina, am avut si eu o forma mai usoara in jurul nasului si gurii, s-a estompat dupa trim 1 si apoi a disparut ... eu nu am tratat cu nimic, dar poti intreba un dermatolog, cred ca e mai neplacuta la tine Cheek Kiss

Vedem cum se prezinta mai departe si daca e cautam un dermatolog. Ms FreyaCheek Kiss , si ce sa vezi am si nunta duminicaLol s or speria de mine cand ma prezint
Irinan
Scris: Saturday, July 2, 2022 4:19 AM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Irina si eu spun sa intrebi un dermatolog , poate exista vreo crema ceva sa dispara nenorocirea aia Crazy
eu abia acum pe ultima suta de metri ma simt obosita, mai ales ca noaptea e super cald si dorm foaaaarte prost , ma trezesc transpirata non stop desi dorm intr-un maieu ... dar resimt altfel caldurile gravida fiind , ne-gravida nu aveam nicio treaba , ma simteam ok pe vremea asta .. putin disconfort dar nu cat sa ma trezeasca din somn

Cu caldurile astea dorm foarte prost si eu, si nici macar n am burta ca tinealcool
Irinan
Scris: Saturday, July 2, 2022 4:22 AM
Nivel

Lena_cnd wrote:

Poate e un herpes, Torch-ul ti l -ai facut?
La sotul meu ii apar ocazional in jurul gurii cand e foarte obosit si are imunitatea scăzută si atunci ii iasa destul de pronunțat.
Dar cum zic fetele, ar fi indicată parerea unui dermatolog.
Succes

Saptamana viitoare fac analizele de trim 1 si fac si profilul torch, nu mi s a cerut la sarcinile trecute, deci spre rusinea mea nu l am facutNuStiu
zgubyro
Scris: Saturday, July 2, 2022 3:17 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/18/2017
Irinan wrote:

Este herpes, apare din cauza sistemului imunitar scazut. La toate sarcinile am avut in primul trimestru, in special in lunile de vara. Nu prea ai ce face, aciclovirul cred ca e interzis. Poate ceva mixura de aceea pentru bebelusi sa il usuce, ar ajuta.

Nu pune mana ca se inatinde, nici creme. Doar dezinfectant sau mixura mentolata.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.