|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/5/2021 Mesaje: 193
| Oana.c wrote: Am inceput sa iau ceva suplimente de magneziu si pt calmare. As vrea sa incep sa beau o cafea mica fara cofeina si o tigara desi alaptez si stiu ca nu e chiar indicat....simt ca m ar putea ajuta...desi imi doresc sa nu sar de 1 pe zi imi e teama ca odata reapucate nu voi putea sa ma limitez la 1. Ramane de vazut ce varianta voi aborda , o sa va tin la curent cu situatia mea.
Oana, dr meu mi a dat Astenor Energy. Cred ca si a dat seama ca sunt cam fragila si sensibilă si mi a prescris asa ceva. Sunt convinsă ca a prevazut ca voi avea o cădere la cum m a citit el pr timpul sarcinii. Si crede ma ca e f posibil sa fi avut ceva efect pt ca de când iau parca nu mai sunt atât de la pământ psihic. |

| Oana.c wrote: Am inceput sa iau ceva suplimente de magneziu si pt calmare. As vrea sa incep sa beau o cafea mica fara cofeina si o tigara desi alaptez si stiu ca nu e chiar indicat....simt ca m ar putea ajuta...desi imi doresc sa nu sar de 1 pe zi imi e teama ca odata reapucate nu voi putea sa ma limitez la 1. Ramane de vazut ce varianta voi aborda , o sa va tin la curent cu situatia mea.
Offf Oana. Îmi pare atât de rău ca suntem la asa distanță pt ca sincer mi ar fi plăcut sa ne vedem si sa ti întind o mâna de ajutor. Pt ca știu cum e sa ai probleme de genul acesta. Am simțit pe pielea mea si eu. Si nu doar acum … odată cu tine. Ci si in trecut. Dar eu am încredere ca o sa fii bine. Trebuie doar sa mai treacă timpul si sa se așeze puțin lucrurile. Si acele ședințe de psihoterapie vor conta si ele. 🤗🤗🤗 |

| Oana.c wrote: Asa este... in foarte multe locuri chiar si de la medicul pediatru (m-a vazut plangand din senin cand am venit la control cu fetita)am auzit varianta "stiu cum te simti, si eu am trecut prin asta, va trece" ... acum astept momentul potrivit sa imi fac timp o ora sa pot intra online la o prima terapie cu un psiholog.
Eu am început sa plâng la magazinul de unde luam articole pt bebe. Plângeam de nu mai puteam si le spuneam ca mi e frica de copil si ca simt ca nu o sa ma descurc. Se uitau doamnele alea cu o mila la mine … trebuie sa trecem peste. 🥺🥺 |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1546
| Bună fetelor!Eu pot intra pe forum doar de pe tabletă,nu mă pot conecta de pe telefon.Ieri am ajuns acasă cu micuța Ana.Este bine sănătoasă sa născut cu 2.900 grame și 48 cm la 37 de săptămâni și 5 zile. |
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1546
| Andreea cum ești? |
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1105
| Pe 30 merg la monitorizare Gaby , sa fiti sanatoase amandoua , recuperare usoara ! cum esti ? cat avea cea mica la ecografia dinaintea nasterii ?daca ti-au facut, bineinteles .. sunt curioasa de diferenta de aproximare |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/15/2021 Mesaje: 322
| Gaby 41 wrote:Bună fetelor!Eu pot intra pe forum doar de pe tabletă,nu mă pot conecta de pe telefon.Ieri am ajuns acasă cu micuța Ana.Este bine sănătoasă sa născut cu 2.900 grame și 48 cm la 37 de săptămâni și 5 zile. Gaby 😍, felicitări Ce frumos! Ma bucur enorm! Sa fiti sanatoase si bine ai venit pe lume Ana! 😍 Ce nume frumos 🙏🏻😍!
|
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| eva.maria wrote:
Buna Simo !! Hai in grupul de pe whats app. Sau esti deja acolo ? Sa mi dau numărul sa te înscriu sau sa i dau celui care a deschis grupul.
Eu nu am intrat in concediu prenatal înainte de naștere 😂😂 am fost atât de nebuna încât m am dus pana pe 8 Iunie la munca inclusiv. Iar pe 15 Iunie am născut. Mi am luat concediul in integralitatea lui din ziua nasterii. Adică cele 126 de zile. Practic pana in Octombrie voi fi in concediu maternal si apoi voi intra pe indemnizație.
Ti-am dat pm. I-am scris și Aliciei
Te întreb mai multe acolo cum ai procedat. |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Gaby 41 wrote:Bună fetelor!Eu pot intra pe forum doar de pe tabletă,nu mă pot conecta de pe telefon.Ieri am ajuns acasă cu micuța Ana.Este bine sănătoasă sa născut cu 2.900 grame și 48 cm la 37 de săptămâni și 5 zile.
Gaby, felicitari! Recuperare rapidă și bebe liniștit și sănătos |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Gaby 41 wrote:Bună fetelor!Eu pot intra pe forum doar de pe tabletă,nu mă pot conecta de pe telefon.Ieri am ajuns acasă cu micuța Ana.Este bine sănătoasă sa născut cu 2.900 grame și 48 cm la 37 de săptămâni și 5 zile. Crestere usoara si adaptare cat mai lina Gaby |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| eva.maria wrote:
Buna Simo !! Hai in grupul de pe whats app. Sau esti deja acolo ? Sa mi dau numărul sa te înscriu sau sa i dau celui care a deschis grupul.
Eu nu am intrat in concediu prenatal înainte de naștere 😂😂 am fost atât de nebuna încât m am dus pana pe 8 Iunie la munca inclusiv. Iar pe 15 Iunie am născut. Mi am luat concediul in integralitatea lui din ziua nasterii. Adică cele 126 de zile. Practic pana in Octombrie voi fi in concediu maternal si apoi voi intra pe indemnizație.
Vreau si eu in grup doar ca nu reusesc sa trimit pm.. nu se trimite. Nu vrei sa mi dai tu un pm si eu sa ti raspund cu nr? Ms |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| eva.maria wrote:
Oana, dr meu mi a dat Astenor Energy. Cred ca si a dat seama ca sunt cam fragila si sensibilă si mi a prescris asa ceva. Sunt convinsă ca a prevazut ca voi avea o cădere la cum m a citit el pr timpul sarcinii. Si crede ma ca e f posibil sa fi avut ceva efect pt ca de când iau parca nu mai sunt atât de la pământ psihic.
O sa caut si eu eva. Multumesc. |
|

| eva.maria wrote:
Offf Oana. Îmi pare atât de rău ca suntem la asa distanță pt ca sincer mi ar fi plăcut sa ne vedem si sa ti întind o mâna de ajutor. Pt ca știu cum e sa ai probleme de genul acesta. Am simțit pe pielea mea si eu. Si nu doar acum … odată cu tine. Ci si in trecut. Dar eu am încredere ca o sa fii bine. Trebuie doar sa mai treacă timpul si sa se așeze puțin lucrurile. Si acele ședințe de psihoterapie vor conta si ele. 🤗🤗🤗
Te imbratisez 🤗 |
|

| eva.maria wrote:
Eu am început sa plâng la magazinul de unde luam articole pt bebe. Plângeam de nu mai puteam si le spuneam ca mi e frica de copil si ca simt ca nu o sa ma descurc. Se uitau doamnele alea cu o mila la mine … trebuie sa trecem peste. 🥺🥺
Of cred eva. Pe mine m a luat plasul cand asistenta a zis ca doar mami cu bebe intra la dna dr...at m am simti smulsa din bratele ce ma protejau si am izbucnit in plans. Am o teama constanta ca bebe nu e ok mai ales ca are si scaune ce nu sunt normale...imi e f frica. |
|

| Gaby 41 wrote:Bună fetelor!Eu pot intra pe forum doar de pe tabletă,nu mă pot conecta de pe telefon.Ieri am ajuns acasă cu micuța Ana.Este bine sănătoasă sa născut cu 2.900 grame și 48 cm la 37 de săptămâni și 5 zile. Felicitari Gaby!!! |
|
|